![]() |
2010.03.20. 16:10
Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
Mennyibe kerül kb. első, hátsó fékbetétcsere ???
A kopásjelzők azok a betétben vannak vagy külön kell azokat is megvenni és kicseréltetni???
minőségfüggő, min25k. a 2 szett + a szenzor ami asszem 3k. körül van
2010.03.20. 16:19
ricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
A kopásjelzők azok a betétben vannak vagy külön kell azokat is megvenni és kicseréltetni???
Kerekenként kb akkor 30000ft-vel lehet számolni???
2010.03.20. 16:22
ricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
2010.03.20. 16:46
Levibéka írta:ricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
az 1kicsit túlzás, a 2 szet min.25k, de van olyan is hogy a 25k. is kevés hozzá, minden a te pénztárcádtól és igényeidtől függ!!
2010.03.20. 16:48
Levibéka írta:ricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
az 1kicsit túlzás, a 2 szet min.25k, de van olyan is hogy a 25k. is kevés hozzá, minden a te pénztárcádtól és igényeidtől függ!!
2010.03.20. 17:15
Egynek itt van ezricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Levibéka írta:ricsi6230 írta:Hali!!!
Tudtok internetes oldalt ahol lehet rendelni... sajnos sokat nem tudok költeni jelenleg a betétekre mert most kell olajat is cserélnem meg a csajom megnyomta a bal első ajtót....:S
2010.03.21. 18:41
2010.03.21. 19:19
2010.04.22. 18:35
2010.04.22. 18:42
ricsi6230 írta:Hali!
Egy hónapja villant ki a kopásvisszajelzőm a műszerfalon.
Melyik fékbetétet kell megvenni??? Gondolok itt arra h kopásjelző érintkezőhöz előkészítve vagy kopásjelző érintkező nélkül vagy kopásjelző érintkezővel rendelkezőt???
Előre is köszönöm a segítséget.
2010.04.22. 19:21
Viper írta:ricsi6230 írta:Hali!
Melyik fékbetétet kell megvenni??? Gondolok itt arra h kopásjelző érintkezőhöz előkészítve vagy kopásjelző érintkező nélkül vagy kopásjelző érintkezővel rendelkezőt???
Külön lehet venni kopásjelzőt. Mindegyik típusú fékbetéten ott a helye. Ha már jelez, akkor arra is szükséged lesz.
2010.04.22. 20:44
ricsi6230 írta:Viper írta:ricsi6230 írta:Hali!
Külön lehet venni kopásjelzőt. Mindegyik típusú fékbetéten ott a helye. Ha már jelez, akkor arra is szükséged lesz.
ÉS akkor kopásjelző kábelt újat kell venni előre hátulra 1-1db ot vagy ezeket nem kell kicserélni hanem a régi is visszadugható a betétbe???
2010.04.22. 21:17
2010.04.23. 08:54
2010.04.27. 20:38
Pocilaci írta:ricsi6230 írta:Hali!
Nem biztos hogy jól értelek....A betéteket garnitúrában árulják....szeretnék előre....vagy hátra....és akkor kb 12-17 ezerért kapsz egy szép csomagot. Meg kell venni a kopásjelzőt...ami 3-6 ezerig kapható a boltban.
Ha a szervízben nem teszik meg akkor szólj nekik hogy takarítsák meg és zsírozzák le a megfelelő helyeken a féket...
2 évente meg olajcsere....ezt is ki szokták hagyni. A fékfolyadék nem örökös....felveszi a vizet és habosodik...álom féked lesz utána....
A tárcsa csere kb 2-3 garnitúra betét után ajánlott...a hátsó az nekem kibírt 3 garnitúra betétet. Mondjuk ritkábban is kell cserélni mint az elejét.
Szóval minden betétet cserélni kell elöl mind a jobb mind a bal oldalon.....
2010.04.27. 21:32
ricsi6230 írta:
Kösz ez eddigi segítséget!!! De télleg!!!
Az lenne nekem a lényeg h mi a különbség a kopásjelző érintkezővel ellátott és a kopásjelző érintkezőhöz előkészített között??? Mindegyikhez kell kábel mert csak a kis foglalat van a betétben ahova a kábelt dugni kell, vagy a kopásjelző érintkezővel ellátotthoz van kábel is???
pl.: Zimmermann ár.:15800ft
Kopásjelző érintkező: kopásjelző érintkezővel
Zimmermann ár.: 13500ft
Kopásjelző érintkező: kopásjelző érintkezőhöz előkészítve
Mindegyikhez kell a kábel???
2010.04.27. 21:36
jackson írta:ricsi6230 írta:
Az lenne nekem a lényeg h mi a különbség a kopásjelző érintkezővel ellátott és a kopásjelző érintkezőhöz előkészített között??? Mindegyikhez kell kábel mert csak a kis foglalat van a betétben ahova a kábelt dugni kell, vagy a kopásjelző érintkezővel ellátotthoz van kábel is???
Szerintem a elsőben megkapod a kopás jelzőt a másodikban még azt akár más gyártótól hozzá kell raknod csak a behelyezési helye van kialakitva. Ne vacakolj vedd meg komplett, nem kell rohangálni utána és nincs gáz hogy eltérő a két másik gyártó között.
Jackson, aki a fentit választaná
2010.04.27. 21:39
simi64 írta:jackson írta:ricsi6230 írta:
Szerintem a elsőben megkapod a kopás jelzőt a másodikban még azt akár más gyártótól hozzá kell raknod csak a behelyezési helye van kialakitva. Ne vacakolj vedd meg komplett, nem kell rohangálni utána és nincs gáz hogy eltérő a két másik gyártó között.
Jackson, aki a fentit választaná
Egy kopásjelzőt amúgy sem kapsz meg 3 rugó alatt!
2010.04.27. 22:20
zsolty-j írta:Ebben igazad van,lehet ilyen meg olyan,előbb utobb vetemedik.A gyári nem.régebben szar volt az is de nem az a beszállitó a régen volt.lepke írta:simi64 írta:admin írta:Ebben az esetben a gyáritbmw520ds írta:Srácok!
Segítségre volna szükségem!
Kétezer forint eltéréssel a végösszegben, kaptam személyre szóló árajánlatot Zimmerman Sport, lyuggatott féktárcsák, valamint gyári féktárcsák vásárlási értéke között.Garancia egyforma.
Ezzel nem is volna bajom, de csak a gyáriról van hosszútávú tapasztalatom!Ti melyiket választanátok ebben az esetben?![]()
De vagy a gyárit adják nagyon olcsón vagy a zimmermant kurva drágán(Szerintem)
Ha nem úgy mész, mint a Lepke (pályán 260-nál satufék)tehát rendeltetésszerű használat, nem kell a lyuggatott.
Arról nem is beszélve, hogy a lyuggatott fele annyi idő alatt megeszi ugyanazt a betétet.
Helo
Az én véleményem a fékekről![]()
még nem találtam a gyárin kívül normális tárcsát
üdv zoli
A gyáritól nem hiszem hogy van jobb tárcsa ugyanabban az árban
2010.04.27. 23:08
bekog írta:zsolty-j írta:Ebben igazad van,lehet ilyen meg olyan,előbb utobb vetemedik.A gyári nem.régebben szar volt az is de nem az a beszállitó a régen volt.lepke írta:simi64 írta:admin írta:Ebben az esetben a gyáritbmw520ds írta:Srácok!
Segítségre volna szükségem!
Kétezer forint eltéréssel a végösszegben, kaptam személyre szóló árajánlatot Zimmerman Sport, lyuggatott féktárcsák, valamint gyári féktárcsák vásárlási értéke között.Garancia egyforma.
Ezzel nem is volna bajom, de csak a gyáriról van hosszútávú tapasztalatom!Ti melyiket választanátok ebben az esetben?![]()
De vagy a gyárit adják nagyon olcsón vagy a zimmermant kurva drágán(Szerintem)
Ha nem úgy mész, mint a Lepke (pályán 260-nál satufék)tehát rendeltetésszerű használat, nem kell a lyuggatott.
Arról nem is beszélve, hogy a lyuggatott fele annyi idő alatt megeszi ugyanazt a betétet.
Helo
Az én véleményem a fékekről![]()
még nem találtam a gyárin kívül normális tárcsát
üdv zoli
A gyáritól nem hiszem hogy van jobb tárcsa ugyanabban az árban
Urak
Na ezt megcáfolom. Tavaly ősszel vettem első, direkt gyári féktárcsákat mert ugye fékkel ne játsszunk! Hadd ne mondjam mennyi volt. A betétek még szinte újak voltak (ATE-t vettem anno mert ugye elvileg "gyári minőség" --- amúgy a nagy szart!) ezért azt nem vettem. A régi kopott tárcsával mindenesetre semmi gondja nem volt. Pár hónapja viszont az új tárcsákkal úgy ráz a kormányom fékezésnél, hogy életveszélyes!!! Nem értem mert szinte csak városban közlekedek, nem satuztam sehol nagy sebességről. Meg különben is a tetves anyját, ha satuztam volna is akkor sem mehet tönkre pár hónapos gyári szar! Azért van, hogy fékezzen!
Most próbálom szabályoztatni vagy mittudomén mert még egy pár tárcsát nem veszek az 7szentség. Esetleg gyári betéteket még veszek hozzá. 35ezer!!!!!!!!!!
Okuljatok! Amúgy ha van vmitek ezzel kapcsolatban ne tartsátok magatokban
üdv