![]() |
2009.08.17. 09:04
simi64 írta:20000
2009.08.17. 10:16
2009.08.19. 13:40
webasto írta:spanyolban kollégám 1500 euro bünti mert blokkoló működött a kocsiban....
2009.09.14. 17:57
Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:Egy kis tanácsot kérek.
Tájékozódom, hogy milyen védelem legyen a kocsiba.
Kinéztem: Blinder M-47 lézerblokkoló, ami most aug 12.-étől kapható (200ezer) és SAT-ELITE-GPS radardetektor (72ezer).
A Blinder 4 fejes, mind a négyet előre gondolom.
Azért előre, mert a világos színű autón nem tetszene, ahogy kinézne hátul, meg előlről a veszélyesebb.
Várom a hozzáértők véleményét, javaslatát, tapasztalatait.
Ennél többet nem kívánok rá áldozni.
Minek az Neked, Oroszlán?
Te úgyis mindig betartod a sebességhatárokat.
Igen. Azért növeltem a múlt héten megint a költségvetés bevételi oldalát.
Minek a 218 LE, ha nem tudom kihasználni.
Akkor vehettem volna mondjuk egy opel astra 1,4 i-t, aztán langyosvíz.
2009.09.14. 18:22
e39chip írta:Mostanában elég sokat közlekedem az M1-en és elgondolkoztam a lézerblokkolón. Elsősorban előre kellene, de lehet, hogy hátra is. Tudnátok mondani vmi jó szerkezetet aminek nincs horror ára?
2009.09.14. 18:38
jackson írta:e39chip írta:Mostanában elég sokat közlekedem az M1-en és elgondolkoztam a lézerblokkolón. Elsősorban előre kellene, de lehet, hogy hátra is. Tudnátok mondani vmi jó szerkezetet aminek nincs horror ára?
Hát az M1-en fix radarok is vannak amire legalább egy GPS POI adatbázis célszerű figyelmeztetésként. A lézert szerintem nem úszod meg 100-125eft alatt és akkor még az egy-két fejes rendszer.
Jackson, akinek ugyancsak a zsebébe kéne nyúlni jó mélyen (csak akkor össze találkozok az állammal)
2009.09.14. 18:54
e39chip írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:Egy kis tanácsot kérek.
Tájékozódom, hogy milyen védelem legyen a kocsiba.
Kinéztem: Blinder M-47 lézerblokkoló, ami most aug 12.-étől kapható (200ezer) és SAT-ELITE-GPS radardetektor (72ezer).
A Blinder 4 fejes, mind a négyet előre gondolom.
Azért előre, mert a világos színű autón nem tetszene, ahogy kinézne hátul, meg előlről a veszélyesebb.
Várom a hozzáértők véleményét, javaslatát, tapasztalatait.
Ennél többet nem kívánok rá áldozni.
Minek az Neked, Oroszlán?
Te úgyis mindig betartod a sebességhatárokat.
Igen. Azért növeltem a múlt héten megint a költségvetés bevételi oldalát.
Minek a 218 LE, ha nem tudom kihasználni.
Akkor vehettem volna mondjuk egy opel astra 1,4 i-t, aztán langyosvíz.
Mostanában elég sokat közlekedem az M1-en és elgondolkoztam a lézerblokkolón. Elsősorban előre kellene, de lehet, hogy hátra is. Tudnátok mondani vmi jó szerkezetet aminek nincs horror ára?
2009.09.20. 20:39
2009.09.20. 20:52
Oroszlan írta:Zoli !
A találkozóra menet odafelé 4 alkalommal jelzett a lézer-műszer. 1x 3 lábú volt egy felüljárón szembe, 3x pedig dobozban volt. Mind a 4 a pályán (M7).
Visszafelé 2x volt jelzés a pályán, dobozban.
Csak 30.000.Ft.-al számoljam darabját ...
De volt amelyik nem 30.000. lett volna ...
2009.09.20. 22:04
Oroszlan írta:Zoli !
A találkozóra menet odafelé 4 alkalommal jelzett a lézer-műszer. 1x 3 lábú volt egy felüljárón szembe, 3x pedig dobozban volt. Mind a 4 a pályán (M7).
2009.09.20. 22:10
jackson írta:Oroszlan írta:Zoli !
És mennyi ami az autópálya cédulát ellenörző??
Jackson, aki kérdi
2009.09.21. 07:10
Oroszlan írta:jackson írta:Oroszlan írta:Zoli !
Jackson, aki kérdi
Ezt nem értem.
2009.09.21. 08:08
jackson írta:Oroszlan írta:jackson írta:Oroszlan írta:Zoli !
Jackson, aki kérdi
Ezt nem értem.
Jogos, hogy nem érted mivel az asszony a mondat közepén kirúgdosott a billentyűzet elöl, mivel dolgozni akart.
A további mondatok azok lettek volna:
Mármint a 4 fix dobozra vonatkoztatva a kérdés. Mint említettem volt korábban sebesség mérésre nem használnak lézert mivel problémát okoz a célzás. Azért kell a humán (na jó rendőr) fazon aki céloz. Viszont a autópályacédula ellenörző rendszer használ ugyancsak lézeres megvillágítást. Mivel ott szokott csipogni a jelzőm (csak nem mindig).
A fix dobozok mindig radarosak.
Nos ezért kérdeztem, hogy mikor hol (hanyas km-nél) jelzett. Mivel hogy vannak ismert kordinátájú autópálya dobozok. Azon kívül lehetséges még lézeresen is fals riasztás. Nekem is volt olyan mentem a sztrádán és bejelzett pedig nem volt mérés max a szembe oldalon elhaladók (de ott meg a bokor miatt nem tud mérni).
Jackson, aki megy melózni bár nem sok kedve
2009.09.21. 08:42
2009.09.21. 08:50
e39chip írta:A radarosak, hogyan működnek? Amilor elmegyek melletük akkor fényképeznek? Ha szembe van velem akkor is csak közelről fényképez?
2009.10.10. 01:01
2009.10.10. 11:26
lepke írta:Helo
Szombaton mérnek Borsodban
.............................KATT IDE..........................
üdv zoli
2009.10.11. 08:05
2009.10.11. 13:26
muhaati írta:
Bizony ezért cseréltem le a Blindert. A teszt előtt még azt hittem, jó a védelmem. Az össz. tesztelés alapján viszont 5 pontból csak 3 pontot adtam a cuccnak.
Kiegészítés képpen : Ez egy jó, látható tesztfelvétel. Hiába tépem a számat, hogy ne vegyetek mást, csak L.I.-t. Persze ez is tette a dolgát, csak nem mindegy milyen hatásfokkal. Persze hozzátartozik a dologhoz, hogy itt T.T., kezében volt a pisztoly.
Viszont amióta a mostani cucc van fent, akár a feje tetejére is állhat a rendőrbácsi, akkor sem változik a három csík a müszerén.![]()
( Újból megírom, tökéletes védelem nincs, lehet szerencsétlen szögből, a körülmények szerencsétlen összejátszásából peches szituációk, de másfél éve 100%-on dolgozik a mostani cucc.)