![]() |
2011.12.29. 10:53
uszilard írta:Üdv Urak.
Megnéztem ma ezt:ezt
Normális tulaj, az autó belseje makulátlan. Tényleg szebb mint a képen, hiba és kopás mentes.
Műszerfalban a csavarok barmolva vannak, hogy miért volt szétszedve rejtély. Tulaj ajánlja hogy vigyem el állapot felérésre, garantálja a 200e futást. Ránézésre ha tekerve is volt max 40-50e. Még ez sem érdekelne igazán mert tényleg szép az autó belseje, motor tere, lámpái is rendben vannak, de !!!
Az egész jobb oldala fényezve volt, olyan mint a "krumpifőd" , bal hátulja is. Mostani autóm szebben van festve pedig 350 ért festették telibe. Színeltérés is látszott, pedig ilyenkor télen délután 3 órakor nem süt túlzottan a nap. Mondtam neki hogy 3.9 ért elgondolkodnék rajta. Sajnos ez volt az utóbbi fél év legszebb autója!!!
Válasz, 4.2 alatt ne is hívjam.
Dynamic drive alvázszám alapján nincs is benne.
Nem vagyok csalódott, kb erre számítottam a "max egy hátsó elem volt rajta fényezve" után. De nem értem miért nem lehetett rendesen lefesteni :S
Mit gondoltok várjak még?Fél éve kínlódok.
2011.12.30. 00:03
uszilard írta:Üdv Urak.
Megnéztem ma ezt:ezt
Normális tulaj, az autó belseje makulátlan. Tényleg szebb mint a képen, hiba és kopás mentes.
Műszerfalban a csavarok barmolva vannak, hogy miért volt szétszedve rejtély. Tulaj ajánlja hogy vigyem el állapot felérésre, garantálja a 200e futást. Ránézésre ha tekerve is volt max 40-50e. Még ez sem érdekelne igazán mert tényleg szép az autó belseje, motor tere, lámpái is rendben vannak, de !!!
Az egész jobb oldala fényezve volt, olyan mint a "krumpifőd" , bal hátulja is. Mostani autóm szebben van festve pedig 350 ért festették telibe. Színeltérés is látszott, pedig ilyenkor télen délután 3 órakor nem süt túlzottan a nap. Mondtam neki hogy 3.9 ért elgondolkodnék rajta. Sajnos ez volt az utóbbi fél év legszebb autója!!!
Válasz, 4.2 alatt ne is hívjam.
Dynamic drive alvázszám alapján nincs is benne.
Nem vagyok csalódott, kb erre számítottam a "max egy hátsó elem volt rajta fényezve" után. De nem értem miért nem lehetett rendesen lefesteni :S
Mit gondoltok várjak még?Fél éve kínlódok.
2011.12.30. 11:06
uszilard írta:Szia!
Szerintem, ha valahonnan összeszedsz még 500-600e-et, akkor ennél sokkal jobb - pl. törésmentes, tényleg 200e alatti futásteljesítményű - kocsit tudsz behozni Németországból, ami azért vélhetően 2éven belül meghozza a többletráfordítást.
2011.12.30. 11:25
uszilard írta:
Szia
Szerintem nem volt komolyan összetörve az autó. Az élek hibátlanok voltak mindenhol.
Ehhez a belsőhöz nem lehetett kérni M-es kormányt pluszba?
Az ember nem ért túlzottan a BMW-hez. Alvázszám megvan, de így nem is néztem meg mit hoz ki rá, nem érdekel annyira. 4.2 nem ér így ez nekem.
Az a baj hogy ilyen belsővel nem fogok találni. Nekem ez lenne a tökéletes belső
Szil
2011.12.30. 12:22
De igen is létezik ilyen belső párosítás!lepke írta:uszilard írta:
Szia
Szerintem nem volt komolyan összetörve az autó. Az élek hibátlanok voltak mindenhol.
Ehhez a belsőhöz nem lehetett kérni M-es kormányt pluszba?
Az ember nem ért túlzottan a BMW-hez. Alvázszám megvan, de így nem is néztem meg mit hoz ki rá, nem érdekel annyira. 4.2 nem ér így ez nekem.
Az a baj hogy ilyen belsővel nem fogok találni. Nekem ez lenne a tökéletes belső
Szil
Helo
A kormány utólag lehetett beleszerelve mert ilyen gyári párosítás nem létezik
Utastéri belső felszereltség átlagos, semmilyen különlegesség nincs benne az autók fele ilyen belsővel rendelkezik
Én biztosan nem venném meg MERT nincs benne pohártartó ........![]()
2011.12.30. 12:43
2012.01.02. 14:34
uszilard írta:gerie39 írta:festo írta:lepke írta:uszilard írta:
De igen is létezik ilyen belső párosítás!Az enyém is ilyen volt!!! A pohártartóban meg ne hallgass Zolira mert úgysem való semmire!!!
![]()
![]()
Pohártartó kérdésben abszolút Zolival értek egyet, E60-nál sokkal jobban használható, mint E39-ben. Azzal együtt is kicsit elégedetlen vagyok a pakolási lehetőségekkel - ebben szerintem az E39 erősebb.
Se az Accordomba se az E30-ba nem volt pohártartó. Golfos haverom mindig ezzel piszkáltAzért vicces hogy ebben sincs xD
2012.01.02. 15:24
2012.01.02. 17:48
uszilard írta:Labi írta:Szerintem vegyél egy jó autót, ami tetszik, nincs csúnyán javítva, ha esetleg balesetes volt és vegyél bele pár forintért bézs belsőt!
Mennyi egy ilyen belső ami gyári közeli állapotú?
2012.01.02. 18:40
Labi írta:uszilard írta:Labi írta:Szerintem vegyél egy jó autót, ami tetszik, nincs csúnyán javítva, ha esetleg balesetes volt és vegyél bele pár forintért bézs belsőt!
Mennyi egy ilyen belső ami gyári közeli állapotú?
Festo megmondja neked pontosan, mert nem akarok hülyeséget mondani. Írj neki privátot, ha nem látná a kérdést. (múltkor hencegett milyen olcsón szerezte)
2012.01.02. 19:57
2012.01.07. 22:40
2012.01.07. 23:05
pappkari írta:SZIASZTOK ÚJRA ITT VAGYOK!!!!!
ÚJRA BMW-S LETTEM.
HIÁNYOZTATOK ÁM!!!!
2012.01.07. 23:16
lepke írta:pappkari írta:SZIASZTOK ÚJRA ITT VAGYOK!!!!!
ÚJRA BMW-S LETTEM.
HIÁNYOZTATOK ÁM!!!!
2012.01.07. 23:23
2012.01.07. 23:25
2012.01.07. 23:28
pappkari írta:holnap rakok fel képeket az E61-ről nagyon fullos
head-up night vision követős tempomat kormányfűtés panoráma tető állófűtés ülésfűtés/szellőztetés
2012.01.07. 23:30
2012.01.07. 23:40
lepke írta:pappkari írta:holnap rakok fel képeket az E61-ről nagyon fullos
head-up night vision követős tempomat kormányfűtés panoráma tető állófűtés ülésfűtés/szellőztetés
Helo Kari
Nyomjad a fotókat![]()
2012.01.07. 23:41
pappkari írta:Ma jött meg a "fekete gyöngy" berlinből:D
ja még keyless go-s is:D