![]() |
2011.03.25. 20:19
BMWMuller írta:muhaati írta:BMWMuller írta:
Én is értem, hogy Te mit nem értesz..
Ezt most komolyan írtad???????????????????????,
Teljesen komolyan. A szivattyúkból elég felkészültnek tartom magam, több mint 20 éve foglalkozom fluid és vákuumtechnikával, szinte az ipar minden területére szállítottam már legkülönbözőbb berendezéseket. Nagyon jól eligazodom a szivattyúk terén, ez a cégem egyik fő profilja.
2011.03.25. 20:37
muhaati írta:BMWMuller írta:muhaati írta:BMWMuller írta:
Teljesen komolyan. A szivattyúkból elég felkészültnek tartom magam, több mint 20 éve foglalkozom fluid és vákuumtechnikával, szinte az ipar minden területére szállítottam már legkülönbözőbb berendezéseket. Nagyon jól eligazodom a szivattyúk terén, ez a cégem egyik fő profilja.
Oké, értem. DE! akkor miért írtad, hogy a sugárszivattyú romlott el? Onnan a cső nem tud "lecsúszni", legfeljebb balesetnél eltörik. ( Ahhoz már komoly t.k. kell), onnan már nincs visszaút!
2011.03.25. 20:38
muhaati írta:
Ugyan már tényleg fáradt vagyok, de ezt még beszéljük át.
A fenti képeken láthatod a "sugárszivattyút". Ha szerinted ebben van elektromos AC, akkor te egy mágus vagy.Régebben napokat ücsörögtem a kiszedett tank, és alkatrészei előtt, hogy átlássam a működését. Hozzáteszem, nem értem Jürgent, hogy miért így oldotta meg, de hát működik.
Ha már regisztráltál, és megpróbálod tönkretenni a régebbi klubtagok üzletét, és megélhetését a nevetséges utángyártott retek olcsó alkatrészeiddel, legalább készülj fel BMW-ből. A számítógép előtt ülve, képeket nézegetve ,az
kevés ahhoz, hogy tanácsokat is osztogass, főleg akkor, ha még nem is láttál hasonlót sem élőben.
2011.03.25. 20:43
szekeres írta:muhaati írta:
Ugyan már tényleg fáradt vagyok, de ezt még beszéljük át.
A fenti képeken láthatod a "sugárszivattyút". Ha szerinted ebben van elektromos AC, akkor te egy mágus vagy.Régebben napokat ücsörögtem a kiszedett tank, és alkatrészei előtt, hogy átlássam a működését. Hozzáteszem, nem értem Jürgent, hogy miért így oldotta meg, de hát működik.
Ha már regisztráltál, és megpróbálod tönkretenni a régebbi klubtagok üzletét, és megélhetését a nevetséges utángyártott retek olcsó alkatrészeiddel, legalább készülj fel BMW-ből. A számítógép előtt ülve, képeket nézegetve ,az
kevés ahhoz, hogy tanácsokat is osztogass, főleg akkor, ha még nem is láttál hasonlót sem élőben.
Végre valaki megmondta!
2011.03.25. 20:45
muhaati írta:BMWMuller írta:muhaati írta:BMWMuller írta:
Oké, értem. DE! akkor miért írtad, hogy a sugárszivattyú romlott el? Onnan a cső nem tud "lecsúszni", legfeljebb balesetnél eltörik. ( Ahhoz már komoly t.k. kell), onnan már nincs visszaút!
2011.03.25. 21:02
muhaati írta:Akkor most ki nem ért micsodát?
2011.03.25. 21:10
Jájj be sukár e za szipka,he!strobi írta:gabec írta:De ha mán kicsi a sugár,az a sukárszivattyú...strobi írta:muhaati írta:BMWMuller írta:
Ha viszont tele tankkal indul, akkor nincs gond a szivattyúkkal, csak a tank két térfelét kiegyenlítő folyadéksugárszivattyú tömlője van lecsúszva a helyéről.
"s-ten ments, hogy bárkivel is vitába szálljak. Olyan hogy "sugárszivattyú" nincsen. Ha normálisan meg van táplálva a tankban lévő AC-val az ülés alatti nagynyomású, akkor a visszatérő ágon bejövő túlnyomás tolja át a tank jobb oldalába az üzemanyagot.
de sugárba tolja nem érted?!...
Nem jól tudod az a sukárszivattyú amiben még nagy a sugár...![]()
Arra mondják,hogy ez a szivattyú egy sukárszivattyú...
2011.03.25. 21:12
gabec írta:Jájj be sukár e za szipka,he!strobi írta:gabec írta:De ha mán kicsi a sugár,az a sukárszivattyú...strobi írta:muhaati írta:BMWMuller írta:
Ha viszont tele tankkal indul, akkor nincs gond a szivattyúkkal, csak a tank két térfelét kiegyenlítő folyadéksugárszivattyú tömlője van lecsúszva a helyéről.
"s-ten ments, hogy bárkivel is vitába szálljak. Olyan hogy "sugárszivattyú" nincsen. Ha normálisan meg van táplálva a tankban lévő AC-val az ülés alatti nagynyomású, akkor a visszatérő ágon bejövő túlnyomás tolja át a tank jobb oldalába az üzemanyagot.
de sugárba tolja nem érted?!...
Nem jól tudod az a sukárszivattyú amiben még nagy a sugár...![]()
Arra mondják,hogy ez a szivattyú egy sukárszivattyú...
2011.03.25. 21:14
BMWMuller írta:
Valószínű, hogy én sem fogalmaztam 100% pontossággal, nem azt írtam hogy elromlott, hanem, hogy lejött a helyéről, több emberrel is előfordult már aki az AC-t babrálta.
2011.03.25. 21:24
muhaati írta:BMWMuller írta:
Valószínű, hogy én sem fogalmaztam 100% pontossággal, nem azt írtam hogy elromlott, hanem, hogy lejött a helyéről, több emberrel is előfordult már aki az AC-t babrálta.
De , jól fogalmaztál, viszont tényleg szó sem volt babrálásról ,hanem "egyszercsak" hibáról.
(Egyébként ha valaki babrálja, megérdemli, hogy szívjon vele.)
Térjünk vissza az eredeti hibához: Ha megy az ülésalatti, de nem nyom, akkor nem táplálja a tank AC.
( ennyi telefont nem kaptam három hete!!!!! JÓÓÓÓÓ reklám!!!!! )
2011.03.25. 21:27
Labi írta:
Ati, ha ezen múlik, fellendíthetjük az üzletet, csak rúgd velem össze a port! ...írni és tudok ilyeneket!![]()
a hasznot felezzük!
2011.03.25. 21:32
muhaati írta:Labi írta:
Ati, ha ezen múlik, fellendíthetjük az üzletet, csak rúgd velem össze a port! ...írni és tudok ilyeneket!![]()
a hasznot felezzük!
Veled nem rúgnám össze a port, remélem sose. De a fele haszon???? Ez már elgondolkodtató!!!!!!!!
2011.03.25. 21:35
strobi írta:
ezért én csak 30%-ot kérek nem harácsolok mint a Labi...![]()
Igaz neki kell a zsé a BMW-re...
2011.03.25. 21:35
strobi írta:muhaati írta:Labi írta:
a hasznot felezzük!
Veled nem rúgnám össze a port, remélem sose. De a fele haszon???? Ez már elgondolkodtató!!!!!!!!
Atti!!!
Ha rám hallgatsz ezek után ha valakinek hasonló gondja lenne egyből mond azt,hogy biztosan a sugárszivattyú baszakszik...![]()
Olyan ijesztően hangzik,hogy azért,hogy vissza dugd a babrált csövet a helyére annyit elkérhetsz amennyit nem szégyelsz...![]()
2011.03.25. 23:11
Labi írta:strobi írta:muhaati írta:Labi írta:
a hasznot felezzük!
Atti!!!
Ha rám hallgatsz ezek után ha valakinek hasonló gondja lenne egyből mond azt,hogy biztosan a sugárszivattyú baszakszik...![]()
Olyan ijesztően hangzik,hogy azért,hogy vissza dugd a babrált csövet a helyére annyit elkérhetsz amennyit nem szégyelsz...![]()
így van, valahogy össze kell kaparni...a sugárszivattyú hiba olyan a benzinesben, mint a turbó a dízelben?
![]()
2011.03.26. 10:01
2011.03.26. 10:04
muhaati írta:Rövid levélváltás után helyesbítek az előző oldalon leírtakon.
Kerülném az összetűzést a birodalmiakkal.
BMWMÜLLER, és a SCHMIEDMANN cég jó minőségű alkatrészeket forgalmaznak.
A valótlan állításomat miszerint " olcsó, gagyi alkatrész " visszavonom.
Ati
2011.03.26. 11:18
lepke írta:muhaati írta:Rövid levélváltás után helyesbítek az előző oldalon leírtakon.
Ati
Helo
Majd pereljenek be![]()
mert minősíted az alkatrészeket
![]()
2011.03.26. 14:27
2011.03.26. 14:30
lepke írta:muhaati írta:Rövid levélváltás után helyesbítek az előző oldalon leírtakon.
Ati
Helo
Majd pereljenek be![]()
mert minősíted az alkatrészeket
![]()