![]() |
2014.07.05. 00:07
rockerekhu írta:204d1 írta:rockerekhu írta:Sajna en nem vagyok otthon angliaban elekOtthon mar megoldotam volna problemat itt kint vok meglove,kis varosban elek es az itteni 2 szerelo aki van nincs rendes Diagjuk sem Bmw hez vigyem a szervizbe mind azt mondja abbol elnek hogy csak muszakisztatnak meg olajat cserelnek
a gaz hogy mig a ews problemat nem oldom meg addig nem tudnak foglakozni a injektoral azt mondtak teloban,bmw szerviz meg 70 km re van ott meg nem szorakoznak cserelik a injektor ami 1db 500 font,javitas felujitas 120 font /db 2 helyre trailereznem akkor az sem olcso mulatsag az vegso megoldas lesz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Van a szigeten is BMW-s, akinek van gyári műszere. Ha Poole nincs messze Tőled, megadom az elérhetőséget. (Magyar szerelő)
Az jo johet olyan mesz nincs csak 2,5 orara van tolem de jo lenne beszelni vele hatha mond valami okosat megildas a inditasal kapcsolatban utana meg mar mehet a verda hozza labones non szepen koszonom
2014.07.11. 21:41
204d1 írta:rockerekhu írta:204d1 írta:rockerekhu írta:Sajna en nem vagyok otthon angliaban elekOtthon mar megoldotam volna problemat itt kint vok meglove,kis varosban elek es az itteni 2 szerelo aki van nincs rendes Diagjuk sem Bmw hez vigyem a szervizbe mind azt mondja abbol elnek hogy csak muszakisztatnak meg olajat cserelnek
a gaz hogy mig a ews problemat nem oldom meg addig nem tudnak foglakozni a injektoral azt mondtak teloban,bmw szerviz meg 70 km re van ott meg nem szorakoznak cserelik a injektor ami 1db 500 font,javitas felujitas 120 font /db 2 helyre trailereznem akkor az sem olcso mulatsag az vegso megoldas lesz
Van a szigeten is BMW-s, akinek van gyári műszere. Ha Poole nincs messze Tőled, megadom az elérhetőséget. (Magyar szerelő)
Az jo johet olyan mesz nincs csak 2,5 orara van tolem de jo lenne beszelni vele hatha mond valami okosat megildas a inditasal kapcsolatban utana meg mar mehet a verda hozza labones non szepen koszonom
07515703339 Tóth Csaba
2014.07.11. 22:34
204d1 írta:rockerekhu írta:204d1 írta:rockerekhu írta:Sajna en nem vagyok otthon angliaban elekOtthon mar megoldotam volna problemat itt kint vok meglove,kis varosban elek es az itteni 2 szerelo aki van nincs rendes Diagjuk sem Bmw hez vigyem a szervizbe mind azt mondja abbol elnek hogy csak muszakisztatnak meg olajat cserelnek
07515703339 Tóth Csaba
2014.07.12. 06:05
rockerekhu írta:igy most a motor kap egy full generalt gyuru dugo csapagysor tomitesek uj szelepekkeszulnek fenykepek folyamatosan kesz akkor minden felteszem
2014.07.12. 06:23
Imco írta:rockerekhu írta:igy most a motor kap egy full generalt gyuru dugo csapagysor tomitesek uj szelepekkeszulnek fenykepek folyamatosan kesz akkor minden felteszem
Odakint?
2014.07.12. 07:53
rockerekhu írta:Igen deMagyar szerelo csinalja akit a kolega ajanlot mar latot Bmwtaz hogy menyibe fog fajni azt meg nem tudom
hasznalt motor 10000 km rel az olyan 1600-2000 font korul vam es kitudja milyen igy a felujitas melet dontotem.
Eleg szopo roller hajtokarcsapagy,dugo,gyuru tobb meret van es a Bmw nel sem tudjak pontosan
2014.07.12. 11:34
Imco írta:rockerekhu írta:Igen deMagyar szerelo csinalja akit a kolega ajanlot mar latot Bmwtaz hogy menyibe fog fajni azt meg nem tudom
hasznalt motor 10000 km rel az olyan 1600-2000 font korul vam es kitudja milyen igy a felujitas melet dontotem.
Eleg szopo roller hajtokarcsapagy,dugo,gyuru tobb meret van es a Bmw nel sem tudjak pontosan
Én most vagyok túl egy hasonló projecten.
Figyelembe véve az ottani árakat lehet, hogy a 10000 km motor mellett döntenék.
Ha jól számolom akkor az ~6-800 e Ft.
Gyanítom, hogy ott csak az alkatrész -szerényen számolva is - több mint a fele lesz ennek.
Magyar szerelő jó szerelő, de gondolom nem azért ment ki, hogy a magyar 1000 Ft/ óráért dolgozzon kint is.
Nem nézegettél sacc per kb. költségvetést?
2014.07.12. 11:53
rockerekhu írta:Imco írta:rockerekhu írta:Igen deMagyar szerelo csinalja akit a kolega ajanlot mar latot Bmwtaz hogy menyibe fog fajni azt meg nem tudom
Én most vagyok túl egy hasonló projecten.
Figyelembe véve az ottani árakat lehet, hogy a 10000 km motor mellett döntenék.
Ha jól számolom akkor az ~6-800 e Ft.
Gyanítom, hogy ott csak az alkatrész -szerényen számolva is - több mint a fele lesz ennek.
Magyar szerelő jó szerelő, de gondolom nem azért ment ki, hogy a magyar 1000 Ft/ óráért dolgozzon kint is.
Nem nézegettél sacc per kb. költségvetést?
Bocsi 1 nulla lemaradt 100000 km van a mtorokban allitolag de ki tudja,ahogy beszelgetek szerelovel egy ket dologrol arban nincs elszalva ,alkatresz eddig itt amiket vettem e39-e60 arak,ugyan olyanok mint otthon kedvesegel vennem meg ,nincsenek az alkatresz arak elszalva inkabb olcsobb teljesen mas vilag ez mint otthon,megkerdeztem otthon is az arakat 200000 ft tetel max 250000 csak az alkatresz gyari Bmw,haza kuldes az 300000 allat nem talatam aki haza viszi,hat durvan en szamolok olyan 20000 fontra de akkor mar van egy jo motor remelhetoleg.
2014.07.12. 12:52
admin írta:A 20000 font nem kétezer akart lenni?
2014.07.12. 12:54
20000 -ért egy F10- et veszek fullost!Imco írta:admin írta:A 20000 font nem kétezer akart lenni?
Szerintem is baj van a nullákkal!
De ha mégsem, akkor adminnal bevállalom 10000-ért!![]()
2014.07.12. 13:17
admin írta:20000 -ért egy F10- et veszek fullost!Imco írta:admin írta:A 20000 font nem kétezer akart lenni?
Szerintem is baj van a nullákkal!
De ha mégsem, akkor adminnal bevállalom 10000-ért!![]()
Talan talasz anyiertamugy igen 2000 font az
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2014.07.17. 14:55
2014.07.17. 18:22
rockerekhu írta:Sziasztok!
Tudja valaki hogy a faceliftes ajto karpitok plug and play a face elotiekhez,vagy egyaltalan nem stimmel ?
Koszonom
2014.07.18. 10:12
Imco írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Tudja valaki hogy a faceliftes ajto karpitok plug and play a face elotiekhez,vagy egyaltalan nem stimmel ?
Koszonom
Tudtommal tök egyforma. De majd valaki bontós rám erősít.
2014.07.18. 12:05
Jerry írta:Imco írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Koszonom
Vigyázz Imi, itt már az E60/61 szériáról van szó!

2014.07.18. 12:36
Imco írta:Jerry írta:Imco írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Koszonom
Vigyázz Imi, itt már az E60/61 szériáról van szó!
Hoppácska! Bocsi!![]()
2014.07.18. 12:43
2014.08.11. 20:21
2014.08.11. 20:32
andrew115 írta:Helló mindenki.Segítségeteket szeretném kérni,Van valakinek abban tapasztalata hogy e60kipufogó csonk repedt. Ez gondolom nem újdonság.Hanem az lenne a kérdésem hogy hegesztette meg már valaki???Ha igen bevált a dolog vagy újra repedt máshol???A másik kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az E39 jó rá.Ez igaz ?Vagy kell valami átalakítást csinálni hogy felmenjen.Válaszotokat előre is köszönöm.Bye
2014.08.11. 20:46
hamoriarpi írta:andrew115 írta:Helló mindenki.Segítségeteket szeretném kérni,Van valakinek abban tapasztalata hogy e60kipufogó csonk repedt. Ez gondolom nem újdonság.Hanem az lenne a kérdésem hogy hegesztette meg már valaki???Ha igen bevált a dolog vagy újra repedt máshol???A másik kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az E39 jó rá.Ez igaz ?Vagy kell valami átalakítást csinálni hogy felmenjen.Válaszotokat előre is köszönöm.Bye
E39 jo ra. Utana nincs vele problema. Nem kell szabni. Plug&play.
Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.