Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2013.08.12. 09:58

PeterE39 írta:Használt E60 cikk a Totalcar-on:
"Ebből nem lesz veterán"

Drága a BMW fenntartása...... Úristen, mit nem mond ?! ....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2013.08.12. 12:46

"Ebből nem lesz veterán"

A kapcsolódó blogposztot olvassátok? Ne tegyétek...
Annyi idióta barom hozzászólás van ( tisztelet a kivételnek ) , hogy ( ...pedig nyugodt ember vagyok, de... ) legközelebb nyugtatót veszek be olvasás előtt ...

" ... További felesleges, túlárazott extrák: elektromos ülés, fűtött ülés, elektromos és fűtött tükrök, dupla-tripla-xenon / LED-stb. agyonvariált, vagyonba kerülő fényszóró-rendszer, kanyarkövető fényszóró.
Ami kell: ABS, 2 légzsák, elektromos ablakok, klíma. "

" HEHE most látom ismét, hogy én egy boldog ember vagyok a retek 6 éves opelemmel, ami egyszerű mint a faék. ezt a kocsit (vagy a bűntársait) hozzámvágnák, kb. lefosnám a vádlimat, és sírva szaladnék az anyám szoknyájáig, hogy valaki engem nagyon utál, és ki akar velem babrálni. ráadásul nekem a BMW 1 autót tudott legyártani, de az sztem benne van a világ valaha készült 5 legszebb autójában. igen, nekem csak az E30 M3 evo az autó, a többit nem az én ízlésemnek gyártották.
szóval tök mák, hogy ocsmánynak is tartom ezeket a kocsikat, pénzem sincs rá, és aki az ilyenekből kiszállnak, azoktól meg sugárban hányok... "

2013.08.12. 13:18

jlaci74 írta: és aki az ilyenekből kiszállnak, azoktól meg sugárban hányok... "

Mindig is tisztában voltam vele, hogy nem vagyok egy szép szál legény, node azért hogy sugárba leokádjanak! :sírás: Meg is mondom a mamának! Bi-bíííííííí!

Azért én még elbíbelődök ezzel a ronda fújj szekérrel :facepalm:

2013.08.12. 13:25

jlaci74 írta:
"Ebből nem lesz veterán"

Annyi idióta barom hozzászólás van ( tisztelet a kivételnek ) , hogy ( ...pedig nyugodt ember vagyok, de... ) legközelebb nyugtatót veszek be olvasás előtt ...

" ... További felesleges, túlárazott extrák: elektromos ülés, fűtött ülés, elektromos és fűtött tükrök, dupla-tripla-xenon / LED-stb. agyonvariált, vagyonba kerülő fényszóró-rendszer, kanyarkövető fényszóró.

" HEHE most látom ismét, hogy én egy boldog ember vagyok a retek 6 éves opelemmel, ami egyszerű mint a faék. ezt a kocsit (vagy a bűntársait) hozzámvágnák, kb. lefosnám a vádlimat, és sírva szaladnék az anyám szoknyájáig, hogy valaki engem nagyon utál, és ki akar velem babrálni. ráadásul nekem a BMW 1 autót tudott legyártani, de az sztem benne van a világ valaha készült 5 legszebb autójában. igen, nekem csak az E30 M3 evo az autó, a többit nem az én ízlésemnek gyártották.
szóval tök mák, hogy ocsmánynak is tartom ezeket a kocsikat, pénzem sincs rá, és aki az ilyenekből kiszállnak, azoktól meg sugárban hányok... "

Nagy az isten allatkertje, csak tul alacsony a kerites............ :facepalm:

2013.08.12. 13:26

muhaati írta:
jlaci74 írta: és aki az ilyenekből kiszállnak, azoktól meg sugárban hányok... "

Mindig is tisztában voltam vele, hogy nem vagyok egy szép szál legény, node azért hogy sugárba leokádjanak! :sírás: Meg is mondom a mamának! Bi-bíííííííí!

Azért én még elbíbelődök ezzel a ronda fújj szekérrel :facepalm:

Ha visszavagynal az e39-be akkor szolj szörbe megoldhato a csere, en meg egetnem magam az e61-el :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Kovee az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.08.14. 01:15

I8

2013.08.14. 06:56

jlaci74 írta:
"Ebből nem lesz veterán"

Hát én csak most értettem meg! Benn voltam múltkor a belvárosban. Kiszálltam, rám néztek és egyből elkezdett mindenki okádni az Andrássy úton. Nem is értettem. Aztán arra lettem figyelmes, hogy mindenki egy tűzpiros alapfelszereltségű F Astrán legelteti a szemét, kvázi ezen nyugodtak meg. Aztán volt aki megint rám pillantott, hát megint sugárban.... gondoltam is magamban, hogy nem akarok kib..ni itt senkivel, hát hazamegyek és berakom a sötét garázsba a kocsit és bejövök villamossal... :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: Cxgrav

2013.08.14. 13:34

leslie írta:
"Ebből nem lesz veterán"

Amúgy a cikkből ez a kedvenc részem:

"...mint 2008-ban. Az 500 newtonméteres nyomaték már 1750-es fordulatszám mellett ott van a talpunk alatt, a géptető alatt pedig nem ménes, hanem inkább egy 235 tagú bivalycsorda csörtet könyörtelenül. 6,8 alatt van százon, és mindig, mindenhol, minden körülmények között megy, mint a barom. Meg lehet szokni, ugyanakkor túlzott önbizalmat is ad, de versenyzői képességeket nem. Nem véletlen, hogy a törésmentes E60 meglehetősen ritka."

Igen, és korábban írja, hogy közel 500 példány van a hahu-n E60-ból. Akkor azok között - tessék figyelni - kb 400 tuti, hogy törött mert van benne póver! :doglotlo:

Ez túlzó általánosítás.

(Am a cikk, a mostani totalcaros színvonalhoz képest még egész jó.)

2013.08.14. 14:04

BMW_0902 írta:
leslie írta:
"Ebből nem lesz veterán"

Amúgy a cikkből ez a kedvenc részem:
"...mint 2008-ban. Az 500 newtonméteres nyomaték már 1750-es fordulatszám mellett ott van a talpunk alatt, a géptető alatt pedig nem ménes, hanem inkább egy 235 tagú bivalycsorda csörtet könyörtelenül. 6,8 alatt van százon, és mindig, mindenhol, minden körülmények között megy, mint a barom. Meg lehet szokni, ugyanakkor túlzott önbizalmat is ad, de versenyzői képességeket nem. Nem véletlen, hogy a törésmentes E60 meglehetősen ritka."
Igen, és korábban írja, hogy közel 500 példány van a hahu-n E60-ból. Akkor azok között - tessék figyelni - kb 400 tuti, hogy törött mert van benne póver! :doglotlo:
Ez túlzó általánosítás.
(Am a cikk, a mostani totalcaros színvonalhoz képest még egész jó.)

Azért te is túlzol. Az író is csak az izmosabb példányokra céloz, amiből a hahun is összesen kb 150 db van az 500-ból (pl 530, 535).
De az általánosítás tényleg hülyeség.

2013.08.14. 18:23

Ismét egy értelmes, elfogulatlan cikk

2013.08.14. 18:26

Haminda írta:Ismét egy értelmes, elfogulatlan cikk

Meg az a jo hogy az enyem "mohazöld"

Bar engem dühit ha elöttem szerencsetlenkedik valaki 90-el a föuton :mrgreen:

2013.08.14. 19:24

Az nekem is feltűnt, hogy Muhaati agresszivitása 18%-kal nőtt mióta fekete autója van :mrgreen:

Tapatalk 4

2013.08.14. 19:25

Az enyem meg piros, de a 19 %ommal is letolok barkit. :) :franko:

2013.08.14. 19:34

barbrady írta:

Az nekem is feltűnt, hogy Muhaati agresszivitása 18%-kal nőtt mióta fekete autója van :mrgreen:

Tapatalk 4

Viszont elmúltam 50! Ez levon az értékből. :facepalm:

2013.08.14. 19:44

Ezek egymásról másolnak?
Kék BMW-m van, és benne vagyok az életkorsávban. Hogy SÜSÜT idézzem: Vicsorít a fogam áááááá! :twisted:

2013.08.14. 20:17

Gallaca írta:Ezek egymásról másolnak?
Kék BMW-m van, és benne vagyok az életkorsávban. Hogy SÜSÜT idézzem: Vicsorít a fogam áááááá! :twisted:

Az indextől nem igazán várhatunk kreativitást szerintem, valamivel pedig csak fel kell tölteni az oldalt...

2013.08.14. 21:51

Akkor már megvan miért lettem agresszív mostanában................ :twisted: :doglotlo: :lovoldozos :laie

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: admin

2013.08.14. 21:52

muhaati írta:
barbrady írta:

Tapatalk 4

Viszont elmúltam 50! Ez levon az értékből. :facepalm:

Meg papás :diesel :nyelves:

2013.08.17. 15:52

Szomorú..

2013.08.21. 11:02

Hasznos tanácsok, bár aki ide jár, biztos találkozott már vele:
Óvatosan a dízel BMW-kkel
Hozzászólás küldése

VigLink badge