![]() |
2010.09.13. 23:19
simi64 írta:Ez is megkerült
2010.10.12. 18:30
2010.10.12. 21:33
Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
2010.10.12. 23:43
2010.10.12. 23:58
Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Na figyu.... az első fényszóró jobb oldali mosó prickolóját törte ki egy barom a kocsim lököséből.... szerinted???
2010.10.13. 00:10
lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Na figyu.... az első fényszóró jobb oldali mosó prickolóját törte ki egy barom a kocsim lököséből.... szerinted???
Helo
Ha Nyíregyen a Guszevnél parkoltál akkor nem meglepő a történet
2010.10.13. 07:06
admin írta:lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Helo
2010.10.13. 10:57
[/quote]
2010.10.13. 11:46
Sancool írta:szekeres írta:admin írta:lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Helo
hol?itt nem lopnak
Örökösön... a ház elött állt...Ha láttam volna ki volt.... az tuti hogy átrendezem a fogsorát.... De csak az egyik sprickolót szedte ki.... nem hiszem hogy szükségből.... Na de hátha lesz még folyt köv.... a szemem a pályán lesz....
2010.10.13. 14:02
MChris írta:Sancool írta:szekeres írta:admin írta:lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Helo
hol?itt nem lopnak
Örökösön... a ház elött állt...Ha láttam volna ki volt.... az tuti hogy átrendezem a fogsorát.... De csak az egyik sprickolót szedte ki.... nem hiszem hogy szükségből.... Na de hátha lesz még folyt köv.... a szemem a pályán lesz....
webcam
2010.10.13. 14:06
szekeres írta:MChris írta:Sancool írta:szekeres írta:admin írta:lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Helo
hol?itt nem lopnak
webcam
a cigótelep az cigótelep... csak nehogy a webcamis eltünjön..![]()
2010.10.13. 14:16
MChris írta:szekeres írta:MChris írta:Sancool írta:szekeres írta:admin írta:lepke írta:Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Helo
hol?itt nem lopnak
webcam
a cigótelep az cigótelep... csak nehogy a webcamis eltünjön..![]()
ott nem parkolunk... nekem a lakásból kukkol és vesz egy külön vinyóra,szomszéd nem tud tolatni ill 2X sikerült beletolatni mindig másik OFF-ba 4 baleset 2 év alatt egy 8 helyes parkolóban ami körben zár csak 1 út van be és ki is,erre jó éjszakai lopásra nem.
2010.10.13. 18:53
peteeqe írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Ez a bosszantó, pedig nem százezres tételről van szó.....
Nekem a bal hátsó pdc-met vették ki![]()
Miért kellett volna azért riasztania?
2010.10.13. 18:55
Sancool írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
2010.10.14. 06:50
Junge írta:peteeqe írta:Junge írta:Nekem hál istennek nem lopták el az egész autót, de roppantul bosszantó dolog történt. Valaki az első lökhárítómról leszedte azt a díszcsíkot (vagy minek hívják) amin a parkoló radar szenzorai vannak. Komplett vitte az egészet, a szenzorok kábeleit elvagdosta. A kérdés az, hogy miért nem riasztott az autó amikor elvágta a zsinórt? Látszik a csavarhúzó nyoma is a lökhárítón, belenyomta izomból. Szerintem őrült módjára kellett volna visítani a kocsinak, de meg sem nyikkant. Nem értem az egészet, és marhára bosszant.
Ez a bosszantó, pedig nem százezres tételről van szó.....
Nekem a bal hátsó pdc-met vették ki![]()
Miért kellett volna azért riasztania?
Mert megszakította az áramkört. Gondolom én...
2010.11.05. 09:10
simi64 írta:Műholdas követő, avagy amatőr tolvajok.
2010.11.05. 09:16
apa írta:simi64 írta:Műholdas követő, avagy amatőr tolvajok.
Én a tolvajokat is belőném műholdas követővel,hogy a rendőrség tudja mikor merre járnak.Így egyszerű lenne a dolguk,hamar megtalálnák a zsiványokat.
2010.11.05. 09:25
orvil írta:apa írta:simi64 írta:Műholdas követő, avagy amatőr tolvajok.
Én a tolvajokat is belőném műholdas követővel,hogy a rendőrség tudja mikor merre járnak.Így egyszerű lenne a dolguk,hamar megtalálnák a zsiványokat.
inkabb olommal ... igy biztos mindenki tudja merre vannak (temeto)
erre gondoltál,vagy inkább erre
2010.11.05. 09:43
apa írta:orvil írta:apa írta:simi64 írta:Műholdas követő, avagy amatőr tolvajok.
inkabb olommal ... igy biztos mindenki tudja merre vannak (temeto)
Így is fogy a Magyar,bár ha belegondolsz,ilyen Magyarra nem igazán van szükség,mert ez nem a munkából él.Nem fizet adót,meg járulékokat sem.![]()
erre gondoltál,vagy inkább erre