![]() |
2010.11.03. 18:22
2010.11.03. 19:37
kzolee írta:Az új R1200R-es, végre küllős kerékkel:
2010.11.04. 00:25
lepke írta:kzolee írta:Az új R1200R-es, végre küllős kerékkel:
Helo
Nem vagyok egy nagy motoros DE ez nagyon jól néz ki
2010.11.06. 14:05
lepke írta:Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
Helo
Leszoktál kanyarodni az utról a természetbe és ott tekersz tovább
2010.11.06. 14:09
BadTitaa írta:Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
Maradok a motoroknál egy enduroval nem sokat tudnék kezdeni... Ha pedig azzal a célzattal küldted a képet, hogy pattanjak mögéd... Nos! Nem hiszem, hogy sok hely lenne mögötted!De nagyon tündéri vagy! Puszi érte!
2010.11.06. 16:53
Levibéka írta:lepke írta:Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
Helo
Leszoktál kanyarodni az utról a természetbe és ott tekersz tovább
igen, miért ez olyan szokatlan![]()
![]()
2010.11.15. 16:34
Levibéka írta:BadTitaa írta:Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
Maradok a motoroknál egy enduroval nem sokat tudnék kezdeni... Ha pedig azzal a célzattal küldted a képet, hogy pattanjak mögéd... Nos! Nem hiszem, hogy sok hely lenne mögötted!De nagyon tündéri vagy! Puszi érte!
szia BadTitaa!, téged még nem ismerlek a fórumrol, de ez legyen az én rovásomra irva, mivel az elmult 2 hónapban igen kevés időt töltöttem el itt, de azért még lenne 1 hely ott számodra, a hátam mögött a mocin, ha jó szorosan rámtapadnál![]()
![]()
2010.11.15. 17:26
2010.11.17. 09:39
Imco írta:Tegnap még tekertünk egy utolsót!
Bűn lett volna kihagyni azt az időt.
2010.11.17. 12:22
BadTitaa írta:Levibéka írta:BadTitaa írta:Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...
szia BadTitaa!, téged még nem ismerlek a fórumrol, de ez legyen az én rovásomra irva, mivel az elmult 2 hónapban igen kevés időt töltöttem el itt, de azért még lenne 1 hely ott számodra, a hátam mögött a mocin, ha jó szorosan rámtapadnál![]()
![]()
Nehezen tudok mostanába motorra pattogni ui. eltörtem a kislábujjam.De ha rendbejövök feltétlenül számítok arra, hogy áll még ez a lehetőség.
Már most belepusztulok a tudatba, hogy egy darabig nem ülhetek motorra...
2010.11.17. 15:21
BadTitaa írta:Imco írta:Tegnap még tekertünk egy utolsót!
Bűn lett volna kihagyni azt az időt.
Bringával?
Mondjuk szép volt tényleg az idő. Fájt is a szívem, hogy nem mehettem motorozni.
2010.11.17. 15:25
lepke írta:Helo
Nem vagyok egy nagy motoros csak nem értem hogy egy ..kis lábujjtöréssel.. miért nem lehet motorozni
2010.11.17. 16:08
Imco írta:lepke írta:Helo
Nem vagyok egy nagy motoros csak nem értem hogy egy ..kis lábujjtöréssel.. miért nem lehet motorozni
Ez bennem is felmerült! Abba maradtam magammal, hogy bár simán működhetne minden, de annyira fáj neki, hogy nem tud zárt cipőt húzni.
Imco aki papucsban élte /motoros/ életét törött kis lábujjal.
Fekete volt a lilaságtól és majd be.artam amikor figyelmetlenül terheltem.
2010.11.17. 16:23
lepke írta:Imco írta:lepke írta:Helo
Ez bennem is felmerült! Abba maradtam magammal, hogy bár simán működhetne minden, de annyira fáj neki, hogy nem tud zárt cipőt húzni.
Helo
Papucsban elég nehéz lehet motorozni
2010.11.17. 18:39
lepke írta:Helo
Papucsban elég nehéz lehet motorozni
2010.11.22. 17:53
Imco írta:lepke írta:Helo
2010.12.14. 01:08
Én nem engedném van épp elég elmebeteg nem kell több!
2010.12.14. 07:13
admin írta:Én nem engedném van épp elég elmebeteg nem kell több!