Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.16. 19:38

szekeres írta:
bmw520ds írta:
Én ezeknek adtam az X-et! Többet senki mellé nem teszek oda semmit! Sajnos nem érdekli őket hogy ők vannak értünk, nem fordítva! Mind egy kaptafa! Addig kellesz míg megválasztod, utána csak azért kellesz, hogy eltartsd őket minél jobb létben...Mind egyforma. Fel van itt osztva minden a színfalak mögött! Annak idején a Sláger, Danubius sem volt véletlen! Pénz, pénz, pénz...

Ez sajnos tény...

Csak a magyarok nem fognak össze, le kellene ezt mindet lőni.

Azzal túl könnyen véget érne a "tetves életük"Szerintem most éhenhalás elleni elemózsia szinttel ki kellene ásatni velük az összes árkot és csatornát,hogy kezelhető legyen a belvíz helyzet amiről pont ők tehetnek a húsz év semmit tevésével!!
üdv
Pityu

2010.12.16. 19:54

Keressetek ezekről a pojácákról ilyeneket! Mindegy mi a neve...

2010.12.16. 19:58

Gyerek előtt NE!!!

2010.12.16. 23:17

bmw520ds írta:Én ezeknek adtam az X-et! Többet senki mellé nem teszek oda semmit! Sajnos nem érdekli őket hogy ők vannak értünk, nem fordítva!

Egy tanult barátom mondása ha 3 évig nem érdekli őket a véleményem akkor 4 dik évbe se legyenek kíváncsiak a véleményemre!

2010.12.16. 23:19

Mi van Fideszesek savanyú a szőlő :?: :?:

Pedig lassan befagy a Duna lehet koronázni :hehe

2010.12.17. 00:04

bmw520ds írta:Keressetek ezekről a pojácákról ilyeneket! Mindegy mi a neve...
:hányás

2010.12.17. 00:08

admin írta:Mi van Fideszesek savanyú a szőlő :?: :?:

Ez olyan mint az adalék topic. Ha beváltja a hozzá fűzött reményt dicsérem, ha meg nem, szidom! Ha az ember rájön hogy olyan mellett állt ki ami nem jó, szar érzés először, aztán megvilágosodva megérti a dolgok lényegtelenségét...Nekem ezt a labdát végleg elrúgta minden politikai párt. De nem hinném hogy az én egy szavazatom, bármit is befolyásolt és a legközelebbi érdektelenségem sem fog még jobban rontani az amúgy leleményesen tönkretett dolgokon. Itt mi egyszerű emberek, csak azért vagyunk, hogy mindent belőlünk húzzanak ki és ezt úgy, hogy örömmel tegyünk, mert a mi érdekünk. Persze! :wink:

2010.12.17. 00:15

admin írta:
bmw520ds írta:Én ezeknek adtam az X-et! Többet senki mellé nem teszek oda semmit! Sajnos nem érdekli őket hogy ők vannak értünk, nem fordítva!

Egy tanult barátom mondása ha 3 évig nem érdekli őket a véleményem akkor 4 dik évbe se legyenek kíváncsiak a véleményemre!
Igen, sajnos igaza van! De ezt úgy találják ki, hogy a megfelelő időben, eléd öntik, ezt így, azt úgy, ha nem minket választasz, akkor huhúú, véged, végünk...Mi meg beleülünk a hintába, azok meg löködnek! Én imádok adózni, csekket fizetni, a pénzemet másnak csak úgy odaadni, mert így legalább nem vehetek E-60, 65 vagy Uram bocsá' F10-et! Úgy is szidják őket! Így legalább szabályozzák, melyik a jó BMW nekem... :lol: :lol: :lol:

2010.12.17. 00:20

bmw520ds írta:
admin írta:

Igen, sajnos igaza van! De ezt úgy találják ki, hogy a megfelelő időben, eléd öntik, ezt így, azt úgy, ha nem minket választasz, akkor huhúú, véged, végünk...Mi meg beleülünk a hintába, azok meg löködnek! Én imádok adózni, csekket fizetni, a pénzemet másnak csak úgy odaadni, mert így legalább nem vehetek E-60, 65 vagy Uram bocsá' F10-et! Úgy is szidják őket! Így legalább szabályozzák, melyik a jó BMW nekem... :lol: :lol: :lol:

Igazad van Gábor.
Az egész életem sárga csekkekből és adózásból áll.
Nem is szeretnék E60-at. 8)

2010.12.17. 00:28

Felesleges idegeskedni szerintem. Úgysem tud mit csinálni az ember.
Akkor meg csak összekapunk, meg vitázunk a politikán, aztán ugyanúgy nem lesz semmi.....

2010.12.17. 00:39

tibi666 írta:Felesleges idegeskedni szerintem. Úgysem tud mit csinálni az ember.
Akkor meg csak összekapunk, meg vitázunk a politikán, aztán ugyanúgy nem lesz semmi.....

Helo
Gusztustalan NÁLUNK minden
Pár hete volt a Híradásoknak a szenzációja hogy az Offshore Cégekben tartott pénzeket hazahozhatják az emberek
Idézet.
...élhetnek az adókedvezményekkel, és mentesülhetnek az esetleges büntetőjogi következményektől is.....
Idézet.
...."külföldre származott pénzügyi jellegű eszközök magyar gazdaságba történő visszaáramoltatásának elősegítése"

Na ettől pofátlanabb dolgot ÉN még nem láttam
Ezen röhög egész Európa :oops: amit elloptak az visszahozhatják :oops:
MIÉRT NEM KÉRDEZIK MEG TŐLÜK honnan van a... PÉNZ ....

2010.12.17. 00:48

lepke írta:
tibi666 írta:Felesleges idegeskedni szerintem. Úgysem tud mit csinálni az ember.

Helo
Gusztustalan NÁLUNK minden
Pár hete volt a Híradásoknak a szenzációja hogy az Offshore Cégekben tartott pénzeket hazahozhatják az emberek
Idézet.
...élhetnek az adókedvezményekkel, és mentesülhetnek az esetleges büntetőjogi következményektől is.....
Idézet.
...."külföldre származott pénzügyi jellegű eszközök magyar gazdaságba történő visszaáramoltatásának elősegítése"

Na ettől pofátlanabb dolgot ÉN még nem láttam
Ezen röhög egész Európa :oops: amit elloptak az visszahozhatják :oops:
MIÉRT NEM KÉRDEZIK MEG TŐLÜK honnan van a... PÉNZ ....

Ezen a tolvajok röhögnek legjobban. :wink:

2010.12.17. 06:55

NAna :) Még mindig jobb, mint z elmúlt 8 :D

2010.12.17. 08:47

Nem értem :(
Egész eddig a Fletóról volt szó!
Most hogy' kerül ez ide, Főnök :?:

2010.12.17. 10:02

bmw520ds írta:Ez olyan mint az adalék topic. Ha beváltja a hozzá fűzött reményt dicsérem, ha meg nem, szidom! Ha az ember rájön hogy olyan mellett állt ki ami nem jó, szar érzés először, aztán megvilágosodva megérti a dolgok lényegtelenségét...Nekem ezt a labdát végleg elrúgta minden politikai párt. De nem hinném hogy az én egy szavazatom, bármit is befolyásolt és a legközelebbi érdektelenségem sem fog még jobban rontani az amúgy leleményesen tönkretett dolgokon. Itt mi egyszerű emberek, csak azért vagyunk, hogy mindent belőlünk húzzanak ki és ezt úgy, hogy örömmel tegyünk, mert a mi érdekünk. Persze! :wink:

Márpedig változtatni csak úgy lehet ha elmész szavazni. Most is azért lett 2/3-a a fidesznek (ergo bármit megtehet és mint bebizonyosodott meg is tesz), mert akinek nem tetszett az nem ment el szavazni. Igazából mostanában már én is úgy szavazok, hogy kit utálok a legkevésbé, nem pedig úgy hogy kit szeretnék kormányon látni. Sajnos itt tartunk.

2010.12.17. 10:04

simi64 írta:

Nem értem :(
Egész eddig a Fletóról volt szó!
Most hogy' kerül ez ide, Főnök :?:

láttál valamilyen változást?

2010.12.17. 10:05

szekeres írta:NAna :) Még mindig jobb, mint z elmúlt 8 :D

Tényleg? Én még nem nagyon vettem észre. A törlesztőm emelkedik, az üzemanyag emelkedik, az országot folyamatosan leminősítik, a nyugdíjpénzt lenyúlják, a sajtószabadságot korlátozzák, stb. Szerinted mitől jobb?

2010.12.17. 10:35

barbrady írta:

Tényleg? Én még nem nagyon vettem észre. A törlesztőm emelkedik, az üzemanyag emelkedik, az országot folyamatosan leminősítik, a nyugdíjpénzt lenyúlják, a sajtószabadságot korlátozzák, stb. Szerinted mitől jobb?

Igen, ezek amiket felsoroltál, az átlag számára MSZP segítséggel kikampányolt negatív lépések. Több év elhibázott gazdaságpolitikai dolgait nem lehet 6 hónap alatt helyrerakni.
A leminősítés bosszú, mert hazánk NEM vett fel IMF hitelt. A nyugdjakat nem veszik el, állami nyugdíjba teszik, de ha nem akarod, akkor maradhatsz. Nem értem a problémát, miért kapjon nyugdíjat valaki két helyről? Vagy innen, vagy onnan. Ebben mi a nem elfogadható? + NEm kell átlépni, maradhat mindenki, ahol akar.
A törlesztőrészletek emelkedése nem a FIDESZ hibája, nézd meg kik tartották lent a fran árát...Fletó a bankár, mesterségesen leszorították, hogy a birka nép vegye fel a hiteleket. Most , hogy nincsenek, egekbe az árfolyam és a Viktort szidják... Amúgy meg gondolom te sem panaszkodtál addig, amig éveken keresztül fele annyit fizettél, mint más, aki rendes hitelt vett fel. 1-2 év és helyreáll, utána még 15 évig jól fogsz fizetni.
A benzin árának egyértelműen az adó tartalmát kell csökkenteni, ezt tény, ebben egyetértek. A sajtószabadság nem hinném, hogy sérülne, a Jobbik és az MSZP volt akik belázadtak e törvény meghozataláért.. Ezt ne felejtsük!!! A médiahatóság pedig emiatt elengedhetetlen volt, nem beszélve arról, hogy kell egy felügyelet, ez nem kérdés.

2010.12.17. 10:44

szekeres írta:
barbrady írta:

Igen, ezek amiket felsoroltál, az átlag számára MSZP segítséggel kikampányolt negatív lépések. Több év elhibázott gazdaságpolitikai dolgait nem lehet 6 hónap alatt helyrerakni.
A leminősítés bosszú, mert hazánk NEM vett fel IMF hitelt. A nyugdjakat nem veszik el, állami nyugdíjba teszik, de ha nem akarod, akkor maradhatsz. Nem értem a problémát, miért kapjon nyugdíjat valaki két helyről? Vagy innen, vagy onnan. Ebben mi a nem elfogadható? + NEm kell átlépni, maradhat mindenki, ahol akar.
A törlesztőrészletek emelkedése nem a FIDESZ hibája, nézd meg kik tartották lent a fran árát...Fletó a bankár, mesterségesen leszorították, hogy a birka nép vegye fel a hiteleket. Most , hogy nincsenek, egekbe az árfolyam és a Viktort szidják... Amúgy meg gondolom te sem panaszkodtál addig, amig éveken keresztül fele annyit fizettél, mint más, aki rendes hitelt vett fel. 1-2 év és helyreáll, utána még 15 évig jól fogsz fizetni.
A benzin árának egyértelműen az adó tartalmát kell csökkenteni, ezt tény, ebben egyetértek. A sajtószabadság nem hinném, hogy sérülne, a Jobbik és az MSZP volt akik belázadtak e törvény meghozataláért.. Ezt ne felejtsük!!! A médiahatóság pedig emiatt elengedhetetlen volt, nem beszélve arról, hogy kell egy felügyelet, ez nem kérdés.

Szerintem meg amiket te leírtál azok meg az átlag számára fidesz segítséggel kikampányolt "pozitív" lépések. Persze, maradhatok a magánban, csak éppen amit a munkáltatóm fizet utánam (tehát amiért megdolgozok) 24%-os nyugdíjjárulékot azt a kormány továbbra is vonja, viszont nem fogja visszaadni ha nyugdíjba megyek. És ez tenné ki a majdani nyugdíjam 75%-át. Ezt nem érzed negatív diszkriminációnak?

2010.12.17. 10:51

Én azt nem vágom, hogyha olyan istentelen király ez a magánnyugdíj pénztár, akkor Európában miért csak néhány országban van ilyen rendszer? :roll:
Hozzászólás küldése

VigLink badge