![]() |
2011.03.30. 07:09
Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Ugyanilyen problemam van, csak a bal hatsoval. Szoval en is beallnek a sorba!
2011.03.30. 07:50
gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
2011.03.30. 21:30
simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Másik topicban már válaszoltam:
Egy használt szerkezet ára, motorral: 10.000 magyar forint
2011.04.01. 22:18
BMWMuller írta:simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Új meg 20.000-ért van, igaz motor nélkül.
2011.04.01. 22:32
whitehorse írta:BMWMuller írta:simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Sajnos még nekem sem oldódott meg.
Továbbra is rossz az "alumínium kütyü"...
Egyben lehet csak kapni a komplett szerkezetet, ami ~15.000.- használtan.
(új emelő ~50.000.- Ft)
Ezért inkább kézileg (buhera) ideiglenesen megoldottam.
Ha van valakinek olcsóbban kompletten (vagy csak külön), akkor érdekelne engem is...
Bal, ill. jobb hátsó ajtóhoz kellene 1-1 db.
Sajnos a használt szerkezetek többségében ki van tágulva az alumínium rész, így kicsúszik belőle...
2011.04.03. 22:57
BMWMuller írta:whitehorse írta:BMWMuller írta:simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
(új emelő ~50.000.- Ft)
Ha van valakinek olcsóbban kompletten (vagy csak külön), akkor érdekelne engem is...
Sajnos a használt szerkezetek többségében ki van tágulva az alumínium rész, így kicsúszik belőle...
Az új kerül 20.000Ft/oldal, de ÖN DÖNT! Itt egy link is: http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... c&start=25
2011.04.03. 23:22
whitehorse írta:BMWMuller írta:whitehorse írta:BMWMuller írta:simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
(új emelő ~50.000.- Ft)
Az új kerül 20.000Ft/oldal, de ÖN DÖNT! Itt egy link is: http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... c&start=25
Na igen...
Én a gyárit néztem (természetesen) első körben, ami sajnos ~50eFt.
Nem is gondoltam arra, hogy ezt más is gyártja.
Nincsen véletlen külön az alumínium rész??
2011.04.06. 01:05
BMWMuller írta:whitehorse írta:BMWMuller írta:whitehorse írta:BMWMuller írta:simi64 írta:Marco85 írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
(új emelő ~50.000.- Ft)
Na igen...
Én a gyárit néztem (természetesen) első körben, ami sajnos ~50eFt.
Nem is gondoltam arra, hogy ezt más is gyártja.
Nincsen véletlen külön az alumínium rész??
Csak kompletten rendelhető, az ETK-ban sem találsz ilyen alkatrészt.
2011.04.22. 15:26
gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
2011.04.22. 19:53
nagysparco írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Van egy makulátlan,E39 1998-as évj.523i-automata,tiptronicos autóm bontva,hibátlan,törésmentes autó,kevés km es, ha kell bármi,van még minden!!
Üdv:Robert!
2011.04.22. 21:28
nagysparco írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Van egy makulátlan,E39 1998-as évj.523i-automata,tiptronicos autóm bontva,hibátlan,törésmentes autó,kevés km es, ha kell bármi,van még minden!!
2011.04.23. 20:15
gabec írta:nagysparco írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Na Simi ha ezt meglátja...Tökön szúrja magát,majd fejjel rohan a falnak.Az is lehet,hogy majd újra kell éleszteni.Valaki küldje el Siminek a lelki segélyszolgálat számát is,eme nehéz órákban szüksége lehet rá...
| ! | jackson írta: |
| simi64 PÜ-ben légyszi az ilyet. Pláne azután nem poén hogy hétvégén 3szor hányt a fiam |
2011.06.17. 21:21
Üdv!
2011.08.10. 14:59
biyi írta:nagysparco írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Hello
Nem tudom ezt keresitek-e,de remélem tudtam segíteni.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
2011.08.17. 12:36
Parduc írta:biyi írta:nagysparco írta:gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Hello
Nem tudom ezt keresitek-e,de remélem tudtam segíteni.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
Sziasztok,
nekem is ez volt a problémám, de kutakodtam egy picit és ezt találtam:
http://ablakemelok.bordasgabor.hu/index ... 1&Itemid=9
Megvettem beszereltem.... És tökéletesen müködik.![]()
Remélem segítettem, már ha nem késő..
Üdv
2011.08.24. 17:14
2011.08.24. 20:34
2011.08.24. 23:40
Cyri írta:Sziasztok! Szétszedtük tegnap a jobb első ablakemelő szerkezetemet, és csak úgy pislogtam hogy mi hogy merre..... Mert hogy röcsögött ropogott az egész és már nem bírtam ki hogy ne bontsuk szét. Így nézett ki!![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/110824/2011 ... es.hu_.jpg
Ezt láttán gyártottunk hozzá új bowdent amivel semmi probléma nem volt, méretre minden stimm volt, beszereltük de sajnos a hiba megmaradt! Alig húzza fel és darálja szét azt a fémházat belülről amiben a bowdent feltekerő műanyag orsó van! Na ez az orsó szerintem ami kellene nekem!
Ezt találtam de ez hátsó! http://ablakemelok.bordasgabor.hu/index ... 1&Itemid=9
Gondolom ez nem jó nekem.
Szerintetek van erre valami megoldás vagy kompletten szerezzek 1 bontottat! Vagy esetleg valakinek nincs ilyen elfekvőben?
Üdv Cyri
2011.08.25. 06:42
Cyri írta:Sziasztok! Szétszedtük tegnap a jobb első ablakemelő szerkezetemet, és csak úgy pislogtam hogy mi hogy merre..... Mert hogy röcsögött ropogott az egész és már nem bírtam ki hogy ne bontsuk szét. Így nézett ki!![]()
Ezt láttán gyártottunk hozzá új bowdent amivel semmi probléma nem volt, méretre minden stimm volt, beszereltük de sajnos a hiba megmaradt! Alig húzza fel és darálja szét azt a fémházat belülről amiben a bowdent feltekerő műanyag orsó van! Na ez az orsó szerintem ami kellene nekem!
Ezt találtam de ez hátsó! http://ablakemelok.bordasgabor.hu/index ... 1&Itemid=9
Szerintetek van erre valami megoldás vagy kompletten szerezzek 1 bontottat! Vagy esetleg valakinek nincs ilyen elfekvőben?
Üdv Cyri
2011.08.25. 08:28
simi64 írta:Cyri írta:Sziasztok! Szétszedtük tegnap a jobb első ablakemelő szerkezetemet, és csak úgy pislogtam hogy mi hogy merre..... Mert hogy röcsögött ropogott az egész és már nem bírtam ki hogy ne bontsuk szét. Így nézett ki!![]()
Üdv Cyri
A műanyag csigát külön nem fogod megkapni, de még a szerkezetet sem nagyon![]()
Motorral együtt is csak 10.000 a bontott.