Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2012.10.10. 10:52

hamoriarpi írta:A biztitáblát nem tudom miért írjátok nehéznek. Oldalt ki kell húzni a biztosító rudat és egyszerűen kiesnek a saruk.

Ha a pálca kihuzása után kiesnek akkor ott komolygondok vanak!!!

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.10.10. 10:52

Debrecenben van. Már csak Mindenszentekre megyünk haza. :cry:

2012.10.10. 10:57

admin írta:
hamoriarpi írta:A biztitáblát nem tudom miért írjátok nehéznek. Oldalt ki kell húzni a biztosító rudat és egyszerűen kiesnek a saruk.

iPhone Tapatalk

Idézőjelben gondoltam. Előről a biztosíték felől oldalt van pici biztosítófül.
Szerintem toronymagasan a motor, váltó-és ABS vezérlőket legnehezebb pinezni. A biztitábla nagyon egyszerű.

2012.10.10. 11:55

Mitől lehet az hogy az autó olaj és minden szűrő csere után jobban füstöl mint előtte?
köszi Gábor

2012.10.10. 12:40

Gabesz81 írta:Mitől lehet az hogy az autó olaj és minden szűrő csere után jobban füstöl mint előtte?
köszi Gábor

Pl. nem megfelelő olaj, hogy a legegyszerűbbet említsem.

2012.10.10. 13:52

Gabesz81 írta:Mitől lehet az hogy az autó olaj és minden szűrő csere után jobban füstöl mint előtte?
köszi Gábor

A minden szűrőben a kartergáz szűrő is benne van?

2012.10.10. 13:54

hamoriarpi írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Idézőjelben gondoltam. Előről a biztosíték felől oldalt van pici biztosítófül.
Szerintem toronymagasan a motor, váltó-és ABS vezérlőket legnehezebb pinezni. A biztitábla nagyon egyszerű.

Na ha hazamegyek ezt meg is nézem, mert nekem nem sikerült kiszedni...

2012.10.10. 14:01

odus írta:
admin írta:
barbrady írta:
odus írta:Sziasztok!

Van esetleg valakinek olyan szerszámkészlete, ami csatlakozó pin kiszedésére
alkalmas szerszámokat tartalmaz? A TIS 61150 számon hozza, de az ETK-ban
nem találom. Nagyon kellene egy kölcsönbe.

Odus

Milyen pint akarsz kiszedni? Nekem célszerszám nélkül egyedül a biztosítéktábla adta fel a leckét.

Hát az szopatós.
A kerek pinekhez meg tol betétből lehet csinálni:)

Sziasztok!

Nem boldogulok a kerek pines csatlakozóval. Úgy gondolom, hogy egy vékony falú
hengert kellene csinálnom, ami pont befér a pin és a csati fala közé, és benyomja
a kiálló kis karmokat, így ki tudnám húzni. A tollbetét, amit találtam, túl vastag volt.
A sörösdoboz megoldást még nem próbáltam, de annak a fala elég vékony lehet.
Van esetleg valakinek egyszerűbb megoldása?

Odus
magában gyenge, de úgy emlékszem pont 2 tekerést kell csinálni egy csavarhúzóra. Utána lehúzod es már működik is. Másodikra sikerült olyant csinálni, ami egy nyomásra kivette a kerek pint. Két tekerésnek volt olyan vastag fala ,ami elsőre oldotta a karmokat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: odus

2012.10.10. 14:04

Gallaca írta:magában gyenge, de úgy emlékszem pont 2 tekerést kell csinálni egy csavarhúzóra. Utána lehúzod es már működik is. Másodikra sikerült olyant csinálni, ami egy nyomásra kivette a kerek pint. Két tekerésnek volt olyan vastag fala ,ami elsőre oldotta a karmokat.

Köszönöm, még ma kipróbálom. De előtte megiszom a sört. :franko:

Odus

2012.10.10. 14:45

barbrady írta:
köszi Gábor

igen, az olaj pedig liqui moly, amivel csak jó tapasztalatom van, bár 20d motorban
szóval mikor hoztuk haza Németoból akkor ugye a nemrövid út alatt volt időnk kreténkedni kis gyorsulás stbstb, hamár egyszer nincs limit és akkor nem füstölt számottevően pedig elég sokat mentem mögötte, most pedig azért elég szép pamacskákat tapasztalok a visszapillantóban...(juteszembe a tankba lett öntve vmi tisztító lötty lehet az a ludas)

2012.10.10. 14:59

Gabesz81 írta:
barbrady írta:
köszi Gábor

igen, az olaj pedig liqui moly, amivel csak jó tapasztalatom van, bár 20d motorban
szóval mikor hoztuk haza Németoból akkor ugye a nemrövid út alatt volt időnk kreténkedni kis gyorsulás stbstb, hamár egyszer nincs limit és akkor nem füstölt számottevően pedig elég sokat mentem mögötte, most pedig azért elég szép pamacskákat tapasztalok a visszapillantóban...(juteszembe a tankba lett öntve vmi tisztító lötty lehet az a ludas)

Ha sokáig tatásan kis fordulaton jársz, akkor lerakódik a kipufogórendszerben a korom, ez ürül ki, ha elkezded taposni. Próbáld ki, hogy gyorsulgatsz egymás után többször, egyre kevésbé fog kormolni.

2012.10.10. 15:16

barbrady írta:
Gabesz81 írta:
barbrady írta:
köszi Gábor

Ha sokáig tatásan kis fordulaton jársz, akkor lerakódik a kipufogórendszerben a korom, ez ürül ki, ha elkezded taposni. Próbáld ki, hogy gyorsulgatsz egymás után többször, egyre kevésbé fog kormolni.

szó mi szó városban nyomulok most és tényleg papper módban, na de 7végén megyek vidékre, majd adok a pofájának egy kicsit és meglátom mi lesz...köszi :franko:

2012.10.11. 10:23

Lelki válság.. :roll:

Tegnap sétálgattam este, gondoltam szívok egy kis friss levegőt... odaérek egy fekvőrendőrhöz, hallom gumisuhogás.. mondom milyen halk ez az autó.. látom, sedan E39, jelöletlen benzines.... szépen szisszen, felhajt, áthajt, lehajt, odalép, és vúúú, micsoda finom szép shúúúú jött abból a gépből, komolyan mondom, még pár nap, és eljutok a gazdasági excel tábla készítésig, amibe kimutatom, hogy fél év alatt 4-500 ezret tolni egy dízelbe bizony kabbefaxt' érzéseket vált ki. Hiába 25-ös motor, legtöbbször nyomogatom neki, folyamatosan 10 litert eszik, néha 100-azok (2000rpm) akkor 5-6 literrel is eljár, de könyörgöm.. nem ez a jellemző. Nagyon érik az első benzines. És az 35-nél nem lesz kisebb. Mert ez most hobbikocsi, éves 10-15 ezerrel. Múlt héten vezettem egy 745i E65-öt. Érdekes tapasztalat. Sport módban vadorzó, normál módban tanulja a vezető stílusát, és 10-15 közé lehet belőni az étvágyat. Pár odalépés után megtanulja, és "várja"..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PapaBoss 2012.10.11. 10:44-kor.

2012.10.11. 10:28

PapaBoss írta:Lelki válság.. :roll:

Tegnap sétálgattam este, gondoltam szívok egy kis friss levegőt... odaérek egy fekvőrendőrhöz, hallom gumisuhogás.. mondom milyen halk ez az autó.. látom, sedan E39, jelöletlen benzines.... szépen szisszen, felhajt, áthajt, lehajt, odalép, és vúúú, micsoda finom szép shúúúú jött abból a gépből, komolyan mondom, még pár nap, és eljutok a gazdasági excel tábla készítésig, amibe kimutatom, hogy fél év alatt 4-500 ezret tolni egy dízelbe bizony kabbefaxt' érzéseket vált ki. Hiába 25-ös motor, legtöbbször nyomogatom neki, folyamatosan 10 litert eszik, néha 100-azok (2000rpm) akkor 5-6 literrel is eljár, de könyörgöm.. nem ez a jellemző. Nagyon érik az első benzines. És az 35-nél nem lesz kisebb. Mert ez most hobbikocsi, éves 10-15 ezerrel. Múlt héten vezettem egy 745i E65-öt. Érdekes tapasztalat. Sport módban vadorzó, normál módban tanulja a vezető stílusát, és 10-15 közé lehet belőni az étvágyat. Pár odalépés után megtanulja, és "várja"..

Szép gondolatok, csak nem a megfelelő topikban :!: :wink:

2012.10.11. 10:45

leslie írta:Szép gondolatok, csak nem a megfelelő topikban :!: :wink:

Pedig ez kérdés volt... :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

2012.10.11. 11:41

PapaBoss írta:
leslie írta:Szép gondolatok, csak nem a megfelelő topikban :!: :wink:

Pedig ez kérdés volt... :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

Kedves PapaBoss!!!

hol sétálgattál? :roker: csak nem engem láttál és hallottál? :facepalm: :franko:

off finish

2012.10.11. 12:08

Sziasztok!

Egy ASC, PDC, roló gombsor helyére bemegy a DSC, PDC, roló gombsor?
Persze úgy, hogy működik is. :lol:

Odus

2012.10.11. 12:43

Odus

Igen. Szét is lehet szedni, és a gombot kicserélni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: odus

2012.10.11. 12:46

Odus

Ugyan az az ASC<-> DSC áramkör. Már ha erre gondolsz!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: odus

2012.10.11. 19:32

PapaBoss írta:Lelki válság.. :roll:

Csapj a szádra :!:
550D kell neked :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge