![]() |
2012.10.19. 16:44
kzolee írta:Jerry írta:Jerry írta:Lenne valakinek egy napra kölcsönbe egy 3,5 T-s zárt autója Október 23-án esetleg?
Költözni kellene.
Kiaráé sajna motorcserére vár.
Krokkó te ne is jelentkezz! Biztos vagyok benne, hogy neked van, de tőled nem kell!
![]()
Már írtam, hogy nekem van. Csak sajnos messze van.![]()
Gondolom, hogy Neked Budapesten kellene, de ez sajnos nem derül ki a hozzászólásodból...![]()
Legközelebb pontosabban fogalmazni, mert még valamelyik moderátor rádszáll!
2012.10.19. 18:47
simi64 írta:kzolee írta:Jerry írta:Jerry írta:Lenne valakinek egy napra kölcsönbe egy 3,5 T-s zárt autója Október 23-án esetleg?
Költözni kellene.
Kiaráé sajna motorcserére vár.
Krokkó te ne is jelentkezz! Biztos vagyok benne, hogy neked van, de tőled nem kell!
![]()
Már írtam, hogy nekem van. Csak sajnos messze van.![]()
Gondolom, hogy Neked Budapesten kellene, de ez sajnos nem derül ki a hozzászólásodból...![]()
Legközelebb pontosabban fogalmazni, mert még valamelyik moderátor rádszáll!
Karintiában is lenne, (darus is, billencs is, 6 személyes is) de az még messzebb van![]()
2012.10.22. 23:36
2012.10.24. 19:38
admin írta:Van esetleg valaki aki gépészetben utazik? Saunier Duval SEMIA C24E kazánt menyiért tudna szerezni minden féle sallang nélkül(áfa,stb) Mert bruttó 115000-körül van a netten.
2012.10.27. 15:28
admin írta:Van esetleg valaki aki gépészetben utazik? Saunier Duval SEMIA C24E kazánt menyiért tudna szerezni minden féle sallang nélkül(áfa,stb) Mert bruttó 115000-körül van a netten.
2012.10.27. 15:37
strobi írta:admin írta:Van esetleg valaki aki gépészetben utazik? Saunier Duval SEMIA C24E kazánt menyiért tudna szerezni minden féle sallang nélkül(áfa,stb) Mert bruttó 115000-körül van a netten.
Ne füccs'é be...
2012.10.27. 15:41
admin írta:strobi írta:admin írta:Van esetleg valaki aki gépészetben utazik? Saunier Duval SEMIA C24E kazánt menyiért tudna szerezni minden féle sallang nélkül(áfa,stb) Mert bruttó 115000-körül van a netten.
Ne füccs'é be...
Én birom a hideget csak a gyerek miatt kell:)
iPhone Tapatalk
2012.10.27. 18:34
simi64 írta:admin írta:strobi írta:admin írta:Van esetleg valaki aki gépészetben utazik? Saunier Duval SEMIA C24E kazánt menyiért tudna szerezni minden féle sallang nélkül(áfa,stb) Mert bruttó 115000-körül van a netten.
Ne füccs'é be...
Én birom a hideget csak a gyerek miatt kell:)
iPhone Tapatalk
Webasto
nem is lepődtem meg hogy megint OFF hsz-t olvastam tőled.
2012.11.03. 15:58
2012.11.03. 16:31
strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Nyíregyháza esetleg ami még jobb lenne Debrecen útvonalon?!...
2012.11.03. 16:34
strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
2012.11.03. 16:46
admin írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Szekeres barátod ezt az utat járja.
2012.11.03. 16:49
hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
2012.11.03. 16:53
strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
Jelenleg biznisz alatt van 4db kis asztal "60cm átmérőjű" meg hozzá való 12 db szék és át kéne teleportálni a keleti régióba...
2012.11.03. 16:57
hamoriarpi írta:strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
Jelenleg biznisz alatt van 4db kis asztal "60cm átmérőjű" meg hozzá való 12 db szék és át kéne teleportálni a keleti régióba...Így akkor még lehajtott üléssel is kevés vagyok. Meglátogattam volna nagynénémet egy úttal, de ez nem fér be.
2012.11.03. 16:58
strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
Jelenleg biznisz alatt van 4db kis asztal "60cm átmérőjű" meg hozzá való 12 db szék és át kéne teleportálni a keleti régióba...Így akkor még lehajtott üléssel is kevés vagyok. Meglátogattam volna nagynénémet egy úttal, de ez nem fér be.
Mondtam én neked,hogy a következő project az lesz,hogy vágatsz egy touring segget b-oszlop-tól...
2012.11.03. 17:04
hamoriarpi írta:Vágdosásról szó nincs.
2012.11.03. 21:04
2012.11.03. 21:12
hamoriarpi írta:strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
2012.11.03. 21:29
bmw520ds írta:hamoriarpi írta:strobi írta:hamoriarpi írta:strobi írta:Keresnék olyan klubtagot aki Győr-ből vagy annak környékéről mikrobusszal vagy nagyobb dobozos autóval közlekedik a keleti régió felé?!
Görögösen:
Mükéne?
Árpi! Több látogatást kell beiktatni és odakerül!![]()
Strobi! Vonatra nem gondoltál? Abba befér, csak felügyelet is kell, nehogy ellopják!