Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.08. 15:29

jackson írta:És nem tudja valaki mi van azzal a másik üggyel? Amikor leszedték a helyszínen a hülye dumával, hogy zavarja a rendőrségi számítógép rendszereket. Elpáholták már bíróságon a szerv-et?

Jackson, akit érdekel az ügy kimenetele

A tárgyalást április végére elnapolták.

2011.03.10. 21:16

A "frissek"

2011.03.22. 15:39

Ma reggel Győrből kifelé, régi 1-es út, Abdán trafipax. Szomszéd falu, Öttevény trafipax. Öttevény és Mecséri lehajtó között trafipax.

10km-en belül 3 trafipax. Ha valaki elmeséli, akkor nem hiszem el!!!
Lesz egy-két agyatlan, akit mind a három bemér! :lol:

2011.03.23. 17:56

Helo
Ma reggel mentem a Fővárosba Az M3-as autópályán a Mezőkövesdi kihajtó előtt a 129-es kilométernél a szervízúton 2 db háromlábú kamera 4 db rendőrautó és még ehhez jön 8-10 fő rendőrbácsi
Budapestig még két pihenőnél mértek,ezt egy kicsit sokallom 150 kilométeren 4 db traffipax 8O

Kép

2011.03.23. 21:41

lepke írta:Helo
Ma reggel mentem a Fővárosba Az M3-as autópályán a Mezőkövesdi kihajtó előtt a 129-es kilométernél a szervízúton 2 db háromlábú kamera 4 db rendőrautó és még ehhez jön 8-10 fő rendőrbácsi
Budapestig még két pihenőnél mértek,ezt egy kicsit sokallom 150 kilométeren 4 db traffipax 8O

Kép

Itt a jó idő, sűrűbb lesz a 3 lábú.... :(
Szerintem azon a helyen én is láttam már 3 lábú sünit, ráadásul ex-vámos zöld nissannal, csak akkor még Miskolc felé mentem.

2011.03.23. 21:55

lepke írta:
Kép

Egyem azt a grafikus kezed! :hehe

Egyébként ma mindenhol bolondok háza volt!
Remélem megúsztam mert reggel mentem egy durva edzőt! :)
Ja és 4db gyalogos rendőrjárőrt láttam ma a falumban! :)
Remélem nekik is drága a benzin! :D

2011.03.23. 21:56

BMWFUN írta:

Kép

Itt a jó idő, sűrűbb lesz a 3 lábú.... :(
Szerintem azon a helyen én is láttam már 3 lábú sünit, ráadásul ex-vámos zöld nissannal, csak akkor még Miskolc felé mentem.

Helo
Mind a két oldalt szoktak kukkolni
A Miskolc felé vezető szakaszon már lefotóztam egyet AMIT felraktam ebbe a topikba :wink:

2011.03.27. 16:14

Helo
Na egy ilyet felrakni a vasra

2011.03.27. 16:23

Na egy ilyet felrakni a vasra

helo

Már volt erről szó, szerintem vesénrúg a zsaru, ha meglátja és vastagabb is, egyből kiszúrható. :)

2011.03.27. 20:55

Ráadásul az E60/61-nél az elsőt meg is kell hajlítani, hogy fel lehessen szerelni. Mire a trafit észreveszed, már le vagy fényképezve.

2011.03.27. 22:10

kzolee írta:Ráadásul az E60/61-nél az elsőt meg is kell hajlítani, hogy fel lehessen szerelni. Mire a trafit észreveszed, már le vagy fényképezve.

Ezzel eleve úgy kell szágúldani,hogy át van kapcsolva... :oops:
Mikor meg megállítanának akkor vissza kapcsolni... :wink:

Ebből van olyan is ami fehér anyagot mozgat!!! Na az már jó mert arra tudsz csinálni hasonló rendszámot... :roll:

2011.04.02. 07:51

Merthogy kerülni kell az összetűzést a birodalmiakkal!!!!!!!
Kép

Náluk a lézerágyú, de nálunk a lézerkard, az jól hárít!

2011.04.02. 08:48

Helo
Miket nem kitalálnak
Új traffipax módszer: lánc-sebességmérés és CIVIL autó

http://automenedzser.hu/vezetes/20110328_traffipax.aspx

2011.04.02. 09:53

Miket nem kitalálnak

:hányás

2011.04.02. 16:39

Márciusban -Somogyban

2011.04.03. 19:42

Miket nem kitalálnak

Arra azért kíváncsi lennék,hogy azt hogyan tudják "érvényesen" igazolni,hogy ők mennyivel mentek?!... :roll:
Illetve,hogy valójában hogy valósul meg a mérés?! Gondolok itt arra ha ők mennek a pályán 180-al és elkezdenek valakit mérni a leállósávban "aki áll" akkor elvileg mondhatni,hogy ő megy 180-al... :lol:

2011.04.03. 19:56

strobi írta:
Miket nem kitalálnak

Arra azért kíváncsi lennék,hogy azt hogyan tudják "érvényesen" igazolni,hogy ők mennyivel mentek?!... :roll:
Illetve,hogy valójában hogy valósul meg a mérés?! Gondolok itt arra ha ők mennek a pályán 180-al és elkezdenek valakit mérni a leállósávban "aki áll" akkor elvileg mondhatni,hogy ő megy 180-al... :lol:
Asszem gps -jel alapján állapítják meg a saját sebességüket,ehhez képest állapítják meg a szemben jövő sebességét.

2011.04.03. 20:14

strobi írta:
Miket nem kitalálnak

Helo
Ez már működött vagy 10-éve
Annak idején még E36-os korszakomból volt két ilyen esetem
Ez ugyan nem a szembejövőket méri, ráállnak egy megengedett sebességre és mikor megelőzöd őket akkor indul a felvétel
Utána várható 4-6 darab fotó

2011.04.03. 20:20

lepke írta:
strobi írta:
Miket nem kitalálnak

Helo
Ez már működött vagy 10-éve
Annak idején még E36-os korszakomból volt két ilyen esetem
Ez ugyan nem a szembejövőket méri, ráállnak egy megengedett sebességre és mikor megelőzöd őket akkor indul a felvétel
Utána várható 4-6 darab fotó
Szegeden az Új-hídon ,valamint a Szeged Hódmezővásárhely közti 47-es úton szoktak mozgó traffival mérni.A kép sarkában ott a GPS által mért sebesség,amivel a mérő autó halad.

Re: Trafipax-ok

2011.04.21. 19:47

Mindig számolom az éles méréseket, amiket fizetnem kellett volna, ha nincs a műszer.

Most nézem, hogy a vasárnapi méréssel, ami 30ezres lett volna, de persze nem lett, mert a műszer tette a dolgát, tehát ezzel a 4 fejes LI most térült meg.

Másfél év alatt. Innéttől "termeli" a pénzt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge