![]() |
2013.04.28. 11:23
2013.04.28. 12:20
Fecó írta:
Személy szerint örülök Norbi pillanatnyi sikerének, de ma lesz még két futam, ahol remélhetőleg nem hullik szét, vagy ég porrá ez a "gyönyörűség" ! Sajnos, a bajor kedvenc nem kapta meg a várt motorerősítő kúrát , helyette van egy áttervezett kipufogórendszer, és a könnyített ajtók.. Érdekességként megemlíteném, hogy Norbi még véletlenül sem valamelyik gyári Honda előtt van a rajtrácson. És hogy ne legyen szétoffolva ez az oldal, a juni. 2.-i spielbergi DTM futamról hozom a személyes élménybeszámolómat, ahol a bajor kedvenc azt hiszem címvédő..
2013.04.28. 13:17
2013.04.28. 16:19
2013.04.28. 18:02
2013.04.28. 20:48
Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod?Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért!
2013.04.29. 20:44
jlaci74 írta:Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod?Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért!
Nem rontotta el, sőt! Örülök az öreg győzelmének, ...persze jobban örültem volna ha Norbi nyer...
Én nem a BMW ellen vagyok, egyszerűen azt gondolom, hogy hosszútávon jobb döntés egy gyárilag támogatott márka. Ennyi.
2013.04.29. 21:37
Fecó írta:jlaci74 írta:Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod?Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért!
Nem rontotta el, sőt! Örülök az öreg győzelmének, ...persze jobban örültem volna ha Norbi nyer...
Én nem a BMW ellen vagyok, egyszerűen azt gondolom, hogy hosszútávon jobb döntés egy gyárilag támogatott márka. Ennyi.
Pedig néha úgy érzem neked a BMW csak üzlet, semmi más. Nincs ezzel semmi baj, mint ahogy szerintem azzal sem, hogy én jobban örültem Coronel "lesajnált"' BMW-s győzelmének, mint Norbi 3.ik helyének..
) és már keresem a 6.-at ( remélem megtalálom , és nem kell Hondát vennem 2013.04.29. 21:43
jlaci74 írta:Fecó írta:jlaci74 írta:Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod?Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért!
Pedig néha úgy érzem neked a BMW csak üzlet, semmi más. Nincs ezzel semmi baj, mint ahogy szerintem azzal sem, hogy én jobban örültem Coronel "lesajnált"' BMW-s győzelmének, mint Norbi 3.ik helyének..
Rosszul érzed Fecó...
Egyszerűen nem tartozok a szemellenzős ( a BMW-n kívül mást nem ismerő és nem elismerő ) emberek közé.
Azt is elismerem, hogy számomra a BMW üzlet is, de azt ne feledjük, hogy az elmúlt jópár évben csak BMW-ben ültem, zsinórban most volt az 5. ( + az E9, amivel mellé nyúltam...) és már keresem a 6.-at ( remélem megtalálom , és nem kell Hondát vennem
)
Szóval a témánál maradva én jobban örülök egy magyar srác és csapat sikeres vb-s szereplésének mint egy favorizált márka x-edik futamgyőzelmének. ( amiben valljuk be igen nagy szerepe van a fordított rajtos szabálynak... )
2013.04.29. 21:49
Fecó írta:jlaci74 írta:Fecó írta:jlaci74 írta:Fecó írta:Laci! Remélem, a második futamon látható BMW győzelem nem rontotta el a délutánod?Gratulálok a Hondának hogy az első futamot kibírta, és Norbi a harmadik helyen beért!
Rosszul érzed Fecó...
Egyszerűen nem tartozok a szemellenzős ( a BMW-n kívül mást nem ismerő és nem elismerő ) emberek közé.
Azt is elismerem, hogy számomra a BMW üzlet is, de azt ne feledjük, hogy az elmúlt jópár évben csak BMW-ben ültem, zsinórban most volt az 5. ( + az E9, amivel mellé nyúltam...) és már keresem a 6.-at ( remélem megtalálom , és nem kell Hondát vennem
)
Szóval a témánál maradva én jobban örülök egy magyar srác és csapat sikeres vb-s szereplésének mint egy favorizált márka x-edik futamgyőzelmének. ( amiben valljuk be igen nagy szerepe van a fordított rajtos szabálynak... )
Én sem vagyok egy "Simi",de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.
2013.04.29. 21:56
Fecó írta:Én sem vagyok egy "Simi", de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.
jlaci74 írta:Pár éve "mertem" beleülni az elsőbe, de a szerelem nálam sem ott kezdődött..., valamikor az e30 DTM idején a 80-as években...
2013.04.30. 06:07
Gallaca írta:Fecó írta:Én sem vagyok egy "Simi", de nálam nem pár éve jött a BMW, hanem 8 évesen.. Azóta 30 eltelt.. Remélem, nincs ezért harag.jlaci74 írta:Pár éve "mertem" beleülni az elsőbe, de a szerelem nálam sem ott kezdődött..., valamikor az e30 DTM idején a 80-as években...
Nyuggerek!![]()
2013.05.02. 11:23
2013.05.03. 13:58
2013.05.03. 16:36
2013.05.03. 17:59
2013.05.03. 20:07
LeviM5 írta:kzolee írta:LeviM5 írta:Ami nálam is nagy kedvenc, és egyszer lesz még: E30M3
Te kis jlaci II
Lehet van bennünk valami közös.![]()
2013.05.03. 20:48
LeviM5 írta:Ami nálam is nagy kedvenc, és egyszer lesz még: E30M3
BMW Motorsport forever!!!
Ésamíg élek!
Ez függőség.
A 8500-at pörgő motorból áradó benzingőz függővé teszi az embert.
![]()
GigaLIKE képek:
2013.05.03. 21:07
Fecó írta:
2013.05.03. 21:09
LeviM5 írta:Fecó írta:
![]()
Jók ezek a dieselek!![]()
Spengler adott a kuplungnak!