Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Akikre büszkék vagyunk! :)

2012.06.22. 14:04

Padre540 írta:
kzolee írta:
peteeqe írta:
tibi666 írta:Nem tudom, hogy él-e még a szabály, de régebben minimum 15 másodperces felvételen látható kellett legyél.

ez volt a gyanús nekem is, hogy 1 kép, előtte meg 45 percel van fotózva a tábla

A képek egy videofelvétel kockái.

Az első kép csak a közlekedési szituációt ismerteti, a második pedig egy kép a videóból.

Így van pontosan.Ez sajnos 30000 jó magyar forintocska lesz. :doglotlo:

Azért a gratula a Petikének is kijár :franko:

2012.06.22. 14:22

simi64 írta:
Padre540 írta:
kzolee írta:
peteeqe írta:
tibi666 írta:Nem tudom, hogy él-e még a szabály, de régebben minimum 15 másodperces felvételen látható kellett legyél.

ez volt a gyanús nekem is, hogy 1 kép, előtte meg 45 percel van fotózva a tábla

A képek egy videofelvétel kockái.

Az első kép csak a közlekedési szituációt ismerteti, a második pedig egy kép a videóból.

Így van pontosan.Ez sajnos 30000 jó magyar forintocska lesz. :doglotlo:

Azért a gratula a Petikének is kijár :franko:

Az mindenképpen! :franko:

2012.06.22. 14:38

Pedig miket lehet ott ( is ) autózni éjszakánként.... :drive

2012.06.23. 23:34

peteeqe írta:Üdv.

Kép

Szerintetek beletudnék kötni valamiben, vagy egyértelmű?

Persze Peti, köss beléjuk. Kérdezd meg, hogy vakok? Nem látják, hogy ez egy BMW, ráadásul egy kib@szott nagy coolerrel az elején. Ez nem versenyautó, nem is megy 94-el! Ráadásul dízel is! :D

Teljesen felesleges. Légy gavallér és fizesd ki!

A fotó tényleg jó!! :franko: (igaz én feleennyiért csinálok rólad a Lágymányosin)

2012.07.04. 18:42

Ezt a mázlit mi?! :D :D

Kép

Kép

2012.07.10. 11:13

Ez már július.... :facepalm:

Kép

2012.07.11. 00:38

kzolee írta:Ez már július.... :facepalm:

Kép

Ezak a régi idők képei... Mond meg nekik, hogy színesbe szeretnéd látni, mert úgy szebb, és nem régi Orion TV-n szeretnéd nézni a szép autót :D

2012.07.11. 21:49

XenonBalazs írta:Van egy kedves VIP ügyfelem egy Off Toyota Avensis 2.2D És mindig az utolsó pillanatban találja ki, hogy még ezt csináljam meg - azt csináljam meg, és vigyem vissza időre a gépet. Ja ha lefotóznak én fizetem! 10 perc maradt, hogy XV - Csillaghegy-re odaérjek vele... Rendszámot beburkoltam egy szemetes zacsival és a Megyeri híd elején alákapott a szél és szétdurrant apró darabokra :facepalm: :lol: Trafi előtt 200-al mentem el, mikor még rajta volt a zacsi, de a sár jobb, mert csak az eső mossa le. De a legjobb ha leszeded az elsőt, és azt mondod, hogy nem lehet visszatenni, mert szar a keret.

Helo Balu

Az Toyota gyári adat szerint sem megyen 200-at
Nem még a Megyeri hííííídon :wink: :wink: hasonlít a bőrkabátom szétszakadt 300-as tempó felett :roll: :roll:

2012.07.11. 22:00

Új ember jött :!:

(szerintem azt sem tudja, hol a Megyeri-híd)
:hehe

2012.07.14. 11:28

Már megint! :doglotlo:
Elől-Hátul 1:4
Már komolyan gondolkodom egy blokkolón.
Lehet, hogy egy nagyobbat kellene taposnom, jönne egy 150eft-os csekk és az meghozná a döntést???

Kép

2012.07.14. 21:56

kiara írta:Már megint! :doglotlo:
Elől-Hátul 1:4
Már komolyan gondolkodom egy blokkolón.
Lehet, hogy egy nagyobbat kellene taposnom, jönne egy 150eft-os csekk és az meghozná a döntést???

Kép

Csak 5 km/h-n múlott... :(

2012.08.02. 08:35

Juhéjjj!45000 :facepalm:

Kép

2012.08.02. 14:30

Padre540 írta:Juhéjjj!45000 :facepalm:

Kép

Ezt biztosan egy vakondtúrás mögül fotózták :shock:

2012.08.03. 07:23

Engem azért bűntetett meg a rendőr mert a beláthatatlan , kis forgalmú, útkereszteződésben, nem a vonalon álltam meg a stop-nál, hanem utána, hogy körül tudjak nézni. Plusz még együtt buliztunk tini korunkban, csak nem jutott eszembe a neve, így is vitatkoztunk sokáig. Végül nagy kegyesen 5000 Ft lett.

....................... :doglotlo:

2012.08.03. 09:55

pistino1 írta:Engem azért bűntetett meg a rendőr mert a beláthatatlan , kis forgalmú, útkereszteződésben, nem a vonalon álltam meg a stop-nál, hanem utána, hogy körül tudjak nézni. Plusz még együtt buliztunk tini korunkban, csak nem jutott eszembe a neve, így is vitatkoztunk sokáig. Végül nagy kegyesen 5000 Ft lett.

Elméletileg a vonal előtt kell megállni kicsivel,majd ahogy megálltál,akkor előrébb gurulhatsz kinézni.
Szerintem azért vágott meg,mert egyből a vonal után álltál meg.
Sajnos mindegy,a kereszteződés belátható,vagy láthatatlan,az ilyenért előszeretettel büntetnek :( :(

2012.08.03. 12:41

Krokko írta:
pistino1 írta:Engem azért bűntetett meg a rendőr mert a beláthatatlan , kis forgalmú, útkereszteződésben, nem a vonalon álltam meg a stop-nál, hanem utána, hogy körül tudjak nézni. Plusz még együtt buliztunk tini korunkban, csak nem jutott eszembe a neve, így is vitatkoztunk sokáig. Végül nagy kegyesen 5000 Ft lett.

Elméletileg a vonal előtt kell megállni kicsivel,majd ahogy megálltál,akkor előrébb gurulhatsz kinézni.
Sajnos mindegy,a kereszteződés belátható,vagy láthatatlan,az ilyenért előszeretettel büntetnek :( :(

Sőt! Ha az előtted lévő megállt, neked akkor is meg kell állni ugyan úgy a vonal előtt!
Vizsgabiztosok kedvenc szopatása!

2012.08.03. 12:56

Imco írta:
Krokko írta:

Sőt! Ha az előtted lévő megállt, neked akkor is meg kell állni ugyan úgy a vonal előtt!

Igen, és ez az egyik szabály, amit teljesen logikátlannak találok a KRESZ-ben. (kivétel: ha zebra van előtte) :doglotlo:

2012.08.03. 23:06

Imco írta:

Kb 2 hónapja így szoptam be én is... :facepalm:
Előttem lévő mögött megálltam én is majd kb 5-el kifordúltam a Stop táblánál és megállított egy vidéki Sün... :lol:
Elindult az Eksün aztán végül 5000 csekkel DankeSün... :facepalm:

2012.08.04. 13:14

szekeres írta:Ezt a mázlit mi?! :D :D

Kép

Kép

Mellesleg a VW mögött megyek én :D

2012.08.04. 13:30

szekeres írta:
szekeres írta:Ezt a mázlit mi?! :D :D

Kép

Kép

Mellesleg a VW mögött megyek én :D

Érdekes, ilyenkor mindkettő kap büntit???

Látod Szekeres barátom, nem mindenki dicsekedhet azzal, hogy még a rendőrségtől is kap születésnapjára borítékot. :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge