![]() |
2011.03.18. 09:33
2011.03.18. 09:41
baupexim1 írta:szia
köszi. az ASAP mit jelent pontosan?
u.i.: megvan:))
2011.03.18. 09:44
jackson írta:baupexim1 írta:szia
Nézd sok üzemórát ne nyomj bele mert szerintem a szárazon futás növeli a kenés kimaradás kockázatát.
bocs angoloztam ASAP=As Soon As Possible avagy minél elöbb ahogy csak lehetséges.
Jackson, aki ott toporogna a mühely elött mikorra lesz már új pumpa
2011.03.18. 10:05
baupexim1 írta:jackson írta:baupexim1 írta:szia
Nézd sok üzemórát ne nyomj bele mert szerintem a szárazon futás növeli a kenés kimaradás kockázatát.
bocs angoloztam ASAP=As Soon As Possible avagy minél elöbb ahogy csak lehetséges.
kocsi a mom park előtt, se előre, se hátra...
délután itthon beindult, elkocogtam oda, majd meghalt...
a hátsót 1 éve cserélték,az elsőt most, 2 hete...
és a cső levegős...
ezt próbálom összerakni:)
arra kellene rájönnöm helyszínen, melyik ment el borért:(
2011.03.18. 10:09
muhaati írta:baupexim1 írta:jackson írta:baupexim1 írta:szia
kocsi a mom park előtt, se előre, se hátra...
délután itthon beindult, elkocogtam oda, majd meghalt...
a hátsót 1 éve cserélték,az elsőt most, 2 hete...
és a cső levegős...
ezt próbálom összerakni:)
arra kellene rájönnöm helyszínen, melyik ment el borért:(
Hátsó ülés ki, jobbos körfedél le. Ráteszed a gyújtást, és egy csavarhúzót rátéve megfüleled, hogy megy-e a tank AC.
2011.03.18. 12:01
baupexim1 írta:szia Ati
tegnap megtettem, ülés ki, a habszivacs le, 4 csavar le, de alatta volt még valami ovális csavaros lap...de nem hallottam zúgást, lehet az a lap tompítja? vagy elszállt?
most írtam a cégnek, akik cserélték a hátsót, hogy kocogjanak ki a kocsihoz, és csinálják meg...
2011.03.18. 15:37
jackson írta:baupexim1 írta:szia Ati
tegnap megtettem, ülés ki, a habszivacs le, 4 csavar le, de alatta volt még valami ovális csavaros lap...de nem hallottam zúgást, lehet az a lap tompítja? vagy elszállt?
most írtam a cégnek, akik cserélték a hátsót, hogy kocogjanak ki a kocsihoz, és csinálják meg...
És ha jól értem ilyenkor neked duplán rossz: Mivel melós kocsi ezért se árbevétel, de lesz kiadás.
Jackson, aki inkább a muhaati-hoz járna helyedben és akkor nem hagyna ott a kocsi
2011.03.18. 17:25
baupexim1 írta:jackson írta:baupexim1 írta:szia Ati
És ha jól értem ilyenkor neked duplán rossz: Mivel melós kocsi ezért se árbevétel, de lesz kiadás.
Jackson, aki inkább a muhaati-hoz járna helyedben és akkor nem hagyna ott a kocsi
ez az:)
nyah, itt vagyok a kocsinál...semmi, nem indul...
szerintem a hátsó lesz az:(
még jó, hogy van wifi itt:)
hol találom meg a leírásokból, hogyan tudom megnézni , mennyi üzemanyag van a kocsiban?
2011.03.26. 17:24
2011.04.05. 18:30
2011.04.05. 19:20
barbrady írta:A tankban akarom cserélni az AC-t, van valami amire figyelni kell? A jobb oldalon van?
2011.04.05. 20:16
muhaati írta:barbrady írta:A tankban akarom cserélni az AC-t, van valami amire figyelni kell? A jobb oldalon van?
Igen, a jobb oldalon van. Ha nem a kpl. egységet cseréled, csak magát at AC-t, akkor ne felejts el új műanyag csövet is venni. Azért azt tudnod kell, nem egy leányálom az AC cseréje a tartó házban. Ha az megvan, akkor visszarakásnál az üzemanyagmérő úszójára vigyázz, hogy a helyére menjen.
2011.04.05. 21:37
barbrady írta:muhaati írta:barbrady írta:A tankban akarom cserélni az AC-t, van valami amire figyelni kell? A jobb oldalon van?
Igen, a jobb oldalon van. Ha nem a kpl. egységet cseréled, csak magát at AC-t, akkor ne felejts el új műanyag csövet is venni. Azért azt tudnod kell, nem egy leányálom az AC cseréje a tartó házban. Ha az megvan, akkor visszarakásnál az üzemanyagmérő úszójára vigyázz, hogy a helyére menjen.
Milyen átmérőjű cső kell és milyen hosszú?
2011.04.06. 06:42
muhaati írta:barbrady írta:muhaati írta:barbrady írta:A tankban akarom cserélni az AC-t, van valami amire figyelni kell? A jobb oldalon van?
Milyen átmérőjű cső kell és milyen hosszú?
Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Az a baj, hogy a régit eszementül nehéz megmenteni, a sima gumicső pedig nem jó hozzá, könnyen megtörhet.
2011.04.08. 17:12
muhaati írta:Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Az a baj, hogy a régit eszementül nehéz megmenteni, a sima gumicső pedig nem jó hozzá, könnyen megtörhet.
2011.04.08. 17:19
barbrady írta:muhaati írta:Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Lebontottam a tank nyílását, és kihúztam a szintjelzőt, viszont azt nem látom hogy magát a szivattyút mi fogja a tankban, a TIS-ben sem találom. Igaz hogy majdnem tele a tank, csak már nem bírtam magammal![]()
Le tudnád írni hogy kell kivenni az AC-t? Köszi!
2011.04.08. 17:23
muhaati írta:barbrady írta:muhaati írta:Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Lebontottam a tank nyílását, és kihúztam a szintjelzőt, viszont azt nem látom hogy magát a szivattyút mi fogja a tankban, a TIS-ben sem találom. Igaz hogy majdnem tele a tank, csak már nem bírtam magammal![]()
Ha belekotorsz a tankba, találsz két fület azokat összenyomva engedi el a konzol a szivattyú házát.
2011.04.08. 17:35
muhaati írta:barbrady írta:muhaati írta:Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Ha belekotorsz a tankba, találsz két fület azokat összenyomva engedi el a konzol a szivattyú házát.
Vigyázz, el ne görbítsd a szintjelző pálcáját.
2011.04.08. 17:37
Rjani530d írta:muhaati írta:barbrady írta:muhaati írta:Ha "jó" helyről veszed az AC-t, ott tudják. Ha jól emlékszem 8 X 15-öset szoktam venni hozzá, még ugyan pontosan nem méricskéltem meg, automatikusan hozzák az AC-val együtt. Ez egy spec. műanyag "harmónika" cső.
Ezért az on-line szerelésért már pénzt is kérhetnél Barbrady-tól!Gáláns dolog ez!
Barbrady, ezt nem fogod sörrel bírni!![]()
Ez az e39 csapatszellem kérem! Legalább e39 pólóban szereltek?
2011.04.20. 21:09