Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Melyik sört szereted?

Löwenbrau
63
9%
Heineken
154
21%
Gösser
86
12%
Kronenburg
18
2%
Kaiser
26
4%
Schwechater
14
2%
Borsodi
57
8%
Soproni
100
14%
Kőbányai
21
3%
Carlsberg
52
7%
Ászok
40
5%
Stella
53
7%
Amstel
23
3%
Foster's
25
3%

Szavazatok száma : 732

2010.11.12. 00:44

lepke írta:Helo Xenon Balu
Már mondtam neked egy párszor hogy ne írjál bele más hozzászólásába
görgesd le azt a sz@rt a lap aljáig
Ezzel a szöveggel HOGY iszol amikor autót vezetsz egy cseppet sem leszel NAGYOBB (inkább nem írom tovább)

Lepke BÁCSI! Mindig azt mondom, majd akkor beszéljen valaki, ha már tisztában van a dolgokkal, Te még nem vagy, mivel nem láttad a képeket, de holnap felteszem, és tuti neked is fog tetszeni ( nem igazi autó (már javulok csak lassan, de biztosan :lol: ) )
Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba, és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )
Majd meghívlak pár sörre a talin, hogy érezd magad a helyemben, és toleránsabb legyél, és a sörök közben kitárgyaljuk a lóerő és nyomaték különbséget. :roll:

2010.11.12. 00:46

XenonBalazs írta:
Ezzel a szöveggel HOGY iszol amikor autót vezetsz egy cseppet sem leszel NAGYOBB (inkább nem írom tovább)

Lepke BÁCSI! Mindig azt mondom, majd akkor beszéljen valaki, ha már tisztában van a dolgokkal, Te még nem vagy, mivel nem láttad a képeket, de holnap felteszem, és tuti neked is fog tetszeni ( nem igazi autó (már javulok csak lassan, de biztosan :lol: ) )
Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba,...................................................................................................................................................... CSAK ÉN NEM ÍROK BELE A MÁSÉBA ENNYI A KÜLÖNBSÉG..................................................................... és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )
Majd meghívlak pár sörre a talin, hogy érezd magad a helyemben, és toleránsabb legyél, és a sörök közben kitárgyaljuk a lóerő és nyomaték különbséget. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lepke 2010.11.12. 00:52-kor.

2010.11.12. 00:49

XenonBalazs írta:

Nagy kérdés: Te is beleírhatsz az Én hozzászólásomba, és nem haragszom, sőt tetszenek a véleményeid, akkor Én mért nem tehetem meg? ( pár sör után mindenki egymás szavába vág, és így van rendjén )

A nyomaték a "miénk" :!:
A lóerő a "tiétek" :lol:
A Lepke igazán sörözni csak egy Dieselessel tud :!: :D

2010.11.12. 01:04

simi64 írta:
XenonBalazs írta:

A nyomaték a "miénk" :!:
A lóerő a "tiétek" :lol:
A Lepke igazán sörözni csak egy Dieselessel tud :!: :D

Na akkor mi benyások pálinkázni fogunk.
Meglátjuk Lepkére melyik ital lesz nagyobb hatással. :wink:
Különben is a sörre a gázolaj hasonlít!
A benzinre meg a pálinka,Magyar ember meg HP-t iszik.
Erről ennyit.
Simi,te tokos vagy? :lol: Vagy Sváb? :lol:

2010.11.12. 02:03

Éljen a benzin!
(szeretem a Hp-T :!: )

2010.11.12. 09:10

simi64 írta:Éljen a benzin!
(szeretem a Hp-T :!: )

Áruló! :lol: :lol: :lol: olcsón adod magad az ellenségnek :lol:

2010.11.12. 09:54

Na, én meg pont úgy vagyok ezzel a sör-pálinka kérdéssel, mint a dízel-benzinnel.
Mindegy milyen, ha BMW. :)

Szóval mindegy milyen SZESZ, ha minőségi. :D

2010.11.12. 10:27

tibi666 írta:Na, én meg pont úgy vagyok ezzel a sör-pálinka kérdéssel, mint a dízel-benzinnel.
Mindegy milyen, ha BMW. :)

Szóval mindegy milyen SZESZ, ha minőségi. :D

Helo
Ebben egyet értek veled

2010.11.12. 11:16

A tegnapi napom este.
Így kezdődött, bemelegítettem a kerekeket, ezzel ellentétben a torkomat lehűtöttem egy jó Heinekennel, mert J.Button előttem bénázott, és alig tudtam beszúrni neki, és az üvöltésben felmelegedett a torok :lol:
Kép
Majd itt már nagyobb odafigyelésre van szükség, de azért vigyáztam a sörre, ki ne löttyenjen egy értékes korty se rövid féktávon :lol:
Kép

Ki tudja mit hoz a ma este ( milyen sört :lol: )

2010.11.13. 00:41

A tegnapit tiltós napom után kaptam Beck's-et, ami kicsit kiütött 8 Heineken után :lol:
Kép
Voltam kz540i- szomszédomban is, és láttam egy ilyet, bár igaziak lennének, már nem lenne egy sem :lol:
Kép

2010.11.13. 00:50

Helo
Ez a fotó nagyon komoly
VAKOLJAK vagy NE VAKOLJAK :lol: :lol:

Kép

2010.11.19. 20:59

Hmmm, milyen sör legyen mára: soproni 1895, hofbrau, ursus.... Nem is tudom.

2010.11.19. 21:30

tibi666 írta:Hmmm, milyen sör legyen mára: soproni 1895, hofbrau, ursus.... Nem is tudom.

Helo
Megpróbálhatod ezt is Zlatý Bažant

2010.11.19. 21:41

lepke írta:
tibi666 írta:Hmmm, milyen sör legyen mára: soproni 1895, hofbrau, ursus.... Nem is tudom.

Helo
Megpróbálhatod ezt is Zlatý Bažant

A Zlaty finom. Van itt a belvárosban egy kocsma, ahol elég baráti áron mérik korsóját, pedig igényes hely.
Szoktam is oda járni.

Végül egy Soproni Fekete Démon lett az áldozat, de hamar elfogyott, így hoztam még egy 1895-ös Sopronit is.

2010.11.20. 17:37

Vazzeeee !

Délután kertészkedéssel töltöttem az időt, összefutottam a "jó" szomszéddal ( bal1.) Megitatott velem egy házi körtét 2 c.l. -nyit. Gyerekek , ez nem semmi. Készen vagyok! Ha ma még hülyeségeket írnék, bocsánatot kérek, ez rosszabb mint egy vuduzás. ATI KÉSZ!
Egy tálca sör nem üt ki, de ebből ez a 2 cent,........... kész.

2010.11.20. 17:46

Szegény Atti!

Lehet, nem is körte volt? :cry:

2010.11.20. 17:49

simi64 írta:Szegény Atti!

Esküszöm, nem is éreztem az ízét, (felőlem bármilyen gyümiből készülhet), ez borzasztó!
Meg ne kövezzen aki szereti a páleszokat, ez nem az én világom. :oops:
Remélem azért hétfőn reggel még ki tudok nyitni. :?

2010.11.20. 17:58

muhaati írta:

Esküszöm, nem is éreztem az ízét, (felőlem bármilyen gyümiből készülhet), ez borzasztó!

Egyél egy jó nagy zsíroskenyeret, lilahagymával. Az megoldja a problémát.

2010.11.20. 18:02

kzolee írta:
muhaati írta:

Egyél egy jó nagy zsíroskenyeret, lilahagymával. Az megoldja a problémát.

Rendeltem a Texas-ból egy nagy szalámis pizzát, (remélem jó címet adtam meg!)
Rányomok még egy fej hagymácskát, remélem hatni fog.

2010.11.20. 18:06

Ma Heineken fog csúszni, meg forralt bor.
Illetve állítólag van valami rum is. :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge