Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2013.12.07. 18:09

odus írta:
muhaati írta:
odus írta:
muhaati írta:
odus írta:Sziasztok!
Otthon ki lehet cserélni az E60 xenon izzóját? A tesómnak horror árat mondtak a cserére a szervízben.

Ki kell venni a lámpatestet, de azért nem horror az ár.

15 ezer munkadíjat mondtak rá.

Gyertek át, van izzóm is, kicserélem.

Izzó már van, volt valami akció féláron, csak a csere kellene. Plusz a tesó marha fontos ember, alig ér rá, legfeljebb este.

Tudod, sok mindent megoldok, de a sárvédőn ülve , menet közben nem tudom megcsinálni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 3 Bummer, kzolee, odus
Értékelés: 14.29%

2013.12.07. 18:17

Mindig csak a kifogás! ....Pedig ilyen képességgel lehet új piacokat nyerni! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: 4 Bummer, jlaci74, muhaati, odus
Értékelés: 19.05%

2013.12.08. 14:27

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogyan lehet rábírni a gyári cd,dvd,cd tárat arra, hogy mp3-at is lejátszon 2005-ös E61-ben?
A márkaszervíz azt mondta, hogy a cd táram elvileg tudja, de nem dobták fel a lehetőséget, hogy frissítik a szoftvert és akkor működik, de úgy hallottam létezik ez a verzió is...
Valaki meg tudja mondani mi az igazság és hogy milyen feltételei, költségei vannak a megoldásnak?

Köszönöm!

2013.12.08. 14:33

Szoftver frissíteni kell az autódat és akkor működni fog. Márkaszervizben 15-20 ezer forint körül van. Nem szórakoznak, az egész autót kompletten frissítik neked. Körülbelül 5 órás művelet az egész, nekem azt mondták.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Gyuro
Értékelés: 4.76%

2013.12.08. 15:01

nagy.matyika írta:Szoftver frissíteni kell az autódat és akkor működni fog. Márkaszervizben 15-20 ezer forint körül van. Nem szórakoznak, az egész autót kompletten frissítik neked. Körülbelül 5 órás művelet az egész, nekem azt mondták.

Mit takar a komplett frissítés? Magyarosítás, plusz lehetőségek...?

2013.12.08. 15:13

Gyuro írta:
nagy.matyika írta:Szoftver frissíteni kell az autódat és akkor működni fog. Márkaszervizben 15-20 ezer forint körül van. Nem szórakoznak, az egész autót kompletten frissítik neked. Körülbelül 5 órás művelet az egész, nekem azt mondták.

Nem. A magyarosítás teljesen más téma. Azzal kapcsolatban a szerzőkkel kell beszélni.
204d1 vagy Maszika.

2013.12.08. 15:55

hamoriarpi írta:
Gyuro írta:

Nem. A magyarosítás teljesen más téma. Azzal kapcsolatban a szerzőkkel kell beszélni.
204d1 vagy Maszika.

Ja, nem azért kérdeztem, jó nekem így, csak nem tudtam, hogy milyen funkciókat aktiválhat még a frissítés...?!

2013.12.08. 16:03

MP3, kicsit szebb lesz a navigáció kinézete, meg ilyen apróságok. Ha már teljes szoftver frissítés, akkor ha az autód automata váltós, akkor a váltó is adaptálva lesz ( gyári beállítással kapod vissza, és így újra tanulhatja a váltó az adott sofőr vezetési szokásait és ahhoz mérten vált majd. Egyébként nem hiszem, hogy létezik kifejezetten rosszul berögzült váltóprogram, mert valamennyire menet közben is öntanuló.)

2013.12.08. 16:12

nagy.matyika írta:MP3, kicsit szebb lesz a navigáció kinézete, meg ilyen apróságok. Ha már teljes szoftver frissítés, akkor ha az autód automata váltós, akkor a váltó is adaptálva lesz ( gyári beállítással kapod vissza, és így újra tanulhatja a váltó az adott sofőr vezetési szokásait és ahhoz mérten vált majd. Egyébként nem hiszem, hogy létezik kifejezetten rosszul berögzült váltóprogram, mert valamennyire menet közben is öntanuló.)

Úgy is lehet frissíteni, hogy a váltóhoz nem nyúlnak? Csak mert az nekem át van programozva kicsit sportosabbra (természetesen automata)?!

2013.12.08. 16:29

Ezt tőlük kell majd megkérdezned, nekem azt mondták, hogy nem szórakoznak, egybe lefrissítik az összes vezérlőt. Ha ők belemennek úgy, hogy valamit kihagynak, akkor szerintem megoldható :D

A fórum használatával kapcsolatban pedig, annyit kérnék, mielőtt valamelyik moderátor megdorgál, hogy ha közvetlenül egy friss hozzászólásra reagálsz, akkor ne idézd, mert fölösleges :D

2013.12.08. 17:52

Akkor előre is bocsánatot kérek, nem fordul elő többet! :franko:
Köszi a segítséget! :)

2013.12.08. 18:04

Igazán nincs mit :D

2013.12.08. 19:46

nagy.matyika írta:A fórum használatával kapcsolatban pedig, annyit kérnék, mielőtt valamelyik moderátor megdorgál, hogy ha közvetlenül egy friss hozzászólásra reagálsz, akkor ne idézd, mert fölösleges :D

Na, erről még nem volt szó!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2013.12.08. 20:00

Jűrgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem kaptál pi@át, amikor reggel felébredve kitaláltad ezt a kulcsonkénti mindenlóf@szt beprogramozandó i-drive-n gondolkoztál?????? :doglotlo:

No. Ma este sikerült minden felhasználói felületet beállítani, téli üzemmódra, mindkét kulcshoz. :facepalm:

Hogy nem normális az biztos! :doglotlo:

2013.12.08. 20:38

muhaati írta:Jűrgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem kaptál pi@át, amikor reggel felébredve kitaláltad ezt a kulcsonkénti mindenlóf@szt beprogramozandó i-drive-n gondolkoztál?????? :doglotlo:

No. Ma este sikerült minden felhasználói felületet beállítani, téli üzemmódra, mindkét kulcshoz. :facepalm:

Hogy nem normális az biztos! :doglotlo:

OFF
Azok utan nem lepodom meg ezen, h voltam kint az utobbi idoben sokat Stuttgartban es kornyeken, igy haveribb a viszony...amikor baratunk fejlesztesi reszlegvezeto es a napja percre kivan szamolva - sajat maganak...
- 6 kor kezd (normal 8 helyett)
- kitapasztalta mennyi ivassal kv-val hany pisi van egy nap
- akarmilyen beszelgetes van az elejen jelzi roviden tomoren 5 percnel nem er ra tovabb
- 5 kor lehuzza a kartyajat mikor mindenki megy haza es visszamegy dolgozni (holnapjat elokesziti, tovabbi alap f@szsagokon kuzd a nyomorult), de az asszonyt felhivja, h mennyi a munka es 8 elott haza sem indul...ha S/M napja van 10-11ig is bent van...125 jere is atnezi a holnapi meetingeket/preziket

Ezek utan csoda, h akinek ennyi zsetonja van, utalja a szabadidot az magahoz hasonlo idomilliomosoknak okoskodja ki a jovo technologiait... :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2013.12.08. 21:15

Labi! Te hogy haladsz a programozásokkal?

2013.12.08. 21:36

Miket állítottál át, ha szabad tudni, muhaati?

2013.12.08. 21:48

muhaati írta:Labi! Te hogy haladsz a programozásokkal?

Hát soványan!

A fűtés, rádió angol nyelv megvan... az ülésmemória nem változott. Egyenlőre ennyi, másra nem volt időm. :facepalm: ....rengeteg mindent kéne még, de hááát..... a legfontosabbak megvannak. (a komfort zárást nem találtam még, az kéne

2013.12.08. 22:21

Labi írta:

Hát soványan!

A fűtés, rádió angol nyelv megvan... az ülésmemória nem változott. Egyenlőre ennyi, másra nem volt időm. :facepalm: ....rengeteg mindent kéne még, de hááát..... a legfontosabbak megvannak. (a komfort zárást nem találtam még, az kéne

Minnyá megnézem a kezelésiben.

2013.12.08. 22:48

Labi írta:

Hát soványan!

Kép
Itt középső gomb.
Kép
Kép
Kép
Itt meg bepipálod.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Labi
Hozzászólás küldése

VigLink badge