![]() |
2009.04.16. 16:31
levibeka írta:Stephanus_Rex írta:Ez az autó "nem tiszta fialás"...
2007-es, 24k van benne és 10000 euró?![]()
Vajon ha telefonálnék, mit mondanának?
énis csak néztem ki a fejemből, még akkor iolcsó lenne ha 2004 évjárat lenne, az lehet hogy elirták még a 24k. km. megmagyarázható, de hogy valami nem karika az Fix.(szerintem aki jól beszél németül közülünk dobhatna 1 drótot a faszinak hogy mi a pálya a vasal)
2009.04.16. 16:33
2009.04.16. 16:42
2009.04.16. 17:13
Stephanus_Rex írta:Lehet megfenyegették a gazdit
Esetleg írtak az oldal üzemeltetőinek.
Nálunk divat, hogy kiteszik a kocsi képét, és reklámozzák.
Szép is, jó is, és elég olcsó is. A bökkenő akkor van, mikor kiderül, hogy nincs levámolva...
Ebben az anyaszomorító, nyomorult országban pedig vételár*120%=vám képlettel kell számolni...
2009.04.16. 17:57
2009.04.16. 18:12
Stephanus_Rex írta:OFF:
Bizony. Nem véletlenül fenyegeti Ukrajnát a WTO, mert sosem tartja be a megállapodásokat!
Mikor én vettem az autót, a vételár 3%-át kipengettem a zsarúknak, hogy írják át a nevemre. Akkor az forintba átszámolva kb 200000 volt. (Az egész procedúra, 2éve).
A haverom most vett egy ótvar KIA-t szalonból, és már 10% az adó, tehát durván 400000 ft-ot adott ki azért, hogy a nevére kerüljön a gép...
És ami dühítő: ahányszor eladódik az autó és új gazdit kap, mindig megfizettetik ezt az összeget. Olyan, mintha addig tyúkkasként funkcionálna, és most vinném bevizsgáltatni, hogy visszatérhessen a forgalomba!
A vám pedig fertelmes! 1800cc után úgy beindul, hogy ember legyen a talpán, aki kifizeti. Ezért van az, hogy azok dílerkednek, akik fentről védve vannak, és különböző ürügyekkel lecsalják a fizetendő vámot.
Na azért túlzok, mert nem ilyen korrupt ez az ország. Pl Krimen néha-néha még "vámmentes napot" is tartanak, amit a honatyáink szavaznak meg, és amiről persze csak a politikusok tudnak. Olyankor aztán megjelenik egy komp, ami rakva van Limited Edition és egyéb testreszabott, félmillástól induló aranyozott kocsikkal, aztán - hát pont olyan szerencséjük van, hogy aznap be is tud jönni. Ebből is látszik - van akinek a kakas is tojik
Örök példa, hogy 4 éve kb még a nagybecsű elnökünk, Viktor Juscsenko fia is egy olyan M6-ossal járt, ami után 75000 euró lett volna a vámilleték, de sehol se fizették be. Értitek?! A talpas ukránja egy M6-ba teszi a seggét!!! Waze, ez aztán rögtön kiverte nálam a biztosítékot! Járjon Tavrián vagy Slavután, az az övék!![]()
Most is szétvertek Ungvár mellett egy Lamborghinit, de a gazdája véletlenül se a korrupt bíróság elnökének a fia... Áááá...
Magyarul itt olvasható:
http://www.karpatinfo.net/article88214.html
http://www.karpatinfo.net/article88356.html
Bocs, hogy nem a témához írtam.
2009.04.16. 20:12
lepke írta:Stephanus_Rex írta:OFF:
Bizony. Nem véletlenül fenyegeti Ukrajnát a WTO, mert sosem tartja be a megállapodásokat!
Mikor én vettem az autót, a vételár 3%-át kipengettem a zsarúknak, hogy írják át a nevemre. Akkor az forintba átszámolva kb 200000 volt. (Az egész procedúra, 2éve).
A haverom most vett egy ótvar KIA-t szalonból, és már 10% az adó, tehát durván 400000 ft-ot adott ki azért, hogy a nevére kerüljön a gép...
És ami dühítő: ahányszor eladódik az autó és új gazdit kap, mindig megfizettetik ezt az összeget. Olyan, mintha addig tyúkkasként funkcionálna, és most vinném bevizsgáltatni, hogy visszatérhessen a forgalomba!
A vám pedig fertelmes! 1800cc után úgy beindul, hogy ember legyen a talpán, aki kifizeti. Ezért van az, hogy azok dílerkednek, akik fentről védve vannak, és különböző ürügyekkel lecsalják a fizetendő vámot.
Na azért túlzok, mert nem ilyen korrupt ez az ország. Pl Krimen néha-néha még "vámmentes napot" is tartanak, amit a honatyáink szavaznak meg, és amiről persze csak a politikusok tudnak. Olyankor aztán megjelenik egy komp, ami rakva van Limited Edition és egyéb testreszabott, félmillástól induló aranyozott kocsikkal, aztán - hát pont olyan szerencséjük van, hogy aznap be is tud jönni. Ebből is látszik - van akinek a kakas is tojik
Örök példa, hogy 4 éve kb még a nagybecsű elnökünk, Viktor Juscsenko fia is egy olyan M6-ossal járt, ami után 75000 euró lett volna a vámilleték, de sehol se fizették be. Értitek?! A talpas ukránja egy M6-ba teszi a seggét!!! Waze, ez aztán rögtön kiverte nálam a biztosítékot! Járjon Tavrián vagy Slavután, az az övék!![]()
Most is szétvertek Ungvár mellett egy Lamborghinit, de a gazdája véletlenül se a korrupt bíróság elnökének a fia... Áááá...
Magyarul itt olvasható:
http://www.karpatinfo.net/article88214.html
http://www.karpatinfo.net/article88356.html
Bocs, hogy nem a témához írtam.
Helo Stephanus
Akkor mi a REG ado miatt ne is szoljunk.Azt viszont nem értem hogy az M3 autopályán konvojba viszik ki a kocsikat hozzátok ez hogyan tőrténik![]()
üdv zoli
2009.04.16. 20:57
2009.04.21. 21:24
2009.04.21. 22:06
2009.04.21. 22:19
pappkari írta:dehogy is vagyok irogatok (pl: találkozós topik)
figyelek ja és persze élvezem a kocsit:D:D:D:D
2009.04.21. 22:32
2009.04.21. 22:33
2009.04.21. 22:38
pappkari írta:de asszem az utolag beépitett tolatókamera csomagnyitó helyére az a kijelzőn jelenik meg:D
2009.04.27. 16:56
2009.04.27. 17:44
gerie39 írta:Sziasztok! Ha egy ilyet vesz az ember, fiatal (az enyémhez képest), de horror km-rel - amit Simi küldött - 246e km-rel, akkor alap, hogy a turbot cserélni kell rajta?Ha ráadásul automata váltós lenne, akkor azt is??
Geri
2009.04.27. 18:02
lepke írta:gerie39 írta:Sziasztok! Ha egy ilyet vesz az ember, fiatal (az enyémhez képest), de horror km-rel - amit Simi küldött - 246e km-rel, akkor alap, hogy a turbot cserélni kell rajta?Ha ráadásul automata váltós lenne, akkor azt is??
Geri
Helo geri
Ezt a kocsit érdemes megvenni itt a km nagyon valosnak tünik TURBOT biztosan cseréltek már E60 nál nem szokott bajos leni a válto
üdv zoli
2009.04.27. 18:13
LeviM5 írta:lepke írta:gerie39 írta:Sziasztok! Ha egy ilyet vesz az ember, fiatal (az enyémhez képest), de horror km-rel - amit Simi küldött - 246e km-rel, akkor alap, hogy a turbot cserélni kell rajta?Ha ráadásul automata váltós lenne, akkor azt is??
Geri
Helo geri
Ezt a kocsit érdemes megvenni itt a km nagyon valosnak tünik TURBOT biztosan cseréltek már E60 nál nem szokott bajos leni a válto
üdv zoli
Zoli épp ezen gonolkoztam! E60 nagy d-t érdemesebb több kmmel megvenni, mert tuti cseréltek pár dolgot, ami húzós árban. Szerintem 200ezer körül szinte mindent kicseréltek már benne és pöpec még a belső is ennyinél.
Mondjuk nem a tiedre gondoltam, a törökmezei tesztvezetés biztos éveket öregített rajta!![]()
2009.04.27. 18:17
lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:gerie39 írta:Sziasztok! Ha egy ilyet vesz az ember, fiatal (az enyémhez képest), de horror km-rel - amit Simi küldött - 246e km-rel, akkor alap, hogy a turbot cserélni kell rajta?Ha ráadásul automata váltós lenne, akkor azt is??
Geri
Helo geri
üdv zoli
Zoli épp ezen gonolkoztam! E60 nagy d-t érdemesebb több kmmel megvenni, mert tuti cseréltek pár dolgot, ami húzós árban. Szerintem 200ezer körül szinte mindent kicseréltek már benne és pöpec még a belső is ennyinél.
Mondjuk nem a tiedre gondoltam, a törökmezei tesztvezetés biztos éveket öregített rajta!![]()
Helo Levi
200ezernél a turbo az szerintem biztos 400ezer forint tipustol függ,és a partikuláter filter is kifekszik ami a másik 400ezer forint
szerintem vagy ujszerüt vagy 200ezer fölött. A tesztvezetéstöl nincs gond de a terepviszonyok miatt nem lehetett igazán kihasználni a kocsit oda autópálya kell![]()
üdv zoli