![]() |
2009.06.15. 23:01
jackson írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Akkor mindenki ért mindenkit! Ez az összetartás,kedves márka-klubtársak!)
Kicsit OFF: BMW-s kolléga ha szembejön az úton,vagy kereszteződésnél kerül nehéz kijutási helyzetbe,reflexből kiengedem,és úgy érzem ugyanezt kapom! Ez is egy ilyen összetartásféleség... Na a Merciseknél,Audisoknál sztem tuti nincs ilyen,de nem tudhatom..
Elöbb utóbb eljut a kimenő privát üzim (csak szenvedek a megtelt kimenő maiboxomal). Ha esetleg küldenél egy mailcimet PÜ-ben akkor arra irok egy levelet ha más nem megy. Pedig két kimenő levelet is töröltem.
Az audisoknál is van összetartás, ha BMW-s jön szembe tuti keresztbe rak.
Jackson, aki dont like audi
2009.06.15. 23:03
jackson írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Akkor mindenki ért mindenkit! Ez az összetartás,kedves márka-klubtársak!)
Kicsit OFF: BMW-s kolléga ha szembejön az úton,vagy kereszteződésnél kerül nehéz kijutási helyzetbe,reflexből kiengedem,és úgy érzem ugyanezt kapom! Ez is egy ilyen összetartásféleség... Na a Merciseknél,Audisoknál sztem tuti nincs ilyen,de nem tudhatom..
Elöbb utóbb eljut a kimenő privát üzim (csak szenvedek a megtelt kimenő maiboxomal). Ha esetleg küldenél egy mailcimet PÜ-ben akkor arra irok egy levelet ha más nem megy. Pedig két kimenő levelet is töröltem.
2009.06.16. 00:32
lepke írta:jackson írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Akkor mindenki ért mindenkit! Ez az összetartás,kedves márka-klubtársak!)
Helo Jackson
Már megint az AUDI te nem klubott tévesztesz
üdv zoli
2009.06.16. 14:42
jackson írta:
Tudnál felrakni első és hátsó képet amin látszik a kocsin hova lettek elhelyezve a cuccok? Mondjuk nekem Touring van és arra a hátsó nagyon szivatós.
2009.06.16. 14:45
muhaati írta:jackson írta:
Tudnál felrakni első és hátsó képet amin látszik a kocsin hova lettek elhelyezve a cuccok? Mondjuk nekem Touring van és arra a hátsó nagyon szivatós.
Jacksonnak miért kell fénykép, amikor 3 percre lakunk egymástól, és az enyémen fent van elöl 4 LI, hátul 2 LI, meg egy bell 966. LIVE.
2009.06.16. 14:56
jackson írta:muhaati írta:jackson írta:
Jacksonnak miért kell fénykép, amikor 3 percre lakunk egymástól, és az enyémen fent van elöl 4 LI, hátul 2 LI, meg egy bell 966. LIVE.
Igazából még harapófogóval sem tudtam kiszedni belölle, hogy most akkor LI-t vagy mit ad ilyen olcsón. De sebaj majd ha haza mentem megnézem a e-mail-t.
Jackson, aki már tervbe vette, hogy megnézni az LI-k elhelyezését azon a szép "bordó" kocsin
ui: ami késik nem múlik
2009.06.16. 15:26
jackson írta:muhaati írta:jackson írta:
Igazából még harapófogóval sem tudtam kiszedni belölle, hogy most akkor LI-t vagy mit ad ilyen olcsón. De sebaj majd ha haza mentem megnézem a e-mail-t.
Jackson, aki már tervbe vette, hogy megnézni az LI-k elhelyezését azon a szép "bordó" kocsin
2009.06.16. 15:27
muhaati írta:jackson írta:muhaati írta:jackson írta:
A hátsó fejeken agyaltam sokat, de mindenféle "megfúrás" nélkül sikerült felrakni őket, és így, hogy most már a dupla erejű van fent, (megkétszerezett támadóerejű) jó a hátsó védelem is.
2009.06.16. 16:06
LACIKAtraffipaxboltHU írta:
2 dupla diódás LI van hátul? Ha igen,az komoly! Hátra mindig szélvédőragasztóval szoktunk dolgozni! Az szép,stabil,fúrásmentes megoldás!
2009.06.16. 16:13
2009.06.16. 16:22
2009.06.16. 16:39
muhaati írta:
Az első négy L.I. fej, ami totál JTG.t eredményez.
És a két hátsó, amitől JFG lett.
2009.06.16. 16:47
muhaati írta:
2009.06.16. 16:53
lepke írta:muhaati írta:
Helo
Elöl én csak két fejet látok a ködlámpa mellett ,hol a többi![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.06.16. 16:54
2009.06.16. 17:00
jackson írta:muhaati írta:
Szépek a képek.
JTG ide és JFG oda: Az a szerencséd, hogy nem én mérek a magyar utak szélén. Mert előről én tuti a lámpák szélét mérném meg a rendszám alatt. Hátul meg a szélső lámpákat. És akkor hopp meglennél.
Azért a JTG minősitést is fenntartásokkal fogadom:
- ott ültem a kocsiban amikor hivott az asszony, hogy megmértek (57-nél ha jól emlékszem),
- az első elhelyezés esetén a FámaIII-as (akár mit mond a Laci az a modernebb mivel 300méteren már csak 0.9méter átmérőjű a célzókör, mig a II-es ilyenkor 1,2méter) ha a rendszám aljára mér és 100-150m alatt előfordulhat hogy bemér.
Jackson, aki hülye maximalista de ezen a területen hiába
2009.06.16. 17:01
Bacsek írta:Zoli-ha már nálad tartunk- mi a hiba a fenti (hátsó) képen?![]()
2009.06.16. 17:05
muhaati írta:Bacsek írta:Zoli-ha már nálad tartunk- mi a hiba a fenti (hátsó) képen?![]()
HIBA???????????
2009.06.16. 17:12
muhaati írta:jackson írta:muhaati írta:
Szépek a képek.
JTG ide és JFG oda: Az a szerencséd, hogy nem én mérek a magyar utak szélén. Mert előről én tuti a lámpák szélét mérném meg a rendszám alatt. Hátul meg a szélső lámpákat. És akkor hopp meglennél.
Azért a JTG minősitést is fenntartásokkal fogadom:
- ott ültem a kocsiban amikor hivott az asszony, hogy megmértek (57-nél ha jól emlékszem),
- az első elhelyezés esetén a FámaIII-as (akár mit mond a Laci az a modernebb mivel 300méteren már csak 0.9méter átmérőjű a célzókör, mig a II-es ilyenkor 1,2méter) ha a rendszám aljára mér és 100-150m alatt előfordulhat hogy bemér.
Jackson, aki hülye maximalista de ezen a területen hiába
Nem nem jól emléxel, nem mértek meg még egyszer sem.
A JTG-re a nyakadat is rátehetnéd, még F II-vel sem tudnak megfogni. Még a tükrökön sem, pedig az a legsarkallatosabb pont.
Egyébként az újabb F III. hálistennek töredékét teljesíti az F II- nek.
A JFG is áll, esetlegesen F II.- re a lámpa széle, de még akkor is ott a "de". Merthogy a F II. már ritka mint a fehér holló, az F III.- meg nem boldogul a dupla fejekkel. + nem a szélén kezdenek mérni.
Node ebbe ne menjünk bele, hidd el, teszteltünk eleget.
2009.06.16. 17:20
Bacsek írta:lepke írta:muhaati írta:
Helo
Elöl én csak két fejet látok a ködlámpa mellett ,hol a többi![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Szia Zoli
A vesék között