![]() |
2009.12.27. 18:52
2009.12.27. 19:34
istvanka írta:Hali.
Sajnos már nem garis. Állt az autó sokat, a turbóban 700 kilóméter van!!
Ha az a rossz az gáz! Akkor innen ne rendeljetek soha felújított turbót:
www.turboservice.hu![]()
Kaka az egész!!! Már felrakáskor is lógott a tengely!!!
2009.12.28. 22:09
2009.12.28. 22:19
istvanka írta:Hali.
Igazából nekem nem az elutasítással van a problémám, hanem az előzőekben leírt hiba jelenséget nem tudom mire vélni!!!![]()
Mi lehet az oka????????
2009.12.28. 22:36
jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Nagyon jó videó!!! Én pont emiatt (is) szeretem a BMW-t!!! Tudnak különlegeset alkotni, és egy csomóó dolgokban elsők! Világ első V8 diesele, első 6-os automata, első autó Xenonnal, stb...
Erről lemaradtam melyik volt az első Xennon-os kocsi?
Jackson, a kiváncsi
2009.12.28. 22:38
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Nagyon jó videó!!! Én pont emiatt (is) szeretem a BMW-t!!! Tudnak különlegeset alkotni, és egy csomóó dolgokban elsők! Világ első V8 diesele, első 6-os automata, első autó Xenonnal, stb...
Jackson, a kiváncsi
Itt a gyors válaszom Jako: e32 750i (asszem 91től xenonnal)
2009.12.28. 22:58
MChris írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Jackson, a kiváncsi
hmmm láttam valahol egy listát és abban sz volt hogy E39 volt az első xenon-os BMW asszem a BMW könyvben,mégis nézem
2009.12.28. 23:01
MChris írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Jackson, a kiváncsi
hmmm láttam valahol egy listát és abban sz volt hogy E39 volt az első xenon-os BMW asszem a BMW könyvben,mégis nézem
2009.12.28. 23:22
MChris írta:MChris írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Jackson, a kiváncsi
OK OFF vége
2009.12.29. 00:02
LeviM5 írta:MChris írta:MChris írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Jackson, a kiváncsi
OK OFF vége
Miaz h vége??? Folytassuk a hűtővizesben?
2009.12.29. 11:04
lepke írta:LeviM5 írta:MChris írta:MChris írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
![]()
![]()
Jackson, a kiváncsi
OK OFF vége
Miaz h vége??? Folytassuk a hűtővizesben?
Helo
Ezt a turbós oldalt jól szét OFFoltátok
üdv zoli
2009.12.29. 15:41
2009.12.29. 15:42
atx808 írta:
Idézet az aukció leírásából:
# We are the parts supplier, not mechanic. We can try our best to help with generic questions, but it is best to consult a professional turbocharger installer with specific questions.
# There are no installation instructions included. The install is simple and most customers install it themselves in a weekend.
MUHAHA!
"Mi az alkatrészkereskedők vagyunk, nem szervizesek. Általános kérdésekben megpróbáljuk megtenni a legtöbb tőlünk telhetőt, de a legjobb kikérni egy profi turbószerelő tanácsát. Nincs hozzá beszerelési utasítás/leírás. Beszerelni egyszerű és a legtöbb vevőnk hétvégén saját maga szereli be."
2010.01.09. 14:57
2010.01.09. 15:04
bmw750i írta:
Szerintem e34 M5-re való, csak egy turbó van a kit-ben, a V8-ak általában 2 turbót raknak, ezt az egyet elég lenne elhelyezni úgy, hogy meg tudd csinálni egyforma hosszúra a jobb és a bal hengesor leömlőjét, elég hosszú kéne, hogy legyen a leőmlő, a turbókat, meg minnél közelebb rakják a hengerfejhez,.
2010.01.09. 15:33
LeviM5 írta:bmw750i írta:
Szerintem e34 M5-re való, csak egy turbó van a kit-ben, a V8-ak általában 2 turbót raknak, ezt az egyet elég lenne elhelyezni úgy, hogy meg tudd csinálni egyforma hosszúra a jobb és a bal hengesor leömlőjét, elég hosszú kéne, hogy legyen a leőmlő, a turbókat, meg minnél közelebb rakják a hengerfejhez,.
Értem. Bár kompresszorból is csak 1-et raknak bele.
2010.02.03. 11:36
2010.02.03. 12:15
pepperoni írta:Kedves "kollégák"!
Úgy tűnik, utolért a végzet. Kék füst (alapjáraton is) olaj a kipuf. rendszerben, égett szag, érdekes hang magasabb fordulaton. Vélhetően a turbóm off, most nézik majd meg a szervizben. Ha így van, és miután nem vagyok híve a felújításoknak, na meg nem sok jót olvastam róla, a szerviz árai meg a csillagos egekben, szükségem lenne egy újra, baráti áron. Ha valaki tudna, kérem értesítsen, vagy legyetek szívesek mondjátok meg, hogy kit kell ez ügyben keresni.
Kösz és üdv!