![]() |
2010.11.12. 00:44
lepke írta:Helo Xenon Balu
Már mondtam neked egy párszor hogy ne írjál bele más hozzászólásába
görgesd le azt a sz@rt a lap aljáig
Ezzel a szöveggel HOGY iszol amikor autót vezetsz egy cseppet sem leszel NAGYOBB (inkább nem írom tovább)
2010.11.12. 00:46
XenonBalazs írta:lepke írta:Helo Xenon Balu
Ezzel a szöveggel HOGY iszol amikor autót vezetsz egy cseppet sem leszel NAGYOBB (inkább nem írom tovább)
Lepke BÁCSI! Mindig azt mondom, majd akkor beszéljen valaki, ha már tisztában van a dolgokkal, Te még nem vagy, mivel nem láttad a képeket, de holnap felteszem, és tuti neked is fog tetszeni ( nem igazi autó (már javulok csak lassan, de biztosan) )
Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba,...................................................................................................................................................... CSAK ÉN NEM ÍROK BELE A MÁSÉBA ENNYI A KÜLÖNBSÉG..................................................................... és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )
Majd meghívlak pár sörre a talin, hogy érezd magad a helyemben, és toleránsabb legyél, és a sörök közben kitárgyaljuk a lóerő és nyomaték különbséget.
2010.11.12. 00:49
XenonBalazs írta:lepke írta:Helo Xenon Balu
Lepke BÁCSI! Mindig azt mondom, majd akkor beszéljen valaki, ha már tisztában van a dolgokkal, Te még nem vagy, mivel nem láttad a képeket, de holnap felteszem, és tuti neked is fog tetszeni ( nem igazi autó (már javulok csak lassan, de biztosan) )
Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba, és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )
Majd meghívlak pár sörre a talin, hogy érezd magad a helyemben, és toleránsabb legyél, és a sörök közben kitárgyaljuk a lóerő és nyomaték különbséget.
2010.11.12. 01:04
simi64 írta:XenonBalazs írta:lepke írta:Helo Xenon Balu
Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba, és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )
A nyomaték a "miénk"![]()
A lóerő a "tiétek"![]()
A Lepke igazán sörözni csak egy Dieselessel tud![]()
2010.11.12. 02:03
2010.11.12. 09:10
simi64 írta:Éljen a benzin!
(szeretem a Hp-T)
2010.11.12. 09:54
2010.11.12. 10:27
tibi666 írta:Na, én meg pont úgy vagyok ezzel a sör-pálinka kérdéssel, mint a dízel-benzinnel.
Mindegy milyen, ha BMW.
Szóval mindegy milyen SZESZ, ha minőségi.
2010.11.12. 11:16
2010.11.13. 00:41
2010.11.13. 00:50
2010.11.19. 20:59
2010.11.19. 21:30
tibi666 írta:Hmmm, milyen sör legyen mára: soproni 1895, hofbrau, ursus.... Nem is tudom.
2010.11.19. 21:41
lepke írta:tibi666 írta:Hmmm, milyen sör legyen mára: soproni 1895, hofbrau, ursus.... Nem is tudom.
Helo
Megpróbálhatod ezt is Zlatý Bažant
2010.11.20. 17:37
2010.11.20. 17:46
2010.11.20. 17:49
simi64 írta:Szegény Atti!
Lehet, nem is körte volt?
2010.11.20. 17:58
muhaati írta:simi64 írta:Szegény Atti!
Esküszöm, nem is éreztem az ízét, (felőlem bármilyen gyümiből készülhet), ez borzasztó!
Meg ne kövezzen aki szereti a páleszokat, ez nem az én világom.
Remélem azért hétfőn reggel még ki tudok nyitni.
2010.11.20. 18:02
kzolee írta:muhaati írta:simi64 írta:Szegény Atti!
Esküszöm, nem is éreztem az ízét, (felőlem bármilyen gyümiből készülhet), ez borzasztó!
Meg ne kövezzen aki szereti a páleszokat, ez nem az én világom.
Remélem azért hétfőn reggel még ki tudok nyitni.
Egyél egy jó nagy zsíroskenyeret, lilahagymával. Az megoldja a problémát.
2010.11.20. 18:06