Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tank

2011.03.25. 20:19

BMWMuller írta:
muhaati írta:
BMWMuller írta:
Én is értem, hogy Te mit nem értesz..

Ezt most komolyan írtad???????????????????????,

Teljesen komolyan. A szivattyúkból elég felkészültnek tartom magam, több mint 20 éve foglalkozom fluid és vákuumtechnikával, szinte az ipar minden területére szállítottam már legkülönbözőbb berendezéseket. Nagyon jól eligazodom a szivattyúk terén, ez a cégem egyik fő profilja.

Oké, értem. DE! akkor miért írtad, hogy a sugárszivattyú romlott el? Onnan a cső nem tud "lecsúszni", legfeljebb balesetnél eltörik. ( Ahhoz már komoly t.k. kell), onnan már nincs visszaút!

2011.03.25. 20:37

muhaati írta:
BMWMuller írta:
muhaati írta:
BMWMuller írta:

Teljesen komolyan. A szivattyúkból elég felkészültnek tartom magam, több mint 20 éve foglalkozom fluid és vákuumtechnikával, szinte az ipar minden területére szállítottam már legkülönbözőbb berendezéseket. Nagyon jól eligazodom a szivattyúk terén, ez a cégem egyik fő profilja.

Oké, értem. DE! akkor miért írtad, hogy a sugárszivattyú romlott el? Onnan a cső nem tud "lecsúszni", legfeljebb balesetnél eltörik. ( Ahhoz már komoly t.k. kell), onnan már nincs visszaút!

Ez azért nem semmi! :D :D

Egy szar cső, és ezen a vita :D Gyerekek nemár!!! 8O

2011.03.25. 20:38

muhaati írta:
Ugyan már tényleg fáradt vagyok, de ezt még beszéljük át.

A fenti képeken láthatod a "sugárszivattyút". Ha szerinted ebben van elektromos AC, akkor te egy mágus vagy.Régebben napokat ücsörögtem a kiszedett tank, és alkatrészei előtt, hogy átlássam a működését. Hozzáteszem, nem értem Jürgent, hogy miért így oldotta meg, de hát működik.

Ha már regisztráltál, és megpróbálod tönkretenni a régebbi klubtagok üzletét, és megélhetését a nevetséges utángyártott retek olcsó alkatrészeiddel, legalább készülj fel BMW-ből. A számítógép előtt ülve, képeket nézegetve ,az
kevés ahhoz, hogy tanácsokat is osztogass, főleg akkor, ha még nem is láttál hasonlót sem élőben.

Végre valaki megmondta! :taps:

2011.03.25. 20:43

szekeres írta:
muhaati írta:
Ugyan már tényleg fáradt vagyok, de ezt még beszéljük át.

A fenti képeken láthatod a "sugárszivattyút". Ha szerinted ebben van elektromos AC, akkor te egy mágus vagy.Régebben napokat ücsörögtem a kiszedett tank, és alkatrészei előtt, hogy átlássam a működését. Hozzáteszem, nem értem Jürgent, hogy miért így oldotta meg, de hát működik.

Ha már regisztráltál, és megpróbálod tönkretenni a régebbi klubtagok üzletét, és megélhetését a nevetséges utángyártott retek olcsó alkatrészeiddel, legalább készülj fel BMW-ből. A számítógép előtt ülve, képeket nézegetve ,az
kevés ahhoz, hogy tanácsokat is osztogass, főleg akkor, ha még nem is láttál hasonlót sem élőben.

Végre valaki megmondta! :taps:

Akkor már látod miért is ment a vita.

2011.03.25. 20:45

muhaati írta:
BMWMuller írta:
muhaati írta:
BMWMuller írta:

Valószínű, hogy én sem fogalmaztam 100% pontossággal, nem azt írtam hogy elromlott, hanem, hogy lejött a helyéről, több emberrel is előfordult már aki az AC-t babrálta.

2011.03.25. 21:02

muhaati írta:Akkor most ki nem ért micsodát?

Szerintem csak én nem értem, hogy ha valaki, mint BMWMuller valamit nem jól tud, akkor miért fáj annyira, hogy be kell ismerje, tévedett. 8)

2011.03.25. 21:10

strobi írta:
gabec írta:
strobi írta:
muhaati írta:
BMWMuller írta:
Ha viszont tele tankkal indul, akkor nincs gond a szivattyúkkal, csak a tank két térfelét kiegyenlítő folyadéksugárszivattyú tömlője van lecsúszva a helyéről.

"s-ten ments, hogy bárkivel is vitába szálljak. Olyan hogy "sugárszivattyú" nincsen. Ha normálisan meg van táplálva a tankban lévő AC-val az ülés alatti nagynyomású, akkor a visszatérő ágon bejövő túlnyomás tolja át a tank jobb oldalába az üzemanyagot.

de sugárba tolja nem érted?!... :lol:
De ha mán kicsi a sugár,az a sukárszivattyú... :)

Nem jól tudod az a sukárszivattyú amiben még nagy a sugár... :lol:

Arra mondják,hogy ez a szivattyú egy sukárszivattyú... :wink:
Jájj be sukár e za szipka,he!

2011.03.25. 21:12

gabec írta:
strobi írta:
gabec írta:
strobi írta:
muhaati írta:
BMWMuller írta:
Ha viszont tele tankkal indul, akkor nincs gond a szivattyúkkal, csak a tank két térfelét kiegyenlítő folyadéksugárszivattyú tömlője van lecsúszva a helyéről.

"s-ten ments, hogy bárkivel is vitába szálljak. Olyan hogy "sugárszivattyú" nincsen. Ha normálisan meg van táplálva a tankban lévő AC-val az ülés alatti nagynyomású, akkor a visszatérő ágon bejövő túlnyomás tolja át a tank jobb oldalába az üzemanyagot.

de sugárba tolja nem érted?!... :lol:
De ha mán kicsi a sugár,az a sukárszivattyú... :)

Nem jól tudod az a sukárszivattyú amiben még nagy a sugár... :lol:

Arra mondják,hogy ez a szivattyú egy sukárszivattyú... :wink:
Jájj be sukár e za szipka,he!
:hehe

2011.03.25. 21:14

BMWMuller írta:
Valószínű, hogy én sem fogalmaztam 100% pontossággal, nem azt írtam hogy elromlott, hanem, hogy lejött a helyéről, több emberrel is előfordult már aki az AC-t babrálta.

De , jól fogalmaztál, viszont tényleg szó sem volt babrálásról ,hanem "egyszercsak" hibáról.

(Egyébként ha valaki babrálja, megérdemli, hogy szívjon vele.)

Térjünk vissza az eredeti hibához: Ha megy az ülésalatti, de nem nyom, akkor nem táplálja a tank AC.

( ennyi telefont nem kaptam három hete!!!!! JÓÓÓÓÓ reklám!!!!! )

2011.03.25. 21:24

muhaati írta:
BMWMuller írta:

De , jól fogalmaztál, viszont tényleg szó sem volt babrálásról ,hanem "egyszercsak" hibáról.

(Egyébként ha valaki babrálja, megérdemli, hogy szívjon vele.)

Térjünk vissza az eredeti hibához: Ha megy az ülésalatti, de nem nyom, akkor nem táplálja a tank AC.

( ennyi telefont nem kaptam három hete!!!!! JÓÓÓÓÓ reklám!!!!! )

Ati, ha ezen múlik, fellendíthetjük az üzletet, csak rúgd velem össze a port! ...írni és tudok ilyeneket! :lol:

a hasznot felezzük! :lol:

2011.03.25. 21:27

Labi írta:
Ati, ha ezen múlik, fellendíthetjük az üzletet, csak rúgd velem össze a port! ...írni és tudok ilyeneket! :lol:

Veled nem rúgnám össze a port, remélem sose. De a fele haszon???? Ez már elgondolkodtató!!!!!!!!

2011.03.25. 21:32

muhaati írta:
Labi írta:

Veled nem rúgnám össze a port, remélem sose. De a fele haszon???? Ez már elgondolkodtató!!!!!!!!

Atti!!!
Ha rám hallgatsz ezek után ha valakinek hasonló gondja lenne egyből mond azt,hogy biztosan a sugárszivattyú baszakszik... :lol:
Olyan ijesztően hangzik,hogy azért,hogy vissza dugd a babrált csövet a helyére annyit elkérhetsz amennyit nem szégyelsz... 8)

ezért én csak 30%-ot kérek nem harácsolok mint a Labi... :lol:

Igaz neki kell a zsé a BMW-re... :wink:

2011.03.25. 21:35

strobi írta:

Hát.... vehetne már egy szép-jó Béjemwét!!!!!!!!

2011.03.25. 21:35

strobi írta:
muhaati írta:
Labi írta:

Atti!!!
Ha rám hallgatsz ezek után ha valakinek hasonló gondja lenne egyből mond azt,hogy biztosan a sugárszivattyú baszakszik... :lol:
Olyan ijesztően hangzik,hogy azért,hogy vissza dugd a babrált csövet a helyére annyit elkérhetsz amennyit nem szégyelsz... 8)

így van, valahogy össze kell kaparni :lol: ...a sugárszivattyú hiba olyan a benzinesben, mint a turbó a dízelben? :lol: :lol:

2011.03.25. 23:11

Labi írta:
strobi írta:
muhaati írta:
Labi írta:

Atti!!!

így van, valahogy össze kell kaparni :lol: ...a sugárszivattyú hiba olyan a benzinesben, mint a turbó a dízelben? :lol: :lol:

Egy az egybe ugyanaz :!: :D

2011.03.26. 10:01

Rövid levélváltás után helyesbítek az előző oldalon leírtakon.
Kerülném az összetűzést a birodalmiakkal.

BMWMÜLLER, és a SCHMIEDMANN cég jó minőségű alkatrészeket forgalmaznak.

A valótlan állításomat miszerint " olcsó, gagyi alkatrész " visszavonom.

Ati

2011.03.26. 10:04

muhaati írta:Rövid levélváltás után helyesbítek az előző oldalon leírtakon.

Ati

Helo
Majd pereljenek be :lol: :lol: mert minősíted az alkatrészeket :lol: :lol:

2011.03.26. 11:18

lepke írta:

Ati

Helo

Nem, egyáltalán nem volt "goromba" hangvételű a levélváltás.

ablaktörlő

2011.03.26. 14:27

Hi all!

Lett ma egy olyanom, h beakadt a baloldali ablaktörlőm a másikba és nem megy. Meg is állt és semmit nem csinál csak spricceli a vizet. Megoldás?
Mennyibe kerül egy ilyen cuccos?

Üdv

2011.03.26. 14:30

lepke írta:

Ati

Helo

Ja ez manapság divat!Majd együtt megyünk Muha úrral a kóterba!
Hozzászólás küldése

VigLink badge