* *
Pontos idő: 2026.04.19. 06:12

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.28. 00:06 
haladó
haladó

Adott köszi: 29 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
strobi írta:
sxoe írta:
Szerintetek ennyi pénz reális ezért az autóért? Vagy csak elírták?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1236650&command=ugras&screenwidth=1280

Hello sxoe!

Én ismerem az autót egy szoboszlói haveromé a vas és nincs elirva az összeg..:) Sőtt most ez már akciós mert eddig 3,8M volt.... hátha megtetszik valakinek úgy van vele!
Az biztos,hogy az eddigi keresetét belerakta a gépsárkányba mert rendebe kellet szedni a vasat,de nagyon....:(
Most komplett futómű illetve fékrendszer csere volt rajta persze mindenből szigorúan gyári, teljesen új egyedi belső kárpitozás,sport futómű,m-optika...stb. A motor kb másfél éve lett cserélve amiben csak 75-80e.volt még akkor,az bitos,hogy az még nagyon kokas..:):):)

Nagyon zsír így küllemre! Miért akarja eladni ?

Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ennyit ér a vas csak azt,hogy tudom,hogy amennyiért megvette, meg amennyit rá kellett költenie az bőven 5M felett van..:( sorry.
Én mondtam neki,OK,hogy rendben van de akkor is max olyan 2,5-2,6M. a max amit érhet.... :roll:

ha valaki megveszi akkor az biztos,hogy csak tankolnia kell egy jó darabig és nem kell servicébe hordania....

üdv.strobi.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.31. 10:54 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
tanktaz írta:
strobi írta:
sxoe írta:
Szerintetek ennyi pénz reális ezért az autóért? Vagy csak elírták?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1236650&command=ugras&screenwidth=1280

Hello sxoe!

Én ismerem az autót egy szoboszlói haveromé a vas és nincs elirva az összeg..:) Sőtt most ez már akciós mert eddig 3,8M volt.... hátha megtetszik valakinek úgy van vele!
Az biztos,hogy az eddigi keresetét belerakta a gépsárkányba mert rendebe kellet szedni a vasat,de nagyon....:(
Most komplett futómű illetve fékrendszer csere volt rajta persze mindenből szigorúan gyári, teljesen új egyedi belső kárpitozás,sport futómű,m-optika...stb. A motor kb másfél éve lett cserélve amiben csak 75-80e.volt még akkor,az bitos,hogy az még nagyon kokas..:):):)

Nagyon zsír így küllemre! Miért akarja eladni ?

Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ennyit ér a vas csak azt,hogy tudom,hogy amennyiért megvette, meg amennyit rá kellett költenie az bőven 5M felett van..:( sorry.
Én mondtam neki,OK,hogy rendben van de akkor is max olyan 2,5-2,6M. a max amit érhet.... :roll:

ha valaki megveszi akkor az biztos,hogy csak tankolnia kell egy jó darabig és nem kell servicébe hordania....

üdv.strobi.

Hali!

Amit én tudok az az,hogy nagyon mellé nyúlt és ezáltal besokalt a BMW-től...:(:(:(
Motorcsere, utánna a fényezéssel is gondok voltak, mert itt ott megindúlt repedni a gitt...:(
akkor vett rá új géptetőt,sárvédőt,meg egy első lököst... nem találták el a szinét "mert amivel fujva volt az nem BMW-szin...:( mint utólag kiderűlt.... ugyhogy a régi géptetőben lévő szinkód már kuka és egy új szin lett kikiverve kb.2Liter... és kapott egy komplett kűlső fényezést a vas ami kurva jó lett majdnem "M5-kék"
Utánna utolérte még a komplett fék illetve futómű csere asszem állitható keménységű telók, gyári fék illetve gyári futóműalkatrészek..stb! teljesen új fekete-kék szinű plüss kárpitozás,stb
És mire minden kész lett akkor néhány hét után "jött rá" hogy hülyeséget csinált mert
hiába költött bele több mint 2-guritást nem ér tobbet max 2-3 kilóval mint a többi 5.28as sajnos...:(:(:( Meg a sok kudarc amit tapasztalt "mivel úgy érzi hősünk",hogy csúnyán át lett baszva arra a düntésre jutott,hogy eladja szeretett BMW-jét..:(:(:(

Hát dióhéjban ennyi....:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.31. 11:17 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Ez kemény. Ne tudd meg én mennyire fosok attól, hogy én is befürdök a géppel! Amióta az eszemet tudom imádom az autókat, főleg a BMW-ket! Minden pénzemet erre spóroltam és mindent azért tettem, hogy közelebb kerüljek hozzá. Most már csak 1 év és meglesz. Egy 2 évtizedes álom! Volt már 2 motorom is, mind a kettővel szoptam. Az egyiknek valami baj volt a fékével és imádott befogni, aminek a hatására akkorákat b.szódtam, hogy nem igaz. Ráadásul össze is törtem (meg vele együtt egy Focus-t is ). A másiknak meg az istennek sem volt végsebessége! Már minden szar cserélve volt rajta, már Pesten az importőrök, olaszoknál a gyárban, és a Malossi tuning gyárban is ezen a problémán gondolkodtak! ÉS EZ NEM VICC!! TÉNYLEG ÍGY VOLT!! Kiderült, hogy az enyémen kívül még egy ilyen van az országban (Pesten) és azok sem tudnak évek óta mit kezdeni vele. De letudtam azzal, hogy egye rossebb, nekem az autó az álmom, a moci csak egy átmeneti megoldás. De ha a kocsival is befürdök, FŐLEG EGY BMW-VEL, akkor nemtom mit csinálok. Nem volt könnyű itthon végigvinni azt, hogy lehessen BMW és, hogy legyen egy kis hitel is, hogy ne a leglepukkantabbat kelljen megvennem. Ez viccen kívül több év munkája!
Szóval száz szónak is egy a vége: remélem, hogy ez csak egy egyedi eset volt, és többet senki sem fog szívni bömbivel!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.31. 21:48 
Én is nagyon megszivtam az enyémmel, de csinálgatom lelkesen, lassan körbeérek rajta, gyakorlatilag a motoron kivül majdnem minden főelemet kicseréltettem már (ma a váltóm romlott el :( ). De igy tudom mi van vele, mit csináltam már meg, mi megy ujabb 200ezer km-t , mit kell lassan cserélni...stb. Azt már megtanultam , hogy ha az igényeimnek megfelelően csak használtautóra futja, akkor nem szabad megfutamodni a hibák miatt és gyorsan eladni.

Ha szereted és tetszik és élvezed az autót , akkor mindig meg kell csinálni és sok évig használni, szeretni.

De egy amerikai autó legyen mellette mindig "tartaléknak" :)) Most is van....mindig lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.31. 22:14 
Törzsvendég
Törzsvendég

behappy írta:
Én is nagyon megszivtam az enyémmel, de csinálgatom lelkesen, lassan körbeérek rajta, gyakorlatilag a motoron kivül majdnem minden főelemet kicseréltettem már (ma a váltóm romlott el :( ). De igy tudom mi van vele, mit csináltam már meg, mi megy ujabb 200ezer km-t , mit kell lassan cserélni...stb. Azt már megtanultam , hogy ha az igényeimnek megfelelően csak használtautóra futja, akkor nem szabad megfutamodni a hibák miatt és gyorsan eladni.

Ha szereted és tetszik és élvezed az autót , akkor mindig meg kell csinálni és sok évig használni, szeretni.

De egy amerikai autó legyen mellette mindig "tartaléknak" :)) Most is van....mindig lesz :)

Neked milyen problémáid voltak a vassal?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.01. 01:02 
haladó
haladó

Adott köszi: 29 alkalommal
Motor tipusa: M52
sxoe írta:
Ez kemény. Ne tudd meg én mennyire fosok attól, hogy én is befürdök a géppel! Amióta az eszemet tudom imádom az autókat, főleg a BMW-ket! Minden pénzemet erre spóroltam és mindent azért tettem, hogy közelebb kerüljek hozzá. Most már csak 1 év és meglesz. Egy 2 évtizedes álom! Volt már 2 motorom is, mind a kettővel szoptam. Az egyiknek valami baj volt a fékével és imádott befogni, aminek a hatására akkorákat b.szódtam, hogy nem igaz. Ráadásul össze is törtem (meg vele együtt egy Focus-t is ). A másiknak meg az istennek sem volt végsebessége! Már minden szar cserélve volt rajta, már Pesten az importőrök, olaszoknál a gyárban, és a Malossi tuning gyárban is ezen a problémán gondolkodtak! ÉS EZ NEM VICC!! TÉNYLEG ÍGY VOLT!! Kiderült, hogy az enyémen kívül még egy ilyen van az országban (Pesten) és azok sem tudnak évek óta mit kezdeni vele. De letudtam azzal, hogy egye rossebb, nekem az autó az álmom, a moci csak egy átmeneti megoldás. De ha a kocsival is befürdök, FŐLEG EGY BMW-VEL, akkor nemtom mit csinálok. Nem volt könnyű itthon végigvinni azt, hogy lehessen BMW és, hogy legyen egy kis hitel is, hogy ne a leglepukkantabbat kelljen megvennem. Ez viccen kívül több év munkája!
Szóval száz szónak is egy a vége: remélem, hogy ez csak egy egyedi eset volt, és többet senki sem fog szívni bömbivel!!

Minden elismerésem SXOE!!! Hidd el,szúrkolunk neked!!!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.01. 09:21 
Törzsvendég
Törzsvendég

tanktaz írta:
sxoe írta:

Minden elismerésem SXOE!!! Hidd el,szúrkolunk neked!!!

Köszi! :sör:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.01. 12:18 
Törzsvendég
Törzsvendég

Motor tipusa: 528i
Üdv Sxoe!
Amúgy meg tudod, áldomás előtt szakszervíz.
Ha rendesen megnézik, tudod, hogy mire számítasz,
mennyit kell még költeni rá. A külföldi üzlet az más táma,
az adott esetben nehezebb ügy, de mintha olvastam volna,
hogy ott is vannak garanciális lehetőségek korrekt kereskedőknél.
Nem szabad kapkodni, azonkívül tudomásul kell venni, hogy hat évtől fölfelé,
120 e. kilóméterrel vagy többel, hiba gyanánt bármi, bármikor előjöhet.
Végül is olvashatod eleget. Sok szerencsét!
Oldboy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.01. 16:06 
Törzsvendég
Törzsvendég

Oldboy írta:
Üdv Sxoe!
Amúgy meg tudod, áldomás előtt szakszervíz.
Ha rendesen megnézik, tudod, hogy mire számítasz,
mennyit kell még költeni rá. A külföldi üzlet az más táma,
az adott esetben nehezebb ügy, de mintha olvastam volna,
hogy ott is vannak garanciális lehetőségek korrekt kereskedőknél.
Nem szabad kapkodni, azonkívül tudomásul kell venni, hogy hat évtől fölfelé,
120 e. kilóméterrel vagy többel, hiba gyanánt bármi, bármikor előjöhet.
Végül is olvashatod eleget. Sok szerencsét!
Oldboy

Már megvan a menete a vásárlásnak. Ugye először kell a forgatókönyv, aztán mehet a móka! 8)
Janika 86 jön segíteni, meg egy karosszériás ismerős, meg talán ha van a közelben egy hozzáértő klubtag, akkor ő is segít remélhetőleg. Utána meg szakszervíz komplett átvizsgálással. :D Meg most írtam Alpina fan-éknek is, hátha külföldről jön a vas. Velük meg majd megbeszélem akkor, hogy hogyan lehetne. Szóval nem bízom a véletlenre! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: touring csere érdekel!
HozzászólásElküldve: 2007.06.11. 22:20 
Újonc
Újonc

Uraim!!!

Gyönyöru makulátnak 528i-t kénytelen vok kombira cserélni...Ha tudtok valakit aki cserélne az dobjon rám üzit ide vagy telkóra! A kocsira kb 8 kilot költöttem év elején mindent azaz mindet kicseréltem amit el tudtok képzelni ami elkophat eloregedhet...tényleg a szívem csucske de semmit nem tudok beletenni amit sajna hurcolnom kell.. De kb 2 honapja nézem a touring kocsikat de csak a BMW az autó...
Árulom a kocsit ráirtam a hasznaltauton egy vad árat 2,3 at, hogy a droidok elkerüljenek ..Nyilván tisztában vagyok hol a reális ára !

Köszke

06 20 590 9806
Tobe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.18. 16:45 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Széria kód: E64
Motor tipusa: 3.0i
Évjárata: 2008
Kivitele: Cabrio
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, sok hasznos infóval lettem gazdagabb, amire azt hiszem szükségem is lesz, mert e36-ról váltok most e39-re, végre összejött a pénzem :P
Hónapok óta bújom a hasznaltauto.hu-t , találtam szépeket, jónak tünő autót is, még csak 2db-ot voltam megnézni, de azok sajnos nem voltak nyerők..
Az elképzeléseim az autóval kapcsolatban, a lényeges részeket tekintve:
Diesel 525 vagy 530, manual vagy striptronic váltó, min MID-es fejegység (állófütés miatt) és az ár 2,5M körül.
Egy olyan segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabb márkatársaktól, hogy ha van valakinek pár szabad perce, akkor nézze meg nekem a hasznaltauto.hu-n, hogy szerinte az ott található autók közül melyik érdemes a megtekintésre.
Szándékosan nem linkelek be 1 db-ot sem, nem szeretném rossz irányba befolyásolni a rossz találattal senkinek sem a véleményét :D
Tudom, hogy az elvárások nem minden kombinációjukban arányosak az összeggel, amivel rendelkezem a vásárláshoz, de nekem fontos az is a vezetési élmény melett, hogy minnél több olyan technikai érdekesség vegyen körül ami kivivja a csodálatomat, persze ezt egy gyári naviban (4:3-as) már maximalizálnám :D
Az egyéb extra dolgokat gondolom utólag is bele tudom implantálni, mint xenon, essőszenzor, stb... tehát ezek nem feltétlenül szempotok.

Huh.. jó hosszúra sikeredett az első megnyilvánulásom a fórumon, remélem ezért nem jár megróvás :)

A segitségeteket előre is köszönöm!

Üdv Tamás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007.06.18. 20:41 
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Csak most csatlakoztam, bár már hat Bömöst nyűttem, a jelmondatom,
"vannak az autók és van a BMW"
Eredetileg benzines 28-ast, vagy 30-as e38-ast kerestem 2000-2001-est, de nem nagyon találok, vagy csak halálra kínzott darabot, így átgondolva, e39re "vágyom"!
Az álom:(ne nevessetek, mert elképzelhető hogy beesik egy ilyen) max 140.000km, abszolut full, ha nincs navi, meg tel, azt elviselem, de minden egyéb, jó állapot 2000 és 2002 közti.

Tud valaki ilyet? (ja és a sötét színek előnyben).

Üdv

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007.06.18. 21:11 
Újonc
Újonc

1205 írta:
(ja és a sötét színek előnyben)

...a kis gengszter. :taps: :franko:

Hahó!
Ha E39-est veszel, megtörténhet hogy továbbra is vágyni fogsz az E38-ra. Jól gondold meg. Magam is nézegettem E38-asokat még régebben, és az az érzésem támadt, hogy előbb lesz telitalálatos lottószelvényem, vagy halok meg villámcsapás által, mint hogy találjak egy nem szétgyalázott példányt (pl. 750i full-full, szakadt bőrülés, kopott-, leélt belső, csillogó-villogó második festés, kegyelemért üvöltő motor, stb...)
528i-t vettem (sötétkék :twisted: ), maximálisan meg is vagyok vele elégedve, bár még ma is a nyakam rándul meg, ha látok egy E38-ast.

Igazából semmi konkrét mondanivalóm nincs, ez csak úgy eszembe jutott, hehe... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 00:18 
Újonc
Újonc

Buzat86 írta:
1205 írta:
(ja és a sötét színek előnyben)

...a kis gengszter. :taps: :franko:

Hahó!
Ha E39-est veszel, megtörténhet hogy továbbra is vágyni fogsz az E38-ra. Jól gondold meg. Magam is nézegettem E38-asokat még régebben, és az az érzésem támadt, hogy előbb lesz telitalálatos lottószelvényem, vagy halok meg villámcsapás által, mint hogy találjak egy nem szétgyalázott példányt (pl. 750i full-full, szakadt bőrülés, kopott-, leélt belső, csillogó-villogó második festés, kegyelemért üvöltő motor, stb...)
528i-t vettem (sötétkék :twisted: ), maximálisan meg is vagyok vele elégedve, bár még ma is a nyakam rándul meg, ha látok egy E38-ast.

Igazából semmi konkrét mondanivalóm nincs, ez csak úgy eszembe jutott, hehe... :P

Halihó!
Az az igazság, teljesen igazad van és lám, igazolódni látszika az e38 hiány.Még a Német oldalakon sem találok.
Csak a dízel megy. Köszi a hozzászólást, továbbra is vágyom egy e38 "fekete párducra" de ha nem akarok az idők végezetéig várni, jön az ötös. Kiváló gép az is, a 7es elnyújtott formájáért vagyok oda.

Hali

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 00:29 
Újonc
Újonc

Szia Tamás!

A vételnél, ha segíthetek, válaszd ki amelyik tetszik info alapján, aztán nézd meg(de ne csak egyet), amelyikbe beleestél, azt nézesd meg szerelővel (pl.M3 Box tel:306 51 20 én is oda járok, szuper), de aki nem akarja, hogy szervízbe menjetek, csak jön a "nézze meg a szerelője itt", vagy "van nekem egy ismerős szerelőm, oda elvihetjük" szöveg, azt felejtsd.
Ne szeress annyira bele, hogy ha a szervíz azt mondja nem nagyon kifizetődő az autó, akkor is megvedd, mert nagyon ráfázhatsz.
Ne vegyél autót csak úgy.Senki nem tudja infók alapján megítélni, megéri-e megvenni vagy nem. Megbízható szervíz. Az átvizsgálás nem tétel, de legalább tudod mire számíthatsz.

Üdv
Gábor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 00:31 
Újonc
Újonc

Halihó!

Lejjeb írtam neked üzit!
gábor

mount írta:
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, sok hasznos infóval lettem gazdagabb, amire azt hiszem szükségem is lesz, mert e36-ról váltok most e39-re, végre összejött a pénzem :P
Hónapok óta bújom a hasznaltauto.hu-t , találtam szépeket, jónak tünő autót is, még csak 2db-ot voltam megnézni, de azok sajnos nem voltak nyerők..
Az elképzeléseim az autóval kapcsolatban, a lényeges részeket tekintve:
Diesel 525 vagy 530, manual vagy striptronic váltó, min MID-es fejegység (állófütés miatt) és az ár 2,5M körül.
Egy olyan segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabb márkatársaktól, hogy ha van valakinek pár szabad perce, akkor nézze meg nekem a hasznaltauto.hu-n, hogy szerinte az ott található autók közül melyik érdemes a megtekintésre.
Szándékosan nem linkelek be 1 db-ot sem, nem szeretném rossz irányba befolyásolni a rossz találattal senkinek sem a véleményét :D
Tudom, hogy az elvárások nem minden kombinációjukban arányosak az összeggel, amivel rendelkezem a vásárláshoz, de nekem fontos az is a vezetési élmény melett, hogy minnél több olyan technikai érdekesség vegyen körül ami kivivja a csodálatomat, persze ezt egy gyári naviban (4:3-as) már maximalizálnám :D
Az egyéb extra dolgokat gondolom utólag is bele tudom implantálni, mint xenon, essőszenzor, stb... tehát ezek nem feltétlenül szempotok.

Huh.. jó hosszúra sikeredett az első megnyilvánulásom a fórumon, remélem ezért nem jár megróvás :)

A segitségeteket előre is köszönöm!

Üdv Tamás

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 07:11 
Újonc
Újonc

Köszi a jótanácsot!
Igen, állapot felmérésre mindenképpen elvinném mielött vegveszem, csak sajnos a munkám mellett kevés időm marad járkálni autókatnézni, de asszem kiveszek pár nap szabit, hogy ezt megtegyem..
Mindenképpen megakarok nézni vásárlás elött minnél többet, nem akarok beleesni még1szer abba a hibába, amibe a jelenlegi autóm vásárlásánál, hogy csilli villi, megtetszik, kifizetem, majd ráfizetek a szerelőnél..
Azért is vagyok kiváncsi, hogy ha olyan szempontok szerint, mint amit leirtam, ki melyik autó hirdetést részesitené előnyben, ha nem is a vásárlást tekintve, de melyiket hivá fel, hogy megnézze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 08:02 
Újonc
Újonc

Szia!

Bocs, ha tudálékos voltam, csak én is megjártam már és azért hirdetem az igét.
Egyébként beszélve a szakemberekkel, benzinest nézz, max 130-140 ezerrel, lehetőleg legyen rendesen megpakolva extrával. Talán ez kicsit segít a szelektálásban. (amit a benzinesen elvesztesz fogyasztásban, azt triplán elköltheted a dízelre, ha javítani kell).

Üdv
ui:most már nem dumálok. Remélem mások is reagálnak, hogy a legjobbat választhasd.

mount írta:
Köszi a jótanácsot!
Igen, állapot felmérésre mindenképpen elvinném mielött vegveszem, csak sajnos a munkám mellett kevés időm marad járkálni autókatnézni, de asszem kiveszek pár nap szabit, hogy ezt megtegyem..
Mindenképpen megakarok nézni vásárlás elött minnél többet, nem akarok beleesni még1szer abba a hibába, amibe a jelenlegi autóm vásárlásánál, hogy csilli villi, megtetszik, kifizetem, majd ráfizetek a szerelőnél..
Azért is vagyok kiváncsi, hogy ha olyan szempontok szerint, mint amit leirtam, ki melyik autó hirdetést részesitené előnyben, ha nem is a vásárlást tekintve, de melyiket hivá fel, hogy megnézze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 09:07 
Újonc
Újonc

Nem vettem egy percig sem okoskodásnak, minden infót szivesen veszek!
Most benzinessel járok, de a családban már csak én vagyok benzinpárti, mert eléggé kedvezményes kereteken belül hozzájutok az olajhoz.. Ezért is akarok dieselt.
Ahogy látom, ezekben olyan 200.000 km körül van, legalábis a 2000 ig évjáratu dieselekbe, amibe meg kevesebb van, azt kétségekkel fogadom, bár semmi sem elképzelhetetlen..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.19. 11:56 
Újonc
Újonc

Na, én ezek közül lennk kivácsi, ki melyket tartaná érdemesnek, arra, hogy megnézze:

Teljes lista : Click ide

Kissé válogatva:

530:
530D 1
530D 2

525:
525D 1
525D 2
525D 3
525D 4
525D 5

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]