Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Egyéb OFF avagy nem-BMW diagnosztikai cuccok

2012.04.17. 08:45

jackson írta:
Padre540 írta:Nekem van a motortérben körcsatis és belül a bal térd magasságában is egy téglalap forma.Akkor ez milyen?Nem OBDII?

Közben megbeszéltük telefonon: neki dupla csatis a kocsija (ez egy rövid ideig volt) bent OBDII csak motor és váltó vezérlő. Elöl körcsatin az összes vezérlő elérhető.

Jackson, aki megválaszolta neki még telefonon

Így van,Jacko úr!Ment is a köszi! :franko:

2012.06.02. 09:08

Kinek a benzin, kinek a diesel. Kinek a fekete, kinek a silver :roker:

Videó itt

2012.06.02. 11:04

XenonBalazs írta:Kinek a benzin, kinek a diesel. Kinek a fekete, kinek a silver :roker:

Videó itt

:offtopic

2013.08.11. 14:15

OPCOM progit ismeri valaki? Vannak benne olyan tesztek mint a DIS-ben? Konkrétan légtömegmérő teszt érdekelne.

2013.08.12. 01:04

barbrady írta:OPCOM progit ismeri valaki? Vannak benne olyan tesztek mint a DIS-ben? Konkrétan légtömegmérő teszt érdekelne.

Nekem van, "Chinaedition" sajnos nem ismerem még, csak hibakódot olvastam vele, de holnap megpróbálok ránézni. Autó nélkül nem megy, Asszony pedig csak 21.30-körül jön haza vele.

2013.08.13. 22:03

Gallaca írta:
barbrady írta:OPCOM progit ismeri valaki? Vannak benne olyan tesztek mint a DIS-ben? Konkrétan légtömegmérő teszt érdekelne.

Nekem van, "Chinaedition" sajnos nem ismerem még, csak hibakódot olvastam vele, de holnap megpróbálok ránézni. Autó nélkül nem megy, Asszony pedig csak 21.30-körül jön haza vele.

Nem tudom érdekes-e még, megnéztem, nem találtam tesztet légtömegmérőre. Adatait folyamatosan írja V-ban, de ennyi. Kicsit butácskának tűnik. Hétvégén részletesebben vallatom.

2013.08.13. 22:22

Gallaca írta:
Gallaca írta:

Nem tudom érdekes-e még, megnéztem, nem találtam tesztet légtömegmérőre. Adatait folyamatosan írja V-ban, de ennyi. Kicsit butácskának tűnik. Hétvégén részletesebben vallatom.

Köszi, közben én is próbálgattam. Egr-re van benne valami teszt felé, de légtömegmérőre nincs...

ST25i Tapatalk 2

2013.09.27. 09:48

Nagytarcsa, BP 16 ker vagy környékén tud valaki Kiát diagolni? (2007, 1.6 automata... :facepalm: )

2013.09.27. 12:05

Haminda írta:Nagytarcsa, BP 16 ker vagy környékén tud valaki Kiát diagolni? (2007, 1.6 automata... :facepalm: )

Nekem van egy általános obd olvasóm, de sohasem próbáltam még kiával. Ha nincs más összefuthatunk!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Qwerti az itt látható tagok köszönték meg: Haminda
Értékelés: 4.76%

2013.09.27. 19:27

Qwerti írta:
Haminda írta:Nagytarcsa, BP 16 ker vagy környékén tud valaki Kiát diagolni? (2007, 1.6 automata... :facepalm: )

Nekem van egy általános obd olvasóm, de sohasem próbáltam még kiával. Ha nincs más összefuthatunk!

Egy próbát mindenképp megér. Majd megbeszéljük talin sztem, hogy miként tovább :franko:

2013.09.28. 08:39

Haminda írta:
Qwerti írta:

Egy próbát mindenképp megér. Majd megbeszéljük talin sztem, hogy miként tovább :franko:

Muha Ati Bosch szettje is viszi a Kiát szerintem...

2013.11.08. 18:28

Jobb helyet nem találtam neki, ezért ide írom.
Diagosok figyelem!
Eladó 1 éves, diagnosztikai célra kifejezetten jó 13V / 40A teljesítményű, feszstabil, kapcsolóüzemű tápegység. Van hozzá kábel is, dugókkal, akkucsipeszekkel.
Én innen vettem.
Semmilyen sérülés nincs rajta, tökéletesen működik. Lemerült akkumulátor töltésére nem ajánlott, mert áramkorlátozó nincs benne. (AGM-hez jó csak).
Ára kompletten 14 ezer Ft.
Eladás oka: Megveszem Jacko Forexét.
Érd: Pü vagy itt, vagy tel.

2013.11.08. 20:48

hamoriarpi írta:Jobb helyet nem találtam neki, ezért ide írom.
Diagosok figyelem!
Eladó 1 éves, diagnosztikai célra kifejezetten jó 13V / 40A teljesítményű, feszstabil, kapcsolóüzemű tápegység. Van hozzá kábel is, dugókkal, akkucsipeszekkel.
Én innen vettem.
Semmilyen sérülés nincs rajta, tökéletesen működik. Lemerült akkumulátor töltésére nem ajánlott, mert áramkorlátozó nincs benne. (AGM-hez jó csak).

Én jelentkeznék rá! :roker:

2013.11.08. 22:26

Gallaca írta:
hamoriarpi írta:Jobb helyet nem találtam neki, ezért ide írom.
Diagosok figyelem!
Én innen vettem.

Én jelentkeznék rá! :roker:

Elkőtt.

2014.08.15. 20:37

Fríss szerzemény hiba kereséshez meg sokmindenhez :)
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2014.08.16. 22:25

admin írta:Fríss szerzemény hiba kereséshez meg sokmindenhez :)
Kép

Jackson elajulna.

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

2014.09.12. 21:56

Szép estét!
Van itt valaki, aki egy bosch kts670-nek ismeri az oszcilloszkópját? Vagy úgy általában az oszcilloszkóppal való mérésekben járatos. Ebben kellene segítség. Előre is köszönöm!

2014.09.12. 21:58

egate írta:Szép estét!
Van itt valaki, aki egy bosch kts670-nek ismeri az oszcilloszkópját? Vagy úgy általában az oszcilloszkóppal való mérésekben járatos. Ebben kellene segítség. Előre is köszönöm!

Mit szeretnel merni???

2014.09.13. 08:42

Bummer írta:
egate írta:Szép estét!

Mit szeretnel merni???

Legfőképpen az autóelektronikai történések lefolyásának megjelenítését szeretném megismerni. Pl. az egyik csatornán a fordulatszám jeladója által indukált feszültséget a másikon a vezérműtengely helyzetét szeretném látni, vagy épp egy befecskendező jelet.

2014.09.19. 11:09

Ennyire nehezet kérdeztem?:) Szerencsére sikerült megoldanom, rajottem közben. Hasznos egy szerkezet,az biztos.
Hozzászólás küldése

VigLink badge