Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW Motorsport

2013.04.28. 11:23

Egy kis kuriózum: :)

http://auto.indavideo.hu/video/BMW_M2_a_bajor_csoda

2013.04.28. 12:20

Fecó írta:
Személy szerint örülök Norbi pillanatnyi sikerének, de ma lesz még két futam, ahol remélhetőleg nem hullik szét, vagy ég porrá ez a "gyönyörűség" ! Sajnos, a bajor kedvenc nem kapta meg a várt motorerősítő kúrát , helyette van egy áttervezett kipufogórendszer, és a könnyített ajtók.. Érdekességként megemlíteném, hogy Norbi még véletlenül sem valamelyik gyári Honda előtt van a rajtrácson. És hogy ne legyen szétoffolva ez az oldal, a juni. 2.-i spielbergi DTM futamról hozom a személyes élménybeszámolómat, ahol a bajor kedvenc azt hiszem címvédő.. ;)

Helo

Tovább remekel Michelisz Norbert, aki az élen zárta a túraautó-világbajnokság (WTCC) szlovákiai futamának bemelegítő edzését.

A negyedórás reggeli körözés elején Chilton összetörte az autóját, ami miatt percekig nem lehetett gyors kört futni a pályán. Michelisz összesen nyolc kört tett meg, és 2:11.935 perces idejét senki nem tudta megjavítani, pedig a negyedóra végén a nagyágyúk is próbálkoztak. Végül két seatos, Pepe Oriola és Rob Huff végzett Michelisz mögött.

Pontok nem járnak a warm upban aratott sikerért, de a magyar versenyző önbizalommal telve várhatja a futamokat: az első 14.50-kor, a második pedig 15.50-kor rajtol.

2013.04.28. 13:17

Helo

Tovább remekel Michelisz Norbert, aki az élen zárta a túraautó-világbajnokság (WTCC) szlovákiai futamának bemelegítő edzését.

A negyedórás reggeli körözés elején Chilton összetörte az autóját, ami miatt percekig nem lehetett gyors kört futni a pályán. Michelisz összesen nyolc kört tett meg, és 2:11.935 perces idejét senki nem tudta megjavítani, pedig a negyedóra végén a nagyágyúk is próbálkoztak. Végül két seatos, Pepe Oriola és Rob Huff végzett Michelisz mögött.

Pontok nem járnak a warm upban aratott sikerért, de a magyar versenyző önbizalommal telve várhatja a futamokat: az első 14.50-kor, a második pedig 15.50-kor rajtol.[/quote]

Ez mind szép és jó, de a warm up semmit nem jelent. Finombeállítások, (van aki szétfosott gumikon megy ilyenkor)
és rendszerellenőrzések mennek ilyenkor. Ha jól látom 2mp lassabb köröket mentek mint tegnap. A verseny a lényeg.. ;)

2013.04.28. 16:19

Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod? ;) Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért! :taps:

2013.04.28. 18:02

--- Ahogy az várható volt, Coronel jól elrajtolt, a hátsókerekes BMW jól megtapadt és meg is nyerte gond nélkül a versenyt. ---

2013.04.28. 20:48

Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod? ;) Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért! :taps:

Nem rontotta el, sőt! Örülök az öreg győzelmének, ...persze jobban örültem volna ha Norbi nyer...
Én nem a BMW ellen vagyok, egyszerűen azt gondolom, hogy hosszútávon jobb döntés egy gyárilag támogatott márka. Ennyi.

2013.04.29. 20:44

jlaci74 írta:
Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod? ;) Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért! :taps:

Nem rontotta el, sőt! Örülök az öreg győzelmének, ...persze jobban örültem volna ha Norbi nyer...
Én nem a BMW ellen vagyok, egyszerűen azt gondolom, hogy hosszútávon jobb döntés egy gyárilag támogatott márka. Ennyi.

Pedig néha úgy érzem neked a BMW csak üzlet, semmi más. Nincs ezzel semmi baj, mint ahogy szerintem azzal sem, hogy én jobban örültem Coronel "lesajnált"' BMW-s győzelmének, mint Norbi 3.ik helyének..

2013.04.29. 21:37

Fecó írta:
jlaci74 írta:

Pedig néha úgy érzem neked a BMW csak üzlet, semmi más. Nincs ezzel semmi baj, mint ahogy szerintem azzal sem, hogy én jobban örültem Coronel "lesajnált"' BMW-s győzelmének, mint Norbi 3.ik helyének..

Rosszul érzed Fecó...
Egyszerűen nem tartozok a szemellenzős ( a BMW-n kívül mást nem ismerő és nem elismerő ) emberek közé.
Azt is elismerem, hogy számomra a BMW üzlet is, de azt ne feledjük, hogy az elmúlt jópár évben csak BMW-ben ültem, zsinórban most volt az 5. ( + az E9, amivel mellé nyúltam... :facepalm: ) és már keresem a 6.-at ( remélem megtalálom , és nem kell Hondát vennem :lol: )
Szóval a témánál maradva én jobban örülök egy magyar srác és csapat sikeres vb-s szereplésének mint egy favorizált márka x-edik futamgyőzelmének. ( amiben valljuk be igen nagy szerepe van a fordított rajtos szabálynak... )

2013.04.29. 21:43

jlaci74 írta:
Fecó írta:
jlaci74 írta:

Rosszul érzed Fecó...
Egyszerűen nem tartozok a szemellenzős ( a BMW-n kívül mást nem ismerő és nem elismerő ) emberek közé.
Azt is elismerem, hogy számomra a BMW üzlet is, de azt ne feledjük, hogy az elmúlt jópár évben csak BMW-ben ültem, zsinórban most volt az 5. ( + az E9, amivel mellé nyúltam... :facepalm: ) és már keresem a 6.-at ( remélem megtalálom , és nem kell Hondát vennem :lol: )
Szóval a témánál maradva én jobban örülök egy magyar srác és csapat sikeres vb-s szereplésének mint egy favorizált márka x-edik futamgyőzelmének. ( amiben valljuk be igen nagy szerepe van a fordított rajtos szabálynak... )

Én sem vagyok egy "Simi", :mrgreen: de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.

2013.04.29. 21:49

Fecó írta:
jlaci74 írta:
Fecó írta:
jlaci74 írta:

Rosszul érzed Fecó...

Én sem vagyok egy "Simi", :mrgreen: de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.

Pár éve "mertem" beleülni az elsőbe, de a szerelem nálam sem ott kezdődött..., valamikor az e30 DTM idején a 80-as években...

2013.04.29. 21:56

Fecó írta:Én sem vagyok egy "Simi", de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.
jlaci74 írta:Pár éve "mertem" beleülni az elsőbe, de a szerelem nálam sem ott kezdődött..., valamikor az e30 DTM idején a 80-as években...

Nyuggerek! :mrgreen: :nyelves:

2013.04.30. 06:07

Gallaca írta:
Fecó írta:Én sem vagyok egy "Simi", de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.
jlaci74 írta:Pár éve "mertem" beleülni az elsőbe, de a szerelem nálam sem ott kezdődött..., valamikor az e30 DTM idején a 80-as években...

Nyuggerek! :mrgreen: :nyelves:

Nana :!:
bmwdance

2013.05.02. 11:23

Ring taxi :roker:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2013.05.03. 13:58

Ami nálam is nagy kedvenc, és egyszer lesz még: E30M3
BMW Motorsport forever!!!
És :benzin amíg élek! bmwdance Ez függőség. :facepalm: A 8500-at pörgő motorból áradó benzingőz függővé teszi az embert. :roker:
GigaLIKE képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, kzolee
Értékelés: 9.52%

2013.05.03. 16:36

LeviM5 írta:Ami nálam is nagy kedvenc, és egyszer lesz még: E30M3

Te kis jlaci II :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2013.05.03. 17:59

kzolee írta:

Lehet van bennünk valami közös. :D

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, kzolee
Értékelés: 9.52%

2013.05.03. 20:07

LeviM5 írta:
kzolee írta:

Lehet van bennünk valami közös. :D

Tutira! :wink:

Kép

2013.05.03. 20:48

BMW Motorsport forever!!!
És :benzin amíg élek! bmwdance Ez függőség. :facepalm: A 8500-at pörgő motorból áradó benzingőz függővé teszi az embert. :roker:
GigaLIKE képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2013.05.03. 21:07

Fecó írta:

:bmwkiraly
Jók ezek a dieselek! :nyelves:
Spengler adott a kuplungnak! :D

2013.05.03. 21:09

LeviM5 írta:
Fecó írta:

:bmwkiraly
Jók ezek a dieselek! :nyelves:
Spengler adott a kuplungnak! :D

:D Engem valahogy az e30 jobban megfogott..
Hozzászólás küldése

VigLink badge