Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.01.17. 13:26

Ez olyan mintha azt akarnám megokolni,hogy miért jó a pick szalámi vagy miért jó a csabai kolbász.Pont abban van a varázsa,hogy nem tudod megfogalmazni, pontosan csak annyit érzel:A VEZETÉS ÉLMÉNYE. :wink:

2007.01.17. 16:27

VZoltan írta:
geisz írta:A furcsa az hogy a magyar átlag ember fejében nagyon sok hibás sztereotipia kötődik a márkához. :evil:

Azért valljuk be, jó néhány "kolléga" :( erősíti a sztereotipiát, sajnos :cry:

erről nekem az a véleményem, hogy nem több az ilyen "kollégák" részaránya a BMW tulajdonosok között, mint más márkák tulajdonosainál (különös tekintettel a csillagos márkára...), ideértve a nem presztizs márkákat is.

Kristof80 írta:Ez olyan mintha azt akarnám megokolni,hogy miért jó a pick szalámi vagy miért jó a csabai kolbász.Pont abban van a varázsa,hogy nem tudod megfogalmazni, pontosan csak annyit érzel:A VEZETÉS ÉLMÉNYE. :wink:

ezt már korábban is szerettem volna megjegyezni: a BMW jelmondata azon ritkák közé tartozik, ami abszolút találó. de a német verzió szerintem jobb: Freude am Fahren, vagyis a vezetés öröme. :lol:

2007.01.17. 18:56

Hi!

Ez a baj piciny Hazánkban , hogy túlzottan is presztízs kérdést csinálnak egy telefon-, egy autó márka , ékszerek ... stb. ! Ehhez még nagyon sok idő kell , hogy ezt levetkőzzük , szerintem . Addig meg pukkadjon meg a sok böszme-elvakított ember ! Sokszor próbáltam már elmagyarázni embereknek , hogy nem azért kellett a :bmw , mert másnak akarok látszani , mint ami vagyok! Önző módon a saját élményemre gondoltam ! Persze , miután kipróbáltam egy E39-et ! Egyből BELESZERETTEM és megéreztem azt az elmagyarázhatatlan érzést . Szerintem , aki félszavakból nem érti ezt az érzést , az nem is érdemli meg ,hogy része legyen benne ! :!:

2007.01.18. 00:10

tanktaz írta:Hi!

Ez a baj piciny Hazánkban , hogy túlzottan is presztízs kérdést csinálnak egy telefon-, egy autó márka , ékszerek ... stb. ! Ehhez még nagyon sok idő kell , hogy ezt levetkőzzük , szerintem . Addig meg pukkadjon meg a sok böszme-elvakított ember !

most így belegondolva "prémium márkát" kellett volna írnom, az jobban kifejezi, miről van szó.
viszont a sznobéria nem magyar kiváltság, a luxusmárkák mindenhol erre építenek az árszabásukban. :wink: így szerintem soha nem is fogjuk kinőni, legfeljebb normális szintre csökken.

tanktaz írta:Hi!
nem azért kellett a :bmw , mert másnak akarok látszani , mint ami vagyok! Önző módon a saját élményemre gondoltam !

akár magamat hallanám. :lol: az emberek azt gondolhatják, hogy egy agresszív, sznob állat vagyok... (lásd sztereotípiák). elég, ha én tudom, hogy nem. meg a klubtársak :wink: . a bmw-t meg úgyis én vezetem, nem ők, így az élmény (öröm) is az enyém...

2007.01.18. 14:19

Urak!

Ajánlom figyelmetekbe a totalcar.hu belsőség rovatban az "a BMW M6 rendszerszerű használatáról" c. videoját :franko:

http://belsoseg.blog.hu/2007/01/10/a_bm ... znalatarol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VZoltan 2007.01.19. 08:25-kor.

2007.01.18. 16:31

VZoltan írta:Urak!

Ajánlom figyelmetekbe a totalcar.hu belsőség rovatban az "a BMW M6 rendszerszerű használatáról" c. videoját :franko:

Most már csak az a kérdésem: Mi az ami végig előtte megy???!!! :evil:

2007.01.18. 16:39

geisz írta:Most már csak az a kérdésem: Mi az ami végig előtte megy???!!! :evil:

Egy másik M6. :lol:

2007.01.18. 16:42

Így már értem! :kalapács

2007.02.25. 02:58

Én Hero barátomnak köszönhetem, hogy nem egy új Avensist vettem, hanem egy BMW-t, ha nem vitt volna párszor erre arra, mikor hol volt dolgunk, eszembe sem jutott volna hogy vegyek egy bömbit :)
De szerencsém volt, jó helyen voltam jó időben, köszönet :)

2007.02.25. 03:07

Hát igen, kemény dió voltál, de csak jól döntöttél, de még vehetsz egy Avensist is :lol: :lol: :P

2007.02.25. 16:48

Hero írta:de még vehetsz egy Avensist is :lol: :lol: :P

Minek? Igaz ha abba beleül, akkor még jobban érzi a különbséget. Persze kicsit drága ellenpróba ez :wink:

2007.02.26. 00:38

Azér ne nézzük le a Toyotát, nekem ez előtt egy Corollám volt sokáig, (300.000km) ha ez is kibír annyit le a kalappal, az olaj és víz nélkül is képes volt hazavinni, a 170nél elszakadt vezérműszíjról ne is beszéljünk :)
rá a másik és goo tovább :D
Szóval költenem rá semmit nem kellett :)

2007.02.26. 00:42

Jókis gép volt az lépet, ha kellett, de BMW az bmw nem állhatsz ellen :P

2007.02.26. 01:03

Hero írta:Jókis gép volt az lépet, ha kellett, de BMW az bmw nem állhatsz ellen :P
:bmwkiraly

2007.02.26. 01:10

Na ez találórá admin, köszi!!! :lol: :lol: :franko:

2007.02.28. 13:28

Hát srácok ez itt a jelenlegi csúcs? :)
http://www.origo.hu/auto/20070227810loeros.html

810 paci M5

2007.02.28. 13:47

Pitbull írta:Hát srácok ez itt a jelenlegi csúcs? :)
http://www.origo.hu/auto/20070227810loeros.html

810 paci M5

Durrrrva.. Gondolom az élettartama is felére csökken :?

2007.02.28. 17:23

UFFF az ára lenne fele, ne az élettartalma :D

2007.02.28. 20:30

A legjobb magyar focistát Gera Zoltánt egy interjúban a legjobbjairól faggatták.
Idézet következik:

A legjobb autó, amivel valaha járt?
- A BMW X3-as, jelenleg is ezt használom.

[origo]
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20070228gera.html
Úgy látszik a fiúnak nem csak a focihoz van érzéke, hanem a kocsikhoz is. Tehát Gera is márkatársunk. :P

2007.06.09. 08:18

Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém menni, egy 22 éves 735i turbóval!
Az , hogy az autó belseje egy "mámor-egy sikoly" , az egy dolog!
Ahogy ment, az meg lenyűgöző volt számomra!
Nekem nagyon tetszett!
Ha alkalmatok lesz kipróbálni egyet, semmi esetre se hagyjátok ki!
Hozzászólás küldése

VigLink badge