![]() |
2011.03.16. 09:40
2011.03.16. 11:00
gyenlac írta:Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni!
Tegnap 1 530d ben csereltunk injectort. DDE 4 es motor. Csere elott az INPA +4 folotti ertekeket mutatott.Csere utan 2.5-3 kozotti ertekek vannak Az injector felujitott 1 ev garanciaval. Az tudom hogy ezt nem kodolni csak a dde 5-os motort. Reset-elni csak ha 2 nel tobbet csereltunk volna akkor kell. Mi lehet a baj? Esetleg megis csak kellene reset-elni?
2011.03.16. 13:08
gyenlac írta:Sziasztok!
Tegnap 1 530d ben csereltunk injectort. DDE 4 es motor. Csere elott az INPA +4 folotti ertekeket mutatott.Csere utan 2.5-3 kozotti ertekek vannak Az injector felujitott 1 ev garanciaval. Az tudom hogy ezt nem kodolni csak a dde 5-os motort. Reset-elni csak ha 2 nel tobbet csereltunk volna akkor kell. Mi lehet a baj? Esetleg megis csak kellene reset-elni?
2011.03.16. 14:03
204d1 írta:gyenlac írta:Sziasztok!
Ha pl a 4-es henger korrekciója magas, nem feltétlenül azt jelenti, hogy rossz a 4-es porlasztó.
Ugyanúgy lehet probléma a 4-es fizikai párjával (2-es) vagy akár lehet szerkezeti hiba is, pl, dugóolvadás.
A magas korrekció lehet azért is, mert a gyújtássorrendben előtte lévő henger FHP után nem hozza az elvárt főtengelygyorsulást, ezért a soron következőn korrigálja ki.
Ezért szoktuk az összes porlasztót bevizsgáltatni.
Próbáljátok az új porlasztót felcserélni a gyújtássorrendben előtte lévővel.
2011.03.16. 19:09
2011.03.16. 19:17
2011.03.16. 19:33
Atyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
2011.03.16. 19:41
2011.03.16. 19:48
Légtelenítetted?? PéterAtyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
2011.03.16. 19:52
Orsika írta:Légtelenítetted?? PéterAtyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
2011.03.16. 19:58
Atyesz530D írta:Nem raktam bele forditva mert nem is lehet mert az a kis csatlakozó ami megy rá azt nem tudod máshogy rárakni..
2011.03.16. 20:25
muhaati írta:Orsika írta:Légtelenítetted?? PéterAtyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
30D-t nem kell légteleníteni, megcsinálja az ülés alatti szivattyú.
Atyesz! Mást nem csináltál rajta? Nem húztál le véletlenül környező vákumcsövet?
2011.03.16. 20:26
vaszarig írta:Atyesz530D írta:Nem raktam bele forditva mert nem is lehet mert az a kis csatlakozó ami megy rá azt nem tudod máshogy rárakni..
Ha mégis a szűrő lenne a ludas, nekem van egy gyári zsír új! Jutányos áron odaadom!
2011.03.16. 20:27
Orsika írta:Légtelenítetted?? PéterAtyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
2011.03.16. 20:49
Bocs!Atyesz530D írta:Orsika írta:Légtelenítetted?? PéterAtyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
Nem légtelenitettem emrt hallottam hogy 530D t nem kell mert kilégteleniti magát....
2011.03.16. 20:56
2011.03.16. 21:12
Atyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
2011.03.16. 22:21
Rjani530d írta:Atyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
Biztos leszükítetted a nafta útját! Ha nagyon le van szükítve a cső, akkor a motorod menet közben leáll.
Én mégegyszer szétszedném! Esstleg megvenném a fent említett szűrőt.
2011.03.17. 00:56
Atyesz530D írta:Rjani530d írta:Atyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
Biztos leszükítetted a nafta útját! Ha nagyon le van szükítve a cső, akkor a motorod menet közben leáll.
Nem ÁLLT le a motor menet közben... és szétt is lett szedve mégegyszer és vissza lett téve az öreg üzem anyag szürő és avval sem jó... egyszerüen rálépek padló gázra 2800 ig megy fela fordulat és annyi alig huz az autó...
2011.03.17. 09:23
simi64 írta:Atyesz530D írta:Rjani530d írta:Atyesz530D írta:Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy E39 es 530D -n ma kicseréltem az üzemanyag szűrőt (Knecht) volt benne olyat is tettem helyette ahogy kicseréltem utánn az autó egyszerüen nem akar huzni rálépek a gázra 2800 ra megy fel a fordulat tovább nem.. és nem is huz az autó...valaki segithetne hogy mi lehet a gonnd.. köszönöm előre is...
Nem ÁLLT le a motor menet közben... és szétt is lett szedve mégegyszer és vissza lett téve az öreg üzem anyag szürő és avval sem jó... egyszerüen rálépek padló gázra 2800 ig megy fela fordulat és annyi alig huz az autó...
Szerintem meg valamelyik jeladó, vagy a légtömegmérő szívat!
Diagnosztika!