![]() |
2017.04.03. 11:38
2017.04.05. 16:21
2017.04.06. 18:32
Johny540 írta:Sziasztok!
Mi lehet az oka,hogy az ISTA nem látja a hibákat?Már hetek óta ezzel szenvedek.....
Az autót felismeri azonnal,de nulla hibakód,miközben tudom hogy van 3.Scannerrel persze ott is van a 3 hiba.
ISTA szerint nulla.
2017.04.06. 20:22
rockerekhu írta:Johny540 írta:Sziasztok!
Mi lehet az oka,hogy az ISTA nem látja a hibákat?Már hetek óta ezzel szenvedek.....
Az autót felismeri azonnal,de nulla hibakód,miközben tudom hogy van 3.Scannerrel persze ott is van a 3 hiba.
ISTA szerint nulla.
Es mik azok a hibak amit a scanner lat es az ista nem?melyik verziot hasznalod istan es milyen op rendszert.?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017.04.06. 21:50
Johny540 írta:rockerekhu írta:Johny540 írta:Sziasztok!
ISTA szerint nulla.
Es mik azok a hibak amit a scanner lat es az ista nem?melyik verziot hasznalod istan es milyen op rendszert.?
1.Olajszintérzékelő
2.Ventillátor box működtetés
3.Tankszellőztető szelep,működtetés
ISTA-D 3.56.21
Windows 10 Home
(Egyébként eddig is ezt használtam,és működött még egy hónapja)
2017.04.07. 20:04
rockerekhu írta:Nem frisitet a win veletlenul,ezeket pedig az istanak is kell latnia,lehet nincs is bajuk ha bemesz service functionba es ott kikesresed a moduleban akkor latja?
2017.04.07. 21:04
Johny540 írta:rockerekhu írta:Nem frisitet a win veletlenul,ezeket pedig az istanak is kell latnia,lehet nincs is bajuk ha bemesz service functionba es ott kikesresed a moduleban akkor latja?
Most már nem tudom,hogy eddig is elkerülte-e a figyelmemet,vagy sem.....ha igen,akkor azt hittem a szokásos üzenetet kapom indításkor,de mindegy.Lényeg hogy nem.Ezt kapom:
"Database connection error!
The connection to one of the required databases could not be established. Please check DSS #00046632EN for further trouble shooting."
2017.04.08. 11:28
rockerekhu írta:Johny540 írta:rockerekhu írta:Nem frisitet a win veletlenul,ezeket pedig az istanak is kell latnia,lehet nincs is bajuk ha bemesz service functionba es ott kikesresed a moduleban akkor latja?
Most már nem tudom,hogy eddig is elkerülte-e a figyelmemet,vagy sem.....ha igen,akkor azt hittem a szokásos üzenetet kapom indításkor,de mindegy.Lényeg hogy nem.Ezt kapom:
The connection to one of the required databases could not be established. Please check DSS #00046632EN for further trouble shooting."
Szerintem próbáld ujra rakni az istát,és kapcsold ki a frisitéseket a win10ben,amugy sem nagyon szereti a win10 az istát valamiért.
2017.04.08. 14:02
NagyMatyas írta:rockerekhu írta:Johny540 írta:rockerekhu írta:Nem frisitet a win veletlenul,ezeket pedig az istanak is kell latnia,lehet nincs is bajuk ha bemesz service functionba es ott kikesresed a moduleban akkor latja?
Szerintem próbáld ujra rakni az istát,és kapcsold ki a frisitéseket a win10ben,amugy sem nagyon szereti a win10 az istát valamiért.
Nem tudom, nekem semmi bajom Win10 Ista párossal, ráadásul a winben nem is tudod kikapcsolni a frissítéseket egzakt módon, maximum kiherélni. Nem ez lesz a gond szerintem, simán valami más miatt összedőlt.
2017.04.21. 19:02
2017.04.21. 22:05
Bor3sz írta:Win 8/8.1 vagy 10-el megy a scanner gond nélkül?
szerk: mielőtt fölöslegegesen kérem kölcsön a laptopot a semmiért (az enyém most adta meg magát) ,ezért kérdezem
2017.04.21. 22:36
rockerekhu írta:Bor3sz írta:Win 8/8.1 vagy 10-el megy a scanner gond nélkül?
szerk: mielőtt fölöslegegesen kérem kölcsön a laptopot a semmiért (az enyém most adta meg magát) ,ezért kérdezem
Elmeletileg igen de azszem azt is regebbi winkompatibilison kell futasd.
2017.04.23. 11:40
SvidronyA írta:rockerekhu írta:Bor3sz írta:Win 8/8.1 vagy 10-el megy a scanner gond nélkül?
Nekem sem 8.1, sem pedig 10 proval nem működött. 7 alatt viszont gond nélkül futott az 1.3.6.

2017.05.02. 12:46
Bor3sz írta:SvidronyA írta:rockerekhu írta:Bor3sz írta:Win 8/8.1 vagy 10-el megy a scanner gond nélkül?
Nekem sem 8.1, sem pedig 10 proval nem működött. 7 alatt viszont gond nélkül futott az 1.3.6.
Kényszerből csak ki kellett próbálnom, win8 alatt csak a motor és a váltót "látta" a program. Km, vin, alap dolgot mutatott. A többit nem találta.
2017.05.02. 17:53
seepheerd írta:Bor3sz írta:SvidronyA írta:rockerekhu írta:Bor3sz írta:Win 8/8.1 vagy 10-el megy a scanner gond nélkül?
Kényszerből csak ki kellett próbálnom, win8 alatt csak a motor és a váltót "látta" a program. Km, vin, alap dolgot mutatott. A többit nem találta.
Nekem mázlim volt, fiamnál hevert egy Dell XPS mindennel ami kell és win XP Sp3 van rajta.
INPA-t tettem rá eddig, jól műxik a kínai K+DCAN interface a 20 pines körcsatival a 2000-es E-46-on.
(és az akksija is bír több mint egy órát - Dell rúúúúlz!!!)
Szerintem érdemes egy kis vacak laptopot beszerezni diagra, amit nem sajnál az ember húzni-vonni.
2017.05.02. 19:33
NagyMatyas írta:Ezért szokott általában mindenki Thinkpadezni.Mondjuk én XP-s tetű lassú gépekhez, ha nem muszáj nem ragaszkodnék. SSD+Win7-10 csodákra képes és akkor nem kell emiatt külön gépet fenntartani.
2017.05.02. 19:35
seepheerd írta:NagyMatyas írta:Ezért szokott általában mindenki Thinkpadezni.Mondjuk én XP-s tetű lassú gépekhez, ha nem muszáj nem ragaszkodnék. SSD+Win7-10 csodákra képes és akkor nem kell emiatt külön gépet fenntartani.
Virtual machine-nel
2017.05.02. 19:42
NagyMatyas írta:seepheerd írta:NagyMatyas írta:Ezért szokott általában mindenki Thinkpadezni.Mondjuk én XP-s tetű lassú gépekhez, ha nem muszáj nem ragaszkodnék. SSD+Win7-10 csodákra képes és akkor nem kell emiatt külön gépet fenntartani.
Virtual machine-nel
Miért is kellene, ha bármikor lehet dualbootolni?
2017.12.29. 11:39
2017.12.29. 14:11
Lando írta:Sziasztok,
valakinek van tapasztalata hogy 97-es évjárattal is működik a Bmw scanner? Valahol azt írják összes modell, máshol pedig hogy 98-tól... jó lenne tudni mert feleslegesen nem dobnék ki az ablakon pénzt, maga a program viszont jól jönne.Illetve ehhez még szükségem lenne egy K+dcan kábelhez?