![]() |
2012.06.21. 16:59
muhaati írta:aaandraaas írta:muhaati írta:aaandraaas írta:
Nos a csavarkulcsot szóró szerelő Félisten Attila megoldotta ma a problémát kb. fél óra alatt. Az előző kontár rosszul csövezte vissza...
Innen is küldöm neki hálám!
Nyugtával dicsérjük a napot! Tankolj tele, fogyaszd el. A puding próbája az evés!
Jelentem elfogyasztva es minden franko!
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről
2012.08.11. 19:25
2012.08.12. 12:34
Padre540 írta:Ilyen hibát nem olvastam,úgyhogy leírom,hátha valakinek ez lesz.Jövő héten remélem eljutok muhaatihoz és megoldás születik.
Műszer világít,kifeküdve,megtehető --- km.
Titkos menü:.0.0/7.5/7.5
A következő menüpont:0.0 Phase2.
Az még hagyján hogy nem kellene feküdnie a műszernek,de szerény számításaim szerint kellene lennie még kb. 15L környékén.Az autó működik,nem áll le.
2012.08.12. 14:50
kzolee írta:Padre540 írta:Ilyen hibát nem olvastam,úgyhogy leírom,hátha valakinek ez lesz.Jövő héten remélem eljutok muhaatihoz és megoldás születik.
Az még hagyján hogy nem kellene feküdnie a műszernek,de szerény számításaim szerint kellene lennie még kb. 15L környékén.Az autó működik,nem áll le.
Tankol tele, miután megnézed a titkos menüben. Ezután a gyári üzemanyagtartály térfogat adat és egy kis számolás segítségével kiderül, hogy jól mér -e.
Szerintem.
2012.08.12. 15:55
2012.08.12. 15:58
tpiski írta:Sziasztok!
Van egy kis problemam. 99-es 540i-n nem jelzi rendesen az uzemanyagszintet a board.
Ha tele van tankolva, akkor is csak 3/4-ig meg fel a mutato. Ha csinalok egy board tesztet, ahol kiakad az osszes mutato, ott is csak 3/4-ig mer. A titkos menuben 65L-t mutat es rendesen mutatja a fogyast, a range-t is rendesen kijelzi. Es ahogy eszrevettem, a 3/4 tankrol folyamatosan halad visszafele a mutato, nem ragad bent egyetlen allasban sem.
Mi szokott a leggyakoribb problema lenni?
2012.08.12. 17:35
tpiski írta:Sziasztok!
Van egy kis problemam. 99-es 540i-n nem jelzi rendesen az uzemanyagszintet a board.
Ha tele van tankolva, akkor is csak 3/4-ig meg fel a mutato. Ha csinalok egy board tesztet, ahol kiakad az osszes mutato, ott is csak 3/4-ig mer. A titkos menuben 65L-t mutat es rendesen mutatja a fogyast, a range-t is rendesen kijelzi. Es ahogy eszrevettem, a 3/4 tankrol folyamatosan halad visszafele a mutato, nem ragad bent egyetlen allasban sem.
2012.08.12. 17:50
barbrady írta:tpiski írta:Sziasztok!
Ha tesztnél is csak 3/4-ig megy fel, akkor az óracsoport a rossz. Ez a teszt lényege...
2012.08.12. 19:26
tpiski írta:barbrady írta:tpiski írta:Sziasztok!
Ha tesztnél is csak 3/4-ig megy fel, akkor az óracsoport a rossz. Ez a teszt lényege...
Koszi. Oracsoport csere? Vagy lehet javitani?
2012.08.15. 21:59
Padre540 írta:Ilyen hibát nem olvastam,úgyhogy leírom,hátha valakinek ez lesz.Jövő héten remélem eljutok muhaatihoz és megoldás születik.
2012.08.16. 09:59
Padre540 írta:Padre540 írta:Ilyen hibát nem olvastam,úgyhogy leírom,hátha valakinek ez lesz.Jövő héten remélem eljutok muhaatihoz és megoldás születik.
Na szóval sajnos nem sikerült megoldani a problémát,muhaati tesztelte mindkét szintjelzőt,a titkos menüben minden rendben volt,minden mozdulatot kijelzett,volt hogy a műszer is jól mutatott,ha gondolt egyet megállt és nem mozdult.A vége az lett hogy megállt 50 előtt egy kicsivel,azóta is úgy van,pedig 10 liter van benne.
Hogy bonyolítsam még egy kicsit a dolgot,Inpa-ban mindkét szintjelző hibát ír és ha gondol egyet a titkosban akkor 0-t mutat,5 perc múlva meg a reális értéket.
Valaki valamit?
2012.08.16. 10:13
Jerry írta:Aha!
Mindkét szintjelző kuka! Tessék kicserélni!
Hasonló paranormális dolgok voltak nálam is. Hiába mértem multimeterrel jó értékeket a kiszerelt szintjelzőknél, végülis a csere oldotta meg a rejtélyt. Ezek szerint szar volt az, csak a kézmelegtől megemberelte magát, hogy ki ne dobjam mérgemben. De így is ráfaragott és nem úszta meg a kukát!
2012.08.16. 10:18
Padre540 írta:Jerry írta:Aha!
Hasonló paranormális dolgok voltak nálam is. Hiába mértem multimeterrel jó értékeket a kiszerelt szintjelzőknél, végülis a csere oldotta meg a rejtélyt. Ezek szerint szar volt az, csak a kézmelegtől megemberelte magát, hogy ki ne dobjam mérgemben. De így is ráfaragott és nem úszta meg a kukát!
Akkor a titkosban neked is jól mutatott,csak a műszeren nem?
2012.08.16. 22:35
2012.08.17. 21:39
Padre540 írta:A tankban lévő szintjeladók mindegy hogy diesel-benzin,évjárat?Kompatibilisek?
2012.08.23. 14:10
2012.08.24. 17:49
Padre540 írta:Inpa-ban a 2-est tankszint jeladót írja hibának.Az az AC-s?
2012.08.24. 18:56
Padre540 írta:Padre540 írta:Inpa-ban a 2-est tankszint jeladót írja hibának.Az az AC-s?
Egész pontosan:
215 lever-type sensor 2
Ez melyik szenzor?Az amelyikben az AC pumpa is van?
2012.09.14. 17:31
Jerry írta:Aha!
2012.09.14. 19:47
Padre540 írta:Jerry írta:Aha!
![]()
És igazad volt!Mindkét szintjelző csere után helyre állt a rend.
Tehát:
lever type sensor 1 (menetirány szerinti jobb oldal,AC-s)
lever type sensor 2 (kizárásos alapon a bal oldal.)