Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.12.27. 18:52

Hali.
Sajnos már nem garis. Állt az autó sokat, a turbóban 700 kilóméter van!!
Ha az a rossz az gáz! Akkor innen ne rendeljetek soha felújított turbót:
www.turboservice.hu :twisted:
Kaka az egész!!! Már felrakáskor is lógott a tengely!!!

2009.12.27. 19:34

istvanka írta:Hali.
Sajnos már nem garis. Állt az autó sokat, a turbóban 700 kilóméter van!!
Ha az a rossz az gáz! Akkor innen ne rendeljetek soha felújított turbót:
www.turboservice.hu :twisted:
Kaka az egész!!! Már felrakáskor is lógott a tengely!!!

Én úgy tudom, hogy a felújított turbó egyenértékű az újjal, szinte csak a ház marad a régi.
Komplett középrészt cserélnek. 700 KM-nél azért garanciát meg lehetne próbálni. Milyen indokkal utasítják el?

2009.12.28. 22:09

Hali.
Igazából nekem nem az elutasítással van a problémám, hanem az előzőekben leírt hiba jelenséget nem tudom mire vélni!!! :x
Mi lehet az oka????????

2009.12.28. 22:19

istvanka írta:Hali.
Igazából nekem nem az elutasítással van a problémám, hanem az előzőekben leírt hiba jelenséget nem tudom mire vélni!!! :x
Mi lehet az oka????????

Helo
A kocsinak teljesítménye csökkent valamit :?: :?: a turbó ha meghibásodik akkor csak nagyobb fordulatszámnál
hallani a sívitó hangot amit írtál
alacsony fordulatszámnál 1800-2200 között nem visithat
120 ezerért megvetted a felújított ROSSZAT 180 ért ÚJAT vehettél volna
A turbó az olyan mint az automata váltó :wink: NEM lehet felújítani
üdv zoli

2009.12.28. 22:36

jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:
simi64 írta:Hihetetlen

Helo simi
Ezt a KŐKORI videót honnan szedted
üdv zoli

:taps: :franko:
Nagyon jó videó!!! Én pont emiatt (is) szeretem a BMW-t!!! Tudnak különlegeset alkotni, és egy csomóó dolgokban elsők! Világ első V8 diesele, első 6-os automata, első autó Xenonnal, stb...

Erről lemaradtam melyik volt az első Xennon-os kocsi?

Jackson, a kiváncsi

Itt a gyors válaszom Jako :D : e32 750i (asszem 91től xenonnal)

2009.12.28. 22:38

LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Nagyon jó videó!!! Én pont emiatt (is) szeretem a BMW-t!!! Tudnak különlegeset alkotni, és egy csomóó dolgokban elsők! Világ első V8 diesele, első 6-os automata, első autó Xenonnal, stb...

Jackson, a kiváncsi

hmmm láttam valahol egy listát és abban sz volt hogy E39 volt az első xenon-os BMW asszem a BMW könyvben,mégis nézem

2009.12.28. 22:58

MChris írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Jackson, a kiváncsi

hmmm láttam valahol egy listát és abban sz volt hogy E39 volt az első xenon-os BMW asszem a BMW könyvben,mégis nézem

Az biztos nem, mert e38 94től mind rendelhető xenonos volt.

2009.12.28. 23:01

MChris írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Jackson, a kiváncsi

OK OFF vége :wink:

2009.12.28. 23:22

MChris írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Jackson, a kiváncsi

Miaz h vége??? Folytassuk a hűtővizesben? :wink:

2009.12.29. 00:02

LeviM5 írta:
MChris írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Jackson, a kiváncsi

Helo
Ezt a turbós oldalt jól szét OFFoltátok
üdv zoli

2009.12.29. 11:04

lepke írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo simi
üdv zoli

Jackson, a kiváncsi

Helo
Ezt a turbós oldalt jól szét OFFoltátok
üdv zoli

Jó mesterünk voltál! :wink:

2009.12.29. 14:29

:lol:

On: M5 re lehet turbót rakni?
Vagy ez mi?
KATT IDE

2009.12.29. 15:41

LeviM5 írta::lol:
Vagy ez mi?
KATT IDE

Idézet az aukció leírásából:

# We are the parts supplier, not mechanic. We can try our best to help with generic questions, but it is best to consult a professional turbocharger installer with specific questions.
# There are no installation instructions included. The install is simple and most customers install it themselves in a weekend.

MUHAHA! :-D

"Mi az alkatrészkereskedők vagyunk, nem szervizesek. Általános kérdésekben megpróbáljuk megtenni a legtöbb tőlünk telhetőt, de a legjobb kikérni egy profi turbószerelő tanácsát. Nincs hozzá beszerelési utasítás/leírás. Beszerelni egyszerű és a legtöbb vevőnk hétvégén saját maga szereli be."

2009.12.29. 15:42

atx808 írta:
Vagy ez mi?
KATT IDE

Idézet az aukció leírásából:

# We are the parts supplier, not mechanic. We can try our best to help with generic questions, but it is best to consult a professional turbocharger installer with specific questions.
# There are no installation instructions included. The install is simple and most customers install it themselves in a weekend.

MUHAHA! :-D

"Mi az alkatrészkereskedők vagyunk, nem szervizesek. Általános kérdésekben megpróbáljuk megtenni a legtöbb tőlünk telhetőt, de a legjobb kikérni egy profi turbószerelő tanácsát. Nincs hozzá beszerelési utasítás/leírás. Beszerelni egyszerű és a legtöbb vevőnk hétvégén saját maga szereli be."

Na, míg sül a grill, bedobom... még le is mosom közben a verdát! :lol:

2010.01.09. 14:37

Kici kínai TURBOÁÁÁÁ

2010.01.09. 14:57

Vagy ez mi?
KATT IDE

Szerintem e34 M5-re való, csak egy turbó van a kit-ben, a V8-ak általában 2 turbót raknak, ezt az egyet elég lenne elhelyezni úgy, hogy meg tudd csinálni egyforma hosszúra a jobb és a bal hengesor leömlőjét, elég hosszú kéne, hogy legyen a leőmlő, a turbókat, meg minnél közelebb rakják a hengerfejhez,.

2010.01.09. 15:04

bmw750i írta:

Vagy ez mi?
KATT IDE

Szerintem e34 M5-re való, csak egy turbó van a kit-ben, a V8-ak általában 2 turbót raknak, ezt az egyet elég lenne elhelyezni úgy, hogy meg tudd csinálni egyforma hosszúra a jobb és a bal hengesor leömlőjét, elég hosszú kéne, hogy legyen a leőmlő, a turbókat, meg minnél közelebb rakják a hengerfejhez,.

Értem. Bár kompresszorból is csak 1-et raknak bele.

2010.01.09. 15:33

LeviM5 írta:
bmw750i írta:

Vagy ez mi?
KATT IDE

Értem. Bár kompresszorból is csak 1-et raknak bele.

Az igaz, de a G-Power-be 2 komresszor van. :twisted:
Azt meg azért, mert azt égszíj hajtja és nagyobb a komresszor része. Kár, hogy csavarkompresszort nem árulnak hozzájuk, annak az a sírásos fütyülése valami hátborzongató, az tetszene, de nagyon.

2010.02.03. 11:36

Kedves "kollégák"!

Úgy tűnik, utolért a végzet. Kék füst (alapjáraton is) olaj a kipuf. rendszerben, égett szag, érdekes hang magasabb fordulaton. Vélhetően a turbóm off, most nézik majd meg a szervizben. Ha így van, és miután nem vagyok híve a felújításoknak, na meg nem sok jót olvastam róla, a szerviz árai meg a csillagos egekben, szükségem lenne egy újra, baráti áron. Ha valaki tudna, kérem értesítsen, vagy legyetek szívesek mondjátok meg, hogy kit kell ez ügyben keresni.

Kösz és üdv!

2010.02.03. 12:15

pepperoni írta:Kedves "kollégák"!

Úgy tűnik, utolért a végzet. Kék füst (alapjáraton is) olaj a kipuf. rendszerben, égett szag, érdekes hang magasabb fordulaton. Vélhetően a turbóm off, most nézik majd meg a szervizben. Ha így van, és miután nem vagyok híve a felújításoknak, na meg nem sok jót olvastam róla, a szerviz árai meg a csillagos egekben, szükségem lenne egy újra, baráti áron. Ha valaki tudna, kérem értesítsen, vagy legyetek szívesek mondjátok meg, hogy kit kell ez ügyben keresni.

Kösz és üdv!

szia! AtiTdi nagyon jó áron tud új turbót, keresd meg. ..ha nincs meg a száma, megadom...
Hozzászólás küldése

VigLink badge