![]() |
2010.11.01. 14:17
2010.11.01. 16:41
jackson írta:Talán ha nem OFF-olnánk tovább az ADALÉK topikot.
Jackson, aki stop-OFF-topik táblát lóbál
2010.11.05. 19:14
Pityu530da írta:Sziasztok!
Ma beszéltem Lepkével és a következőben maradtunk.
A bemutató tervezett időpontja November 20-21 vagy November 27-28 lenne.
Mindkét nap szombat illetve vasárnap.Nekem mindkét hétvége jó vagyis szabaddá teszem magam a többi a komoly érdeklődőkön múlik.
Várjuk a javaslatokat a létszám ismeretében a helyszínre is.
Ezt a nemes feladatot ha nem bánjátok Jacksonra bíznám(mivel Pösti)
üdv
Pityu
2010.11.05. 20:35
jackson írta:Pityu530da írta:Sziasztok!
Ma beszéltem Lepkével és a következőben maradtunk.
A bemutató tervezett időpontja November 20-21 vagy November 27-28 lenne.
Mindkét nap szombat illetve vasárnap.Nekem mindkét hétvége jó vagyis szabaddá teszem magam a többi a komoly érdeklődőkön múlik.
Várjuk a javaslatokat a létszám ismeretében a helyszínre is.
Ezt a nemes feladatot ha nem bánjátok Jacksonra bíznám(mivel Pösti)
üdv
Pityu
Na sikerült szakmai helyszint találni. A Muhaati mühelye személyében. Itt le tudjuk rakni az asztalra a cuccokat és kerti asztalok székekre leülni. Mivel muhaati nem jött talira ezért a hegy megy Mohamed-hez.
A November 27. időpontot dobnám fel elsőre mivel a másik közel van és többen messziről jönnének. 10-16-ig kaptunk időt. Azért nem lehet késöbb bulizni, mert ez egy családiház övezet és a ati-nak megállapodása van a szomszéddal, hogy este nem fogadhat ügyfeleket (hétköznap). Most mivel az ati-nak a műhelye a megélhetése ezért nem csinálhatunk késő esti bulit hétvégén mivel nem haragithatjuk rá a szomszédját hétvégén.
Még a blokkot is könnyebb megnézni muhaatinál.
Na mit szóltok milyen jó helyet szereztem?
Jackson, aki megfüzte
2010.11.05. 21:08
lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Egy névsort lehetne írni hogy mégis mennyien leszünk
2010.11.05. 21:12
muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Ezt én is kérni szeretném, tekintettel arra, hogy megfűztem asszonypajtást, és ha az időjárás is engedi, rottyantanánk egy csülkös bablevest ebédre.
2010.11.05. 21:13
Ezt én is kérni szeretném, tekintettel arra, hogy megfűztem asszonypajtást, és ha az időjárás is engedi, rottyantanánk egy csülkös bablevest ebédre.
2010.11.05. 21:16
szekeres írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
sajnos én 27.-én leszek arrafelé...
2010.11.05. 21:18
szekeres írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
2010.11.05. 21:21
muhaati írta:szekeres írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Pont erről beszélünk. 27.-e, 10 órától. Akkor mi a probléma?
2010.11.05. 21:56
2010.11.05. 21:58
Pityu530da írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Szia Ati!
Csülköt vigyek magammal vagy babot,hogy én is beszálljak valamivel a költségekbe![]()
![]()
![]()
![]()
Díjazom az ötletet![]()
üdv
Pityu
2010.11.05. 22:05
tibi666 írta:Pityu530da írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Szia Ati!
Csülköt vigyek magammal vagy babot,hogy én is beszálljak valamivel a költségekbe![]()
![]()
![]()
![]()
Díjazom az ötletet![]()
üdv
Pityu
Mindenkinek egy flakon Metabondot, akinek megtetszik!/nem cseszegetésből írtam/
2010.11.05. 22:16
Pityu530da írta:Hali!
Nem bánom de ahoz tudnom kell öten leszünk Lepkéékkel vagy esetleg ötvenen.Mert akkor fel kell tankoljam a járgányt![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.11.07. 11:29
lepke írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Helo
Kaja is lesz![]()
![]()
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
2010.11.07. 12:08
lepke írta:lepke írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Helo
Kaja is lesz![]()
![]()
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
Helo
A többiek hol vannak![]()
2010.11.07. 12:34
lepke írta:muhaati írta:lepke írta:Az időpont és a helyszín TÖKÉLETES
Helo
Kaja is lesz![]()
![]()
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
4. cali
2010.11.07. 14:48
cali írta: ha lehetne egy pontos címet adnátok?![]()
illetve, ha lehet és van rá mód ott helyben egy rendes diagra is bejelentkeznék!!!
üdv:cali
2010.11.07. 15:50
2010.11.07. 16:22
muhaati írta:cali írta: ha lehetne egy pontos címet adnátok?![]()
illetve, ha lehet és van rá mód ott helyben egy rendes diagra is bejelentkeznék!!!
üdv:cali
Itt megtalálod a pontos címet.
Ha GPS-el navigálsz, sokszor "Máramarosisziget"- nek ismeri fel a Máramarossziget utcát.