![]() |
2011.04.04. 21:39
szekeres írta:Pl Gabii klubtárs, aki átvert kétszer utána meg jött hogy ez a szar az a szar, azon amit vett, én meg megkérdeztem tőle, nem lett volna jobb azt megvenni, amit mondtam?
2011.04.04. 21:40
Imco írta:gskill írta:Imco írta:gskill írta:Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről?![]()
Ez nem a cosmos schwartz metál, csak fénylő szögből?
Az enyém cosmos és persze király!
szerintem aubegine
Akkor az nem király!![]()
2011.04.04. 21:55
Imco írta:Rjani530d írta:Valaki ráállhatna innen a fórumról a bőrülések festésére, javítására. Ebben én látnék bizniszt. Szerintem jó mellékkereset lehetne.
De ne az én kocsimon tanuljon!
Az a baj, hogy nem lehet felelősen szépet csinálni. -garanciával.
Ráadásul egy korrekt festés, munkadíjjal, -tippem szerint- közel 1/3 vagy talán 1/2 bőrözés árára is rúghat.
Úgy hogy, marad a magán festegetés.
2011.04.04. 21:55
Imco írta:lepke írta:Helo
Ez a bőrfestés meddig fog tartanivan róla tudomásod
A bőrösöm szerint nem túl hosszú életű.
1. Ebből /is/ él, autókat bőröz.
2011.04.04. 22:00
strobi írta:Imco írta:lepke írta:Helo
Ez a bőrfestés meddig fog tartanivan róla tudomásod
A bőrösöm szerint nem túl hosszú életű.
1. Ebből /is/ él, autókat bőröz.
Hát ha ebből él akkor érthető...![]()
Miért is csinálná meg úgy hogy tartós legyen?!...
így legalább évente vissza viszed neki egy újabb festésre és akkor tényleg jól meg él...
2011.04.04. 22:03
tibi666 írta:Imco írta:Rjani530d írta:Valaki ráállhatna innen a fórumról a bőrülések festésére, javítására. Ebben én látnék bizniszt. Szerintem jó mellékkereset lehetne.
De ne az én kocsimon tanuljon!
Az a baj, hogy nem lehet felelősen szépet csinálni. -garanciával.
Ráadásul egy korrekt festés, munkadíjjal, -tippem szerint- közel 1/3 vagy talán 1/2 bőrözés árára is rúghat.
Úgy hogy, marad a magán festegetés.
Most beszéltem Levivel, és neki is, meg nekem is úgy rémlik, hogy 20 ezerért festik az első két ülést az egyik helyen.
2011.04.04. 22:23
2011.04.04. 22:54
gskill írta:Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről?![]()
2011.04.04. 23:08
Celtic írta:Én szerintem marhára nem parkoló vagy leállósávban állsz. Utólagosan is küldeném a csekket!
2011.04.04. 23:19
MChris írta:atiotezer írta:Na akkor, hogy a veszekedésen kívül legyen más is.
Mai program, bőrülés javítás. Pár helyen viseltes a bőr, kellet vele tenni valamit.
De a képek többet elmondanak.
Ezzel a festékkel csináltam Bőrfesték
Majd elválik meddig bírja.
A két kép közötti szín ne tévesszen meg senkit, egyik képen használtam csak vakut. Csak az ülés széle van javítva
Előtte.
Utána.
üdv:atiotezer
2011.04.05. 00:24
2011.04.05. 01:04
XenonBalazs írta:Csak egy ötlet:
.
2011.04.05. 07:48
Celtic írta:gskill írta:Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről?![]()
Én szerintem marhára nem parkoló vagy leállósávban állsz. Utólagosan is küldeném a csekket!
2011.04.05. 09:55
Imco írta:XenonBalazs írta:Csak egy ötlet:
.
Balázs! Kérlek!
Mielőtt mindenki kifejti a véleményét töröld már a felét légy szí! Ezért nem is idézem!
Nem akarok semleges dolgokról olvasni újfent napokig!
Kb egy fél éve le lett rágva a csont!
Admin megmondta nincs tagdíj!
Ha támogatni akarod, biztos nyitott a dologra!
De ha visszakeresel akkor olvashatod a pro és kontra érveket és a verdikt is ott a végén.
Akkor már szervezz egy paintballt /valakit érdekel?/ vagy csináltass baseball sapkát /ilyen még nincs/.
Vagy épp mágneses matricát.
Köszi!
2011.04.05. 10:19
gskill írta:Celtic írta:gskill írta:Kis közvélemény-kutatás: mi a véleményetek erről a színről?![]()
Én szerintem marhára nem parkoló vagy leállósávban állsz. Utólagosan is küldeném a csekket!
Akinek BMW-je van annak kötelező betartani, mert különben ugrott a
jogosítványa.
Tudnillik a BMW-t vezetőkre más szabály vonatkozik mint a többi autósra! Vezetés:
- csakis mobil telefonnal a kézben kezet
kilógatva
- előzni csak záróvonalon - index használata felesleges
- gyalogos nem számít (úgyis reflexből elugrik)
- min 50km/h járdán
- min 80km/h városban
- min 140km/h főúton - min 260km/h autópályán. Parkolás:
- zebrán
- járdán
- úttest közepén
- parkoló elválasztó csíkon
- mozgássérült parkolóban - keresztben
- vagy ezek tetszőleges variációjában. Zenehallgatás: (sofőr függő) - Trance
- Dance
- House
- Disco
- Techno
- Elektro - de minimum 130 decibel. A fentiekben említett szabályok
megszívlelendők a társadalmi hovatartozás kimutatása végett.
Azonkívül egy szóval se mondtam, hogy az enyém:P
2011.04.05. 10:49
XenonBalazs írta:Tegnap volt nálam PeterE39 és leendőbeli felesége, és az édes kutyusuk.
Várom majd a képeket!
Gratulálok előre is a házassághoz, valamint a gyönyörű autóhoz. ( Mikor elmentek még 4 órán keresztül kz540i-vel és a másik E34 540i-s Zolival azt ragoztuk, hogy milyen király lett )
Megkötöttük Péterrel a nagy bizniszt: láttam el van törve a jobb első ülésnél a műanyag, és nekem pont akadt egy olyan, még a régi 7-esemből, ami jó hozzá, neki meg volt csomagtér gumija, ami nekem nem, így elcseréltük, és mindenki jól járt.![]()
Arról nem is beszélek, hogy előre kaptam sikerdíjat is ( Heineken ), amit E34-es barátommal sajnos megosztottam, de nem sajnáltam tőle... Aztán sajnos elfogott a sör
Balázs a megszépült autót, az ülés oldalpanelt, nagyon jól éreztük magunkat nálatok.
2011.04.05. 12:39
2011.04.05. 13:10
PeterE39 írta:XenonBalazs írta:Tegnap volt nálam PeterE39 és leendőbeli felesége, és az édes kutyusuk.
Várom majd a képeket!
Gratulálok előre is a házassághoz, valamint a gyönyörű autóhoz. ( Mikor elmentek még 4 órán keresztül kz540i-vel és a másik E34 540i-s Zolival azt ragoztuk, hogy milyen király lett )
Megkötöttük Péterrel a nagy bizniszt: láttam el van törve a jobb első ülésnél a műanyag, és nekem pont akadt egy olyan, még a régi 7-esemből, ami jó hozzá, neki meg volt csomagtér gumija, ami nekem nem, így elcseréltük, és mindenki jól járt.![]()
Arról nem is beszélek, hogy előre kaptam sikerdíjat is ( Heineken ), amit E34-es barátommal sajnos megosztottam, de nem sajnáltam tőle... Aztán sajnos elfogott a sör
Ami késik, nem múlik
Mit Balázs is írta, vasárnap egész napos programot szerveztünk. A program hivatalos részei: kárpit/szőnyeg tisztítás, bőr tisztítás/ápolás, WAX, és lámpapolírozás. A nem hivatalos: sörözés (csak ő, és a szomszéd Zolik), pizzázás, E38 tiltás (el kellett még gurulni sörért), kutyázás, egész napos jóidő. Mindezt reggel 9-től kb fél7-ig, mert a jó munkához idő kell
.
Egy sör nem sör:
Balázs azért dolgozott is, csak néha áll meg sörözni és cigizni
A kész műremek:
Aki még nem ismerné Csokit a kopasz ebet:
Balázs hergeli a vadállatot:
Ezek pedig mi volnánk, amint csodáljuk a mestert alkotás közben:Balázs a megszépült autót, az ülés oldalpanelt, nagyon jól éreztük magunkat nálatok.
2011.04.05. 13:57
XenonBalazs írta:Én köszönöm, hogy meglátogattatok, és becsüljétek meg a szét BMW-t.
Tényleg jó ez a nászajándék fényképező( Nem látszik, hogy piszkos a kocsim
)
2011.04.05. 15:48
PeterE39 írta:XenonBalazs írta:Tegnap volt nálam PeterE39 és leendőbeli felesége, és az édes kutyusuk.
Várom majd a képeket!
Ami késik, nem múlik
Mit Balázs is írta, vasárnap egész napos programot szerveztünk. A program hivatalos részei: kárpit/szőnyeg tisztítás, bőr tisztítás/ápolás, WAX, és lámpapolírozás. A nem hivatalos: sörözés (csak ő, és a szomszéd Zolik), pizzázás, E38 tiltás (el kellett még gurulni sörért), kutyázás, egész napos jóidő. Mindezt reggel 9-től kb fél7-ig, mert a jó munkához idő kell
.
Egy sör nem sör:
Balázs azért dolgozott is, csak néha áll meg sörözni és cigizni
A kész műremek:
Aki még nem ismerné Csokit a kopasz ebet:
Balázs hergeli a vadállatot:
Ezek pedig mi volnánk, amint csodáljuk a mestert alkotás közben:Balázs a megszépült autót, az ülés oldalpanelt, nagyon jól éreztük magunkat nálatok.