* *
Pontos idő: 2026.06.06. 20:03

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:06 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kopasze-28 írta:
Tök jó nektek pestieknek és környékbelieknek,mert összetudtok futni egymással ha úgy van,akár egy mini tali erejéig,vagy csak egy kis csevejre.

erre felém meg a kutya se jár :? :? alig van erre forum társ,akár innen akár a cápaforumról :?

Helo kopasz
Ez csak azért van mert NEM kíváncsi rád senki :lol:
:lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
LeviM5 írta:
szekeres írta:

Ha ez ennyin múlik, hogy 4 ember összefog és el is lehetetleníti a másikat, akkor ez sajnos ilyen.
Ezt tudomásul veszem , remélem minden új tag számol ezzel is.

Kikell ábrándítsalak! Nem fogott össze senki. Leszámítva azt a jópár pü-t és telefont, mert vannak akik nem akarják nyílvánosan a veszekedést, itt a fórumon.
De amit rólad meséltek, hát részemről no komment. Abban megerősítettek, nem ismertelek félre, azok alapján amit itt művelsz.
Saját magad lehetetlenítetted el, nincs összeesküvés ellened, nem tartunk titkos találkoókat Mcriss pincéjében, sőt vudubabát sem szurkálunk. És valamiért nem te vagy a közös téma sem, ha találkozunk.
Nem közösségbe való vagy, sikerült újra bebizonyítanod kijózanodásod után sem változtál!

Nincs és nem volt különbség régi és új tagok között! (újra csak ismételni tudom magam, de így sem érted)
"Józan paraszti ésszel" kell megoldani a feladatot, mondta a matektanárom már általános iskolában. Valamiért nem sértésnek vettem.
A bazár majom kifejezés az alkatrészekkel vagy fűkaszával mindenhol házaló egyénekre vonatkozik, azokra akik magukra veszik! Jó, hogy talira nem akarod elhozni, páran lehet vennének még karácsonyfaizzót is. Tudod a találkozók nem üzleti alapon szerveződnek, azt privátban is ellehet intézni.
Még te érzed magad megbántva, szegény Szekeres???
Emlékeztetlek, leparaztoztál, buzi bémvéseknek tituláltál itt orvosokat, ügyvédeket, tanult több diplomás embereket, akik szerinted egymás seggét nyalják!
És még a rendszámkeretet is lecseréled!!!
Ez felháborító!
Ezért nem vagy közösségbe való, fingod nincs hogyan kell egy közösségi oldalon, baráti klubban viselkedni.

És borzasztó, hogy neked mindent megkell magyarázni! Mondod a magadét, semmi nem változik, mentegetőzől azzal, sajnálod te ilyen vagy, ilyen a stílusod, teccik/nemteccik.
Ezt az erdő közepén mond el magadról, de ne itt.

Mindenki rohadjon meg akinek jobb, vagy többet elért mint te, ha megdöglött a tehened, dögöljön meg a szomszédé is hozzáállásod szánalmas!

Részemről elegem van belőled és abból, hogy semmit nem vagy képes felfogni abból amit neked írnak!

Még1x, hátha felfogod, nincs kiközösítés, vagy bármi megkülönböztetés az új tagokkal szemben.
Mindenki jöhet, ahogy jöttek is az új tagok évek óta.
Ezt az egész f@szságot te gerjeszted, amit nagyon kérlek hagyjál abba!

Írjál bármit, bármikor és bárhova, leszarom, én levegőnek nézlek, mert kommunikációra, egy ilyen ember aki lebuzizza-segnyalózza a Bmw-s csapatot, NEM MÉLTÓ!!!!!!!

Ha az számodra nem közösségi és házaló bazári majomhoz méltó, hogy amivel foglalkozok, klubra tekintettel pl xenonbalázsnak adok belőle INGYEN, akkor sajnálom, hogy ez nagyon rossz dolog... Tüzijátékot küldeni egy találkozóra is elég siralmas , nem?
Na mindegy, nem érdemes ezzel feszíteni a dolgokat. Te így látod, én meg nem.

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Egy apróhirdetés széttolta az oldalt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Bazári majom jelentése, azoknak, akik nem tudják!
Ha nem írtam igazat: Kedves Szekeres László! Bocsánatot kérek Tőled!
Ha igazat írtam: Ezt majd eldönti a pár ezer tag... Én nem akarok ezzel már törődni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:18 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Ha igazat írtam: Ezt majd eldönti a pár ezer tag... Én nem akarok ezzel már törődni!

Én is bocsánatot kértem, legalább ebben egyezünk.
Adalékos topik 28-29.-oldal.
Csak a miheztartás végett.

Kép

???(?_?)???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2011.04.04. 20:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:18 
haladó
haladó

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E28
Motor tipusa: m20b20
Évjárata: 1985
lepke írta:
kopasze-28 írta:
Tök jó nektek pestieknek és környékbelieknek,mert összetudtok futni egymással ha úgy van,akár egy mini tali erejéig,vagy csak egy kis csevejre.

erre felém meg a kutya se jár :? :? alig van erre forum társ,akár innen akár a cápaforumról :?

Helo kopasz
Ez csak azért van mert NEM kíváncsi rád senki :lol:
:lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

Hello

ezért még kitépem a maradék hajad,ha addig még marad a Balu miatt :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:20 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
szekeres írta:
bmw520ds írta:

Adalékos topik 28.-oldal.

akkor itt a vége lehet nyitni a topikokat?

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:22 
E39 FAN
E39 FAN

MChris írta:
szekeres írta:
bmw520ds írta:

Adalékos topik 28.-oldal.

akkor itt a vége lehet nyitni a topikokat?

Igen, befejeztem. Még egyszer bocsánat, akit megbántottam.

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:27 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 525d
Három napja nem voltam itt,és már káosz van!! :D
Miért van erre szükség??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:29 
haladó
haladó

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E28
Motor tipusa: m20b20
Évjárata: 1985
MChris írta:
kopasze-28 írta:
MChris írta:
kopasze-28 írta:
MChris írta:
kopasze-28 írta:

gyere le vazze :wink: nem laksz messze, ne sírj mert te leszel a szemetes ember megint a köv talin :wink:

hova menjek le vazze??? :lol: :lol: :lol: a pincébe? :lol:

558 oldalra - olvass, de ha a pincébe mész le akkor kapcsolj villanyt!

oda a garázssorra gondolsz?az van nálunk is,oda is lemehetek :lol:

kopasz nem egy neked,menj oda ha az jobb sajnálom de meg kell írnom elsőre ennyi ápr 16 Veszprém

mér mi lesz 16.-án veszprémbe? :lol: nem értem :nyelves: :mrgreen: :kalapács

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Mai program, bőrülés javítás.
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:30 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 29 alkalommal
Kapott köszik: 67 alkalommal
Motor tipusa: 530iA
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (1)
Na akkor, hogy a veszekedésen kívül legyen más is.

Mai program, bőrülés javítás. Pár helyen viseltes a bőr, kellet vele tenni valamit.
De a képek többet elmondanak.
Ezzel a festékkel csináltam Bőrfesték
Majd elválik meddig bírja.

A két kép közötti szín ne tévesszen meg senkit, egyik képen használtam csak vakut. Csak az ülés széle van javítva

Előtte.
Kép

Utána.
Kép

üdv:atiotezer

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:31 
Moderátor
Moderátor

fegyveri írta:
Három napja nem voltam itt,és már káosz van!! :D
Miért van erre szükség??

nincs, pont lezárodott!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:32 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Le kell zárni ezt itt és most! Ezek után mindenki el tudja dönteni, kihez, hogyan és miként szóljon, álljon, írjon!
Feladó: bmw520ds
Címzett: szekeres
Elküldve: 2011. Április 1. Péntek, 19:50
Cím: Re: sajnálom...
szekeres írta:
bmw520ds írta:
Szekeres!
Nagyon sajnálom hogy téged ennyire bántanak a történtek! Nem szívesen tettem amit tettem, elhiheted!
Sajnálom, hogy mikor elkezdtük az adalék topicot, és szóltunk hogy ez a fajta véleménnyilvánítás nem érdekel amit Ti képviseltek, nem értettétek meg!
Sajnálom, hogy akkor ezzel nem pici unszimpatikusságra tettél szert, nem kevés emberben!
Sajnálom, hogy arra nem voltál képes a remek üzleti ügyleteid sikereinek fényében, hogy elgyere a Metabondos talira!
Sajnálom, hogy nem tudtad azt mondani, fiúk, bocs mindenért, nem mondom hogy igazatok volt, de nem is hazudtok!
Sajnálom, hogy nem mindenkinek tetszenek a fórumozásnak azon részei, mikor az egymondatos semmitmondó reakciókat kell kerülgetni szinte minden egyes topicban!
Sajnálom, hogy a Metabondos ember, egyik hozzászólásában szinte még minket fordítana megbánás felé, mit gondolunk, Ő nem az üzlet miatt lépett ide be, aztán pár napra rá, kikéri magának, mi közöm hozzá, a reklámszlogen meg ott van alul!
Sajnálom, hogy pár embert zavart, hogy olyan dolgokkal élsz vissza, amit itt saját fejünkből kipattant ötletként már megszerveztünk, lejátszottunk, lefényképeztünk!
Sajnálom, hogy a temetést követő evésnél, annyit nem mondtál, gyerekek, igaztalan voltam veletek, nézzétek el, nem hiszek ebben a dologban, csak lehet nem így kellett volna kifejteni a véleményem!
Sokak elmesélik sokaknak, mit csinálsz. Akaratlanul is hallani róla. Nem zavar, illetve, nem is érdekelt.
Sokaknak szúrja a szemét, hogy háromszor annyi hozzászólásból, fele semmitmondó. Vannak bizony tagok, akik régóta itt vannak és nincs 500 hozzászólásuk, de mindegyik építő jellegű. Nem tűzijáték eladásról szól! BMW fórum. Az ilyet az intelligens ember privátban intézi, az üzletember meg reklámfogásként nyíltan.
Lehet van egy erős autód, amit a belinkelt videón, mikor a hóban befordultál, rárúgva a gázra kicsapta az autó a seggét és ez nagy kaland...Ezt én egy mezei 1200-es dinnyéssel '93-ban már átéltem. Nyári gumival, mert akkoriban nem volt sem divat a téli, sem pénzem rá.
A bazári majom nálam azt jelenti, egy majom, aki ott ugrál a nép előtt és szórakoztat, figyelemfelkelt, megnevettet.
Ezt nem sértésből írtam, hanem átvitt értelemben szemléltetni a mondandóm lényegét. Sajnos, nem működik nálad ez a fajta megértése a dolgoknak! A Metabondos ember, akkor lett volna korrekt, ha az egész írásomat belinkeli az adaléktopicba! Az üzenet címe=tirpákiába Ez azt jelenti=Nyíregyházára Mi volt neki ebben a sértő? Magyar, nyelvi szóhasználat, semmi sértő nincs benne, ha sértegetni akarom, nem ilyen formán teszem! Tudom hogy több jelentése van ennek a szónak, de azt gondolom, a régi katona társaim meséi alapján, viselkedésre használták ezt a szót, de ha még egyszer elolvasod, ez nem az a szó amire ő gondolt! Persze, el is küldhetem az üzenetet, mert meg van!
Most amit nem értek, miért vagy megsértődve az egészen?
Ha nem így lett volna, igazságtalan dolgokkal vádolnálak, joggal pöröghetnél rajta! De nem azt tettem. Sosem gondolom hogy több jogom van mint másnak! Ha visszakeresed, nem szeretem, ha valaki írja a hülyeségeit, mert azt hallotta, azt mondták, azt hiszi. Én meg több éve, teljesen más tapasztalatokkal találkozom, logikus hogy leírom, nem úgy van. Sajnos, sok olyan is van itt a fórumon, aki átült valami kis autóból egy E39-be és azt hiszi tőle süt a nap! Én szerencsés voltam. 2000-ben a Váci úton szalonban indíthattam be egy 25d sedant, Akkor még E34-em volt. De beleszerettem. Vágytam rá. Érdekelt. Álmodtam vele. Hét év múlva megvettem a kasznit. Szeretem. De láss csodát, minden kék-fehér emblémást szeretek! '96 óta. Érdekel. Ezért járok ide! Nem piaci kofákhoz, lépek be! Alpina Fan, Schnitzer Szabi és még sokan a tagok közül, miért tudnak senkit sem zavarva üzletelni? Senki nem veszekszik semelyik konkurensével. De Ti igen. Miért? Mert ez a fontos. Nem a BMW.
Szerintem, elég sok hely van itt a fórumon és ha észrevetted, én nem is furkálódom a háttérben, semmiféle célzással, megjegyzéssel! Zavarja a többi tagot. Ezért írtam ezt is privátban, nem mint ha a fórumon nem merném vállalni a gondolataimat. Nem kíváncsi erre a normális gondolkodású ember. Pont ezt a szót sem érted mit jelent "szarkeverő". Megint ott tapsolgatsz a rivaldafényben. Nem nagyon érdekel, de megint engem igazol...De mire jó? Mi a terv? Összeuszítani a fórumon lévő tagokat ellenem? Mit érsz vele el? Én elmegyek, Te itt maradsz. Mi fog változni? Nem lesz 520ds nevű tag. Kinek fog hiányozni? Lesz más aki megírja neked a véleményét előbb-utóbb. Akkor az is rosszul lát mindent? Vagy egyszerűbb? Csak a bosszú éltet? Miért? Ha nem volt igazam, miért foglalkozol az egésszel? Tényleg nem értelek!
Sajnálom hogy ezzel kell az időmet tölteni! Gabi

Helo

Persze, hogy zavar, hisz nem értek egyet vele! Nem loptam el senkinek az ötletét, nem a háta mögött csináltam semmit. És nem is pofázok senki háta mögött, sokan ezért nem szeretnek. Pl Gabii klubtárs, aki átvert kétszer utána meg jött hogy ez a szar az a szar, azon amit vett, én meg megkérdeztem tőle, nem lett volna jobb azt megvenni, amit mondtam?
Nem tudtam, hogy valaki ezt már kitalálta és le akarja dokumentálni. Hát most csinálhatja, mert én sz...ok bele ezek után...
A temetésen azért nem mondtam ilyeneket, mert NEM érzem úgy! Kételkedtem és most is kételkedem, ha nem vennétek észre! Abszolút bizalmatlan vagyok, amit meg eddig írtam róla, az az amit 1000km alatt egyáltalán meg lehetett tapasztalni.Gyakorlatilag SEMMIT! A mostani metabondos embert NEM ismerem! 1x találkoztam vele. Még én parasztkodtam vele az elején, nem olvastad vissza????? Most meg engem feszítetek vele...
Lényeg, CSAK AZÉRT tettem bele, mert kíváncsi vagyok. Az általad említett mondatokat a nyár végén mondtam volna, amikor SAJÁT magam megtapasztalom.
Hogy ki kinek szinpatikus és ki kinek nem? ... Ez elég változó, sokaknak biztos nem szimpatikus ahogyan bejelentkeztem ide, ellenben sokaknak az se, ahogy ti viselkedtek pl. most velem.
Én úgy gondolom semmi rosszat nem tettem. Jó, a touring-al volt egy összetűzésem. Mással nem. Persze irogatok néha hüleségeket, de csak hogy feloldódjon ez a hangulat az oldalon...
Az, hogy miket írok, írok és nem hiszem, hogy mindig rosszat.. nem hiszem... Ok elismerem, a vásárlásosba már csak poénból beírok, hogy ne vegyél dizelt, de ezt mindenki tudja,. nem kell sokat visszaolvasni miért írom és ha te is jobban belegondolnál, nem tömegesen ÚTÁLNÁTOK!!! akkor eljutnál a következő mondatomig is, amiben leírom, hogy "ne vegyél dieselt, kivéve ha 2-2.5M felett gondolkozol!" Amit meg belinkelt, az egy 1M ft-os tds volt, amit ha megvesz, 3hét és satu...
Ez csak egy dolog. Sok minden van, amiket leirok megtapasztaltam, nem hallottam, volt már 3db e39-em.../ az első 2000ben igaz ezzel jártam külföldre, de nálunk is aludt/
Szóval igen, bánt, mert nem értek egyet vele. NEm értem mire jó ez. Idejöttem, jól érzem magam, amiben tudok segítek...aztán jól lebasznak, belépni sincs kedvem... Holott NEM üzletelek! Ingyen küldtem a találkozóra is TÜZIJÁTÉKOT, csak a Lepke berugott, vagy nemtudom de nem lőtte ki nektek. HA itt baja van valakinek, INGYEN viszem mindenki szarát pestre!! A kínai kaszákból meg nem élek meg azért, mert kiirtam a nevem alá. Mindenhová kiirom, ez se lesz kivétel, de ha szúr, akkor leveszem azt is és.................................ssssssss

NA rég írtam ennyit egyben, kíváncsi vagyok mit reagálsz rá. Zárásként, egyáltalán nem szétoszlatni akarom ezt a társaságot! Itt valami kőkemény félre és mellébeszélés van valamelyik oldalon!

LAci
Szevasz! Mit írok erre???Mit írhatnék? Én már párszor leírtam, ne menj miattam innét el, nem ez a célom! De, ha észrevetted, nem is rugdoslak naponta, a fórumon! Nem célom. De Neked kell változnod, mert Neked jönnek az észrevételek! Ha nekem jönnének, én ezt tenném. Ott a számom, senki nem hívott fel...Vajon miért? Mert sokba kerülne? Nem hiszem. Sosem akarok többnek látszani, mint ami valójában vagyok! Azzal magamnak hazudok. A többséget zavarja a vitatkozás. Én nem szólok hozzá többet ehhez a részhez. Pont ezért. Ha visszanézel, tegnap feljöttünk ide, normálisan fórumoztunk, erre jött a gúnyos megjegyzés. Jerry. Sosem szóltunk egymáshoz itt. Levi meg joggal kiakadt. Ha mindennap ezt csinálod, mindennap ilyen reakciók jönnek. Sok ember uszítja direkt a másikat a színfalak mögött. Aki ezt nem képes kiszűrni, az csapdába esik! Hol vannak a nyilvános megvédéseik ezeknek a tagoknak???Sehol. Mert fostos bujtogatók. Te meg beleültél a hintába és ide oda löködnek, közben magad ellen teszel végig, ők meg a háttérben a markukba röhögnek. Semmi bajom ha nem hiszel a Metabondban. Én sem hittem. Most már hiszek. Mivel én nem üzletelek vele, nem érdekel ha szidják. A BMWt is szidják...Akkor mi van? Irigyek, vagy ostobák, vagy esetleg leszopták a faszt valahol egyel és megrögzött emlék maradt...Én igyekszem csak ahhoz hozzászólni, ami érdekel, nagyon ritkán látni hogy mindenbe beleszólok. Ezt feltűnési viszketegségnek hívják.
Levi pont nem az a gazdag pöcs, akinek gondolod! Tisztelettudó, vidám, segítőkész, olyan dolgokban jártas, amihez Te és én is csak ugatni tudnánk! Amit csinál, szívből szereti. Igazságharcos. Régi tag, nagyon sok baráttal. Simán kiszűri, ki az érdek M5 barát és ki az aki az embert keresi a nicknév mögött. A családja is aranyos, édesapjával nem épp egy korosztály vagyok, de remekül lehet vele beszélgetni, pedig kilóra megvehetne, de sosem éreztem célzást ilyenre! Hétköznapi ember, nem hétköznapi hobbyval! Ne haragudj, de nem volt szimpi, mikor Muha Ati Müllerrel viaskodott, Te meg kiírtad, na végre megmondta valaki! De ez többször előfordult. Ezt itt senkitől nem láttam még és nem is erről szól ez a fórum. A Te életed, Te tudod mit csinálsz! Én többet sosem foglak véleményezni. Leírtam amit le akartam, nem maradt semmi, ami még majd eszembe jut és felhozom...
Gabi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Mai program, bőrülés javítás.
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:33 
Moderátor
Moderátor

atiotezer írta:

Mai program, bőrülés javítás. Pár helyen viseltes a bőr, kellet vele tenni valamit.

A két kép közötti szín ne tévesszen meg senkit, egyik képen használtam csak vakut. Csak az ülés széle van javítva

Előtte.
Kép

Utána.
Kép

:franko:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:36 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
atiotezer írta:

Előtte.
Kép

Utána.
Kép

Helo
Ez a bőrfestés meddig fog tartani :?: van róla tudomásod :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:41 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 22 alkalommal
Kapott köszik: 30 alkalommal
Motor tipusa: belsőégésű
Évjárata: 2005
Kivitele: Roadster
Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről? :oops: Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:44 
Törzsvendég
Törzsvendég

lepke írta:
atiotezer írta:

Helo

Majd elválik meddig tart. 5eFt. volt a festék, nem nagy beruházás.
Mást úgy sem tudnék vele tenni, max ülés csere.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:45 
E39 FAN
E39 FAN

gskill írta:
Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről? :oops: Kép

Ez nem olyan? :) bár a fényviszonyok nem egyformák.

Kép

Kép

???(?_?)???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2011.04.04. 20:48-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:46 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Motor tipusa: 525iA
atiotezer írta:
lepke írta:
atiotezer írta:

Helo

Majd elválik meddig tart. 5eFt. volt a festék, nem nagy beruházás.
Mást úgy sem tudnék vele tenni, max ülés csere.

Csak kopva volt, vagy repedezve is? Mert nekem olyan "sorjás" már, nem tudom azon milyen lenne, ha átmennék bőrfestékkel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.04.04. 20:50 
Törzsvendég
Törzsvendég

tibi666 írta:

Csak kopva volt, vagy repedezve is? Mert nekem olyan "sorjás" már, nem tudom azon milyen lenne, ha átmennék bőrfestékkel.

Nekem csak kopott volt, a felület teljesen sima. Majd idővel kiderül mennyire tartós.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]