Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bmw-sek akik motoroznak!

2012.09.07. 18:56

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.09.07. 21:10

simi64 írta:Igazából nem tudom, mit kell fényképezni rajtuk. Ha elmondjátok, lövök még párat.

Én mint BMW motor tulaj, nem gerjedek az amerikai vasakra... :oops:

2012.09.08. 08:24

kzolee írta:
simi64 írta:Igazából nem tudom, mit kell fényképezni rajtuk. Ha elmondjátok, lövök még párat.

Azért van ezeknek a Harleyknek egy olyan feelingjük, amit szavakkal nem nagyon lehet leírni, és amit a japán, olasz és német gyártóknak nem sikerült elérni. Lehet, hogy nem is akarták, de a tény az, hogy milliók gerjednek a HD feelingre, és az igazi MC-k szerint csak a HD a MOTOR.
Nekem külsőleg tetszenek ezek a csotterek, főleg a Sportster kivitelek, amik a sportosabb cruiser vonalat viszik a HD-nél.
Az átépített, csicsázott, pimpelt, ledezett csotterektől nekem is hányingerem van :facepalm:
A BMW-ből az 1000 RR a király :franko:

2012.09.08. 12:27

Tudta, hova kell állni! :roker:

Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: Krokko

2012.09.08. 20:40

kovessyroli írta:
kzolee írta:

Azért van ezeknek a Harleyknek egy olyan feelingjük, amit szavakkal nem nagyon lehet leírni, és amit a japán, olasz és német gyártóknak nem sikerült elérni. Lehet, hogy nem is akarták, de a tény az, hogy milliók gerjednek a HD feelingre, és az igazi MC-k szerint csak a HD a MOTOR.
Nekem külsőleg tetszenek ezek a csotterek, főleg a Sportster kivitelek, amik a sportosabb cruiser vonalat viszik a HD-nél.
Az átépített, csicsázott, pimpelt, ledezett csotterektől nekem is hányingerem van :facepalm:
A BMW-ből az 1000 RR a király :franko:

Itt egy kis szösszenet.... naggyon jóóóó!!! :taps:

https://www.youtube.com/watch?v=dZAAZ5ZZreM

2012.09.08. 22:40

Mennyi az esélye, hogy egy 1200 RR előttem megy ma a 811 útra ~11-kor az 1-ről, majd 17:30 körül utolérem az alsó rakparton /dráva utca/ visszafele!? :lol: :lol:

2012.09.09. 19:28

Imco írta:Mennyi az esélye, hogy egy 1200 RR előttem megy ma a 811 útra ~11-kor az 1-ről, majd 17:30 körül utolérem az alsó rakparton /dráva utca/ visszafele!? :lol: :lol:

Egy Transalp-al semmi! :D

2012.09.17. 21:12

2012.09.17. 21:21

odus írta:
Imco írta:Mennyi az esélye, hogy egy 1200 RR előttem megy ma a 811 útra ~11-kor az 1-ről, majd 17:30 körül utolérem az alsó rakparton /dráva utca/ visszafele!? :lol: :lol:

Egy Transalp-al semmi! :D

Milyen kis viccesek vagyunk! :)
Most találtam meg! :lol:

2012.10.31. 16:54

Helo
A motoros klubtagoknak ajánlom

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2012.10.31. 19:57

Heló
Igen ez egy kemény verseny,több halálos baleset volt már!Bitter Sanyi is szokott indulni rajta.
üdv lacir1

2012.10.31. 20:22

lacir1 írta:Heló
Igen ez egy kemény verseny,több halálos baleset volt már!Bitter Sanyi is szokott indulni rajta.
üdv lacir1

Helo
A belsőkamerás felvételeken szédülni lehet rendesen

2012.10.31. 21:18

lepke írta:
üdv lacir1

Helo

Az biztos! :shock:
Aki ilyen versenyen elindul, az ördöggel packázik szerintem! Itt kell tudni motorozni igazán, nem a pályán. Ezen a "pályán", ha hibázol, nincs kavicságy, itt járdaszegély, meg fal van! Nincs sima aszfalt sem, dobott akkorát a motorokon, hogy a hátam borsódzott tőle. Lehetett látni egy pár megdobott, táncoló, riszáló motort is, amit épp elég egyenesbe hozni ilyen sebességen. Ilyenek után lehet jól eldobni a vasat, aztán menni a bozótba. Kemény játék.

2012.10.31. 22:07

Gallaca írta:
lepke írta:
üdv lacir1

Helo

Az biztos! :shock:
Aki ilyen versenyen elindul, az ördöggel packázik szerintem! Itt kell tudni motorozni igazán, nem a pályán. Ezen a "pályán", ha hibázol, nincs kavicságy, itt járdaszegély, meg fal van! Nincs sima aszfalt sem, dobott akkorát a motorokon, hogy a hátam borsódzott tőle. Lehetett látni egy pár megdobott, táncoló, riszáló motort is, amit épp elég egyenesbe hozni ilyen sebességen. Ilyenek után lehet jól eldobni a vasat, aztán menni a bozótba. Kemény játék.

Nem véletlenül harcolnak a verseny megrendezése ellen, mert minden évben halálos balaset/ek sötétítik el a hírét ennek a versenynek. Aki itt elindul az konkrétan nem normális! Mondom ezt úgy, hogy 28 éve motorozom erdőben mezőn hegyeken, verseny/eztem/zek több kisebb nagyobb kategóriában így van némi "belső" rálátásom. Azt gondolom tudjátok, hogy a verseny előtt 1 órával még közúti forgalom zajlik az utakon...
Tisztelem becsülöm Bittit és a többieket de ez sok szerintem. Ha utána néztek a jutyubon van néhány derga feltéve ami nem végződik a "leporolom magam és megyek tovább látvánnyal".

2012.11.24. 23:23

Helo
Man-szigeti motorverseny, komoly statisztikai adatok
Érdemes végigolvasni

........ MAN TT .......

2012.12.19. 01:32

LHSM írta:Ne offoljunk itt, akkor a rotációs rész az kikerül belőle? Nincs kedvem utána nézni, ezzel a típussal kevés élményem volt, cimbimnek is feketében van.

Nagyíts rá a kérdéses részre!
Kép
Kép

2012.12.19. 01:52

Köszi, megnézem a képet. Kicsit darabos, de jó gépként emlékszek rá, a futóművel hadilábon álltam arra emlékszek nagyon, igaz ringen, utcán talán nem volna gondba.

MANN TT

Pár éve meghalt ott egy ismerősöm :( Sokat versenyzett itthon is, amúgy itthon is voltak utcai versenyek, noha kicsiben, Tiszacsege, Bábolna, pl.
Baromi jó filingje van, tombolnak az emberek :D De ha elnagyolsz egy kanyart, a szalmabálákon át a kocsmába repülhetsz :D

2012.12.19. 07:12

LHSM írta:Köszi, megnézem a képet. Kicsit darabos, de jó gépként emlékszek rá, a futóművel hadilábon álltam arra emlékszek nagyon, igaz ringen, utcán talán nem volna gondba.

MANN TT

Pár éve meghalt ott egy ismerősöm :( Sokat versenyzett itthon is, amúgy itthon is voltak utcai versenyek, noha kicsiben, Tiszacsege, Bábolna, pl.
Baromi jó filingje van, tombolnak az emberek :D De ha elnagyolsz egy kanyart, a szalmabálákon át a kocsmába repülhetsz :D

A Tiszacsegei veterán versenyeken én is részt vettem... sőt a bálákat is megismertem egy-két alkalommal... fene jó buli volt!! :franko:

2012.12.19. 10:21

Akkor biztos ismerted Martin Loicht-ot. Betyárosan ment csegén is, de a Yeti race-eken is. Hihetetlen, még voltam osztrákoknál is nála.

2012.12.19. 20:33

LHSM írta:Akkor biztos ismerted Martin Loicht-ot. Betyárosan ment csegén is, de a Yeti race-eken is. Hihetetlen, még voltam osztrákoknál is nála.

Szegény... mikor először láttam azt hittem valami homeless olyan szakadt volt, lógó cigi a szájában, sokszor full olajosan... GP 125-ös motor, nehéz volt összeegyeztetni a két dolgot :?

De akkor azt is tudod hogy már nincs közöttünk??? :(
Szörnyű :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge