Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.07.27. 16:17

Sisa írta:
lepke írta:
Sisa írta:Meg kaptam az első gyorshajtási birságomat, de még nem mertem bemenni érte a postára :?
Legalább pont jó, hogy munkanélküli is vagyok még :lol: Magyarország én így szeretlek :franko:

Helo
Várunk a klubba :lol: :lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=4&t=1391

Vak riasztás csak egy megállni tilos... "csak" 30 ez is :?: Akkor már inkább mértek volna be... Pedig onnan jött ahonnan a gyorshajtás... :? Pedig azt hittem hogy BMW-vel mindent szabad :D

Akkor a jövőre nézve, egy kis tapasztalat: :D

A gyorshajtási bírságot a Vas Megyei Rendőrkapitányság küldi levélben, a helyi szerv akkor kér pénzt, ha meg is állít.

A többi bírságot (parkolás, rossz helyen megállás stb...) a helyi önkormányzat, közterületfelügyelet küldi.

2011.07.27. 19:04

Rjani530d írta:Köszönettel tartozom 520ds-nek, LeviM5-nek, valamint barátjuknak, hogy ÖNZETLENÜL mentek miattam ma Nagysparco-hoz 120 km-t, hogy a 730d-re klímaventillátor-motort próbáljanak!!!
EZ IGAZÁN ÖNZETLEN, KLUBTÁRSI hozzáállás fiúk!!! :franko: :taps:

HÁLÁM ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG BENNETEKET (AZ 530D-VEL) :lol:

Íme a próba :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Szekszárdon a Bmw udvarán a hercegi M5-re akadtunk :D (így volt hirdetve a hahu-n, hogy bajor hercegé volt. És mindig kevesebb benne a km...)
Kép

2011.07.27. 20:01

LeviM5 írta:Íme a próba :D
Szekszárdon a Bmw udvarán a hercegi M5-re akadtunk :D (így volt hirdetve a hahu-n, hogy bajor hercegé volt. És mindig kevesebb benne a km...)

Ki kicsoda a képeken?
Sajnos még nem ismerek mindenkit személyesen.

2011.07.27. 20:04

Nagysparco próbálja a ventimotort. (mi is most találkoztunk vele először)
Zöldben 520ds Gabi várakozik közben. :wink:

2011.07.27. 20:07

LeviM5 írta:Nagysparco próbálja a ventimotort. (mi is most találkoztunk vele először)
Zöldben 520ds Gabi várakozik közben. :wink:

Áhá!
Köszi!
:franko:
Nagysparco-ból eddig csak egy számlaszámot láttam. :)

2011.07.27. 22:36

LeviM5 írta:
Rjani530d írta:Köszönettel tartozom 520ds-nek, LeviM5-nek, valamint barátjuknak, hogy ÖNZETLENÜL mentek miattam ma Nagysparco-hoz 120 km-t, hogy a 730d-re klímaventillátor-motort próbáljanak!!!
EZ IGAZÁN ÖNZETLEN, KLUBTÁRSI hozzáállás fiúk!!! :franko: :taps:

HÁLÁM ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG BENNETEKET (AZ 530D-VEL) :lol:

Íme a próba :D

[img]http://kepfeltoltes.hu/110727/IMG_%20%204630_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép

Kép

Észre sem vettem a paparazit!
Szekszárdon? :roll: BMW szalon? Hercegi BMW? Nem egy helyen jártunk? :roll:

2011.07.27. 23:07

Bocs, Kaposvár... :D
Annyit keveregtünk Somogyországban, hogy már keverem!

Levi, aki benézte :wink:

2011.07.27. 23:32

LeviM5 írta:Bocs, Kaposvár... :D
Annyit keveregtünk Somogyországban, hogy már keverem!

Levi, aki benézte :wink:

A benézésért bizony jár a kalapács!
A hercegé meg emlékeim szerint nem is fekete volt. :roll:

2011.07.27. 23:41

kzolee írta:
Sisa írta:
lepke írta:
Sisa írta:Meg kaptam az első gyorshajtási birságomat, de még nem mertem bemenni érte a postára :?
Legalább pont jó, hogy munkanélküli is vagyok még :lol: Magyarország én így szeretlek :franko:

Helo
Várunk a klubba :lol: :lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=4&t=1391

Vak riasztás csak egy megállni tilos... "csak" 30 ez is :?: Akkor már inkább mértek volna be... Pedig onnan jött ahonnan a gyorshajtás... :? Pedig azt hittem hogy BMW-vel mindent szabad :D

Akkor a jövőre nézve, egy kis tapasztalat: :D

A gyorshajtási bírságot a Vas Megyei Rendőrkapitányság küldi levélben, a helyi szerv akkor kér pénzt, ha meg is állít.

A többi bírságot (parkolás, rossz helyen megállás stb...) a helyi önkormányzat, közterületfelügyelet küldi.

Szombathelyről jött a papír. Ezért is csodálkoztam, hogy tilosban állás. Egy láthatatlan tábla volt, de aztán előkerült a lombok közül :D persze azóta láthatóvá lett téve még kb. 5 autó parkolt ott.. na mindegy. Így jártam. :D
A multkor kilincsel előre kanyarodásért szétszedték az autót a legutolsó azonosító számot is megnézték!! (bár ez az előddel történt) Mindig megtalálnak valamivel. Kerestek már kábítószertől kezdve mindent... biztos nem vagyok fekete listán :) kölcsönös a szeretet. :D

2011.07.28. 20:19

Láttam ma egy KET rendszámú M5-öst csabán esetleg innen valaki?
kzolee szerintem téged is láttalak a minap az állomásnál a kombival lehetséges?

2011.07.28. 20:31

Sisa írta:
...a kombival lehetséges?

2011.07.29. 02:43

strobi írta:
Sisa írta:

bocsi a kombiért, a BMW csak touringot gyárt kombiné meg csak ladába volt, jogos bocsi még1x. :)

2011.07.29. 11:41

Sisa írta:

bocsi a kombiért, a BMW csak touringot gyárt kombiné meg csak ladába volt, jogos bocsi még1x. :)

Semmi gond mert hát hiába touring a k.o.m.b.i az k.o.m.b.i a sedan meg sedan... :lol:

2011.07.29. 18:44

Sisa írta:Láttam ma egy KET rendszámú M5-öst csabán esetleg innen valaki?
kzolee szerintem téged is láttalak a minap az állomásnál a kombival lehetséges?

A touringgal lehetséges, a postán voltam :wink: LGF-XXX a rendszám.

2011.07.29. 18:59

Az imént Auchan parkoló.... jó messze állok meg a bejárattól- nehogy valami barom rányissa az ajtaját az enyémre, autó nincs a közelben. Bemegyek, bevásárlás, jövök ki, pakolok be a kocsiba, erre látom, hogy a jobb első ajtó végig van karcolva. Természetesen jó mélyen :sírás: Egy hete vettem az autót, vigyázok rá, mint a hímes tojásra, erre ez van. Agyon verném, aki csinálta....

2011.07.29. 20:04

leslie írta:Az imént Auchan parkoló.... jó messze állok meg a bejárattól- nehogy valami barom rányissa az ajtaját az enyémre, autó nincs a közelben. Bemegyek, bevásárlás, jövök ki, pakolok be a kocsiba, erre látom, hogy a jobb első ajtó végig van karcolva. Természetesen jó mélyen :sírás: Egy hete vettem az autót, vigyázok rá, mint a hímes tojásra, erre ez van. Agyon verném, aki csinálta....

Őszinte részvétem :( Nekem meg nagyon sok rányitás van az ajtón,tudod a kedves emberek...Hány helyet foglaltál el? Egy vagy kettő? Mondjuk aki ügyes 4-et is eltud :S Ez melyik Auchan volt? Soroksári? Én is mindig oda járok.....

2011.07.29. 20:32

leslie írta:Az imént Auchan parkoló.... jó messze állok meg a bejárattól- nehogy valami barom rányissa az ajtaját az enyémre, autó nincs a közelben. Bemegyek, bevásárlás, jövök ki, pakolok be a kocsiba, erre látom, hogy a jobb első ajtó végig van karcolva. Természetesen jó mélyen :sírás: Egy hete vettem az autót, vigyázok rá, mint a hímes tojásra, erre ez van. Agyon verném, aki csinálta....

Helo
Az ilyet nem tudod AGYON verni, mert az ilyennek csak AGY helye van

2011.07.30. 12:46

Simi!!!!!! ezt nézd meg: http://belsoseg.blog.hu/2011/07/29/magyarorszagon_a_kinai_vw?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_07_30&utm_campaign=totalcar

és eladó :D :http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iii/volkswagen_golf_iii_1.9_tdi_gt_special-4934748

Láttad ezt már szhelyen???????! totál sájze :D

2011.07.30. 15:25

adam001 írta:Simi!!!!!! ezt nézd meg: http://belsoseg.blog.hu/2011/07/29/magyarorszagon_a_kinai_vw?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_07_30&utm_campaign=totalcar

és eladó :D :http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iii/volkswagen_golf_iii_1.9_tdi_gt_special-4934748

Láttad ezt már szhelyen???????! totál sájze :D

Szia Ádám!
Tegnap linkelték már az autót. Hánytunk is tőle rendesen. A volt Honda kereskedésnél volt fotózva. A minap jártam is arra 2x is, de ott a kereskedésben nem láttam.
Eddig még nem is jött velem szembe, hála a jó égnek!
Vannak igen elvetemült emberek.
Ha valaki megkívánja, szívesen segítek :!:
:hehe

2011.07.31. 20:58

Leugrottunk siófokra BMW-vel 135km 28,2L Ez csak nekem durva vagy amúgy is?
Visszafelé kíváncsi leszek mennyi lesz a fogyasztás, de akkor max 170-el fogok menni.

Idefelé nem stifteltem, csak úgy jöttem, hogy senki ne előzzön meg és mindenki maradjon le messze ( max 240 volt óra szerint )

Kicsit sokallom a fogyasztást, mert egy hete off Honda-val 200-220 között volt 10,4L

(Lepke! Te ne írj, mert a tiéd termeli a gázolajat!!! :lol: )
Hozzászólás küldése

VigLink badge