Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Használsz-e a gyári védelmen kívül egyebet is?

Igen
95
55%
Nem
79
45%

Szavazatok száma : 174

Re: Riasztó, lopásvédelem, rablásgátlás

2015.09.02. 12:57

igen, sajna már senkit nem érdekel a riasztó, de azért ha beriaszt a kocsi, mert feltörték biztos nem fog sokáig ott matatni a tettes, hogy kivegyen ezt-azt.
A karcolások ellen semmivel nem tudsz védekezni. Valami riasztó féleséget szeretnék a kocsiba...

2016.05.12. 16:47

Sziasztok. Végéig olvastam ezt a topicot de dönteni nem tudok. Autóban semmi riasztó nincs, valamit szeretnék. Lehetséges, hogy az ocsmány Autolok 2000 a legjobb megoldás? Később esetleg valami titkos gombos dolog?

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

2016.05.12. 18:10

Daani írta:Sziasztok. Végéig olvastam ezt a topicot de dönteni nem tudok. Autóban semmi riasztó nincs, valamit szeretnék. Lehetséges, hogy az ocsmány Autolok 2000 a legjobb megoldás? Később esetleg valami titkos gombos dolog?

Szerintem a titkos gomb a legjobb, a riasztó vinnyogása a kutyát sem érdekli már!

2016.05.12. 18:27

bendegúz írta:
Daani írta:Sziasztok. Végéig olvastam ezt a topicot de dönteni nem tudok. Autóban semmi riasztó nincs, valamit szeretnék. Lehetséges, hogy az ocsmány Autolok 2000 a legjobb megoldás? Később esetleg valami titkos gombos dolog?

Szerintem a titkos gomb a legjobb, a riasztó vinnyogása a kutyát sem érdekli már!

Még egy 1 szavazat a titkos gombra...

2016.05.12. 19:37

Zo78 írta:
bendegúz írta:

Budapesten kik megbízhatók ebben? Mennyire kell barmolni hozzá a kocsit?

2016.05.13. 12:16

mondjuk a titkos gombbal az a baj, hogy általában az üzemanyag szivattyúra van kötve és annak meg elég gyorsan lehet tápot adni egy másik akksiról.
:szerintem

2016.05.13. 18:28

Daani írta:
Zo78 írta:
bendegúz írta:

Nem nagyon kell rombolni. Attól függ, hova akarod rejteni.

2016.05.13. 22:53

Zo78 írta:
Daani írta:
Zo78 írta:
bendegúz írta:

Nem nagyon kell rombolni. Attól függ, hova akarod rejteni.

Ha biztosra mész, akkor a beépítő szakit a végén sajnos meg kell ölnöd, hogy elvarrd a szálakat.
És itt a fórumon egy csomó tagnak van titkos gombja.
A többit a képzeletedre bízom....

2016.05.14. 10:33

Majd megmondom nekik, hogy a mésszel meg az ásóval a csomagtartóban ne foglalkozzanak meg hogy miért kell az erdő közepén átadni a járgányt.:)

2016.05.14. 20:36

kovessyroli írta:
Zo78 írta:Nem nagyon kell rombolni. Attól függ, hova akarod rejteni.

Ha biztosra mész, akkor a beépítő szakit a végén sajnos meg kell ölnöd, hogy elvarrd a szálakat.
És itt a fórumon egy csomó tagnak van titkos gombja.
A többit a képzeletedre bízom....

Aki nekem beszerkesztette, még él... :D
Viszont az autóban ugyanoda tettük a gombot, ahol az övé van, szóval bármikor ellophatjuk egymás gépét.

2016.07.17. 00:06

Sziasztok!

Bár az autóm garázsban áll, szeretnék bele utólagos riasztót. Végigolvastam a topikot, nem szeretnék hardveres megoldást, marad a riasztó. Sokat gondolkodtam, hogy can-bus-os legyen-e,de végül amellett döntöttem, hogy ne az legyen.

Tudna valaki segíteni a bekötésben? Nem kell személyesen, csak kicsit megfelelően irányba állítani, hogy mit hogyan érdemes. Kötöttem már be riasztót, de nem can-bus-os autóba, és nem szeretnék semmit se elrontani, sem szétbarmolni. Jelenleg csak a kulcs nyitja az autót fizikailag, nincs gyári riasztó előkészítés.

Szóval ki tudna ebben segíteni? Akár privátban is. Köszönöm előre is!

2016.07.17. 08:04

blueboi69 írta:Sziasztok!

Bár az autóm garázsban áll, szeretnék bele utólagos riasztót. Végigolvastam a topikot, nem szeretnék hardveres megoldást, marad a riasztó. Sokat gondolkodtam, hogy can-bus-os legyen-e,de végül amellett döntöttem, hogy ne az legyen.

Tudna valaki segíteni a bekötésben? Nem kell személyesen, csak kicsit megfelelően irányba állítani, hogy mit hogyan érdemes. Kötöttem már be riasztót, de nem can-bus-os autóba, és nem szeretnék semmit se elrontani, sem szétbarmolni. Jelenleg csak a kulcs nyitja az autót fizikailag, nincs gyári riasztó előkészítés.

Can bus-ost nem is tudnál betenni.

Tapatalk

2016.07.17. 08:44

barbrady írta:
blueboi69 írta:Sziasztok!

Can bus-ost nem is tudnál betenni.

Tapatalk

Akkor mégjobb :)
Első körben az is segítség lenne, hogy pl hol érdemes figyelni az ajtónyitást. Hol érdemes bekötni a központizár vezérlést, ilyesmi. Köszi előre is!

2016.07.17. 09:26

blueboi69 írta:
Első körben az is segítség lenne, hogy pl hol érdemes figyelni az ajtónyitást. Hol érdemes bekötni a központizár vezérlést, ilyesmi. Köszi előre is!

Észnél kell lenni az ilyenek beszerelésénél. Inkább bízd szakemberre a beépítést. 10-15-öt megér pluszba, hogy ne kelljen össze-vissza bújni a WDS-t, meg kutakodni a kábelek, csatlakozók között, le-fel szerelgetni a burkolatokat, meg elb*szni egy csomó idöt. Legalábbis nekem megér. Tényleg, abszolút nem rossz szándékból írom, de a fenti két kérdésedböl kiindulva szerintem ne kezdj bele egy ilyen komplexebb projektbe.

2016.07.17. 10:40

atesz155 írta:
blueboi69 írta:

Észnél kell lenni az ilyenek beszerelésénél. Inkább bízd szakemberre a beépítést. 10-15-öt megér pluszba, hogy ne kelljen össze-vissza bújni a WDS-t, meg kutakodni a kábelek, csatlakozók között, le-fel szerelgetni a burkolatokat, meg elb*szni egy csomó idöt. Legalábbis nekem megér. Tényleg, abszolút nem rossz szándékból írom, de a fenti két kérdésedböl kiindulva szerintem ne kezdj bele egy ilyen komplexebb projektbe.

Egy nem megfelelő bekötés miatt előfordulhat az is, hogy nem hagyja alvóba menni a modulokat és állandóan leszívja az akksit.

Tapatalk

2016.07.17. 10:59

barbrady írta:
atesz155 írta:
blueboi69 írta:

Egy nem megfelelő bekötés miatt előfordulhat az is, hogy nem hagyja alvóba menni a modulokat és állandóan leszívja az akksit.

Tapatalk

Nálam is hasonló volt a helyzet, annyival súlyosbítva hogy az akksi lemerülés melett egyéb zavarokat is okozott. Mondjuk nálam elég kókány módon is volt beszerelve az előző tulajnál.

Egy nap alatt kiműtöttük ;)

Asus Z00AD

2016.07.17. 11:40

Pontosan ezért kérdezek. Nem sajnálom az időt az autó megismerésére, mert ha valami gebasz van, akkor ott fogok zokogni az útszélén miközben próbálom elérni a riasztóst, hogy micsinált és hogy hatástalanítsam mert csak. Nyugodtabb vagyok, ha én csinálom, viszont belátom azt, hogy nem akarok vakon nekiesni, inkább információt gyűjtök a szakszerű beszerelésről. Nemhiszem, hogy ez akkora titok lenne, hogy mik a jó bekötési pontok stb.

2016.07.18. 16:48

Oké, másik kérdés, akinek van nemgyári riasztója.

Ilyenkor a kulcsos távnyitó ha kinyitja a zárat akkor az hatástalanítja is a riasztót egyben? És fordítva is? Tehát ha a riasztó kapcsolja ki a távirányító, akkor kinyílnak a zárak is vagy ez hogy van megoldva párhuzamosan?
Ez utóbbi nem lehet akkora gond, hiszen a központizár motorokat tudja vezérelni a riasztó, nade mivan akkor ha a kulcsos távkapcs nyitja az autót, urambocsá a bedugott kulcs+elfordítás?

Tudtok valami olyan specifikus riasztót mondani ami jó e39-hez?

pl vmi ilyesmi?

http://www.ebay.com/itm/7165-Alarmanlag ... 0971398404?

vagy

http://www.ebay.com/itm/Auto-Alarmanlag ... R#shpCntId

(bár ez a bicskakulcs annyira nem bejövős)

esetleg:

http://www.ebay.com/itm/401125753761?eu ... Tags=bu=bu

Vélemény? Segítsetek pls. (az nem segítség, hogy toljam be valahová ahol kitudja, hogy egy raklap pénzért milyen munkát végeznek...)

2016.07.19. 12:39

Találtam egy német vinnyogót E39-hez.
Mennyire hihető ez? Kicsit gyenge a németem...

http://shop.afterbuy.de/Alarmanlagen-fu ... 26cda8cfb/

vélemény?

2016.07.19. 15:12

blueboi69 írta:Találtam egy német vinnyogót E39-hez.
Mennyire hihető ez? Kicsit gyenge a németem...

http://shop.afterbuy.de/Alarmanlagen-fu ... 26cda8cfb/

vélemény?

Ebben az égvilágon semmi extra nincsen. A rablásgátló funkciót is hiányolom,
szerintem annak legalább annyi értelme van, mint a szirénának. Jó lenne tudni,
milyen leírást, kábeleket, esetleg csatlakozót adnak hozzá, az lenne az egyetlen
előnye, ha könnyen beszerelhető lenne.
Hozzászólás küldése

VigLink badge