![]() |
2010.03.09. 18:59
Oroszlan írta:Ma adtam nekik !
Vágtázok Szentgotthárdról Vasvárra jelentős késéssel.
Tolom neki a radardetektor és a lézerblokkoló nyújtotta védelem alatt. Beérek Körmend felől Rábahídvégre, beesek a faluba olyan 170-el, majd jön egy jobbos kanyar, kicsit lassítok.
Simi: te tudod ott van ez, ahol fel lehet menni Szombathely felé, a híd előtt nem sokkal.
Szóval kicsit lassítok, a kanyart beveszem olyan 110-120 között és amikor kiérek belőle ott áll az út jobb szélén, az úttól kb 3M-re a kéklámpás rendőrautó.
Pillanatra meglepődtem, műszerek nem jeleztek, így hát tovább, most már mindegy. Látom rendőrők kiugranak kocsiból, de még ott álnak mellette mikor elzúgok mellettük kb 110-el, az egyik int, de még a kocsiban bent a bal lába, Én meg visszaintettem neki a kezemet felemelve, bólintottam a fejemmel és mondtam helo, aztán vissza 5.-ik és padló.
Láttam a tükörben egymásnak mutogatnak, meg szétteszik a kezüket.
Hát ennyi volt.
Mire kimásztak a kocsiból már messze jártam ...
2010.03.09. 19:08
Ezen nagyot kuncogtam!!Oroszlan írta:Ma adtam nekik !
Vágtázok Szentgotthárdról Vasvárra jelentős késéssel.
Tolom neki a radardetektor és a lézerblokkoló nyújtotta védelem alatt. Beérek Körmend felől Rábahídvégre, beesek a faluba olyan 170-el, majd jön egy jobbos kanyar, kicsit lassítok.
Simi: te tudod ott van ez, ahol fel lehet menni Szombathely felé, a híd előtt nem sokkal.
Szóval kicsit lassítok, a kanyart beveszem olyan 110-120 között és amikor kiérek belőle ott áll az út jobb szélén, az úttól kb 3M-re a kéklámpás rendőrautó.
Pillanatra meglepődtem, műszerek nem jeleztek, így hát tovább, most már mindegy. Látom rendőrők kiugranak kocsiból, de még ott álnak mellette mikor elzúgok mellettük kb 110-el, az egyik int, de még a kocsiban bent a bal lába, Én meg visszaintettem neki a kezemet felemelve, bólintottam a fejemmel és mondtam helo, aztán vissza 5.-ik és padló.
Láttam a tükörben egymásnak mutogatnak, meg szétteszik a kezüket.
Hát ennyi volt.
Mire kimásztak a kocsiból már messze jártam ...
2010.03.09. 22:54
2010.03.09. 23:14
2010.03.09. 23:20
Oroszlan írta:Én nem tudom, ki hányszor, de ma kétszer is randiztam velük.
Lemosattam kocsit és menet közben nagyon kellett pisilnem, érzem haza nem érek, így hát megállok Tesco parkoló, ami tele van, így hát maradt a várakozni tilos rész (ahol ugye csak megállni szabad).
Bemegyek Tesco budi, vizelet kienged és megkönnyebbülten jövök ki, akkor látom a kocsi mellett megáll a kéklámpás rendőrautó, egyik rendőr kiszáll a jobb egyről és körbejárja a kocsit. (2 db 30 év körüli srác)
Ekkor érek oda, mondom Jó napot.
Köszön és kérdezi: magáé ez a szép kocsi ?
Mire Én: most hogy lemosattam, nekem is tetszik.
Rendőr: gondolom tudja nem azért álltunk meg itt, mert meg szeretnénk vásárolni !
Én: nézze uram, annyira kellett pisilnem, hogy nem bírtam volna ki hazáig, muszáj volt itt megállnom.
Rendőr: miért nem a rendes parkolóhelyen ?
Én: nézze meg uram, itt ezen a részen mind tele van (úgy is volt), ha távolabb állok meg akkor vagy a kocsiba vagy a gatyámba pössentek be. És nézze (mutattam neki, hogy csak a kocsikulcs van nálam más nem) nincs nálam cucc, nem vásároltam.
Rendőr: na jó, de gyorsan menjen el innen és többet ne forduljon elő.
Köszönet , köszönés, viszlát és el.
Kb 1,5 óra múlva az Intersparnal megállok, persze ott ahol nem kéne, majd bemegyek, vásárolok, kijövök kezembe a cuccokkal és amikor odaérek a kocsihoz akkor ér oda a kéklámpás rendőrautó ugyazzal a két rendőrrel.
Megállnak, jobb első ablakuk le, köszönés Jó napot, Én is köszönök.
Rendőr: már megint van egy kis probléma (mosolyog és tekeri a fejét).
Én: hát igen, most vásároltam, elismerem, de már megyek is !
Rendőr: na a következő alkalomnál fizetni fog ! Akár pisil, akár vásárol !
Én: tudom, az a mondás is úgy van, hogy ha valakivel rövid időn belül harmadszor találkozunk, akkor annak fizetünk !
Rendőr: igen, egy sárga csekken. Na tűnjön el innét gyorsan !
Én: ok, köszönöm. Viszlát.
Rendőrök ablakot felhúzták, mosolyogtak, Én is, tekerték a fejüket.
Gondolom röhögtek, valószínűleg rajtam.
Viszont normálisak voltak, mert a második esetnél simán megbüntethettek volna.
2010.03.09. 23:23
simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
2010.03.09. 23:29
Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Nem tudnának annyit fizetni !
2010.03.09. 23:32
simi64 írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Mííííí?!
Nem a pénzről szól![]()
Minden Audist letérdeltetnél, hogy összetett kézzel könyörögjön:
- ne büntessen meg biztos úr!!!
Mire Te:
- Nnna, húzdd innen a szarodat, kisgyerek!
2010.03.09. 23:34
Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Mííííí?!
Nem a pénzről szól![]()
Mire Te:
Nem sokáig dolgoznék ott, mert egyszerűen belehugyoznék az utastérbe.
Nem kell túlragozni, sok vízhajtót vettem be, mint a Kiss Ernő a rendőr-palotánál pár éve.
2010.03.09. 23:39
lepke írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Mííííí?!
Nem a pénzről szól![]()
Mire Te:
Nem kell túlragozni, sok vízhajtót vettem be, mint a Kiss Ernő a rendőr-palotánál pár éve.
Helo
Csak neki van hasonmása![]()
aki ellopta a kocsiját és összetört vele egy pár parkoló autót
üdv zoli
2010.03.09. 23:43
Oroszlan írta:lepke írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Mííííí?!
Nem a pénzről szól![]()
Mire Te:
Helo
üdv zoli
Ezt a hasonmás történetet komolyan gondolta, csak az a baj, hogy rajta kívül nem hitte el senki.
Buksza-szájú. Teljesen úgy néz ki, mikor beszél !
http://www.origo.hu/itthon/20100209-ket ... tanyt.html
2010.03.09. 23:45
lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Oroszlan írta:simi64 írta:Menj el rendőrnek!
Jobban jársz!
Mííííí?!
Nem a pénzről szól![]()
Mire Te:
Helo
üdv zoli
Ezt a hasonmás történetet komolyan gondolta, csak az a baj, hogy rajta kívül nem hitte el senki.
Buksza-szájú. Teljesen úgy néz ki, mikor beszél !
http://www.origo.hu/itthon/20100209-ket ... tanyt.html
Helo
Nagyon jó példát mutat
üdv zoli
2010.03.10. 14:15
Oroszlan írta:Én nem tudom, ki hányszor, de ma kétszer is randiztam velük.
Lemosattam kocsit és menet közben nagyon kellett pisilnem, érzem haza nem érek, így hát megállok Tesco parkoló, ami tele van, így hát maradt a várakozni tilos rész (ahol ugye csak megállni szabad).
Bemegyek Tesco budi, vizelet kienged és megkönnyebbülten jövök ki, akkor látom a kocsi mellett megáll a kéklámpás rendőrautó, egyik rendőr kiszáll a jobb egyről és körbejárja a kocsit. (2 db 30 év körüli srác)
Ekkor érek oda, mondom Jó napot.
Köszön és kérdezi: magáé ez a szép kocsi ?
Mire Én: most hogy lemosattam, nekem is tetszik.
Rendőr: gondolom tudja nem azért álltunk meg itt, mert meg szeretnénk vásárolni !
Én: nézze uram, annyira kellett pisilnem, hogy nem bírtam volna ki hazáig, muszáj volt itt megállnom.
Rendőr: miért nem a rendes parkolóhelyen ?
Én: nézze meg uram, itt ezen a részen mind tele van (úgy is volt), ha távolabb állok meg akkor vagy a kocsiba vagy a gatyámba pössentek be. És nézze (mutattam neki, hogy csak a kocsikulcs van nálam más nem) nincs nálam cucc, nem vásároltam.
Rendőr: na jó, de gyorsan menjen el innen és többet ne forduljon elő.
Köszönet , köszönés, viszlát és el.
Kb 1,5 óra múlva az Intersparnal megállok, persze ott ahol nem kéne, majd bemegyek, vásárolok, kijövök kezembe a cuccokkal és amikor odaérek a kocsihoz akkor ér oda a kéklámpás rendőrautó ugyazzal a két rendőrrel.
Megállnak, jobb első ablakuk le, köszönés Jó napot, Én is köszönök.
Rendőr: már megint van egy kis probléma (mosolyog és tekeri a fejét).
Én: hát igen, most vásároltam, elismerem, de már megyek is !
Rendőr: na a következő alkalomnál fizetni fog ! Akár pisil, akár vásárol !
Én: tudom, az a mondás is úgy van, hogy ha valakivel rövid időn belül harmadszor találkozunk, akkor annak fizetünk !
Rendőr: igen, egy sárga csekken. Na tűnjön el innét gyorsan !
Én: ok, köszönöm. Viszlát.
Rendőrök ablakot felhúzták, mosolyogtak, Én is, tekerték a fejüket.
Gondolom röhögtek, valószínűleg rajtam.
Viszont normálisak voltak, mert a második esetnél simán megbüntethettek volna.
2010.03.18. 18:36
2010.03.18. 19:27
2010.03.18. 20:26
atb írta:hmmm, akkor én is megnyugodtam ,se luxusadó, se parkolási mizéria, se emelt súlyadó,stb......
2010.03.18. 20:27
2010.03.18. 20:56
lepke írta:atb írta:hmmm, akkor én is megnyugodtam ,se luxusadó, se parkolási mizéria, se emelt súlyadó,stb......
Helo
És még csodálkoznak a Parkoló őrök hogy mindenki köpködi őket![]()
![]()
üdv zoli
2010.03.18. 21:04
atb írta:lepke írta:atb írta:hmmm, akkor én is megnyugodtam ,se luxusadó, se parkolási mizéria, se emelt súlyadó,stb......
Helo
És még csodálkoznak a Parkoló őrök hogy mindenki köpködi őket![]()
![]()
üdv zoli
de ez is csak egy munka, ezt is meg kell csinálnia valakinek, mint a BKV ellenőr,stb... csak tisztességesek lennének, de nem
2010.03.24. 22:30