Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden ami a pincében van ... (ingyen csak vigyed)

2014.01.20. 21:06

F_E_K_ írta:Fénymásoló valakinek? Működik, bár állítgatni kell hogy olvasható legyen a másolat (vagy túl halvány vagy csíkoz, elviekben csupán tisztogatni kellene)

(Csoki itt is játszik, pesten van egyébként)

TapaTalk4: NexusHD2

Alakul ez egyre jobb dolgok jönek!! De még én kivárok :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.01.20. 21:34

admin írta:
F_E_K_ írta:Fénymásoló valakinek? Működik, bár állítgatni kell hogy olvasható legyen a másolat (vagy túl halvány vagy csíkoz, elviekben csupán tisztogatni kellene)

(Csoki itt is játszik, pesten van egyébként)

Alakul ez egyre jobb dolgok jönek!! De még én kivárok :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

fagyasztó láda kellene? :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2014.01.20. 21:38

Szétnézzek még alaposabban a pincébe' ? ;)

Ha találok autó alkatrészt az is ideírom, de bmw-hez való most nincs elvihető... (Esetleg 4gen. Honda Civic-hez akad, de az meg off-abb itt mint a fénymásoló/nyomtató szerintem :)).

2014.01.22. 18:07

szürke viseletes belső. Nagyon útban van, szakadt és koszos itt-ott, de szerkezetileg jó, hátha valakinek még bármire jó lehet. Székesfehérváron vagyok

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára greed 2014.01.22. 18:28-kor.

2014.01.22. 18:14

F_E_K_ írta:Szétnézzek még alaposabban a pincébe' ? ;)

Ha találok autó alkatrészt az is ideírom, de bmw-hez való most nincs elvihető... (Esetleg 4gen. Honda Civic-hez akad, de az meg off-abb itt mint a fénymásoló/nyomtató szerintem :)).

Hihi...mid van civichez?
Kollegamat lehet erdekelne!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2014.01.22. 18:41

Bummer írta:

Hihi...mid van civichez?

Kipufogó, hengerfej, lámpa, kárpitok, tükör, ilyesmi. Összeszedem pontosabban ha gondolod...

2014.01.22. 18:43

F_E_K_ írta:
Bummer írta:

Hihi...mid van civichez?

Kipufogó, hengerfej, lámpa, kárpitok, tükör, ilyesmi. Összeszedem pontosabban ha gondolod...

Megkoszonnem az o neveben is ;)

2014.02.05. 18:49

Sziasztok!

Teves rendeles miatt akinek kell jelezze...nem tartogatom, meg fogalmam nincs hova valo...ugy sem lenne meg mikor kell :D

Kép

Kép

2014.02.05. 19:21

Bummer írta:Sziasztok!

Teves rendeles miatt akinek kell jelezze...nem tartogatom, meg fogalmam nincs hova valo...ugy sem lenne meg mikor kell :D

Kép

Kép

Azt az egy egész darabot ??? :facepalm: :)
( azért remélem, hogy olyan nagy helyet nem foglal el :mrgreen: )

2014.02.05. 19:45

leslie írta:
Bummer írta:Sziasztok!

Kép

Kép

Azt az egy egész darabot ??? :facepalm: :)
( azért remélem, hogy olyan nagy helyet nem foglal el :mrgreen: )

Hihihi...nem ferek tole :D
A lenyeg, ha valakinek pont ez hianyzik vigye...ugy sem lesz meg, ha kelleni fog mert egy ilyen kis biszbasz csak utban van mindig...jol elrakod...aztan egyszer...ahhh van nekem ilyenem...2 napig idegverzessel turod es nem lesz meg...csak majd 1x amikor vettel egy zacskot :D

Ha nem kell akkor parzo macskat dugaszolok el vele...itt vanyitanak a dogok napok ota :D

2014.02.13. 23:00

Eladó üdítőkért egy jobbos gyári e46os hátsó lámpa, és egy utángyártott e90 es balhátsó lámpa.

Re: Eladó alkatrészek

2014.02.15. 18:55

Hello!
Elajandekoznek egy vaj tetokarpitot. Napfenyteto nelkuli. Koszos, de hibatlan. Csakis szemelyes atvetellel.

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

2014.02.25. 12:27

V8 Nissens vízhűtő,minimális hibával,amúgy teljesen jó állapotban elvihető,ne dobjam már ki.
Nagyon picit könnyezik,meg kell javíttatni,kb. 5000ft.Elvileg minden manuális benzineshez jó.
Cikkszám:17111436060

Kép

1.7l SWAG automata váltó olaj,ezekbe jó.
http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... showeur=on

http://www.autopartoo.com/oem/swag/20932600.html

2014.02.25. 20:46

Csere után megmaradt cuccok:

- légszűrőház (a kerékdobhoz rögzítő fül törött, de ideiglenes megoldásként még használható)
- resonator (hangtompító, ami a légtömegmérő alatt van, - a légszűrőházhoz illeszkedő fülei töröttek)
- légzsák, sima egyindítós, négyágú buszkormányba való (tartaléknak... mivel tök jó állapotú, ezért valami jelképes összeget várok, csak hogy legyen neve a gyereknek... :) )

2014.02.25. 22:06

Valakinek megígértem egy fekete műszerfalboritást. Asszem békésbe kellett volna mennie, csak a kedves kollégáim valahogy nem vitték le... Szóval papirba, foliaba csomagolva várja gazdáját. Ugyanitt fekete kozepkonzol és kalaptarto.

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

2014.03.06. 15:46

Hello. Ingyen viheto 4 db vaj ajtokarpit. Hibatlanok, viszont angol autobol.
Csakis szemelyesen. Kecskemet mellett, Kerekegyházán.

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

2014.03.06. 15:51

Haminda írta:Valakinek megígértem egy fekete műszerfalboritást. Asszem békésbe kellett volna mennie, csak a kedves kollégáim valahogy nem vitték le... Szóval papirba, foliaba csomagolva várja gazdáját. Ugyanitt fekete kozepkonzol és kalaptarto.

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

Június elején megyek le békés megyébe, elvigyem? ;)

2014.06.03. 21:25

daw írta:Helló!

E39 540i első tornyok, és a papírok, a 4 ajtó csomagtértető, elektromos alkatrészek, ülések, kárpitok, első sárvédők, anyóslégzsák, minden ingyen vihető, ha vállalod, hogy a papírokat tisztán adásvételivel viszed.

érdeklődni: eselytelen22@gmail.com

Az átírást Te fizeted? Vagy hogy lesz ez "(ingyen csak vigyed)" ? :)

2014.06.03. 22:33

Imco írta:
daw írta:Helló!

E39 540i első tornyok, és a papírok, a 4 ajtó csomagtértető, elektromos alkatrészek, ülések, kárpitok, első sárvédők, anyóslégzsák, minden ingyen vihető, ha vállalod, hogy a papírokat tisztán adásvételivel viszed.

érdeklődni: eselytelen22@gmail.com

Az átírást Te fizeted? Vagy hogy lesz ez "(ingyen csak vigyed)" ? :)

Hat okosba...igy a leg***** **** hivatalositani egy ******* autot...a csillagos helyek egyeni fantaziara bizva....legalabb a motor valto meglenne, ugy mar jo biznyic lenne ;)

2014.07.07. 12:25

van 3db 4Ohmos E39 középhangszóróm (meg egy somogyi koax) amik kimaradtak a kocsiból. ingyé' vagy túró rudiért :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge