* *
Pontos idő: 2026.04.19. 10:23

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.05. 20:03 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
Bandiboy írta:
Aki esetleg 30d-ket nézeget ezt nézze meg, elég jónak tűnik, csak elég drága: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

Ez nem normális.
Pont 1,5 millióval adja az ára felett.
Ráadásul manuális váltóval.
Aki ilyen luxusbelsővel vesz autót az nem akar állandóan váltogatni.
Ezért max 5 guriga amit kaphat.
De az tényleg a max.
Inkább 4,6-4,7.

6,5-ért már bőven E60 530d-t adnak.
bőven!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.05. 20:49 
haladó
haladó

tényleg szép, csak k....va drága. ha egy csomó mindennel befürdesz egy hasonlóan felszerelttel, ami normál árban vagy, akkor sem éred el ezt az árat..
bőár ha kapnék rá egy olyan húsz éves garanciát, és csak kopó alkatrészt kéne cserélni, akkor érdekelne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.06. 09:23 
Guru
Guru

Széria kód: E39
Motor tipusa: 530i
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
vaszarig írta:
Bandiboy írta:
Aki esetleg 30d-ket nézeget ezt nézze meg, elég jónak tűnik, csak elég drága: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

Hát srácok! Ez ám a teljes körű leírás! Márcsak az hiányzik belőle, hogy azt a 104ezer km-et, hol, mikor, kivel, és hogyan tette meg! :lol: :wink:
Amúgy tényleg szép az autó! Ha lenne ennyi pénzem és nem sajnálnék ennyit kiadni rá, akkor meg is venném! :kalapács

Egy kis apróság: Hamár full extrásnak tüntette fel az autót és ilyen részletesen le is írja, hogy mi van benne...akkor lehetne valódi full extrás: Ülésmasszirozás, Gyári riasztó (nincs a tükrön felnt a kis piros cucc :lol: ),keréknyomás ellenőrzés. Ha ezek benne lennének,akkor lenne full-os a gép...szerintem :D Így nem az...kiváló alkualap ha valakit érdekel az autó 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.06. 12:19 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Motor tipusa: HM 5.25
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Keréknyomás ellenőrzés? Az csak E60-tól felfelé van, ha nem tévedek!
Amúgy soha nem értettem, hogy az autómata váltó miért számít extrának, szerintem kifejezetten hátrány, de ha objektív akarok lenni, akkor is legfeljebb opció. Sajnos a hasznalauto.hu-n sem lehet külön szűrni a manuális váltóra. A németországi keresőoldalakon már korrigálták ezt a hibát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.06. 12:24 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: M54B22
Évjárata: 2000
szpbmw írta:
Amúgy soha nem értettem, hogy az autómata váltó miért számít extrának, szerintem kifejezetten hátrány, de ha objektív akarok lenni, akkor is legfeljebb opció. Sajnos a hasznalauto.hu-n sem lehet külön szűrni a manuális váltóra. A németországi keresőoldalakon már korrigálták ezt a hibát.

Szia szpbmw!

Helyesbítenék egy kicsit, no nem a keréknyomás téren, mert arról fogalmam sincs, ha nem a használtautóról. Van szűrés kézi és automata váltóra, csak válaszd ki a bővített keresési feltételeket és ottlesz jobboldat. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.06. 13:48 
Guru
Guru

szpbmw írta:

Nem, nem! E39-ben is van, pl az enyémben is. És nem utólagosan, hanem gyárilag - abszolút.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.06. 14:39 
Guru
Guru

Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
Diabolica írta:
szpbmw írta:

Nem, nem! E39-ben is van, pl az enyémben is. És nem utólagosan, hanem gyárilag - abszolút.

az enyémben is van, aminek az a nagyon nagy előnye, hogy feszt világít a visszajelző a műszefalon, ugyanis a szelepek (amikben a jeladó van) már rég nem a gyáriak. a szerelő azt mondta, hogy nincs mód az rdc kiiktatására, így marad a sárga kis lámpácska megszokása...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.09. 01:18 
haladó
haladó

Széria kód: E61
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2009
Hi!

ha valakinek van infoja az alábbi verdákról kérem irja meg, köszi!

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

köszi mindenkinek aki tud valamit róluk!!! :help:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.10. 00:12 
Újonc
Újonc

mentoslaci írta:

Hello!

Nekem van infom róluk.
Ha érdekel csörgess meg a 06-20-205-3355 számon és elmondom.

Üdv
Radical

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.11. 17:43 
Guru
Guru

Széria kód: F07
Motor tipusa: 535xd
Évjárata: 2012
Annál a Határ úti kft nél ma voltam, véletlen láttam meg benn kettő e39 et is, ezt a feketét meg van nekik még egy ezüst, az ezüstről a felniket szivesen megvenném, lehet vissza is megyek oda :)
Egyébként állapotra szép az 530 ami ottvan, kérdés bellül milyen meg motorikusan...

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.11. 20:57 
haladó
haladó

Széria kód: E61
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2009
Hero írta:
Annál a Határ úti kft nél ma voltam, véletlen láttam meg benn kettő e39 et is, ezt a feketét meg van nekik még egy ezüst, az ezüstről a felniket szivesen megvenném, lehet vissza is megyek oda :)
Egyébként állapotra szép az 530 ami ottvan, kérdés bellül milyen meg motorikusan...

hi!

THX!azota a fekete 530d-t megnéztem mindenhol telivan kisebb sérülésekkel és a bör kárpit is tönkre van benne!szóval felejtös....

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája: Re: E39 vásárlás
HozzászólásElküldve: 2007.07.20. 20:22 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 37 alkalommal
Motor tipusa: 520D (M47)
Évjárata: 2000
Most nézem elég régen írt már valaki is a topic ba. Na azért én most írok, mert szerintem fontos tapasztalatra tettem szert, amit meg kell osztanom a BMW-s ekkel.
NAGYON FONTOS ÉS MINDENKINEK MELEGEN AJÁNLOM!!! Aki használt BMW-t vásárol, akármilyet, mindenképpen szánjon rá 10-20 ezer forintot és egy jó szerelővel (nem BMW szalonos lámerekkel) mosassa át az üzemanyag ellátó rendszert teljes egészében és cseréltesse ki vagy tisztittassa ki a szűrőket. Beleértve az üzemanyag tankot is ami talán a legfontosabb. Mert így ezen a 10-20 ezer forinton könnyen lehet hogy egy drágább 200-300 ezer foriontos javitást (adagolo, üzemanyag pumpák cseréje) és rengeteg utánajárást, telefonálgatást, átverést spórol az ember. Azért is mondom ezt mert egy éve használom az 520D-met és éppen ma hoztam haza a szerelőtől adagoló csere után. Hozzávetőlegesen sikerült 270ezer forintba beleszorítani mindennel együtt. Az ok, pedig az autó előéletében keresendő, ugyanis a tankban leülepedve mindenféle szlotty volt, amit addig nem is szívott fel a szivattyú még ki nem fogyasztottam belőle szinte majdnem teljesen a gázolajat. Nagyon valószínű, hogy az elmúlt 7 év alat sikerült gagyi üzemanyagot tankolni az előző gazdinak és ez be is tett az adagolómnak -> cser lett a vége. Szóval ennyit szerettem volna, Remélem hasznos volt az infó és pár embert sikerül megmentenem a hozzám hasonló megpróbáltatásoktól és -270ezertől!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007.07.20. 23:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Az ok, pedig az autó előéletében keresendő, ugyanis a tankban leülepedve mindenféle szlotty volt, amit addig nem is szívott fel a szivattyú még ki nem fogyasztottam belőle szinte majdnem teljesen a gázolajat.

Szia Wasq!

az első mondattal teljesen egyetértek, de szerintem a teljes tankot kimosatni ne adj isten kicseréltetni, teljesen felesleges...de az üzemanyagszűrő az már más tészta!! ....Amúgy is, ha új Bömöst, vagy bármilyen négykerekűt veszel, az összes szűrőt ki kell cserélni az olajakkal együtt (amit már mindenki az unalomig szajkóz) Ha a szűrőt kicseréled, nem lehet gond! Szerintem az lehetett a baj, hogy nem vetted figyelembe a gyár "utasítását" miszerint soha ne hagyjuk "teljesen" kiürülni a tankot....gondolom azért, hogy ne forduljon elő az, ami sajnos most veled!
Sajnos nekem az a keserű tapasztalatom, hogy bármilyen jó helyen is veszed az üzemanyagot, pár év alatt, úgyis szmötyis lesz a tank alja! :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007.07.21. 15:58 
Guru
Guru

Labi írta:
Az ok, pedig az autó előéletében keresendő, ugyanis a tankban leülepedve mindenféle szlotty volt, amit addig nem is szívott fel a szivattyú még ki nem fogyasztottam belőle szinte majdnem teljesen a gázolajat.

Szia Wasq!

az első mondattal teljesen egyetértek, de szerintem a teljes tankot kimosatni ne adj isten kicseréltetni, teljesen felesleges...de az üzemanyagszűrő az már más tészta!! ....Amúgy is, ha új Bömöst, vagy bármilyen négykerekűt veszel, az összes szűrőt ki kell cserélni az olajakkal együtt (amit már mindenki az unalomig szajkóz) Ha a szűrőt kicseréled, nem lehet gond! Szerintem az lehetett a baj, hogy nem vetted figyelembe a gyár "utasítását" miszerint soha ne hagyjuk "teljesen" kiürülni a tankot....gondolom azért, hogy ne forduljon elő az, ami sajnos most veled!
Sajnos nekem az a keserű tapasztalatom, hogy bármilyen jó helyen is veszed az üzemanyagot, pár év alatt, úgyis szmötyis lesz a tank alja! :cry:

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy tegnap reggel vettem egy világos sárga színú kannát a solymári shell kútnál. Mivel egy sportmotorba kellet bele benzin, direkt megnéztem, hogy tiszta-e, és teljesen zsír volt, olyan plasztikszaga volt kívül belül mint a TVK-nak, de pont ezért választottam átlátszó kannát is. Aztán vettem bele 10 liter benzint, és láss csodát annyi szirszar úszkált benne, hogy azt hittem mérgemben fellocsolom vele a kutat - tekintettel arra is, hogy ezt aztán szűrés nélkül felhasználni abszoltúte nem tudtam mert még egy fűnyíró is megállt volna tőle azonnal!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.22. 11:14 
haladó
haladó

Diaboloka milyen kút volt és hol ???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.23. 14:54 
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Egyik barátom szeretne egy e39 touring-ot, benzinest lehetőleg 28-ast.

Talált is egyet a használtautón:

Ha esetleg ismeri valaki az előéletét...

Köszönöm.

Robex

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.23. 15:29 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Szia Robex!

Szép az autó kívülről, de az üléseket elnézve, nem úgy tűnik, hogy 140.000 km van benne. Bár nekem szövetkárpitom van, és 240.000 km a motorban, de az üléseim, mintha újak lennének!!! a képen láthatóak, elég viseltesek.....ezzel kapcsolatban érdemes volna egy két klubtárs véleményét kikérni, hogy a bőrülések mennyi km után néznek ki így, mert szerintem a km órát megbuherálták! :? ...ha Ők is ezen a véleményen vannak, lehet, hogy nem véletlen, az a gyönyörű kormányvédő izé....
Amúgy az autó szerintem közel nincs a full extrához és a kilómétereket nem az autópályán tette meg, szóval én a futóműnél kezdeném. Ha a gazdája városozott vele, akkor nézze meg a barátod a motorolaj színét! Ha új, aranysárga......én hagynám is!! ...de érdemes pár ezer forintér bevinni a BMW szervízbe, ha mégis beleszerelmesedik.... :P

Többiek??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.23. 15:34 
Guru
Guru

Ali_Killer írta:
Diaboloka milyen kút volt és hol ???

Solymári Shell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.23. 16:37 
haladó
haladó

Labi írta:
Szia Robex!

Szép az autó kívülről, de az üléseket elnézve, nem úgy tűnik, hogy 140.000 km van benne. Bár nekem szövetkárpitom van, és 240.000 km a motorban, de az üléseim, mintha újak lennének!!! a képen láthatóak, elég viseltesek.....ezzel kapcsolatban érdemes volna egy két klubtárs véleményét kikérni, hogy a bőrülések mennyi km után néznek ki így, mert szerintem a km órát megbuherálták! :? ...ha Ők is ezen a véleményen vannak, lehet, hogy nem véletlen, az a gyönyörű kormányvédő izé....
Amúgy az autó szerintem közel nincs a full extrához és a kilómétereket nem az autópályán tette meg, szóval én a futóműnél kezdeném. Ha a gazdája városozott vele, akkor nézze meg a barátod a motorolaj színét! Ha új, aranysárga......én hagynám is!! ...de érdemes pár ezer forintér bevinni a BMW szervízbe, ha mégis beleszerelmesedik.... :P

Többiek??

pofás. szép felnik! a bőrt meg lehet simán nem ápolták. sokan szarnak rá, pedig igen gondos ápolással közelít az örökélethez!
a fotók nem túl részletesek, tehát lehet még jó gép!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.23. 16:47 
Guru
Guru

Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
robex írta:
Sziasztok!

Egyik barátom szeretne egy e39 touring-ot, benzinest lehetőleg 28-ast.

Talált is egyet a használtautón:

Ha esetleg ismeri valaki az előéletét...

Köszönöm.

Robex

jópofa ez a krómpakett szöveg: az volt az alap, a shadow line az extra...
a szintszabályozás sem extra, a 28-nál széria volt.
a szervós csomagtérajtóra kíváncsi lennék, de szerintem csak a behúzó motort jelenti, ami minden touringban alap.
és valóban volt még néhány tétel annak idején az extralistán... :wink:

A 140E km meg valóban illúzió egy 9 éves autónál. nagyjából az a közmegegyezés, hogy szinte lehetetlen olyan e39-et találni, amelyiknek érintetlen a km órája - főleg a régebbi évjáratoknál. de nem is ez a lényeg, hanem hogy milyen állapotban van. érdemes elvinni átvizsgálni valahová.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]