2007.05.30. 18:23
Sziasztok.
Nekem egy 530d 2002 éjáratu automata.
Ma reggel ha megyek az autoval egy fütyülö hangot ad valami a motor térböl elég hangos mert menet közzben is lehet hallani.
TURBO halál?
AZ auto teljesitménye nem változott!
eddig olyan szép hangja volt,most meg fütyül 1500fordulatol.
Pls segitsetek.
Kösszi fejan
2007.05.30. 21:20
fejan írta:Sziasztok.
Nekem egy 530d 2002 éjáratu automata.
Ma reggel ha megyek az autoval egy fütyülö hangot ad valami a motor térböl elég hangos mert menet közzben is lehet hallani.
TURBO halál?
AZ auto teljesitménye nem változott!
eddig olyan szép hangja volt,most meg fütyül 1500fordulatol.
Pls segitsetek.
Kösszi fejan
Akkor is szokott fütyülni ha elduran a cooler csöve.Ahogy tölt a turbó úgy fúj ki.
2007.05.31. 07:23
Remélem csak az lesz ma megyek szervizbe.
Még 1 Bp 3kerületri vagyok itt a közelbe jo szervizt tud_e valaki?
Köszi fejan
2007.05.31. 09:42
NT szervíz Budakalázs, a Szentendrei út mellett.
2007.05.31. 17:52
Köszönöm:)
fejan
2007.05.31. 18:11
fejan írta:Remélem csak az lesz ma megyek szervizbe.
Még 1 Bp 3kerületri vagyok itt a közelbe jo szervizt tud_e valaki?
Köszi fejan
Vagy az Nt régi hején(Pomázi út 7-15 Bayer autó kft) Jófejek és rendesek is.
2007.06.02. 12:01
Császtok!
Az volna a problémám, h tegnap jöttem hazafele a kocsival és az egyik pillanatban az anyós ülés felöli ablaktörlő mintha kiakadt volna és lebukott a másik ami velem szembe van az törölt tovább de a másik nem. Ami velem szembe töröl annak is lett vmi baa mert kitört pár darab belőle.Nem tudjátok mi lehet a baja??????
Előre is köszi.
2007.06.02. 12:49
Sziasztok!
Elég furcsa problémám van: Amikor bekapcsolom a klímát az autó jóval lomhább lesz. Ez még úgy-ahogy természetes is lenne (bár sztem nem ennyire kéne), de nem mindig lomhább csak kb. minden második bekapcsnál. Ez mi lehet??
Meg mondjuk az is furcsa, ahogyan "zümmög" a klíma gázadásnál, de ezt hallottam több e39-ben is, szal az elvileg normális.
Köszi!
Üdv
2007.06.02. 21:50
Bandiboy írta:Sziasztok!
Elég furcsa problémám van: Amikor bekapcsolom a klímát az autó jóval lomhább lesz. Ez még úgy-ahogy természetes is lenne (bár sztem nem ennyire kéne), de nem mindig lomhább csak kb. minden második bekapcsnál. Ez mi lehet??
Meg mondjuk az is furcsa, ahogyan "zümmög" a klíma gázadásnál, de ezt hallottam több e39-ben is, szal az elvileg normális.
Köszi!
Üdv
...az a ciripelés nem a klíma, hanem a befecskendező fúvókák hangja...
petike
2007.06.03. 11:52
petike írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv
petike
oks, értem, Köszi! Másik dologra valaki?
2007.06.03. 20:36
petike írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv
petike
Sziasztok!
Ez a ciripelés nekem is van és nem csak akkor ha a klíma be van kapcsolva, hanem egyébként is. Viszont ha teljesen lekapcsolom a ventillátor, akkor a ciripelés megszűnik.
2007.06.03. 21:01
Limuzin csomagtartó fedél nem zár be,a computeren is visszajelez,
fel lehet emelni.
Hiba oka: zárnyelv visszahúzó rugó eltört.
Sajna külön nem kapható,csak zárral együtt ,így hasonló húzórugóval
lehet helyettesíteni.
Burkolat le,zárcsavar ki,könnyen megjavítható.
(Remélem jó helyre írtam,ha nem lécci írjatok)
2007.06.05. 11:24
Sziasztok,
azt vettem észre a gépen, hogy mintha 5500-as fordulat után elerőtlenedne. Pl. 3.fokozatban is mintha turbós lenne és egy bizonyos fordulat után már csak forogna erőtlenül. Amikor megvettem az autót 230-nál még ment volna kicsit, most 220-nál már nem akaródzik gyorsulni.(Perszem németországi mérések

)
Mi lehet? Légtömegmérő?
2007.06.05. 23:48
528black írta:Limuzin csomagtartó fedél nem zár be,a computeren is visszajelez,
fel lehet emelni.
Hiba oka: zárnyelv visszahúzó rugó eltört.
Sajna külön nem kapható,csak zárral együtt ,így hasonló húzórugóval
lehet helyettesíteni.
Burkolat le,zárcsavar ki,könnyen megjavítható.
(Remélem jó helyre írtam,ha nem lécci írjatok)

Köszönjük a pontos

leírást!
2007.06.06. 11:57
Sziasztok.
A turbom lapátjának egy réssze letört mit csináljak felujitsam vagy vegyek egy ujat 530d 2002 nem akkarom eladni a kocsit
2007.06.06. 21:59
Morello írta:Sziasztok,
azt vettem észre a gépen, hogy mintha 5500-as fordulat után elerőtlenedne. Pl. 3.fokozatban is mintha turbós lenne és egy bizonyos fordulat után már csak forogna erőtlenül. Amikor megvettem az autót 230-nál még ment volna kicsit, most 220-nál már nem akaródzik gyorsulni.(Perszem németországi mérések

)
Mi lehet? Légtömegmérő?
Senki többet? Holnap elviszem kitisztíttatom a légtömegmérőmet, ami mint kiderült drágafajta Siemens
Útána lehet elmegyek egy teljesítménymérésre még.
2007.06.06. 22:27
Morello írta:Morello írta:Sziasztok,

)
Mi lehet? Légtömegmérő?
Senki többet? Holnap elviszem kitisztíttatom a légtömegmérőmet, ami mint kiderült drágafajta Siemens
Útána lehet elmegyek egy teljesítménymérésre még.
a szervízben nekem azt mondták, hogy a benzinesben nem nagyon szokott tönkremenni a légtömegmérő. erőtlenedést okozhat a vákumrendszer hibája is - van erről egy külön topik. de sztem még elég sok dolog okozhatja - egy modic kiolvasás nem árthat...
2007.06.06. 23:57
Hogyan akarod kitisztítatni a légtömegmérőt?
2007.06.07. 00:52
Hahó!
Fogalmam sincs, mi történhetett, de az ablaktörlőm nem kapcsol leggyorsabb fokozatba..
Első: OK
Második (amikor már folyamatosan töröl): OK
Harmadik (amikor ugrálnia kellene már, mint a vadbarom): második fokozatban töröl tovább..
Furcsa...
Na mindegy, ha valaki tud rá gyógyirt, jelezzen. Ha nem, nem gond, mert annyira nem zavar, bár volt a napokban egy-két felhőszakadás, amikor használtam volna, ehelyett néztem nagyot...
2007.06.07. 00:58
Egy tipp: Lehet,hogy kontaktos az a harmadik érintkező,nem? Nem néztem még,hogy szerelhető-e a kapcsoló,de gyanítom nem.