![]() |
2013.05.12. 11:39
2013.05.12. 11:46
atesz25 írta:Üdv.Kérhetnék egy kis segítséget, nem igazán értem most ezt a dolgot. HA veszek egy bmw scannert(http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 63785.html)
Dis és az inpa az egy program amit ezzel a bmw scanner-el lehet használni?
És persze még egy kérdés, olvasgattam nagyjából, ha mondjuk ezt veszem meg, nekem is kellene plusz szálakat húzni a körcsatihoz.
Most tudom teljesen madárnak néztek, de nem üzletelés céljából venném, sőt nem is szeretnék elprogramozni semmit, de hiba olvasásra és esetleg egy két extra ki és bekapcsolásra megérné nekem.
Üdv Attila
2013.05.12. 11:55
barbrady írta:Eatesz25 írta:Üdv.Kérhetnék egy kis segítséget, nem igazán értem most ezt a dolgot. HA veszek egy bmw scannert(http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 63785.html)
És persze még egy kérdés, olvasgattam nagyjából, ha mondjuk ezt veszem meg, nekem is kellene plusz szálakat húzni a körcsatihoz.
Most tudom teljesen madárnak néztek, de nem üzletelés céljából venném, sőt nem is szeretnék elprogramozni semmit, de hiba olvasásra és esetleg egy két extra ki és bekapcsolásra megérné nekem.
Üdv Attila
A scanner kábellel nem megy a dis/inpa, ezekhez ediabas kábel kell.
Tapatalk2 ST25i
2013.05.12. 12:09
atesz25 írta:barbrady írta:Eatesz25 írta:Üdv.Kérhetnék egy kis segítséget, nem igazán értem most ezt a dolgot. HA veszek egy bmw scannert(http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 63785.html)
Üdv Attila
Tapatalk2 ST25i
Ez gyors volt, köszi értem! Egyébként ez a scanner mennyire jó összeségében?Hiba olvasás törlés és esetleg extra ki-be kapcsoláshoz, házi szinten gondolkozunk.
Egyébként akkor az interface jó csak a kábel kell az plusz hozzá?
Áhh ebben benne van az interface is. Ez lenne akkor a jobb? (http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 63770.html)
2013.05.12. 13:03
barbrady írta:Eatesz25 írta:Üdv.Kérhetnék egy kis segítséget, nem igazán értem most ezt a dolgot. HA veszek egy bmw scannert(http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 63785.html)
Üdv Attila
Tapatalk2 ST25i
2013.05.25. 10:54
2013.05.25. 11:02
vaszarig írta:Srácok, 1.4.0. verziós scanner-el hol lehet azt beállítani, hogy az irányjelzők akkor is villogjanak, ha nyitom az ajtót (kikapcsolom a riasztót), illetve, hogy legyen nappali fényem?

2013.05.25. 11:06
barbrady írta:vaszarig írta:Srácok, 1.4.0. verziós scanner-el hol lehet azt beállítani, hogy az irányjelzők akkor is villogjanak, ha nyitom az ajtót (kikapcsolom a riasztót), illetve, hogy legyen nappali fényem?
Közben megnéztem.
Disarming-optical
Itt a Daytime-ok közül válogathatsz. Nem tudom melyik melyik, próbálgasd ki.
2013.05.25. 11:15
vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:Srácok, 1.4.0. verziós scanner-el hol lehet azt beállítani, hogy az irányjelzők akkor is villogjanak, ha nyitom az ajtót (kikapcsolom a riasztót), illetve, hogy legyen nappali fényem?
Közben megnéztem.
Disarming-optical
Itt a Daytime-ok közül válogathatsz. Nem tudom melyik melyik, próbálgasd ki.
Ez az, erre gondoltam!Akkor azek az adott vezérlőnél, a coding menüpont alatt elérhetők, igaz?
2013.05.26. 16:29
2013.05.26. 18:22
2013.05.26. 18:25
2013.05.26. 18:31
atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
2013.05.26. 18:32
barbrady írta:odus írta:Sziasztok!
Car Key Memory-t mivel tudok állítani? Van Inpa, Scanner, Ncs.
Odus
Ncs-el mindent, scanner-rel ezt-azt.
Tapatalk2 ST25i
2013.05.26. 18:37
odus írta:barbrady írta:odus írta:Sziasztok!
Car Key Memory-t mivel tudok állítani? Van Inpa, Scanner, Ncs.
Odus
Ncs-el mindent, scanner-rel ezt-azt.
Tapatalk2 ST25i
Köszönöm!
Közben már én is rájöttem, hogy kell. Az ncs profile-t korábban nem
állítottam be, hogy kódolja a Car key memory-t. Most már megy.
Még valami: elmagyarátná valaki a ZCS kódokat? Amennyire én tudom,
ez egy karakter sorozat, ami a felkódolt vezérlőket tartalmazza. Honnan
lehet tudni, mi egy vezérlő kódja, stb, stb.
Odus
2013.05.26. 22:15
odus írta:Közben már én is rájöttem, hogy kell. Az ncs profile-t korábban nem
...
Odus
2013.05.27. 07:38
2013.05.27. 08:41
MChris írta:Sziasztok,
LCM II-re is lehet DRL-t felprogramozni?
Köszi
Üdv,
MChris
2013.05.27. 09:19
Jerry írta:odus írta:Közben már én is rájöttem, hogy kell. Az ncs profile-t korábban nem
...
Odus
Mi megy mostmár?
Sikerült beüzemelni a kulcsmemóriát?
Ha igen, akkor elmagyarázhatnád nekem is, akár itt, akár felhívlak telefonon.
2013.05.27. 19:41
barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i