![]() |
2010.11.11. 21:53
zsolti780 írta:Imco írta:zsolti780 írta:Helló
Kérdés....Nem ez az az anyag amit használnak belső müanyagok "fényézésére" hogy puhább hatást keltsen?
Pl.: régi céges kocsim,Mondeo, ajtó karfa,totál müanyag lefújva valami gumi szerű anyaggal ami 2 év után foszlott le mint a bőr....
Akár lehet ez is. Ma megtapogattam több formában, és az egyik az ilyen volt. Vékonyka mint a nejlon /nylon/ zacskó,
fekete, kissé rugalmas. A vastagság gondolom a réteg szám függvénye.
Így van, nekem is jött le vékonyan, a gyűrű és sok megfogás volt az ellensége, persze a kocsit nem tapogatod annyit! Tényleg ? Lepke, a te kocsidban nem így jártál valamivel, mintha ott is valami belső cucc hasonlóan foszlana. Vagy én emlékszem rosszul? Lehet....
2010.11.11. 22:13
szekeres írta:lehet hülye kérdés, de a kormányt nem lehet lefujni ezzel?
2010.11.11. 22:37
zsolti780 írta:Imco írta:zsolti780 írta:Helló
Kérdés....Nem ez az az anyag amit használnak belső müanyagok "fényézésére" hogy puhább hatást keltsen?
Pl.: régi céges kocsim,Mondeo, ajtó karfa,totál müanyag lefújva valami gumi szerű anyaggal ami 2 év után foszlott le mint a bőr....
Akár lehet ez is. Ma megtapogattam több formában, és az egyik az ilyen volt. Vékonyka mint a nejlon /nylon/ zacskó,
Így van, nekem is jött le vékonyan, a gyűrű és sok megfogás volt az ellensége, persze a kocsit nem tapogatod annyit! Tényleg ? Lepke, a te kocsidban nem így jártál valamivel, mintha ott is valami belső cucc hasonlóan foszlana. Vagy én emlékszem rosszul? Lehet....
2010.11.11. 22:43
lepke írta:zsolti780 írta:Imco írta:zsolti780 írta:Helló
Helo
Akinek E60-as van annak kopik a belső műanyagrész mindenütt (HÁMLIK)
de nem hiszem hogy ezzel az anyaggal lenne GYÁRILAG lefújva a műanyag részek
2010.11.11. 22:50
kzolee írta:lepke írta:zsolti780 írta:Imco írta:zsolti780 írta:Helló
Helo
Akinek E60-as van annak kopik a belső műanyagrész mindenütt (HÁMLIK)
de nem hiszem hogy ezzel az anyaggal lenne GYÁRILAG lefújva a műanyag részek
Igen a hámlás... Nálam leginkább az ablakemelő kapcsolóknál és a gyújtáskapcsoló környékén jelentős.
2010.11.11. 22:53
zsolti780 írta:Az igénybevett részeken. Viszont lehet hogy javítható vele?!!
2010.11.11. 22:56
kzolee írta:zsolti780 írta:Az igénybevett részeken. Viszont lehet hogy javítható vele?!!
Én is ezen morfondírozok...![]()
Valaki hozhatna egy tesztflakont a Hópartyra, csak egy fújás lenne a kapcsolóknál, azután kiderülne, mit tud a cucc...
2010.11.11. 23:12
simi64 írta:kzolee írta:zsolti780 írta:Az igénybevett részeken. Viszont lehet hogy javítható vele?!!
Én is ezen morfondírozok...![]()
Valaki hozhatna egy tesztflakont a Hópartyra, csak egy fújás lenne a kapcsolóknál, azután kiderülne, mit tud a cucc...
Hűűű, oda veszélyes!
A végén még a malac is kap
2010.11.12. 09:03
peteeqe írta:[
a kavics felverődéseknek mennyire árt?
2010.11.12. 09:07
zsolti780 írta:Helló
2010.11.12. 09:16
szekeres írta:lehet hülye kérdés, de a kormányt nem lehet lefujni ezzel?
2010.11.12. 09:19
2010.11.12. 09:20
2010.11.12. 09:22
2010.11.12. 09:24
2010.11.12. 09:27
2010.11.12. 09:30
2010.11.12. 09:32
PlaXtix írta:Ehhez kellett nem kevés gyakorlat, de akkor is Plasti Dip! :
(viszont őszintén megmondom, hogy sprayel r@hadt nehéz ilyen szépen fújni)
2010.11.12. 13:13
PlaXtix írta:szekeres írta:lehet hülye kérdés, de a kormányt nem lehet lefujni ezzel?
Lehet kormányt fújni, de tisztára le kell pucolni és több rétegben körbe és át kell fújni.
2010.11.12. 13:35