Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.13. 21:56

BMW Made in China
:pisztolyos

2010.12.13. 22:21

simi64 írta:BMW Made in China

A kínai dolgok alapjában véve NEM rosszak, 5 éve foglalkozok kínai termékekkel. Ha gondoljátok elmesélem a lényegét valahol.

2010.12.14. 15:57

szekeres írta:

A kínai dolgok alapjában véve NEM rosszak, 5 éve foglalkozok kínai termékekkel. Ha gondoljátok elmesélem a lényegét valahol.

Azért a "Made in Germany"-nak jobban mosolyog mindenki...

2010.12.14. 17:18

simi64 írta:
szekeres írta:

Persze ez egyértelmű még most. 10 év mulva már nem annyira. Nincs olyan gyár, aki nem gyártat PRC-be. Olyan ez, mint a Japán cuccok régen...

2010.12.14. 18:18

szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:

Persze ez egyértelmű még most. 10 év mulva már nem annyira. Nincs olyan gyár, aki nem gyártat PRC-be. Olyan ez, mint a Japán cuccok régen...

Ebben nem értünk egyet! Ez egyenlőre csakis az olcsó munkaerő miatt van most.
Egyenlőre rá lehet fogni a silány minőséget a technológia hiányára, de hosszabb távon bizonyos, hogy nem. Egy kínai 50 év múlva sem fog olyan lelkiismeretesen dolgozni, mint egy fanatikus japó :!:
Egy kínai 100 év múlva sem fog olyan precízen dolgozni, mint egy német :!:
Még ha 5x annyit fizetnek neki, akkor sem!

2010.12.14. 18:30

simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:

Egyenlőre rá lehet fogni a silány minőséget a technológia hiányára, de hosszabb távon bizonyos, hogy nem. Egy kínai 50 év múlva sem fog olyan lelkiismeretesen dolgozni, mint egy fanatikus japó :!:

Semmi baj nincs a min őséggel... A kínaival egy baj van. :
- mindent megcsinál.-

Rosszul látod a minőségeg és technológiát... HA látnád mi van ott, hirtelen meggondolnád magad. :)

CSAK! Neki mindegy miért kapja a pénzt, ergó NINCS minőségbeli szabályozás és ez a gond.

Sok kínai dolgot használsz te is szerintem, de nem is tudsz róla... Sőt a nagy német gyártóknak is 31-70% -ban kinában szerelnek össze dolgokat.

2010.12.14. 19:12

Már tesztelik.

Ötös Hybrid

2010.12.14. 19:16

Dicsőség!

:bmwkiraly :bmwkiraly
bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance

:diesel :benzin :cooool

:beer
:lo

2010.12.14. 19:49

Háromhengeres :?: :twisted:

--- Új egyes ---

2010.12.14. 22:33

kzolee írta:Háromhengeres :?: :twisted:

--- Új egyes ---

Helo
A háromhenger is nagyon durva :twisted:
Formára pedig nem is írok semmit :twisted:

2010.12.14. 22:50

simi64 írta:
lepke írta:

Helo
Ez nagyon Gatya egy BMW :oops:
1. Maximális sebesség 150 km/ó ami elég gyenge a mai Világban
2. Megtehető maximum 250 kilóméter de gondolom hogy nem a 150es tempóval
3. Felmegyek a Fővárosba és hazafelé jöjjek Busszal vagy Vonattal

Valóban nem Neked való ez Zoli!
Pedig még a rendszámodra sem kellene vigyáznod, nehogy meglássák.
Ez olyan, mint a mobiltelefon:
Lemerültem... :lol:

nekem pl qva jó lenne. valójában használnék is elektromos autót. arra a napi 100-150 km-re a városban tökéletes volna. 10 colos kerekekkel, 200peres gumikkal a kátyúkhoz is ideális lenne! :wink: :lol:

2010.12.14. 23:04

--- Új egyes ---

Már megint megelőztél! :evil: :D :wink:

2010.12.14. 23:15

lepke írta:

--- Új egyes ---

Helo

A kép illusztáció, nem gyári.

2010.12.15. 08:13

tibi666 írta:
lepke írta:

--- Új egyes ---

Helo

A kép illusztáció, nem gyári.

Lassan a BMW nek is lesz déjvúlakosa???

2010.12.15. 09:11

simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:

Csak ezzel az a probléma, hogy amire rávan írva, hogy német, azt sem ott csinálják és németeknél sem már a németek dolgoznak.

2010.12.15. 09:51

Imco írta:

--- Új egyes ---

Már megint megelőztél! :evil: :D :wink:

Épphogycsak 3 órával... :wink:

2010.12.16. 11:09

--- A négykarikás nem tudta megszorongatni a Mini-t ---

2010.12.16. 16:51

tibi666 írta:
szekeres írta:
tibi666 írta:
lepke írta:Helo
Nincs kibúvás a külföldi autósoknak sem

,,,,,,,,,,,,,,,, KATT IDE ,,,,,,,,,,,,,,,

Remek, akkor jövőre marhára figyelhetek majd a tetves franciáknál az indokolatlan 110-es korlátozású, 3 sávos autópályájukon.

Azért ennek valamilyen szinten, de ideje volt már...

Remélem úgy fog működni, hogy nem csak én kapom meg a külföldi bírságot, hanem mi is megbüntetjük a külföldieket.
Utálom, mikor 150-el megyek a pályán, és tol lefele a szlovák rendszámos TAPLÓ

Szerintem az a TAPLÓ aki olyan törvényt hoz, hogy az adózott jövedelmedből vásárolt autóra fizessél be 1.200.000 Ft adót :!: :!: :!:
Én nem tüntetni mentem, hogy Gurcsány takarodj, hanem megoldottam, mert ha azt akarom hogy jobb legyen,csak magamra számyíthatok.
Mellesleg német-román, és nem EU-s rendszámból is van elég itthon. Meg E-s meg P-s.

És az is TAPLÓ aki kinnt tankol, mert ott olcsóbb????
Meg aki letol 150nel, mert televan radardetektorral, mert nem hajlandó napi szinten több tízezret befizetni???

Itthon a mocskos politikusok ellopják a befizetett adót. Sajnos már az EU-s pénzt is.
És a sok hozzánemértő írígy ember mint amilyen te is vagy, (mert minden hozzászólásodból ez sugárzik, úgy hogy gőzöd nincs a MIÉRTEKRŐL) meg a politikusok által generált ellenszenvvel tekint mindenkire :!:

Az irígykedés az megy, arra aki megteheti. Tipikusd! Fúúj, a tapló 7es BMW-vel jár, én meg nem, akkor biztos összelopta, mi? Szlovákrendszámos adócsaló, és még le is tol. Börtönbe vele!!!!
Az a vicc, hogy bárki megteheti, CSAK nem kell ülni a babérokon, és várni a sültgalambot, hogy majd most jó lesz, és belerepül!

2010.12.16. 17:11

Nih.
Aki 180-al megy el mellettem a 100-as táblánál, ott nem játszok helyi rendőrt és levillogom, mert az Ő dolga, de ha a jampizásába valaki megsérül, akkor más nézőpontba kerülnek a dolgok.
Abban igaza van Levinek, hogy azok a törvények amik hatályban vannak, azt ha tűröd, ellehetetlenülsz.

2010.12.16. 17:44

kzolee írta:--- A négykarikás nem tudta megszorongatni a Mini-t ---

Helo
Valahol olvastam egy cikket
Egy Minivel a legmenőbb Hotelek elé is belehet állni és nem néznek ki
Trendi egy kocsi ez a MINI
Hozzászólás küldése

VigLink badge