Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.06.07. 01:32

tanktaz írta:Egy tipp: Lehet,hogy kontaktos az a harmadik érintkező,nem? Nem néztem még,hogy szerelhető-e a kapcsoló,de gyanítom nem.

Fogalmam sincs. Megtörténhet az is. Nem néztem rajta semmit, csak tudomásul vettem, hogy nem működik.. :roll:

2007.06.07. 01:43

Gondolom,nem vert nagyon földhöz a dolog. Bár,ez pont olyan dolog ,ami nem túl nagy gond,de idegesítő tud lenni!

2007.06.07. 08:12

efer írta:
Morello írta:
Morello írta:Sziasztok,

azt vettem észre a gépen, hogy mintha 5500-as fordulat után elerőtlenedne. Pl. 3.fokozatban is mintha turbós lenne és egy bizonyos fordulat után már csak forogna erőtlenül. Amikor megvettem az autót 230-nál még ment volna kicsit, most 220-nál már nem akaródzik gyorsulni.(Perszem németországi mérések :lol: )
Mi lehet? Légtömegmérő?

Senki többet? Holnap elviszem kitisztíttatom a légtömegmérőmet, ami mint kiderült drágafajta Siemens :roll:
Útána lehet elmegyek egy teljesítménymérésre még.

a szervízben nekem azt mondták, hogy a benzinesben nem nagyon szokott tönkremenni a légtömegmérő. erőtlenedést okozhat a vákumrendszer hibája is - van erről egy külön topik. de sztem még elég sok dolog okozhatja - egy modic kiolvasás nem árthat...

Ok, köszi :wink:

2007.06.07. 08:15

tanktaz írta:Hogyan akarod kitisztítatni a légtömegmérőt?

Fogalmam sincs, azt mondta a szervizes srác, hogy bármikor odavihetem, mert gyorsan megvan. Biztos nem lesz valami bonyolult mutatvány, de ha megvan, leírom, mi volt :wink:

2007.06.07. 10:52

sziasztok lenne 1 problémám tegnap lezártam a gépállatot mikor mentem vissza dolgom végeztével elfelejtetem kinyitni a központit és megnyitotam az ajtot ami ugyebár nem nyilik norm esetbe oldotam a központit és elkezdet riasztani és mai napig is ezt csinálja minden nyitáskor elég ciki mi lehet a gond?

2007.06.07. 16:48

prinya írta:sziasztok lenne 1 problémám tegnap lezártam a gépállatot mikor mentem vissza dolgom végeztével elfelejtetem kinyitni a központit és megnyitotam az ajtot ami ugyebár nem nyilik norm esetbe oldotam a központit és elkezdet riasztani és mai napig is ezt csinálja minden nyitáskor elég ciki mi lehet a gond?

Gyári a riasztód???

528black

2007.06.07. 20:41

Sziasztok!
Az ablaktörlö 3. fokozata úgy tudom csak nagyobb sebességnél
gyorsul be,addíg a 2-es megy. Lehet,hogy a sebesség érzékelésnél van a hiba?
Esetleg egy "aksis reset"?

528black

2007.06.07. 20:58

Nekem Pl: a fényszóró állítás ált meg,
aksis reset óta jó.

2007.06.07. 22:19

igen gyári a riaszto már reseteltem az aksin és a titkos menübe már azon gondolkodom hogy ki iktatom a szirénát a hátuljátol hallom a szirénát szolni de nem találom a kisrohadekot :twisted:

2007.06.08. 01:36

...mert enyémbe utólag lett "Zeder" riasztó beépitve. 100-ból egy nyitásnál (szigorúan távirányitóval) megesik, hogy kinyitja az ajtókat, de a riasztót nem hatástalanitja. Mondjuk könnyen észre lehet venni, mert nem "csipog" , csak a zárat hallod. Ekkor újra bezár, újra kinyit, és pöpec minden.. Ennyi a sztori. :wink:

Az ablaktörlőt pedig nem érdekli a sebesség. :evil: Egy hete jöttem haza Pestről M5-ön és kecskemétnél fogtam egy felhőszakadást. 120-szal mentem, mégsem működött a harmadik fokozat. Bár a reset nem hangzik rosszul. Megpróbálom. Köszi!

2007.06.08. 22:25

Most nekem is van egy kis gondom :(

Ma beülök a gépbe és nyomatom a klímát érzem is hogy indul a kompreszor de levegő sehol!Rányomom maxra akkor se a klíma kijelzőn változtatja a venti sebeségét de a venti nem megy egy deka levegő nem jön belőle.
Állóhelybe meghalt a garázsba ki érti ezt.

Nem tudja valaki milehet a gond?
Lehet a süni halt be vagy egyéb tipp?

Előre is kösz a válaszokat.

2007.06.09. 14:15

Az egér elrágta a vezetéket :lol: :lol: !!!!

2007.06.09. 18:17

admin írta:Most nekem is van egy kis gondom :(

Ma beülök a gépbe és nyomatom a klímát érzem is hogy indul a kompreszor de levegő sehol!Rányomom maxra akkor se a klíma kijelzőn változtatja a venti sebeségét de a venti nem megy egy deka levegő nem jön belőle.

...én is vettem már öntőmintát patkány fejéről szívlapáttal, aki úgy gondolta, hogy beköltözik a motoretrembe...

petike

2007.06.09. 22:18

festo írta:Az egér elrágta a vezetéket :lol: :lol: !!!!

Még nincs ősz azok akkor támadnak :!: :lol:

Inkább fessél!

Valami okosab ötlet?

2007.06.10. 22:53

admin írta:Most nekem is van egy kis gondom :(

Ma meg tökéletesen működöt ki érti ezt!
Keresdmeg a fórumon kbhont klub társat azt hiszem őis füredi lehet tud segíteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára admin 2007.06.21. 00:05-kor.

2007.06.10. 23:29

Sziasztok!

Nekem is ugyan ezeket a hibákat csinálta a szellőztetés és a klíma, 5 perces süni csere óta tökéletes!!

2007.06.15. 18:49

Tipikus sünigond :) Csere.

2007.06.16. 09:03

Fíuk segitsetek :!: A baj a következő,az alsó turbó csö ami megy az interculer hűtöre,állandóan lecsúszik 1 nap alat már töbször is ,vissza teszem10 km és megint :evil: Ugye akkor a gép csak alig megy meg minden szar :!: Vajon mért csúszik le a csö ????most szarul teszem vissza vagy valamiért lenyomja :?: :?: Elég rossz hejen van a csö és nagyonn szar visszateni és ráhúzni a bilincset rendesen,szóval mit szóltok hozzá :!: Szerintem valamiért a nyomás megnött és ezért van ez :!:

2007.06.20. 23:38

Mindenképpen menj el minér hamarabb megnézetni a nyomást, nekem is túlnyomott a turbóm, de nekem nem a csövet nyomta le hanem a szivó sorom repedt szét.

Ha később megyek be lehet lőttek a turbónak :cry:

2007.06.20. 23:51

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a légzsákhiba törlésben? Ez úgy írodott be, hogy a bal első ajtót levettük festéshez és a lehúzott stekkerrel elindítottuk az autót. Az összeszerelés után resetet csináltam, de nem segített.
Van ötletetek, hogy ne keljen szakszervízben fizetnem a törlésért?
Hozzászólás küldése

VigLink badge