Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2013.11.07. 20:48

Köszönöm, végignézem ezeket akkor amit tudok. Majd professzionális segítséget keresek :?

2013.11.07. 22:16

Sziasztok. Az a problémám, hogy lepárásodnak az ablakok az autón simán álló helyben. Ma végig tapogattam a kárpitokat, szőnyegeket de minden száraz. Mi lehet a baj? Cseréljem ki a pollenszűrőket?

2013.11.07. 22:23

greeen54 írta:Sziasztok. Az a problémám, hogy lepárásodnak az ablakok az autón simán álló helyben. Ma végig tapogattam a kárpitokat, szőnyegeket de minden száraz. Mi lehet a baj? Cseréljem ki a pollenszűrőket?

Ugye nem "ragacsos" a pára és nincs enyhe fagyállóillat... :roll: Mert ha igen, az nagy szívás. :neutral:

2013.11.07. 22:25

Hehe, neem, nem hűtő-fűtő radiátor. ..legalábbis temélem!! De nem érzem.. Meg nem is nedves sehol ott középen.

2013.11.07. 22:45

greeen54 írta:Hehe, neem, nem hűtő-fűtő radiátor. ..legalábbis temélem!! De nem érzem.. Meg nem is nedves sehol ott középen.

Hat ha nedes ott kozepen akkor 3 problema lephetett fel:

1, nemet valtottal
2, inkontinencia
3, rossz helyre nyulkalsz

;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2013.11.08. 00:18

Bummer írta:
greeen54 írta:Hehe, neem, nem hűtő-fűtő radiátor. ..legalábbis temélem!! De nem érzem.. Meg nem is nedves sehol ott középen.

Hat ha nedes ott kozepen akkor 3 problema lephetett fel:

1, nemet valtottal
2, inkontinencia
3, rossz helyre nyulkalsz

;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

ENNYI :)

2013.11.08. 00:22

greeen54 írta:Sziasztok. Az a problémám, hogy lepárásodnak az ablakok az autón simán álló helyben. Ma végig tapogattam a kárpitokat, szőnyegeket de minden száraz. Mi lehet a baj? Cseréljem ki a pollenszűrőket?

Ja és álló motornál..

2013.11.08. 00:40

greeen54 írta:

Ja és álló motornál..

Ne lélegezz míg benne ülsz. :mrgreen: Vagy kapcsold be a ventillátort. :D

2013.11.08. 00:43

Gallaca írta:
greeen54 írta:

Ja és álló motornál..

Ez akkor van mikor nem ul benn senki, a bent ülős parasodast ismerem! :)

2013.11.08. 01:16

greeen54 írta:
Gallaca írta:
greeen54 írta:

Ja és álló motornál..

Viccet félretéve. :D Nézz be a szőnyeg alá is, mert lehet, hogy a padlólemezen/szivacson van víz. Ha ott sincs, akkor csak a levegőből csapódik le a pára az üvegekre.

2013.11.08. 10:12

Gallaca írta:
greeen54 írta:
Gallaca írta:
greeen54 írta:

Ja és álló motornál..

Viccet félretéve. :D Nézz be a szőnyeg alá is, mert lehet, hogy a padlólemezen/szivacson van víz. Ha ott sincs, akkor csak a levegőből csapódik le a pára az üvegekre.

Köszi, megneztem már azt is de semmi. Kicserélem a pollenszuroket, elég régen lettek.

2013.11.08. 10:19

greeen54 írta:Köszi, megneztem már azt is de semmi. Kicserélem a pollenszuroket, elég régen lettek.

Kiszedted a küszöbtakarókat, és lenyúltál a lemezig?
Pollenszűrő álló helyben nem hiszem hogy számít. Hacsak nem abban, hogy párás lesz menet közben a benti levegő az elégtelen légcsere miatt, és megállás után kicsapódik.

2013.11.08. 10:20

Megnézem jobban, köszönöm!

2013.11.08. 13:12

Üdv Mindenkinek.

Megnéztem ma a (e39es) BC hibatárolóban hogy esetlegesen mit ír, és hozott is 3 dolgot.
91 84 000, 92 84 000, 8B 84 000
Elméletileg ezek mind valami "Gong Tone" hibák.
91 - T2 - Limit and Temp
92 - T1 - Memo Signal
8B - T3 - American Key-in-Ignition Warning...

Ezeket itt találtam - http://www.unofficialbmw.com/john/e36_gong.html

Szóval elvileg ez a gong module csinálja ezeket a kül. hangokat, figyelmeztető, hibák, stb stb.

De most konkrétan mi baja van?
Csak mert működésbeli problémát eddig nem vettem észre.
Esetleg valaki nem tud segíteni?

2013.11.08. 13:20

Gallaca írta:
greeen54 írta:Köszi, megneztem már azt is de semmi. Kicserélem a pollenszuroket, elég régen lettek.

Kiszedted a küszöbtakarókat, és lenyúltál a lemezig?
Pollenszűrő álló helyben nem hiszem hogy számít. Hacsak nem abban, hogy párás lesz menet közben a benti levegő az elégtelen légcsere miatt, és megállás után kicsapódik.

A küszöbtakarók, hogy jönnek le?

2013.11.08. 13:28

greeen54 írta:A küszöbtakarók, hogy jönnek le?

Erős patentok fogják a lemezhez.
Felfelé húzva kijönnek!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: greeen54
Értékelés: 4.76%

2013.11.08. 15:45

Aszem meghalt a szellozteto ventim :( annak a biztositekjat hol talalom ha esetleg az a gond?Mondjuk sztem megszorult.

2013.11.08. 15:52

colti82 írta:Aszem meghalt a szellozteto ventim :( annak a biztositekjat hol talalom ha esetleg az a gond?Mondjuk sztem megszorult.

Vagy a süni tért meg a teremtőhöz.

2013.11.08. 16:20

PeterE39 írta:
colti82 írta:Aszem meghalt a szellozteto ventim :( annak a biztositekjat hol talalom ha esetleg az a gond?Mondjuk sztem megszorult.

Akkor sem indul be?Amugy par napja fura hangot adott ki mintha nehezen indulna.....a biztije merre van?

2013.11.08. 17:59

colti82 írta:
PeterE39 írta:

Akkor sem indul be?Amugy par napja fura hangot adott ki mintha nehezen indulna.....a biztije merre van?

Kesztyütartó mögöt egy nagy bizti.
Ved ki a motortérbe a polemszürő házat és a hozzá tartozó könyököt ott betudsz nyulni a lapáthoz és kiderül hogy szorul-e.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge