Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

2011.03.22. 00:42

Atti mondta, de most olvasgatom....... Piros?????? :hehe
Közép bordó metál! De még a képeken is bordó, igaz nem lehet látni a metál szemcséket, de maradjunk a bordónál....
Amúgy ezek a fényképezők ( Atti nem két fillérese és ez enyém se az, de gagyibb, mint Attié ) egész szépen visszaadják a színeket, árnyalatokat. ( Canon a király tükör reflexbe, bár ki-bár mit mond! Én profi voltam ( EOS D30 ))
Atti! Köszönöm a szép fotókat! ( Záridő király álló helyzetben van a korong, mikor 1000rpm-el pörög, az enyém nem csinálta volna meg )

Ma mikor voltam nálad, és kint állt napom a gépállat, akkor nagyon szépen csillogott. És a lökösön hátul semmit se lehetett látni 1,1 méterről. Őrizd meg a gép szépségét sokáig, ami amúgy se volt ronda.
( A Bárányok hallgatnak :lol: )

Bizony a színhez hű voltam... Maradt a narancssárga, csak nem papucsban, hanem cipőben! ( Lepkének nem felejtettem el a papucsot, csak még nem találtam. )

szombati nagytakarítás

2011.03.27. 12:48

Üdv!

Szombaton megejtettük az autó rendberakását XenonBalázsnál. Reggel 8kor indultam Debrecenből hogy 10re odaérjek a megbeszélt időpontra. Érkezés után elmentünk együtt egy kézimosóba ahol lemosták a verdát, majd vissza a garázsba ahol Balázs kezelésbe vette az autót profin és szakszerűen. Kivülröl waxolást kapott majd egy enyhe lámpabúra polírt. Belülről egy teljes takarítás ráfért a kocsira bőráplással egyetemben. A különbség ég és föld. Mindenkinek bátran merem ajánlani. Látszik hogy nagyon érti a dolgát és lelkiismeretesen el is végzi Balázs. Délután 5ig tartott a művelet, ebben beletartozott egy kis élményautokázás a 7-essel. ;) A társaság nagyszerű volt, hamar elment az idő. Kár hogy ilyen messze vagyunk, pedig biztos többször tiszteletemet tenném. 5 kor indultam haza, 7kor álltam be a garázsba egy kevés bogárral az elején. Szerencsére a beigért esőböl egész nap nem volt semmi, így a bogarakon kívűl nem került rá más kosz. Ma a család is megcsodálta és tetszett nekik a végeredmény. Mégegyszer köszönöm a munkádat!!! Pár képet csináltam:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Re: szombati nagytakarítás

2011.03.27. 12:54

spider2 írta:Üdv!

Szombaton megejtettük az autó rendberakását XenonBalázsnál. Reggel 8kor indultam Debrecenből hogy 10re odaérjek a megbeszélt időpontra. Érkezés után elmentünk együtt egy kézimosóba ahol lemosták a verdát, majd vissza a garázsba ahol Balázs kezelésbe vette az autót profin és szakszerűen. Kivülröl waxolást kapott majd egy enyhe lámpabúra polírt. Belülről egy teljes takarítás ráfért a kocsira bőráplással egyetemben. A különbség ég és föld. Mindenkinek bátran merem ajánlani. Látszik hogy nagyon érti a dolgát és lelkiismeretesen el is végzi Balázs. Délután 5ig tartott a művelet, ebben beletartozott egy kis élményautokázás a 7-essel. ;) A társaság nagyszerű volt, hamar elment az idő. Kár hogy ilyen messze vagyunk, pedig biztos többször tiszteletemet tenném. 5 kor indultam haza, 7kor álltam be a garázsba egy kevés bogárral az elején. Szerencsére a beigért esőböl egész nap nem volt semmi, így a bogarakon kívűl nem került rá más kosz. Ma a család is megcsodálta és tetszett nekik a végeredmény. Mégegyszer köszönöm a munkádat!!! Pár képet csináltam:

Bali! Hol a papucs??????? :D :D

2011.03.27. 16:49

szekeres írta:

...és a Heineken???

2011.03.27. 17:57

Szombaton megejtettük az autó rendberakását XenonBalázsnál.

Szép lett a kocsi!!!!!!!!!

2011.03.27. 17:59

Imco írta:
szekeres írta:

...és a Heineken???

A papucsa ugye elkopott. Helyette tornasurci, de a színe az o.k.

Azért a Balázs kezében az a doboz nem ice-tea tároló edényzet. :wink:

2011.03.27. 19:05

muhaati írta:
Imco írta:
szekeres írta:

...és a Heineken???

A papucsa ugye elkopott. Helyette tornasurci, de a színe az o.k.

Azért a Balázs kezében az a doboz nem ice-tea tároló edényzet. :wink:

Az lehet!
De dreher lett a heineken!!!!

2011.03.27. 19:12

Szép lett a kocsi,készülj Balázs mert egy-két héten belül az enyém is megy hozzád de az nem lesz meg egy nap alatt az fix. :(

2011.03.27. 20:23

Nagyon szép a belsőd! Ilyet el tudnék képzelni a saját szekeremben is. ;)

2011.03.27. 21:01

Köszönöm szépen a kedves szavakat! Örülök, hogy tetszik a gép tisztasága, szépsége.
Használjátok egészséggel, és őrizzétek meg a szépségét még jó sokáig.
Puszi a családnak. ( finom volt a szalámis szendvics )

A Heineken már elfogyott, ezért volt Dreher :lol:
Papucs meg van, ma már abban voltam, mindenki szörnyülködve nézte, mert zokni nélkül nyomom. De most van ez a tornacipő, ez is jó. Lepkének is ilyen lesz!

2011.04.05. 10:54

Vasárnapi, Balázsnál töltött napunkról pár szó.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, kitűnő munkát végzett.

2011.04.06. 14:23

Nagyon meg vagyok elégedve a munkáddal, Balázs!

Elvittem a kalaptartómat és a szőnyegeket a cápámból, hogy próbáljon kezdeni valamit vele. Csodás lett, még a rozsdafolt is kijött.

Köszönöm Balázs!

Kép

Kép

2011.04.08. 00:27

kzolee írta:Nagyon meg vagyok elégedve a munkáddal, Balázs!

Elvittem a kalaptartómat és a szőnyegeket a cápámból, hogy próbáljon kezdeni valamit vele. Csodás lett, még a rozsdafolt is kijött.

Köszönöm Balázs!

Kép

Kép

Zolee! Ez csak természetes. Én is ott segítek, ahol tudok. Köszönöm a " kedvességed " és a dícséretet. ( Jól esik )
A padlóval megszenvedtem, de nem lett 100%-os ( Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal jobb lett, mint volt. )
Ja és örülök, hogy gondoltál rám és elfáradtál ide az off diesel Toyotával. 8)
Köszönöm a látogatásod, s a " kedvességet " valamint a sok sört :lol: ( Jól estek, vagy talán jól csúsztak? :lol: )

takarítás

2011.04.16. 18:15

Szia BAlázs!!!

bmwdance

Csak gondoltam megemlítem Neked amit beszéltünk a 28.-ával kapcsolatban ,hogy akkor oké-e minden?

Persze a többi dolgot akkor egyeztetjük még. :franko: :taps:

Re: takarítás

2011.04.17. 19:46

Szkubi-ka írta:Szia BAlázs!!!

bmwdance

Csak gondoltam megemlítem Neked amit beszéltünk a 28.-ával kapcsolatban ,hogy akkor oké-e minden?

Persze a többi dolgot akkor egyeztetjük még. :franko: :taps:

28.-a csütörtök. Akkor jönnél? Írj pü-t és mindent megdumálunk.
Ha valamit elfelejtettem volna akkor 1000 bocs.

2011.04.28. 21:07

Sziasztok!!!
Na szóval ma reggel mi is beállítottunk Balázsékhoz(igaz a megbeszélt időhöz kicsit késtünk a "Nagyfalu" kiszámíthatatlansága miatt,de Balu 1 szóval nem említette,thx)egy kisebb pucbavágásra.Balázs felmérte a helyzetet és neki is ugrott a munkának.Csak úgy öröm volt nézni ahogy megszépül a kocsi a kezei között.Ahogy teltek az órák egyre szebb lett,tényleg profi a srác magamat idézve "minőségi munkát végzet"Halkan jegyezném meg,hogy én is be lettem fogva a melóra és a söröcske is csak délután kezdet el fogyogatni.Jó kis mutogatós beszélgetős tisztítással egybe kötött tali lett.Xenonnét sajnos mi nem ismerhettük meg csak Csokit a kutyát és Xenon szomszéd kz540i Zolit.Nem baj lesz rá még alkalom ha Balázs meg tűr még minket.Nah most már beszéljenek helyettem a képek.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

2011.04.28. 21:17

Kép
Kép

Balázs letalpal, mint a KCR-es IFA!!! :lol:
A kutya meg matt fekete fóliát kapott, vagy Plastidip-et??? :lol:

A verda meg baromi szép lett! Menne a szavazatom, ha már nem szavaztam volna (elégedetten) :!:

2011.04.28. 21:43

Készült 1-2 kompromittáló kép is, amin Balázs épp könyékig nyúlkál a .....! :lol: :hehe Kép

2011.04.28. 22:26

Szkubi-ka írta:Készült 1-2 kompromittáló kép is, amin Balázs épp könyékig nyúlkál a .....! :lol: :hehe Kép

Kipuffon keresztül "szerel", mint a nőgyógyász. :)
A kutyán tényleg nincs szőr! (de szőrös csokit még én sem láttam)
Én még nem szavaztam, mert nincsen tapasztalatom.
Úgyhogy tessék jóba lenni velem! :wink:

2011.04.28. 23:06

simi64 írta:
Szkubi-ka írta:Készült 1-2 kompromittáló kép is, amin Balázs épp könyékig nyúlkál a .....! :lol: :hehe Kép

Kipuffon keresztül "szerel", mint a nőgyógyász. :)
A kutyán tényleg nincs szőr! (de szőrös csokit még én sem láttam)
Én még nem szavaztam, mert nincsen tapasztalatom.
Úgyhogy tessék jóba lenni velem! :wink:

Szkubi-ka!

Köszönöm a kedves hozzászólást... Remélem sokáig ilyen szép lesz a gép. ( Még esküvő után is. )
Jók lettek a képek! ( A legjobb az a Heineken bunkeres polír géppel védekező kép :lol: )
Szép a hangja a gépnek, főleg most még jobb a kívül - belül fényesített kipufogó végeken keresztül! :lol:

Simi!

Nint országos cimbi... elviszlek tiltani bringó hintóval, és jóba leszünk... :lol:
Látod! Lassan má tőlem tanulhat a mester ( Muha Atti bácsi ) Felnyúl rendesen és kész is van :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge