Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2014.12.29. 20:08

leslie írta:
Bummer írta:2014. Dec 26 szombat...Szigethalmon ezust touring regi klubos kerettel ha jol emlekelek HYM-444...ki vagytal...jeleztem de nem reaglat a koma....

Annak villoghatsz....
Csepeli kollega....csak a keret klubbos....

Jahh...azt hittem a tulaj is...akkor nyazsgem...

2015.02.21. 16:43

Zalaegerszeg Erdőgyöngye fogadó, 15:00 körül szürke e39 touring, fekete e30? Valaki magára ismer?

Szifonról voltam

2015.02.21. 23:53

Bor3sz írta:Zalaegerszeg Erdőgyöngye fogadó, 15:00 körül szürke e39 touring, fekete e30? Valaki magára ismer?

Szifonról voltam

szia!

Lebuktunk :) Családi ebéden voltunk - nagyon finom étkeket tudnak ott készíteni.
Főuton suhantál el, vagy zöld túrán voltál arra ?

Klubtársvadászat

2015.02.22. 09:03

Szériaszám nélküli (baba)kocsit hajtottam a párommal :D . A rendszámkeret tűnt fel a gyöngyénél.

Szifonról voltam

2015.02.24. 19:27

LKP-..., :roll: szürke sedan
Ma délután 4 körül, Gödöllőtől az M3-on kerülgettük egymást, amíg én le nem tértem az M2-re...

2015.02.25. 18:24

JZP fekete 530d touring-ot ezúton is üdvözlöm. Pont előttem araszolgat a Hungárián.

2015.02.25. 19:47

PeterE39 írta:JZP fekete 530d touring-ot ezúton is üdvözlöm. Pont előttem araszolgat a Hungárián.

:D
Waze-t próbáld, abba lehet üzenni. :D
Gallaca bukkant fel egyszer a wazémban. :)

2015.02.25. 22:35

Wazéban jelen van a klub?

Ezt telóról firkáltam..

2015.02.26. 09:03

Bor3sz írta:Wazéban jelen van a klub?

Ezt telóról firkáltam..

Nincs, csak a Gallaca volt egyszer. :)

2015.02.26. 10:01

Imco írta:
Bor3sz írta:Wazéban jelen van a klub?

Ezt telóról firkáltam..

Nincs, csak a Gallaca volt egyszer. :)

Mert ritkán használja!

2015.02.26. 16:49

PeterE39 írta:JZP fekete 530d touring-ot ezúton is üdvözlöm. Pont előttem araszolgat a Hungárián.

Zsolt klubtársunk volt. A XVIII.-ban lakik, viszont ritkán van itt.....

2015.02.26. 17:03

leslie írta:

Zsolt klubtársunk volt. A XVIII.-ban lakik, viszont ritkán van itt.....

Akkor játszhattunk volna telekocsit, a Clio-t a csomagtartóba, jómagam az anyósülésre, és a XIX-ben meg kirak :)

2015.03.02. 15:33

Hol tudok keresni tagokra a környékemről? Érdi vagyok... :roll:

2015.03.02. 15:43

szarvasdavid írta:Hol tudok keresni tagokra a környékemről? Érdi vagyok... :roll:

Bp. IX. ker. Tőled kb. 25 perc :wink:

És legkésőbb a jövő héten valamelyik du. megyek Százhalombattára. Összefuthatunk -betétlap nélkül :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: szarvasdavid
Értékelés: 4.76%

2015.03.02. 15:44

szarvasdavid írta:Hol tudok keresni tagokra a környékemről? Érdi vagyok... :roll:

Fent, a Taglistára kattintasz, majd a lista alján van opció a tartózkodási hely szerinti sorba rendezésre :) , viszont ha ez megvan, akkor sem leszel beljebb, mert a lista a tartózkodási helyet nem jeleníti meg. :roll: Legalábbis nekem nem...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: szarvasdavid
Értékelés: 4.76%

2015.03.02. 19:57

Zo78 írta:

Fent, a Taglistára kattintasz, majd a lista alján van opció a tartózkodási hely szerinti sorba rendezésre :) , viszont ha ez megvan, akkor sem leszel beljebb, mert a lista a tartózkodási helyet nem jeleníti meg. :roll: Legalábbis nekem nem...

+ hiaba tag itt, lehet, hogy nem aktiv forumozo, vagy mar eladta a kocsijat...

2015.03.02. 20:05

SvidronyA írta:

Bp. IX. ker. Tőled kb. 25 perc :wink:

És legkésőbb a jövő héten valamelyik du. megyek Százhalombattára. Összefuthatunk -betétlap nélkül :mrgreen:

Na az akar jo is lehet. Nekem egyedul a csutortok nem jo, de H-K-SZ-P es meg a szombat kora delutan is jo lehet.
Koszi

2015.03.02. 21:12

Zo78 írta:

Igen, ezt en is megtalaltam es pont ez volt nekem is a bajom ezzel, mert nem irja ki.
Lehet, hogy nekem meg nincs jogosultsagom hozza.

Lehet kellene csinalni egy terkepet, ahol a tagok jelolve vannak lakhely szerint fenykeppel, pl a gmaps-on.
Nem ertek hozza, egy ugyes weblapos vagy programozo biztos par ora alatt osszerkaja ezt es railleszti az oldalra/adatbazisra.

Egyebkent van ilyen mukodo weboldal, pl a prohardver.hu szamtech portal oldalain ez mukodik, ha regisztralt tag vagy. Valaki megcsinalta. Kiraly.

2015.03.02. 21:22

szarvasdavid írta:
Zo78 írta:

Igen, ezt en is megtalaltam es pont ez volt nekem is a bajom ezzel, mert nem irja ki.
Lehet, hogy nekem meg nincs jogosultsagom hozza.

Lehet kellene csinalni egy terkepet, ahol a tagok jelolve vannak lakhely szerint fenykeppel, pl a gmaps-on.
Nem ertek hozza, egy ugyes weblapos vagy programozo biztos par ora alatt osszerkaja ezt es railleszti az oldalra/adatbazisra.

Egyebkent van ilyen mukodo weboldal, pl a prohardver.hu szamtech portal oldalain ez mukodik, ha regisztralt tag vagy. Valaki megcsinalta. Kiraly.

Jah , nekem is a PH! ugrott be erről. Bejelölöd magad és kész :).

Ezt telóról firkáltam..

2015.04.28. 09:41

Ma reggel XIII-ban fekete E39 - IMJ723, klubos keret, fehér fócusból villantottam, szépen feszült a vas! :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge