Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.03. 18:22

Az új R1200R-es, végre küllős kerékkel:

Kép

Kép

2010.11.03. 19:37

kzolee írta:Az új R1200R-es, végre küllős kerékkel:

Kép

Kép

Helo
Nem vagyok egy nagy motoros DE ez nagyon jól néz ki

2010.11.04. 00:25

lepke írta:
kzolee írta:Az új R1200R-es, végre küllős kerékkel:

Helo
Nem vagyok egy nagy motoros DE ez nagyon jól néz ki

Lepke!

Az 1000RR kicsit komolyabb és jobbat is megy, amit Te választottál az retro. ( szerintem Ducati után a BMW jön szépségben )

2010.11.04. 10:21

simi64 írta:BMW robogó

Kép
:D

Nagyon cukee! :D

2010.11.06. 14:05

lepke írta:
Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...

Kép

Helo
Leszoktál kanyarodni az utról a természetbe és ott tekersz tovább :?:

igen, miért ez olyan szokatlan :?: 8O :oops:

2010.11.06. 14:09

BadTitaa írta:
Levibéka írta:mivel már az idei motorosszezon a végét járja, tegnap kimentem egy kicsit a természetbe, ime...

Kép

Maradok a motoroknál egy enduroval nem sokat tudnék kezdeni... Ha pedig azzal a célzattal küldted a képet, hogy pattanjak mögéd... Nos! Nem hiszem, hogy sok hely lenne mögötted! :D De nagyon tündéri vagy! Puszi érte!

szia BadTitaa!, téged még nem ismerlek a fórumrol, de ez legyen az én rovásomra irva, mivel az elmult 2 hónapban igen kevés időt töltöttem el itt, de azért még lenne 1 hely ott számodra, a hátam mögött a mocin, ha jó szorosan rámtapadnál :wink: :P :oops:

2010.11.06. 16:53

Levibéka írta:
lepke írta:

Kép

Helo
Leszoktál kanyarodni az utról a természetbe és ott tekersz tovább :?:

igen, miért ez olyan szokatlan :?: 8O :oops:

Helo
Számomra szokatlan

2010.11.15. 16:34

Levibéka írta:
BadTitaa írta:

Kép

Maradok a motoroknál egy enduroval nem sokat tudnék kezdeni... Ha pedig azzal a célzattal küldted a képet, hogy pattanjak mögéd... Nos! Nem hiszem, hogy sok hely lenne mögötted! :D De nagyon tündéri vagy! Puszi érte!

szia BadTitaa!, téged még nem ismerlek a fórumrol, de ez legyen az én rovásomra irva, mivel az elmult 2 hónapban igen kevés időt töltöttem el itt, de azért még lenne 1 hely ott számodra, a hátam mögött a mocin, ha jó szorosan rámtapadnál :wink: :P :oops:

Nehezen tudok mostanába motorra pattogni ui. eltörtem a kislábujjam. :( De ha rendbejövök feltétlenül számítok arra, hogy áll még ez a lehetőség. :) Már most belepusztulok a tudatba, hogy egy darabig nem ülhetek motorra...

2010.11.15. 17:26

Tegnap még tekertünk egy utolsót!
Bűn lett volna kihagyni azt az időt. :)

2010.11.17. 09:39

Imco írta:Tegnap még tekertünk egy utolsót!

Bringával? :D

Mondjuk szép volt tényleg az idő. Fájt is a szívem, hogy nem mehettem motorozni. :(

2010.11.17. 12:22

BadTitaa írta:
Levibéka írta:
BadTitaa írta:

Kép

Nehezen tudok mostanába motorra pattogni ui. eltörtem a kislábujjam. :( De ha rendbejövök feltétlenül számítok arra, hogy áll még ez a lehetőség. :) Már most belepusztulok a tudatba, hogy egy darabig nem ülhetek motorra...

Helo
Nem vagyok egy nagy motoros csak nem értem hogy egy ..kis lábujjtöréssel.. miért nem lehet motorozni

2010.11.17. 15:21

BadTitaa írta:
Imco írta:Tegnap még tekertünk egy utolsót!

Bringával? :D

Mondjuk szép volt tényleg az idő. Fájt is a szívem, hogy nem mehettem motorozni. :(

Szegény bringámra már ráégett a por! :oops:

2010.11.17. 15:25

lepke írta:Helo
Nem vagyok egy nagy motoros csak nem értem hogy egy ..kis lábujjtöréssel.. miért nem lehet motorozni

Ez bennem is felmerült! Abba maradtam magammal, hogy bár simán működhetne minden, de annyira fáj neki, hogy nem tud zárt cipőt húzni.

Imco aki papucsban élte /motoros/ életét törött kis lábujjal.
Fekete volt a lilaságtól és majd be.artam amikor figyelmetlenül terheltem.

2010.11.17. 16:08

Imco írta:

Ez bennem is felmerült! Abba maradtam magammal, hogy bár simán működhetne minden, de annyira fáj neki, hogy nem tud zárt cipőt húzni.

Helo
Papucsban elég nehéz lehet motorozni

2010.11.17. 16:23

lepke írta:
Imco írta:

Helo

Majd a Balu megmutatja ezt is! :wink:

2010.11.17. 18:39

Egy ilyennel sima ügy volt.
Kép

2010.11.22. 17:53

Imco írta:

Pontosan ez a bajom, hogy a zárt cipőt nem nagyon tudja elvisleni a lábam mostanában... :( Amúgy lazán motoroznék esőben, szélben, hóban...stb.

2010.12.13. 13:59

125-ös motort B jogsival:

---- Aláírásgyűjtés ----

2010.12.14. 01:08

kzolee írta:125-ös motort B jogsival:

---- Aláírásgyűjtés ----
Én nem engedném van épp elég elmebeteg nem kell több!

2010.12.14. 07:13

admin írta:
kzolee írta:125-ös motort B jogsival:

---- Aláírásgyűjtés ----
Én nem engedném van épp elég elmebeteg nem kell több!

Elmebeteg nem lesz több. Csak kevesebb 40-el tötymörgő. Meg talán kevesebb ordító kipufogó...
Hozzászólás küldése

VigLink badge