Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.04.09. 10:29

Viszont jó hír, hagy valami törvénymódosítás vagy rendelet vagy valami nem készült el határidőre, így májustól nem lesznek (egyenlőre) privát, profitorientált traffik szerteszét az utakon. (Legalábbis ezt hallottam tegnap, remélem igaz). Így marad ez az alacsony intenzitású rendőrségi kontroll.

Szerintem jelen rendőrségi aktivitás mellett tök mindegy hol mennyivel lehet menni. Sztádánként van pár hely, ahol lassítani kell, városokban egy-két fix hely, ahol szoktak ellenőrizni, aztán kész. Lekopogom, kopp-kopp, de még sohasenem kaptak el gyorshajtásért, pedíg bármikor elkaphatnának. Egyszer egy sztádabenzinkúton mesélte egy 7'er gazda, hogy megcseszték a rendőrők, mert kb. 230-al leelőzte őket véletlenül, szóval lukra lehet futni, nem mondom, hogy nem, de ez ritka.

A gond akkor lesz, ha ezek a magánvállalkozások elkezdenek dolgozni. Mindenki tudja, hogy nálunk eleve szivatásból van nyílegyenes, kereszteződés nélküli utakon két 70-es tábla közé berakva egy 50-es. Ezeket fogják jobban kihasználni, aki meg rendszeresen ilyen utakon jár, nem is figyeli már a sok hülye, értelmetlen táblát.

2008.04.09. 11:03

Egyenlőre nem kell félni ezektől a trafiktól. Túl sok helyen alkotmányellenes, úgyhogy nem lesz belőle semmi. Ha meg mégis, akkor lesz itt rohadt világ. Biztos sok ilyen f.szt aki kiáll mérni profitszerzés gyanánt szájba lesz b.aszva párszor. Meg ezeknek a házát kéne molotovval dobálni.

Meg valószínűnek tartom, hogy sok ilyen értelmetlen tábla fog eltűnni az utakról. Én biztosan leszerelem éjszaka azt ami direkt ilyen miatt lett kirakva. Rohadnának meg! Nálunk van, hogy a 2x2 sávos gyorsforgalmi útra kirakják a 30-as táblát. Aztán 1 vagy 2 nap múlva meg jönnek a rend őrei mérni. Aztán mikor egy napot végigmértek, akkor másnapra eltűnik megint a tábla. Magyarországon mindent szabad...

2008.04.09. 13:07

sxoe írta:Egyenlőre nem kell félni ezektől a trafiktól. Túl sok helyen alkotmányellenes, úgyhogy nem lesz belőle semmi. Ha meg mégis, akkor lesz itt rohadt világ. Biztos sok ilyen f.szt aki kiáll mérni profitszerzés gyanánt szájba lesz b.aszva párszor. Meg ezeknek a házát kéne molotovval dobálni.

Meg valószínűnek tartom, hogy sok ilyen értelmetlen tábla fog eltűnni az utakról. Én biztosan leszerelem éjszaka azt ami direkt ilyen miatt lett kirakva. Rohadnának meg! Nálunk van, hogy a 2x2 sávos gyorsforgalmi útra kirakják a 30-as táblát. Aztán 1 vagy 2 nap múlva meg jönnek a rend őrei mérni. Aztán mikor egy napot végigmértek, akkor másnapra eltűnik megint a tábla. Magyarországon mindent szabad...

Azért néha volna értelme! Pl az én esetem: egyirányú utcában lakom ami kb 200m hosszú és a közepén van a kapukijáró. ha elmegyek, értelemszerűen csak balra nézek ha kimegyek, mert ugye jobbról senki nem jöhet. ...egy darabig ezt tettem, amig egy kis buzi majdnem nekem hajtott és mikor meglátta a vörös fejemet, akkor sűrűn elnézést kért! A kis szemét tudta, hogy tilosban jár és ha belémjön, bizti mindent ő fizetett volna! :evil: ..persze nem biztosítóval vállvetve, mert ott helyben kirúgtam volna a veséjét....azzal fizetett volna. No mindegy. Mivel a 4.-en, azaz legfelül lakom, belátom az egész utcát, az utca végével egyetemben. ha lehetne kiszerelni kamerát én biza kiszerelném és elkapnám a tökét annak a napi 10-15 embernek, aki szánt szándékkal hajt be oda, ahova nem lehet, veszélyeztetve mindenkit. (van az utcában 1 iskola is. a szemetek látván, hogy velük szemben épp nincs senki, 1000-el hajtanak. ha egy gyerek elérohanna, mert éppenséggel nem számít rá, hát nem tudom mi lenne) :roll:
A dolog szépsége csak annyi, hogy csak 1 utcával kéne lejjebb menni, mert ott be lehet kanyarodni és úgy vissza, dehát az legalább 300m plusz és amúgy is ott pont van parkolóhely..nehogymá fogyjon a benzin.. :? ...qva nénikéjüket! :x

2008.04.09. 14:06

Ahogy szegény Hofi mondta, Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma, kettő!

2008.04.09. 22:15

hogy az eredeti forum témához szoljak hozzá, szerintem emelhetö lenne a jobb minöségü utakon a sebességhatár.

és vele ellentétben növekedhet a büntetés azoknak akik még ezt is jelentösen tullépik.

és talán belenéznének a tükörbe azok is akik néha nem teszik mert jöhet valaki legálisan is gyorsabban :)

2008.04.09. 22:28

Kaya írta:hogy az eredeti forum témához szoljak hozzá, szerintem emelhetö lenne a jobb minöségü utakon a sebességhatár.

és vele ellentétben növekedhet a büntetés azoknak akik még ezt is jelentösen tullépik.

és talán belenéznének a tükörbe azok is akik néha nem teszik mert jöhet valaki legálisan is gyorsabban :)

Mond te Magyarorszagon laksz? :P
Belenezni a tukorbe? Ugyanmar, gondolkodj egy piros Suzukis agyaval!
Egyszeru a recept: Ha en 130-al megyek, akkor a tobbiek is! <-- Kép

2008.04.09. 23:05

EMELNI??

Kérem Kresz 2.0 ban nemhogy emelnék csökkentik a sebességet esőben autopályán 110 az utakon meg normál körülmények köztis leakarják tolni 70 re.
Azzal indokolják a Kresz ujitást hogy 30 éves, magyarán elavult.

Nos kérdem én ha 30 éve ezek a sebességkorlátok, nagyjából egyre gyorsulunk fejlődünk komolyan mondom RÖHELY már lassan lesz olyan város ahol 40 helyett már 30 tábla van, de szerintem aztis elérjük hogy a kocsit úgy kell majd áttolni a városon :twisted: :twisted:

Na mindegy, mindenki annyival megy amennyi kényelmes neki, sztem ez normális is.

2008.04.09. 23:10

GYEREKEK!!!!!!!!!! ELFOGYTAK A 30-AS TÁBLÁK!!!!! Ma mentem Vasvárra és már csak 40-es és 20-as táblával találkozni azok közül amiket most raktak ki! Aztán felhívtam az egyik közterületis ismerősömet és mondta, hogy igen, elfogytak! Na ez már a no comment kategória!!!! :evil:

2008.04.10. 08:56

Ebből a kresz újításból is meggazdagszik valaki az tuti, mert valakinek jól kell járnia. Ha más nem a táblagyártók.

2008.04.10. 08:58

Kaya írta:hogy az eredeti forum témához szoljak hozzá, szerintem emelhetö lenne a jobb minöségü utakon a sebességhatár.

Ausztriában meg a cseheknél is kísérleti jelleggel csinálnak 160-as limitű sztrádaszakaszt, aztán meglátják, jó döntés-e.

Nálunk meg ebben is visszafelé fejlődünk. Ha valaki enyhítene a szigoron, egyből mondanák rá, hogy felelőtlen, meggondolatlan. Itt csak szigorítani lehet, megmutatni a többi paraszt politikusnak, szakmabeli ellenfélnek, hogy én még keményebben visszafogok ezt vagy azt, mert úgy kevesebb lesz a baleset, stb...Enyhíteni nem lehet, mert tönkreteszik. Ha valaki nálunk csinálna kísérleti jelleggel ilyen sztrádát 160-as limittel és valami idióta ott összetöri magát, egyből mondanák, hogy közvetve ő a felelős, monnyon le. Más országokban mégis be merik vállalni, a németekről nem is beszélve. Ezért tartunk itt és ezért nem fogunk kimászni a gödör aljáról.

2008.04.10. 09:08

Hero írta:EMELNI??

Kérem Kresz 2.0 ban nemhogy emelnék csökkentik a sebességet esőben autopályán 110 az utakon meg normál körülmények köztis leakarják tolni 70 re.
Azzal indokolják a Kresz ujitást hogy 30 éves, magyarán elavult.

Nos kérdem én ha 30 éve ezek a sebességkorlátok, nagyjából egyre gyorsulunk fejlődünk komolyan mondom RÖHELY már lassan lesz olyan város ahol 40 helyett már 30 tábla van, de szerintem aztis elérjük hogy a kocsit úgy kell majd áttolni a városon :twisted: :twisted:

Na mindegy, mindenki annyival megy amennyi kényelmes neki, sztem ez normális is.

A 8. lap utolsó hsz-ével hoztam elő a topikot... :wink:

2008.04.10. 18:30

Ez csak azért van mert az unió aztmondta hogy csökenteni kell a baleseteket 2010-re.Na mármost ez mindenre jó csak épp arra nem.
Azt mikor érjük már el hogy az unió azt mondja felkel emelni a magyarok fizetését az uniós pénzekhez :?: :?:

2008.04.10. 20:46

Bocs Laci bátyám, de az unio magasról le sz...a a magyarok fizetését, de ezt szerintem te is udod. Amúgy igazad van!

2008.04.10. 21:36

Tja, meg most már azt is előírta az EU, hogy min mekkora tükröket kell szerelni az autókra. Ezért lettek az új C osztálynak ekkora fülei, valszeg hamarosan a 3as faceliften is megjelenik. :?

Picit bürökratikusnak érzem az egészet :)

2008.04.10. 21:40

nabucco írta:Tja, meg most már azt is előírta az EU, hogy min mekkora tükröket kell szerelni az autókra. Ezért lettek az új C osztálynak ekkora fülei, valszeg hamarosan a 3as faceliften is megjelenik. :?

Sajnos az uniós dolgokból nekünk csak a szivás jut.

2008.04.11. 09:16

admin írta:
nabucco írta:Tja, meg most már azt is előírta az EU, hogy min mekkora tükröket kell szerelni az autókra. Ezért lettek az új C osztálynak ekkora fülei, valszeg hamarosan a 3as faceliften is megjelenik. :?

hát azért jut lóvé is. egy csomó mindent kifizetnek. mondjuk az biztos, ha nem tartanának közben annyi markot, akkor sokkal több minden épülhetne...

2008.04.11. 09:33

efer írta:
admin írta:

hát azért jut lóvé is. egy csomó mindent kifizetnek. mondjuk az biztos, ha nem tartanának közben annyi markot, akkor sokkal több minden épülhetne...

hát igen, a sok éhes száj, az Audiból kinyúló, körcsbe fonnyadt kérő kezek! :lol:

2008.04.11. 21:20

efer írta:
admin írta:

Igen sok mindent kifizetnek! Demszkinek horvátnyaralót,Orbánkának egésztokaj hegyalját,és igy tovább.
Mi meg egyre szegényebbek vagyunk!

2008.04.13. 20:18

Ezért kellene a pártok elnökeivel kifizettetni a BKV adósságát :oops: :lol:

2008.11.11. 20:15

Én úgy vettem észre hogy a sebességkorlátot nem lehet betartani még akkor se ha nagyon akarod.Ide egy komplett KRESZ módosítás kéne a sebesség korlátozásokból.Én 130al pályán nem tudok menni nekem az utazó tempó a 160.Ilyenkor irigylem a németeket a szupersztrádájuk miatt.Egyszer már menetem rajat amikor Párizsba kiugrottam.A 240 meg volt:P
Hozzászólás küldése

VigLink badge