Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.05. 00:05

Labi írta:
simi64 írta:
kzolee írta:Labi, remélem nem ilyet néztél:

Minimum 490 000 visszahívás amerikában

Nem, nem.
A Gabinak az oroszlános:
Kép

vagy a blitz:

Kép

jön be igazán!
:lol:

Te Simi! Akkora magas labdákat adsz, hogy ez már az a kategória, hogy szégyellem lecsapni :!: :lol: :lol:

Azt olvastam, hogy az OPEL OMEGÁBÓL kivett sokadik tds motorokkal furákiznak az e39-ek! ez tényleg így van!? mesélj már! :lol: :lol:

Megdöbbentő hasonlóság!

De:
Igazságalapja nincs!
Az Omegákban a váltó is tropára szokott menni.
A TÁDÉ az valami egészen más!
"Tutajos" szemek, bugyibedobós tetőablak, szép, egészséges sörivó vesék, megbízhatóság, bika erő, megnyerő külső, hatalom, tekintély :!:
Még az árnyékának sem köszönhet :!:
Pedig hasonlít.

2011.02.05. 00:42

ennek igazán örülök! már kezdtem aggódni! akkor azt mondod, hogy ne vegyek Omegát, mert nem élem át a tds fílinfet ugye!? :cry: :lol:

2011.02.05. 01:14

Labi írta:ennek igazán örülök! már kezdtem aggódni! akkor azt mondod, hogy ne vegyek Omegát, mert nem élem át a tds fílinfet ugye!? :cry: :lol:

Pontosan így van :!:
:hehe
Ne b@szogass! Légy szíves! :lol:

2011.02.05. 09:13

simi64 írta:
Labi írta:ennek igazán örülök! már kezdtem aggódni! akkor azt mondod, hogy ne vegyek Omegát, mert nem élem át a tds fílinfet ugye!? :cry: :lol:

Pontosan így van :!:
:hehe
Ne b@szogass! Légy szíves! :lol:

Rendben, de remélem észrevetted, HOGY MINDIG TE KEZDED :!: :twisted: :lol: :lol:

2011.02.05. 09:29

És ez a Mercibmwhonda?Azálattya!
mercihondabmw
:hehe :hehe

2011.02.05. 09:58

gabec írta:És ez a Mercibmwhonda?Azálattya!
mercihondabmw
:hehe :hehe

:hehe de ez csak első ránézésre vicces.... de amúgy meg siralmas!!!! :)

2011.02.05. 10:07

Lehet megbotránkozni!!! Bár a Gabec mercihondabmwjét nehéz überelni.... :hehe

2011.02.05. 10:16

Valaki fejtse meg, hogy mi az oka annak, hogy ugyanazon kategórián belül egy E39 kétszer, sőt háromszor annyiba kerül, mint egy E-Klasse Mecedes.
Pl. HA.hu-n egy MERCEDES-BENZ E 55 AMG 1.398.000 Ft -ért kelleti magát, de egyébként 1,5 Mft körül mennek ezek a kocsik. 1998-as évjárat, és nem csekély 363 le.
Ha valaki próbált már ilyet, akkor legyen kedves ossza meg a tagokkal.
Ugyanakkor hasonló M5-öst 3Mft alatt nem nagyon lehet találni, de olyan is van, aki 4,5 mft-ért szeretné eladni a hasonló évjáratú kocsiját.
Vajon ennyivel jobb lenne egy M5, mint egy AMG MB :?: :roll:
Azért az AMG sem egy kis házi sufnituning műhely, ezért nem értem.
E 55 AMG

Itt árulnak egy M5-öst is, gázos, 2,7Mft körül, és egy kis YODA Mercedest is, MERCEDES-BENZ C 36 AMG-t 1,250eft-ért.
A Yoda Merci is 286le-s :!: 8O

2011.02.05. 11:15

kovessyroli írta:Valaki fejtse meg, hogy mi az oka annak, hogy ugyanazon kategórián belül egy E39 kétszer, sőt háromszor annyiba kerül, mint egy E-Klasse Mecedes.
Pl. HA.hu-n egy MERCEDES-BENZ E 55 AMG 1.398.000 Ft -ért kelleti magát, de egyébként 1,5 Mft körül mennek ezek a kocsik. 1998-as évjárat, és nem csekély 363 le.
Ugyanakkor hasonló M5-öst 3Mft alatt nem nagyon lehet találni, de olyan is van, aki 4,5 mft-ért szeretné eladni a hasonló évjáratú kocsiját.
E 55 AMG

Itt árulnak egy M5-öst is, gázos, 2,7Mft körül, és egy kis YODA Mercedest is, MERCEDES-BENZ C 36 AMG-t 1,250eft-ért.
Amikor megjelentek, olvastam összehasonlító teszteket róluk. Más kialakítás, automata váltó, nagyobb lökettérfogat, kevesebb erővel, más filozófiával. A BMW motorja hengerenként 4, az AMG csak 3 szelepes. A mi csomagtartónk 460, az ővéké 600 liter. A mi autónk 100-0-ra 38.7 méter, míg az övéké 35.5 méter alatt megáll. A BMW kormánya gyorsabb, közvetlenebb, a Mercié lomhább, nem biztosít annyira jó útkapcsolatot. A BMW élvezetesebb ebben a kategóriában, a Merci helykínálata nagyobb, kényelmesebb és kevesebbet fogyaszt. Egyszerű. A kereslet szablya meg az árakat. Meg a kínálat. Persze, hiába kínálják x áron, ha senki nem veszi meg...
Új árak: BMW M5 27.524000Ft
Mercedes E 55 AMG 25.815000
Ez csak a személyes csőlátásom... :lol:

2011.02.05. 11:46

A W210 nem a legeltaláltabb modell. Egyrészt formailag megosztó, másrészt 2-3 évesen sok példány már rohadt, és az elektronikájuk sem volt a helyzet magaslatán. Plusz belülről inkább a 80-as éveket idézi, mint az E39, ami még ma is vállalható.

Ennek ellenére mégis egész sok fut még taxiként. :?

2011.02.05. 11:54

tibi666 írta:A W210 nem a legeltaláltabb modell. Egyrészt formailag megosztó, másrészt 2-3 évesen sok példány már rohadt, és az elektronikájuk sem volt a helyzet magaslatán. Plusz belülről inkább a 80-as éveket idézi, mint az E39, ami még ma is vállalható.

Igen, egyetértek! Ugyanezt akartam leírni.

A belsőt fényévekkel hagyta ott a 39.
Az anyagok minősége is vicc, pl. kockás üléshuzat, szörnyű.

Meg talán az ismert vásárlói kör sem tett jók az áraiknak.

2011.02.05. 12:13

LeviM5 írta:
tibi666 írta:A W210 nem a legeltaláltabb modell. Egyrészt formailag megosztó, másrészt 2-3 évesen sok példány már rohadt, és az elektronikájuk sem volt a helyzet magaslatán. Plusz belülről inkább a 80-as éveket idézi, mint az E39, ami még ma is vállalható.

Igen, egyetértek! Ugyanezt akartam leírni.

A belsőt fényévekkel hagyta ott a 39.
Az anyagok minősége is vicc, pl. kockás üléshuzat, szörnyű.

Meg talán az ismert vásárlói kör sem tett jók az áraiknak.
Valóságos mosógép kapcsolók vannak benne! Nem törnek félbe mint a mi klíma panelunkon...Pedig, van aki még koronát is tett a fejére! :lol:

2011.02.05. 12:22

bmw520ds írta:
kovessyroli írta:Valaki fejtse meg, hogy mi az oka annak, hogy ugyanazon kategórián belül egy E39 kétszer, sőt háromszor annyiba kerül, mint egy E-Klasse Mecedes.
E 55 AMG

Amikor megjelentek, olvastam összehasonlító teszteket róluk. Más kialakítás, automata váltó, nagyobb lökettérfogat, kevesebb erővel, más filozófiával. A BMW motorja hengerenként 4, az AMG csak 3 szelepes. A mi csomagtartónk 460, az ővéké 600 liter. A mi autónk 100-0-ra 38.7 méter, míg az övéké 35.5 méter alatt megáll. A BMW kormánya gyorsabb, közvetlenebb, a Mercié lomhább, nem biztosít annyira jó útkapcsolatot. A BMW élvezetesebb ebben a kategóriában, a Merci helykínálata nagyobb, kényelmesebb és kevesebbet fogyaszt. Egyszerű. A kereslet szablya meg az árakat. Meg a kínálat. Persze, hiába kínálják x áron, ha senki nem veszi meg...

Most lehet megkövezni, mert BMW csőlátású vagyok.

Egy háromágú gereblye soha nem fogja azt a vezetési élményt nyújtani, mint a bömbi. Más a feling. Van szerencsém vezetni őket, a vill.szerelőm jóvoltából, sokat segítek neki, önindító,generátor ki-be szerelés ügyéből kifolyólag. A Merga öregurasabb, talán még kényelmesebb is, ( bár hosszútávon még nem próbáltam, és az E39 nekem nagyon kényelmes, a rossz gerincemmel együtt is.) Öregurasan meg még nem akarok vezetni.
Egy alkalommal volt szerencsém egy V12-es coupe AMG-t vezetni, nem mondom, olyat gyorsult, megszédültem a "G"-től. DE! Vezetni akkor sem jó! Csak egy példa:
Minden merga olyan, hogy ha kanyarodsz, vissza kell szedni a kormányt. Biztos megszokható, de idegrohamot tudok kapni tőle.

2011.02.05. 12:52

muhaati írta:
bmw520ds írta:
E 55 AMG

Most lehet megkövezni, mert BMW csőlátású vagyok.

Egy háromágú gereblye soha nem fogja azt a vezetési élményt nyújtani, mint a bömbi. Más a feling. Van szerencsém vezetni őket, a vill.szerelőm jóvoltából, sokat segítek neki, önindító,generátor ki-be szerelés ügyéből kifolyólag. A Merga öregurasabb, talán még kényelmesebb is, ( bár hosszútávon még nem próbáltam, és az E39 nekem nagyon kényelmes, a rossz gerincemmel együtt is.) Öregurasan meg még nem akarok vezetni.
Egy alkalommal volt szerencsém egy V12-es coupe AMG-t vezetni, nem mondom, olyat gyorsult, megszédültem a "G"-től. DE! Vezetni akkor sem jó! Csak egy példa:
Minden merga olyan, hogy ha kanyarodsz, vissza kell szedni a kormányt. Biztos megszokható, de idegrohamot tudok kapni tőle.
Más a két márka. Én legény koromban kaptam meg a kulcsát egy próbára egy W124 200D-nek. Ladám volt akkor. Beindítva, gyönyörű szép jellegzetes Merci dízel hang!!!Ahogy haladtam vele, a csillagot nézve, érdekes érzés kerített hatalmába! Tetszett!!! Aztán haverom vett egy E34 525i-t. Vitt vele...Fiatalosabb belsővel, a szellőző rostély a műszerfal tetején, a nyomógombok, a vezető felé forduló műszerfal, elnyomták a csillag iránti fellángolást...Viszont, W124 500SE-vel mikor alászedtem, a kerék jellegzetesen kifelé dőlt és hatalmasat fordult, ami nagyon tetszett! Van ott is jó dolog, de mivel ez egy BMW fórum, csak örök második lehet :!: Meg már az is inkább a nevéből él, nem a híres megbízhatóság miatt belé vetett hitből... :lol:

2011.02.05. 13:27

muhaati írta:Egy háromágú gereblye soha nem fogja azt a vezetési élményt nyújtani, mint a bömbi.

:taps: :hehe :elvis

Jól beszél a Mester!

2011.02.05. 13:48

kzolee írta:
muhaati írta:Egy háromágú gereblye soha nem fogja azt a vezetési élményt nyújtani, mint a bömbi.

:taps: :hehe :elvis

Jól beszél a Mester!

Jelesül az RTL-en most tesztelik a Merga R350 Cdi-t.

A belseje egyszerű mint a faék, kapcsolók mint a 60-as évek villanykapcsolói, az index,és ablaktörlőkarok mint egy megesztergált baseball ütő. Belem kifordul, 16 milláért.

2011.03.05. 19:44

Ma láttam egy ilyet élóben:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/ ... ta-4489341

Régen láttam már ilyen ronda vasat.

2011.03.05. 19:50

Oroszlan írta:Ma láttam egy ilyet élóben:

Azt tudtad,hogy az indiai TATA vette meg a Jaguar-t?Ez már az övé.

2011.03.05. 22:53

gabec írta:

Akkor ezért ilyen ronda.

2011.03.06. 00:11

Oroszlan írta:
gabec írta:

Akkor ezért ilyen ronda.

Helo
A-- ronda ----kifejezést egy kicsit gyengének tartom az ilyen utastérhez
BORZALOM :twisted:
Hozzászólás küldése

VigLink badge