Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2015.09.28. 18:57

Haminda írta:Dicsak :)
Kép

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Cép ótó !!!!!!!!!!! :lol: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko:

2015.09.28. 18:58

muhaati írta:
Haminda írta:Dicsak :)
Kép

Cép ótó !!!!!!!!!!! :franko: :franko: :franko: :franko: :franko:

Á, semmmi elfogultsááág ugye?

G6-L11

(Amúgy tényleg szép :) )

2015.10.02. 12:51

Tegnap késő délután kispesten a fressnapf előtt MSC-??? fekete fl előtti touring klubbos kerettel kié lehetett?

2015.10.17. 13:55

LMG-43. Régi keretes sedan Illatos és Gubacsi útsarok 10.16 16:00 már két nap is láttam ott parkolni.

2015.10.17. 23:18

admin írta:LMG-43. Régi keretes sedan Illatos és Gubacsi útsarok 10.16 16:00 már két nap is láttam ott parkolni.

Többször láttam már parkolni egy sarokkal odébb a Timót utcában az UNIX-nál, szerintem ott dolgozik a kolléga.

2015.12.07. 17:55

2015.12.07. Százhalombatta, MOL Nyrt. DUFI parkolója:
Kép
Szépséges 530d, kedves, megnyerő (ős)klubtárssal :taps:

2015.12.07. 18:39

SvidronyA írta:2015.12.07. Százhalombatta, MOL Nyrt. DUFI parkolója:
Kép

Apa8 volt.
A zene még szebb benne! ;)

2015.12.07. 18:52

Imco írta:
Kép

Apa8 volt.

Igen, ő volt, csak mire egy übersz@r munkanap végén hazaértem, a becenevét (is) elfelejtettem :facepalm: . A zenéjét sajnos nem hallottam, bár az ajtókban lévő hangszórókat látva gondoltam, hogy valami rendes rendszere lehet; rövid, ámde baráti hangvételű beszélgetés végén megígérte, hogy hosszú idő után ma feljelentkezik :)

2015.12.07. 18:55

SvidronyA írta:
Imco írta:
Kép

Apa8 volt.

Igen, ő volt, csak mire egy übersz@r munkanap végén hazaértem, a becenevét (is) elfelejtettem :facepalm: . A zenéjét sajnos nem hallottam, bár az ajtókban lévő hangszórókat látva gondoltam, hogy valami rendes rendszere lehet; rövid, ámde baráti hangvételű beszélgetés végén megígérte, hogy hosszú idő után ma feljelentkezik :)

Hosszú idő... 1,5 hete járt itt! :)

2015.12.07. 19:24

Imco írta:
SvidronyA írta:
Imco írta:
Kép

Apa8 volt.

Hosszú idő... 1,5 hete járt itt! :)

Lehet, rosszul fogalmaztam/emlékeztem, az is lehet, hogy csak régen írt hozzászólást.
Azt azonban biztosra veszem, hogy Neked -még- nem kell Cavinton :mrgreen:

2016.01.20. 17:57

Ma 14:50 körül M5 bevezető fekete touring JNC rendszámmal klubos kerettel.?

2016.01.23. 16:36

Ma 12:30, Biatorbágy-Premier Outlets (zsúfolt) parkoló. Szép face előtti oxfordgrün metallic 528i sedan, klubos kerettel. Beálltam volna mellé, de sajnos "lába közé" vette a két helyet elválasztó vonalat... :shock: :twisted:

2016.01.24. 17:47

SvidronyA írta:Ma 12:30, Biatorbágy-Premier Outlets (zsúfolt) parkoló. Szép face előtti oxfordgrün metallic 528i sedan, klubos kerettel. Beálltam volna mellé, de sajnos "lába közé" vette a két helyet elválasztó vonalat... :shock: :twisted:

Lehet, hogy Bummer volt. Az ő stílusa... :twisted:

2016.01.24. 19:29

Zo78 írta:
SvidronyA írta:Ma 12:30, Biatorbágy-Premier Outlets (zsúfolt) parkoló. Szép face előtti oxfordgrün metallic 528i sedan, klubos kerettel. Beálltam volna mellé, de sajnos "lába közé" vette a két helyet elválasztó vonalat... :shock: :twisted:

Lehet, hogy Bummer volt. Az ő stílusa... :twisted:

Rögtön megismertem a rendszámról :oops: . Hall(gat)ván a szitkozódó megjegyzéseket szégyelltem is magam, noha eddig mindig büszke voltam a klubos keretre :( . Na, mindegy, nem akarok itt sem önkéntes rendőrt játszani, sem pedig személyeskedni, lehet, hogy megvan az oka. Nekem meg a véleményem :shock: , de az már egy másik topic, meg nem idegesítem fel magam újra.

2016.01.28. 17:53

Ma kora délután Pakson a Kölesdi út és a 6.sz. fő közlekedési út kereszteződése. Nagy fehér valami és dudál :lol: :lol: :lol: És telefonál, mert nem veszem észre :facepalm: . :franko:

2016.01.28. 20:24

SvidronyA írta:Ma kora délután Pakson a Kölesdi út és a 6.sz. fő közlekedési út kereszteződése. Nagy fehér valami és dudál :lol: :lol: :lol: És telefonál, mert nem veszem észre :facepalm: . :franko:

Kép
Valami ilyesmi lehetett! :facepalm: Nem csodálom, hogy nem vettél észre, nem nagyon hasonlít az e39-re. :doglotlo:
De én résen voltam! Örülök, hogy láttalak, és Melániát is. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA
Értékelés: 4.76%

2016.01.29. 13:51

Most szerdán király utca egyik mellékútján JAE, vagy JEA kékes E39 touring (12-13h)? Régi E39 keretes rendszámmal. 2 fiatal srác ült a gépben :)

2016.01.30. 21:45

Sziasztok,

Hát, a mai nap bővelkedett a Bömbikben, bármennyire is szerettem volna megjegyezni, minden betűt és számot elfelejtettem, a mobilfoto pedig nem jutott eszembe...
Mai napon reggel Bp felé M0 elágazás előtt fél9 körül M5-ről szürke Touring, beengedett maga elé, de nem tudtam kinézni klubos rendszámkerete van-e...
Délután szintén M5 pályán, sötétkék/fekete Bömbi, kétszer is elmentünk egymás mellett fél5 tájékán...

(ezen felül volt 4 román átutazó vendégmunkás e39-ben saját rendszámmal, 3 e60-as a 21-es főúton oda vagy vissza, ha megbeszéltük se tudtuk volna így összehozni szerintem... :D )

Ma sokan elővették a Bömbikéket...

Apropó, többször belefutottam, HSV-002, Praktiker környéke, nem tudom klubtárs-e...

Papi

2016.01.31. 14:58

Ma 13:30 körül Vecsésen az Ági fodrászat előtt IMC-*** klubbos kerettel, fekete sedan style 32-es felnivel, ki volt a szerencsés? :D

2016.03.05. 17:17

JAT-4XX, ha jól emlékszem, új klubos kerettel,valamikor a hét elején reggel fordult
Nagyicce után balra a Kerepesiről.
Hozzászólás küldése

VigLink badge