![]() |
2010.10.24. 11:10
simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
2010.10.24. 11:12
BadTitaa írta:Jesszusom! Milyen anyázást indítottam el.Nekem semmi bajom az autósokkal, bár sok motoros ismerősöm nem állna velem szerintem szóba, ha megtudná, hogy autósokkal méghozzá BMW-sekkel "szóba állok". Nos! Én nem alkotok előítéleteket.
Én nem hiszek az előítéleteknek, és szeretek magam utánajárni a dolgoknak.Mindenkire lehet rosszat mondani. Kéne egy autós-motoros találkozót szerveznem, hogy kibékítsem a két oldalt... Próbálkozásnak nem lenne rossz szerintem.
Ha megismernétek a "normális" motoros társaságot, akik tényleg köszönnek az utakon egymásnak (A ROBOGÓSOK IS!!!) és vigyáznak mások biztonságára...stb. akkor nem lenne ekkora az ellenszenv. Lehet, hogy ezzel még nagyobb vitát generálok nem tudom, csak azt tudom, hogy jókat kuncogok, amikor tőletek és tőlük is azt hallom, hogy "Bezzeg az autósok!" és "Bezzeg a motorosok!"
Aztán bizonyos nagyszájú motorosok miatt szerveznek vezetéstechnikai tréninget (a párom is oktat, pedig nem ez a szakmája), mert összetöri magát és később az illető nem megy el rá, pedig miatta indították el a tréninget...
Próbáljunk békében élni egymás mellett. Akit érdekel, szívesen elhívom egy motoros szeánszra. Garantálom, hogy jól fogja érezni magát és megkockáztatom, hogy barátokat is szerez.
2010.10.24. 19:29
jackson írta:simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
Nem értem amikor 160 felett ott hagytam gyorsulva a sportmotort akkor csak hüvelykujjal felfelé integetett vigyorogva a család touring felé, amikor nyáron utolért a Miskolci piros lámpánál.
Jackson, aki nem érzi az irígységet
2010.10.24. 21:43
2010.10.24. 22:43
simi64 írta:jackson írta:simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
Nem értem amikor 160 felett ott hagytam gyorsulva a sportmotort akkor csak hüvelykujjal felfelé integetett vigyorogva a család touring felé, amikor nyáron utolért a Miskolci piros lámpánál.
Azért azt Te sem hiheted komolyan, hogy bármilyen sportmotort megelőzöl, ha nem akarja 160 felett
2010.10.24. 22:51
charlie01 írta:simi64 írta:jackson írta:simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
Azért azt Te sem hiheted komolyan, hogy bármilyen sportmotort megelőzöl, ha nem akarja 160 felett
Erre a sport motorra én is kíváncsi vagyokMondjuk egy ősrégi mocit amin még dinoszauroszok motoroztak az még hihető hogy legyorsulod 160 felett, de már egy 10 éves 600-as (gondolok itt egy K1-es gikszerre ) nem hiszem hogy ott hagyod.
2010.10.24. 23:06
lepke írta:charlie01 írta:simi64 írta:jackson írta:simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
Erre a sport motorra én is kíváncsi vagyokMondjuk egy ősrégi mocit amin még dinoszauroszok motoroztak az még hihető hogy legyorsulod 160 felett, de már egy 10 éves 600-as (gondolok itt egy K1-es gikszerre ) nem hiszem hogy ott hagyod.
Helo charlie
nem egy ilyenre GONDOLSZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.10.24. 23:09
[/quote]
[/quote]
..... Ezt odatetted Zoli....
2010.10.25. 10:48
2010.10.25. 13:55
lacir1 írta:Ez Király.ilyen volt a Csokinak az üvegtigrisbe![]()
![]()
Üdv lacir1
2010.10.25. 13:58
lepke írta:charlie01 írta:simi64 írta:jackson írta:simi64 írta:Az autósokban meg érzek némi irigységet is, mert megfoghatatlanok.
Helo charlie
nem egy ilyenre GONDOLSZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.10.26. 12:35
2010.10.26. 13:17
2010.10.26. 13:27
BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Valakiiiii! Mentesen meg! Ebbe beleőrülök!
2010.10.26. 22:03
BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
2010.10.26. 22:26
lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Helo
Nem értek a Motorhoz ezért kérdezem
egy kicsit nem GÁZ ilyen időben motorozni 5-10 fok volt egész nap
2010.10.26. 22:46
Imco írta:Vagy már puha vagyok. / Nem kell válaszolni!/
2010.10.26. 22:47
Imco írta:lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Helo
Húzd le az ablakot mikor 15 felett eszik az autód és hajolj ki!
Meg fogod tudni válaszolni!![]()
A bukó nem hőszigetel!
16 fokban voltam március 15.-én évad nyitón Füreden a görög faluban.
Hogy magyarosan szóljak a sz@r belémfagyott.
Bélelt kabát, bélelt nadrág, pulcsi, poló, kesztyű, meg a sisak ellenére.
Jó felszerelésben is gáz már a 15 fok.
Vagy már puha vagyok. / Nem kell válaszolni!/
2010.10.26. 22:52
lepke írta:Imco írta:lepke írta:BadTitaa írta:Megy valaki mostanság motoroni??? Nekem már most elvonási tűneteim vannak...Sebességre vágyom! Érezni akarom a motort a hátsóm alatt, hallani akarom ahogy duruzsol hozzám, a szél süvítését, látni akarom az elsuhanó tájat...
Helo
Húzd le az ablakot mikor 15 felett eszik az autód és hajolj ki!
Meg fogod tudni válaszolni!![]()
A bukó nem hőszigetel!
16 fokban voltam március 15.-én évad nyitón Füreden a görög faluban.
Hogy magyarosan szóljak a sz@r belémfagyott.
Bélelt kabát, bélelt nadrág, pulcsi, poló, kesztyű, meg a sisak ellenére.
Jó felszerelésben is gáz már a 15 fok.
Vagy már puha vagyok. / Nem kell válaszolni!/
Helo
Már vannak fűthető motoros ruhák HA jól tudom
vagy nem jók ez információim
2010.10.26. 22:59
lepke írta:Helo
Már vannak fűthető motoros ruhák HA jól tudom
vagy nem jók ez információim