Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.16. 17:46

Celtic írta:Nih.
Aki 180-al megy el mellettem a 100-as táblánál, ott nem játszok helyi rendőrt és levillogom, mert az Ő dolga, de ha a jampizásába valaki megsérül, akkor más nézőpontba kerülnek a dolgok.
Abban igaza van Levinek, hogy azok a törvények amik hatályban vannak, azt ha tűröd, ellehetetlenülsz.

A pályán írta, hogy letolják. Németben mit csinálna? Ott 200 körül mennek, undorító, a szemetek!!!!!
Engem nem tolnak, mert a külsőben haladok 140-160 között általában. Aki menni akar mehet, hol érdekel!
Valahogy engem sosem foglalkoztat ki mennyivel megy és mivel, meg milyen fekete fólia van az ablakán, meg kamu xenon. Ez érdekelje a rendőröket, ő dolguk! Vannak akik önkéntes rendőrnek hiszik magukat: villog ha megelőzöm lakott területen kívül 110-el, mutogat!

Törvények? Lehet tűrni, tüntetni, meg teszel valamit a saját érdekedben.
Ettől még nem tartom taplónak azt aki eltűri hogy agyba-főbe adóztassák. Ebben az országban mindneki csak SÍR, hogy deszar, tenni kell ellene! Meglett mondva: ellehet menni innen, jogom van hozzá, hogy szlovák rendszámom legyen Fletó elküldött a búsba. Én meg akkor szarok a mérőre, meg a regadóra, ennyi.

2010.12.16. 17:59

simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:BMW Made in China
:pisztolyos

A kínai dolgok alapjában véve NEM rosszak, 5 éve foglalkozok kínai termékekkel. Ha gondoljátok elmesélem a lényegét valahol.

Azért a "Made in Germany"-nak jobban mosolyog mindenki...

Persze ez egyértelmű még most. 10 év mulva már nem annyira. Nincs olyan gyár, aki nem gyártat PRC-be. Olyan ez, mint a Japán cuccok régen...

Ebben nem értünk egyet! Ez egyenlőre csakis az olcsó munkaerő miatt van most.
Egyenlőre rá lehet fogni a silány minőséget a technológia hiányára, de hosszabb távon bizonyos, hogy nem. Egy kínai 50 év múlva sem fog olyan lelkiismeretesen dolgozni, mint egy fanatikus japó :!:
Egy kínai 100 év múlva sem fog olyan precízen dolgozni, mint egy német :!:
Még ha 5x annyit fizetnek neki, akkor sem!
Simi papa! A német egy zsivány felsőbbrendű hittel megáldott nemzet! Egy jó van bennük: kitalálták a BMW-t! Szarrá dolgoztatnak itt ha cégük van, nem akarnak normális bért fizetni, mert nem az a lényeg!!! A Német főnököm azért nem vesz Németben gyártott, illetve összeszerelt John Deere gépeket, mert a németek szarul dolgoznak és ezt ő mondja! Csak U.S.A által készített cuccot vesz! A németeknél is Török, Bolgár, Román, Lengyel, Magyar és egyéb alja nép dolgozik dömpingben, mert azok bizony nem csinálják! Attól függetlenül hogy Made in EU vagy Germany van rákarcolva a dobozra! A Kínaiak nem hülyék! Jelen helyzetben dinamikusan fejlődő az országuk, bár éheznek is néhol! Keresik a lehetőséget, tudnak azok minőséget is, csak azt nem várják el tőlük sehol, mert 100% haszonból élnek a megrendelők is :? Még a nagy BMW gyár is hozzájuk alkalmazkodik pár apróságban...Németek inkább dorbézolni szeretnek, meg szidni mindenki mást!

2010.12.16. 18:02

LeviM5 írta:
Aki 180-al megy el mellettem a 100-as táblánál, ott nem játszok helyi rendőrt és levillogom, mert az Ő dolga, de ha a jampizásába valaki megsérül, akkor más nézőpontba kerülnek a dolgok.
Abban igaza van Levinek, hogy azok a törvények amik hatályban vannak, azt ha tűröd, ellehetetlenülsz.

A pályán írta, hogy letolják. Németben mit csinálna? Ott 200 körül mennek, undorító, a szemetek!!!!!
Engem nem tolnak, mert a külsőben haladok 140-160 között általában. Aki menni akar mehet, hol érdekel!
Valahogy engem sosem foglalkoztat ki mennyivel megy és mivel, meg milyen fekete fólia van az ablakán, meg kamu xenon. Ez érdekelje a rendőröket, ő dolguk! Vannak akik önkéntes rendőrnek hiszik magukat: villog ha megelőzöm lakott területen kívül 110-el, mutogat!

Ettől még nem tartom taplónak azt aki eltűri hogy agyba-főbe adóztassák. Ebben az országban mindneki csak SÍR, hogy deszar, tenni kell ellene! Meglett mondva: ellehet menni innen, jogom van hozzá, hogy szlovák rendszámom legyen Fletó elküldött a búsba. Én meg akkor szarok a mérőre, meg a regadóra, ennyi.

Elolvastam megint a kommentem, lehet félreérthető volt: Én nem villogom le, mert szarul parkol, gyorsan hajt, félig kilóg az ablakon és iszik. Ő dolga meg a szervé

2010.12.16. 18:12

Celtic írta:
LeviM5 írta:

Elolvastam megint a kommentem, lehet félreérthető volt: Én nem villogom le, mert szarul parkol, gyorsan hajt, félig kilóg az ablakon és iszik. Ő dolga meg a szervé

Gyuri, egyetértünk! :wink:

2010.12.16. 18:32

bmw520ds írta:
simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:

A kínai dolgok alapjában véve NEM rosszak, 5 éve foglalkozok kínai termékekkel. Ha gondoljátok elmesélem a lényegét valahol.

Persze ez egyértelmű még most. 10 év mulva már nem annyira. Nincs olyan gyár, aki nem gyártat PRC-be. Olyan ez, mint a Japán cuccok régen...

Egyenlőre rá lehet fogni a silány minőséget a technológia hiányára, de hosszabb távon bizonyos, hogy nem. Egy kínai 50 év múlva sem fog olyan lelkiismeretesen dolgozni, mint egy fanatikus japó :!:
Simi papa! A német egy zsivány felsőbbrendű hittel megáldott nemzet! Egy jó van bennük: kitalálták a BMW-t! Szarrá dolgoztatnak itt ha cégük van, nem akarnak normális bért fizetni, mert nem az a lényeg!!! A Német főnököm azért nem vesz Németben gyártott, illetve összeszerelt John Deere gépeket, mert a németek szarul dolgoznak és ezt ő mondja! Csak U.S.A által készített cuccot vesz! A németeknél is Török, Bolgár, Román, Lengyel, Magyar és egyéb alja nép dolgozik dömpingben, mert azok bizony nem csinálják! Attól függetlenül hogy Made in EU vagy Germany van rákarcolva a dobozra! A Kínaiak nem hülyék! Jelen helyzetben dinamikusan fejlődő az országuk, bár éheznek is néhol! Keresik a lehetőséget, tudnak azok minőséget is, csak azt nem várják el tőlük sehol, mert 100% haszonból élnek a megrendelők is :? Még a nagy BMW gyár is hozzájuk alkalmazkodik pár apróságban...Németek inkább dorbézolni szeretnek, meg szidni mindenki mást!

Zsiványnak zsivány, ezt tudom én is.
De precíz!!! És itt van a hangsúly.
Két világháborút veszítettek és Ők diktálnak Európában még most is!
Azt mondják: akkor veszítettük el a II. világháborút, amikor az első szürke SS bakának nem volt begombolva a felső gombja az ingén. Aki volt katona tudja miről beszélek.

2010.12.16. 18:38

simi64 írta:
bmw520ds írta:
simi64 írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
szekeres írta:

Zsiványnak zsivány, ezt tudom én is.
De precíz!!! És itt van a hangsúly.
Két világháborút veszítettek és Ők diktálnak Európában még most is!
Azt mondják: akkor veszítettük el a II. világháborút, amikor az első szürke SS bakának nem volt begombolva a felső gombja az ingén. Aki volt katona tudja miről beszélek.
Erre anyám férje, aki Ausztráliából tért haza, de fogalmazzunk úgy hogy apám helyett apám, azt mesélte régen:
Volt egy Német munkatársa, aki azzal kérkedett, hogy a német a világ legokosabb népe! Ők találták fel a wc ülőkét! Erre az öreg annyit felelt, igazad van! A magyar meg vágott rá lyukat...

2010.12.16. 19:50

LeviM5 írta:

Levi! Te adsz bármit Ferenc testvér dumájára??? Egy vicces alak...

2010.12.16. 20:46

Helo
Kedves Klubtagok Minden TOPIK ne legyen már tele a Fecóval :twisted:

2010.12.16. 21:12

lepke írta:Helo
Legalább nem felejtjük őt és amit értünk tett... :lol:

2010.12.16. 21:17

bmw520ds írta:

Már aktiv megint... Még mindig találnak a buszok az országban olyan lefizethető embereket, akik elmennek hallgatni...

2010.12.16. 21:28

szekeres írta:
bmw520ds írta:

Már aktiv megint... Még mindig találnak a buszok az országban olyan lefizethető embereket, akik elmennek hallgatni...

Helo szekeres barátom
Nem kel folytatni

2010.12.16. 21:34

Igazad van,ő nem ide való hanem egy fa tetejére!!!
(Lógva!!!)

2010.12.16. 21:38

fegyveri írta:

(Lógva!!!)

Én ásatnám vele az árkokat nyakikláb csizmában.Hadd tudja meg mi az,hogy dolgozni kell a megélhetésért!!

2010.12.16. 21:43

Pityu530da írta:
fegyveri írta:

(Lógva!!!)

Én ásatnám vele az árkokat nyakikláb csizmában.Hadd tudja meg mi az,hogy dolgozni kell a megélhetésért!!

...természetesen csíkos ruhában :!:

2010.12.16. 21:45

LeviM5 írta:
tibi666 írta:
szekeres írta:
tibi666 írta:
Nincs kibúvás a külföldi autósoknak sem

,,,,,,,,,,,,,,,, KATT IDE ,,,,,,,,,,,,,,,

Remek, akkor jövőre marhára figyelhetek majd a tetves franciáknál az indokolatlan 110-es korlátozású, 3 sávos autópályájukon.

Azért ennek valamilyen szinten, de ideje volt már...

Remélem úgy fog működni, hogy nem csak én kapom meg a külföldi bírságot, hanem mi is megbüntetjük a külföldieket.
Utálom, mikor 150-el megyek a pályán, és tol lefele a szlovák rendszámos TAPLÓ

Szerintem az a TAPLÓ aki olyan törvényt hoz, hogy az adózott jövedelmedből vásárolt autóra fizessél be 1.200.000 Ft adót :!: :!: :!:
Én nem tüntetni mentem, hogy Gurcsány takarodj, hanem megoldottam, mert ha azt akarom hogy jobb legyen,csak magamra számyíthatok.
Mellesleg német-román, és nem EU-s rendszámból is van elég itthon. Meg E-s meg P-s.

És az is TAPLÓ aki kinnt tankol, mert ott olcsóbb????
Meg aki letol 150nel, mert televan radardetektorral, mert nem hajlandó napi szinten több tízezret befizetni???

Itthon a mocskos politikusok ellopják a befizetett adót. Sajnos már az EU-s pénzt is.
És a sok hozzánemértő írígy ember mint amilyen te is vagy, (mert minden hozzászólásodból ez sugárzik, úgy hogy gőzöd nincs a MIÉRTEKRŐL) meg a politikusok által generált ellenszenvvel tekint mindenkire :!:

Az irígykedés az megy, arra aki megteheti. Tipikusd! Fúúj, a tapló 7es BMW-vel jár, én meg nem, akkor biztos összelopta, mi? Szlovákrendszámos adócsaló, és még le is tol. Börtönbe vele!!!!
Az a vicc, hogy bárki megteheti, CSAK nem kell ülni a babérokon, és várni a sültgalambot, hogy majd most jó lesz, és belerepül!

Nem a szlovák rendszám miatt TAPLÓ, hanem mert 150-el megyek, azaz már a sebességhatár felett 20-al, előzök egy teherautót, és villog a seggemben.

Leszarom a rendszámát.

2010.12.16. 23:06

simi64 írta:
Pityu530da írta:
fegyveri írta:

(Lógva!!!)

...természetesen csíkos ruhában :!:
És kézen fogva az elmúlt 20év politikusaival :!: :!:

2010.12.16. 23:09

LeviM5 írta:Az irígykedés az megy, arra aki megteheti. Tipikusd! Fúúj, a tapló 7es BMW-vel jár, én meg nem, akkor biztos összelopta, mi? Szlovákrendszámos adócsaló, és még le is tol. Börtönbe vele!!!!
Az a vicc, hogy bárki megteheti, CSAK nem kell ülni a babérokon, és várni a sültgalambot, hogy majd most jó lesz, és belerepül!

Nem értelek Levi nálunk választások óta kolbászból van a kerítés!Pedig csak sült galambot vártam :lol: :lol: :lol:

2010.12.16. 23:43

Srácok álljatok már le Politika csak és kizárólag a Politikai topikban található. Tudom mindenkit hajt az évvége és itt jön ki a feszültség de ne egymást marjátok.
Gondoljatok a karácsonyra és hogy mi mint magyarok család orientált nép vagyunk tehát erre figyeljetek. Mindenki várja már a pihenést és a lazítást.

Jackson, aki próbál nyugalmat és rendet hírdetni.

2010.12.16. 23:59

jackson írta:Srácok álljatok már le Politika csak és kizárólag a Politikai topikban található. Tudom mindenkit hajt az évvége és itt jön ki a feszültség de ne egymást marjátok.
Gondoljatok a karácsonyra és hogy mi mint magyarok család orientált nép vagyunk tehát erre figyeljetek. Mindenki várja már a pihenést és a lazítást.

Jackson, aki próbál nyugalmat és rendet hírdetni.
Béke... :lol:

2010.12.17. 13:04

Jövőre érkezik az Audi A7 durván módosított verziója, az RS7. Mivel a BMW F10 M5 ellen száll harcba, könnyen lehet, hogy 600 lóerős teljesítménnyel.

Az amerikai Road & Track magazin értesülései szerint az Audi harcba száll a BMW F10 M5 ellen a jövőre érkező, ám már a 2012-es modellévbe tartozó RS7 modellel.

Amíg a bajorok sport limuzinját egy 4.4 literes, ikerturbós V8-as szívvel szerelik, amely az M5 esetében 578 lóerőt teljesít majd, az Audinál a 600 lóerős teljesítmény elérésére törekednek – mindezt egy 4.0 literes, V8-as motorból.

Az Audi RS7 a brutális teljesítményen kívül 20 collos kerékgarnitúrával, állítható sport futóművel és természetesen a márka Quattro állandó összkerékhajtási rendszerével érkezik, előreláthatólag 2011 végén.

-o-
Hozzászólás küldése

VigLink badge