![]() |
2013.05.27. 20:06
atesz25 írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i
Köszi, de akkor mivel tudnám életre kelteni? Ugyanis ez utólagos beépítés. Ha nyomva tartom a gombját akkor el is indul spriccel is és töröl is de nem a kis tartályból jön a nedü.
2013.05.27. 22:34
atesz25 írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i
Köszi, de akkor mivel tudnám életre kelteni? Ugyanis ez utólagos beépítés. Ha nyomva tartom a gombját akkor el is indul spriccel is és töröl is de nem a kis tartályból jön a nedü.
2013.05.27. 22:58
barbrady írta:atesz25 írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i
Ncs-szel biztos, a dis retrofit-et így fejből nem tudom, de lehet hogy azzal is.
Tapatalk2 ST25i
2013.05.27. 23:33
barbrady írta:MChris írta:Sziasztok,
LCM II-re is lehet DRL-t felprogramozni?
Köszi
Üdv,
MChris
Szerintem nem, de ha megadod a coding indexét, akkor biztosra meg tudom mondani.
2013.05.28. 09:32
admin írta:barbrady írta:atesz25 írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i
Ncs-szel biztos, a dis retrofit-et így fejből nem tudom, de lehet hogy azzal is.
Tapatalk2 ST25i
Szerintem a lámpamosóval együtt megy a retrofit mivel ugyan az a kék relé vezérli mint a lámpamosót.
2013.05.28. 09:35
[/quote]barbrady írta:Ez az, erre gondoltam!Akkor azek az adott vezérlőnél, a coding menüpont alatt elérhetők, igaz?
2013.05.28. 09:57
vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
2013.05.28. 10:40
admin írta:barbrady írta:atesz25 írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv, hamár 1.4-es. Intenzív mosót lehet vele felporgramozni?
Tisztelettel Attila
Azt nem.
Tapatalk2 ST25i
Tapatalk2 ST25i
Szerintem a lámpamosóval együtt megy a retrofit mivel ugyan az a kék relé vezérli mint a lámpamosót.
2013.05.28. 10:41
barbrady írta:MChris írta:Sziasztok,
LCM II-re is lehet DRL-t felprogramozni?
Köszi
Üdv,
MChris
Szerintem nem, de ha megadod a coding indexét, akkor biztosra meg tudom mondani.
2013.05.28. 20:12
barbrady írta:vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
Van több féle, azért írtam, hogy nem tudom melyiket lehet beállítani scannerrel. Van olyan, hogy ha be van kapcsolva a tompított és leveszed a gyújtást, akkor minden lámpát lekapcsol automatikusan (kispolszki style). Van olyan, hogy az összes világítás ki van kapcsolva, és ráadod a gyújtást, akkor X%-on (ez is állítható hogy mennyi legyen) égeti a reflektort vagy a tompítottat, beállítás alapján.
2013.05.28. 20:21
vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
Van több féle, azért írtam, hogy nem tudom melyiket lehet beállítani scannerrel. Van olyan, hogy ha be van kapcsolva a tompított és leveszed a gyújtást, akkor minden lámpát lekapcsol automatikusan (kispolszki style). Van olyan, hogy az összes világítás ki van kapcsolva, és ráadod a gyújtást, akkor X%-on (ez is állítható hogy mennyi legyen) égeti a reflektort vagy a tompítottat, beállítás alapján.
Ez oké, de nekem az kell, hogy a kapcsoló nulla, vagy automata állásban legyen, s x%-on világítson!:) Azért kérdeztem, hogy ezt a scanner tudja, vagy más kell hozzá!Ja, és igen a refi kéne, hogy világítson, mert ugye a xenonnak nem igazán tenne ez jót!
2013.05.28. 20:33
vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
Ez oké, de nekem az kell, hogy a kapcsoló nulla, vagy automata állásban legyen, s x%-on világítson!:) Azért kérdeztem, hogy ezt a scanner tudja, vagy más kell hozzá!Ja, és igen a refi kéne, hogy világítson, mert ugye a xenonnak nem igazán tenne ez jót!
2013.05.28. 21:09
2013.05.29. 11:12
atesz25 írta:Üdvözöllek! Igen ma megnéztem és tényleg a motor halt meg!
2013.05.29. 11:18
barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
A scannerrel végig próbáltad mindet?
Tapatalk2 ST25i
2013.05.29. 11:20
vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:vaszarig írta:Köszi, meg is csináltam a riasztót, viszont a nappali fénynél nem csinált semmit, amikor bepipáltam az EU-t! Annak hogyan kéne működnie?
A scannerrel végig próbáltad mindet?
Tapatalk2 ST25i
Áááá, dehogy, nem mertem nagyon kapcsolgatni, nehogy eltoljak valamit!
2013.06.03. 17:00
2013.06.03. 17:05
Kovee írta:Sziasztok,
az a kérdésem, hogy a bmw scanner cimu software kommunikal az autommal egy ftdi chipes kábellel k-line, CAN?
inpa,ncs alatt tökletes a kábel. Vagy a scannerhez kell egy masik kabel?
köszönöm.
2013.06.16. 10:11
2013.06.22. 14:21